Wednesday, August 8, 2012

Ais krim Baskin Robbins FREE untuk semua malam ini !


Confirm beratur panjang berjela ni dari pukul 8pm-10pm. Ganjak kan sikit sampai pukul 12 tak boleh ke? Datang-datang beratur punya panjang, sekali orang yang last sekali tu pon tak dapat jugak aiskrim before 10pm. Kesian pulak dia. Achaner tu? HAHA


Kalau pergi malam karang tapi tak bernasib baik dapat aiskrim free boleh beli ais krim pedel pop je lah eh. Ais krim mat cool pon sedap jugak. Dengan pakej nyanyi lagu sekali  "mat cool mat cool kawan ku, mari kita pilih mat cool, main-main selalu, syok nya syok nya ada mat cool"



ewahhhh hafal pulak aku lagu aiskrim mat cool ni. Mana nya tak hafal, selalu sangat motor ais krim mat cool tu lalu depan rumah aku dulu.Pastu pasang lagu ni kuat-kuat. Aku yang tak rasa nak beli pon tergoda nak beli sebab lagu asyik memekak je depan rumah. kehkeh. Btw, good luck kepada yang nak menerjah Baskin Robbins malam ni! Jangan memotong barisan, nanti kena baling aiskrim dekat muka pulak




Menjangka kan peratusan yang pergi ke Baskin Robbins malam ini lebih tinggi daripada yang pergi Solat Terawih :)

22 comments:

  1. nasib baik askem baskin robin tu jauh dr rumah aku... kalau tak aku pun menyemak kat sana...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/curik-minum-air-teh.html

    ReplyDelete
  2. hehe..untungla....taiping xde BR..kalu x..mmg nk jugak.hehe..

    moh le kite berterwih ye=) ke cik epal pun nak beratur ni??hehe

    ReplyDelete
  3. mcm tak de harapan jer nk dpt :(

    ReplyDelete
  4. hahaha... gitulah gamaknya nanti..=D

    ReplyDelete
  5. hekhekhek konfem orang beratur panjang malam ni =p

    ReplyDelete
  6. jgn jadi mcm kayu nasi kandar sudah

    ReplyDelete
  7. Orang yang duk Terengganu memang confirm takkan dapat Baskin Robbins free malam ni, memang takkan dapat...

    Sedih rasanya U.U

    ReplyDelete
  8. aiskrim baskin robbin tu nk amek kt ne..????????????kta percuma..

    ReplyDelete
  9. nak amek aiskrim percuma tu kat mne erkk...??????

    ReplyDelete
  10. aiskrim baskin robbin tu nk amek kt ne..????????????kta percuma..

    ReplyDelete
  11. aiskrim baskin robbin tu nk amek kt ne..????????????kta percuma..

    ReplyDelete
  12. sume orng dah jatuh hati dengan dato lee chong wei laa,,,

    ReplyDelete
  13. hahaha.. rasanya macam betul je. entah2 ada yang pakai kain pelekat je masa nak amik aiskrim nanti.

    tu pun kalau dapat. hahahahaha

    ReplyDelete
  14. ganjaran Allah pasti,
    eskerim ni 2 jam je.. hihihi

    ReplyDelete
  15. Comfirm beratur panjang nanti ^.^

    ReplyDelete
  16. free dekat semua kedai baskin robins di malaysia ka???????

    ReplyDelete
  17. haha~kompem beratur pjg punye mlm ni..huhu

    ReplyDelete
  18. Mieya rasa better pergi solat terawih dari tunggu baskin robbins tu. Dapat pon satu scoop je, mana puas :)

    ReplyDelete
  19. Saya pun hafal lagu mat cool tu tanpa sengaja... he he he

    Kena letak gerai Baskin Robin tu depan masjid baru ramai orang taraweh kot...

    ReplyDelete
  20. mesti ramai punya yg terjah BR nie.. xkuasa nak giler p beratur sama.. baik kejar 10 malam terakhir.. *aku bajet alim.. hehe

    ReplyDelete
  21. Tu lah ...akak tengok kawan fb upload gambar Q panjang di BR.

    ReplyDelete