Friday, August 3, 2012

Celcom First WiFi

Wahhh Celcom dah ada WiFi lah sekarang. Now semua orang dan sesiapa je boleh dapat WiFi connection. Boleh connect dengan laptop,ipad,tablet, smartphone atau tempat-tempat awam yang terpilih. Celcom First Wifi ni sudah tentu lah coverage paling besar dan kelajuan yang lebih cepat berbanding mana-mana public WiFi yang lain



Kalau nampak je sticker Celcom WiFi ni dekat mana-mana, boleh lah bawak keluar laptop,tablet,smartphone untuk online! :D





Boleh lah pilih nak pakej harian,mingguan atau bulanan untuk Celcom First WiFi pada kadar yang menarik dan kelajuan yang dipertingkatkan



Macam mana nak langgan??

Pembelian dan melanggan Celcom First WiFi ni sangat mudah! Ni cara-cara dia:




·      For Celcom customers:
Step 1: SMS ON WIFI to 22188
Step 2: Reply with WIFI DAILY YES, WIFI WEEKLY YES or WIFI MONTH YES
                        (Celcom First Data Pro/Advance customers can activate their FREE 1GB monthly access by replying with WIFI FREE YES)
Step 3: You’ll receive a WiFi ID and password
Step4: Launch your web browser, log in and start surfing!



Untuk makluman lanjut, boleh KLIK SINI

9 comments:

  1. wahhh, bestnye . skrg kt mna2 pun hujung jari je gittew. haha :D

    ReplyDelete
  2. cik epal, harga tuu termasuk modem ke?

    ReplyDelete
  3. Tq 4 the info cik epal..selamat berbuka.

    ReplyDelete
  4. saya pengguna celcom tegar..
    tu je nak bagitau

    ReplyDelete
  5. salam ramadhan cik epal..

    thank U for sharing. best kan. mana kita pegi skrg dh ada wifi..senang nk berblogging and blogwalking ;)

    come n visit my blog :) http://blogdearlady.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. untuk yang ada smartphne la ni kan,,, best3!!! :D

    ReplyDelete
  7. dah improve la tu. persaingan hebat skrg, kena kejar mengejar mencari customer

    ReplyDelete
  8. mengharapkan lajulah celcom nie..huhu..kalau slow nnti tak dapat pulak nk online ke blog cik epal..hehe

    ReplyDelete