Friday, July 27, 2012

Teka Teki Teka Tekuk

Teka teki teka tekuk,
ular mati dalam mangkuk.
Haa apa dia?




Teka teki teka tekuk,
Apa nama lain bagi tenuk?


Haishh ni pantun 2 kerat ke teka-teki ni?? Dulu kecik-kecik time sekolah suka sangat main teka-teki ni. Kalau dapat jawab tu, rasa macam orang paling genius di abad itu. Hari ni rasa macam nak main teka-teki jugak lah.


Haaaa cer teka gambar apa dekat bawah ni?? Siapa dapat teka memang genius lah

Awan? Stokin? Dvd Player? Kacang? Ular?


Kereta kebal? Katil? Bot? Kapal terbang? Rumah?


Haaaa ni nak bagi HINT sikit lah:


1-Kalau korang tengok benda ni,korang pon akan macam "Wheeeeeeeeee!"
2-Hello social life!
3-Untuk meningkatkan keyakinan diri dengan segera
4- Hadiah yang sangat awesome!!!


Agak-agak boleh tahu tak benda apa dalam 2 gambar dekat atas ni??


Nak clue lagi?? Boleh jeee. Klik http://bit.ly/WCWGrd  setiap hari dari 23-29 Julai 2012 dan banyak lagi clue yang akan didedahkan. Kalau nak ambil bahagian dan nak teka dekat TWITTER pon bolehhh. Nak teka guna hashtag ni #PeekWhatchuwant atau Facebook Connect dekat site tu



Teka dan tunggu pendedahan besar pada 30 Julai!



Dapatkan WATCHUWANT sekarang dan pilih pack (Ada Talk Pack, Text Pack, MMS Pack, Video Pack, etc)


Usha-usha nak hadiah apa, dail *128#, pilih pack dan pilih hadiah!! Hadiah pon boleh pilih ok nak hadiah apa. Pilih kak pilih, pilih bang pilih. Pilih jangan tak pilih



ok bye!

7 comments: