Sunday, July 8, 2012

Pilih hadiah meh. Pilih jangan tak pilih

Phewww berpeluh tengok hadiah-hadiah WATCHUWANT ni. Siapa yang guna nombor celcom tu cuba dail *128# , pilih pack yang sesuai dan berpeluang nak menang hadiah yang sangat menarik.



Kalau aku, aku pilih TALK PACK sebab aku memang suka cakap banyak banyak :D


Tak kesah pon nak pilih pack yang mana satu.Kalau anda mempunyai jejari yang runcing dan laju menaip tanpa terpeleot boleh pilih 'TEXT PACK'. Kalau tangan dan mulut pon memang aktif boleh pilih 'TALK n TEXT PACK'. Pilih pack mengikut kesusaian diri sendiri



Bila dah subscrice 'pack' yang berkenan di hati. Anda mempunyai peluang yang cerah untuk menang hadiah yang sangat lah cantik menarik tertarik kau memang da bomb ni





Aku ingatkan satu hadiah untuk seorang je pemenang. Tapi tidak ye,cuba tengok yang menang Samsung Galaxy Note dengan Samsung Galaxy S II, berapa ramai yang dapat?? Fuhhhh


Banyak lagi hadiah yang menarik akan datang untuk setiap minggu,mana tahu hadiah tu akan jadi milik anda semua. Jangan lupa dail *128# untuk dapatkan WATCHUWANT !! Untuk keterangan yang lebih lanjut,pergi http://xpax.com.my/whatchuwant.php




ok bye!

10 comments:

  1. macam duta celcom dah cik epal ni..

    hak2.

    ReplyDelete
  2. best gila dapat fon free !

    ReplyDelete
  3. gempak giler die punye hadiah...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

    ReplyDelete
  4. apakah itu ikan? haha. best gila dapat fon!

    ReplyDelete
  5. whoaaa... nie SP EMPAT ANGKA nie... kena blanja coconut shake + coke nie... miahahahhaa

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..rezeki naz ada kat peraduan ni. naz dah menang untuk minggu ke 4 sbnrnya :)

    Naz dah menang! : Kempen Whatchuwant Celcom

    ReplyDelete