Friday, August 10, 2012

Layari Internet je pon boleh dapat duit raya RM1000 ??

Siapa kata layari internet ni tak ada faedah?? Sekarang ni layari Internet dengan Celcom First Data je pon boleh dapat RM1000 tahu? Wow! rm1000 tuuu. Siapa nak bagi? Sepanjang bulan Ramadhan ni, Celcom First Data bermurah hati nak bagi peluang dekat kita semua untuk mendapatkan rm1000 duit raya setiap hari!


Celcom First Data keluarkan rm2000 wang tunai untuk diberikan SETIAP HARI selama 30 hari!! Wow! Kiranya ada 2 pemenang bertuah setiap hari yang boleh menang. Best tu uolssssssss :D











Macam mana nak dapat duit raya rm1000 ni?


Meh sini aku bagi tahu rahsia nya. Apa yang perlu anda lakukan senang je. Beli jumlah tambahan atau melanggan kepada mana-mana Instanet plan atau Mobile Internet plan, dari hari ini sampai 20 Ogos 2012! Cepat! Ada masa lagi ni :)




Cara pertama. Beli jumlah tambahan. Makin banyak jumlah tambahan yeng dibeli lagi cerah lah peluang nak dapat rm1000! Tu cara-cara macam mana nak purchase!






Cara ke dua nak menang, boleh melanggan kepada mana-mana Instanet plan atau Mobile Internet plan. Paling mahal pon rm50 je ok. Berbaloi sangat kalau dapat balek rm1000. Balik modal berpuluh kali ganda tuuuu :)


Celcom First Data nak bagi duit raya pon tak nak ke? Try lah, mana tahu ada rezeki untuk dapat duit raya. RM1000 tu uolsss. Gila tak nak?? hehe. Untuk maklumat lanjut, KLIK SINI


ok bye!

6 comments:

  1. Kalau tak dapat duit raya RM1000, habis duit berterbangan sebelum raya

    ReplyDelete
  2. Tawaran yang hebat...akak dah lama guna perkhidmatan celcom ni.

    ReplyDelete
  3. aku menang duit raya ni moon! hehe

    ReplyDelete
  4. hehe ALHAMDULILLAH
    Aku salah sorang pemenang duit raya ni untuk minggu ketiga :)

    ReplyDelete
  5. tengh stia dengan maxis for broadband, hehe

    ReplyDelete