Friday, August 10, 2012

Celcom Porta WiFi . Boleh online dekat mana-mana je :)

Wahhh Celcom dah ada WiFi lah sekarang. Now semua orang dan sesiapa je boleh dapat WiFi connection. Boleh connect dengan laptop,ipad,tablet, smartphone atau tempat-tempat awam yang terpilih. Celcom First Wifi ni sudah tentu lah coverage paling besar dan kelajuan yang lebih cepat berbanding mana-mana public WiFi yang lain







Tengok! Porta WiFi ni versatile gila. Bila daftar je,terus dapat charger untuk kereta dan rumah. Boleh online dekat mana-mana je. Dalam rumah boleh, atas jalan pon boleh. Kalau terlupa nak bawak wall plug boleh je nak online dalam kereta guna charger dekat kereta. Agak-agak nak online atas bumbung sambil menyaksikan burung-burung berkicauan pon bolehhhhhh asalkan bawak laptop/tablet dok atas bumbung tu hokayy :)



Yang best pakai Celcom ni sebab coverage dia sangat luas. Duduk lah ceruk mana pon, senang nak dapat line




Boleh lah pilih nak pakej harian,mingguan atau bulanan untuk Porta WiFi + Celcom First Data pada kadar yang menarik dan kelajuan yang dipertingkatkan





Pilih PortaWiFi + Celcom First Data bundle yang paling sesuai dengan keperluan anda. Bergantung kepada lokasi dan persekitaran, anda boleh layan kelajuan paling terbaik sehingga 21Mbps. Nak melanggan, boleh kunjungi mana-mana cawangan Celcom berhampiran anda



Untuk makluman lanjut, boleh KLIK SINI

16 comments:

  1. mcm nk try je celcom wifi ni..

    ReplyDelete
  2. waah awesome ! cik epal try ni tak ?
    btw,selamat hari raya ! muehehe :P

    ReplyDelete
  3. wahhh.. menarik. lepas ni cik epal rajin la update jawabnya

    ReplyDelete
  4. wah...thanks for the info..pasni boleh la terjah celcom ..nak buat bekal beronline semasa dikampung .

    lilieyz.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. macam menarik..nk cari la.utk beronline time kat kampung

    ReplyDelete
  6. tpi celcom nie tetap xleh lawan P1 on the go ...harga nye lebih murah speed unlimited pulak tu....celcom just 21 mbps ....

    ReplyDelete
  7. boleh pasang simkad macam broadband juga tk?

    ReplyDelete
  8. kampung mane ada P1...portawifi gna line celcom...mane2 kg ada line celcom..best giler.combine portawifi dengan simkad broadbnd skmm.berbaloi2..

    ReplyDelete
  9. portawifi terbaik..aku kat kg blh on9 tpa terskt2.hepy gilerr..hahaha

    ReplyDelete
  10. Porta wifi ni klau kite nak letak password boleh ke??

    ReplyDelete