Tuesday, July 17, 2012

Feeling Instagram sangat!

Tengok budak-budak ni post gambar dekat twitter dan facebook guna Instagram, nampak macam cantik tertarik menarik kau memang the bomb jek. Macam-macam effect boleh buat. Aku nak post,aku pakai handphone biasa je,tak ada menatang Instagram bagai ni. Sendu sangat mengenang nasib. So aku pon nak feeling gambar aku pakai Instagram jugak. Jumpa lah satu web untuk edit gambar secara online. Jadik lah kan nak feeling-feeling reti meng 'edit' gambar dari nothing to something.Bak kata peribahasa ,"daripada ulat beluncas,pomm kepompong pecah jadi lah rama-rama". wahh gituwwww peribahasa cipta sendiri 10 saat lepas




Ehem ehem



Makanan Korea, ddukboke (tak tahu lah betul ke tidak eja nya). Tapi ni makan dekat Malaysia jek



Benda comel bulat-bulat tak tahu lah apa nama nya



Pantai yang tetiba dah ada 'blink' 'blink'



Sambal sotong (favourite!). Sotong besar penumbuk. Puas makan



Budak belum mumayyiz



Bagai anak penyu pulang petang,terkedek-kedek mencari air


Terasa pakai phone beriban pulak letak gambar macam ni di laman sosial. kehkeh. Tapi edit online jekk semua gambar-gambar di atas.Saja je nak feeling-feeling ada Instagram padahal tak ada pon. Sesiapa ada tahu web yang boleh edit gambar secara online,boleh lah bagitahu ye


ok tu je. sekian terima kasut. bye!

81 comments:

  1. Hhahahah pun boleh (Y) cantik jugak! :D

    ReplyDelete
  2. wah3.. gambar2 lps nih berinstagram lah

    ReplyDelete
  3. http://www.picmonkey.com/

    sila sila
    :p

    ReplyDelete
  4. Boleh edit kat sini ..
    http://picyou.com/
    Boleh dikatakan memang sama macam Instagram tapi effect dia sikit ajalah ~

    ReplyDelete
  5. haha..klaka la..xpe aslkn ley feeling2..ye dak?

    ReplyDelete
  6. nak tau juge la,hp akak cikai je hew hew

    ReplyDelete
  7. Peeeewit! cantik la tu!
    Website apa tu?

    ReplyDelete
  8. pakai website ape cik epal???

    ReplyDelete
  9. wah ! lawa nye . edit ktne ?

    ReplyDelete
  10. CE edit kat mana? habaq mai lahhh cek.

    ReplyDelete
  11. CE guna apa ni?nk link blh?hehe
    btw,sy tahu satu..piknik.com..try lah..ok jgk klu nk edit gamba :)

    ReplyDelete
  12. Cik epal yang kreatif. lama anem tak datang sini. selamat beramadhan cik epal :)

    copy and paste link ni, try :P

    http://net-technews.blogspot.com/2012/05/online-instagram-effects-free-websites.html

    tcare :)

    ReplyDelete
  13. owhh kito pun non hado instagram telegram nie..hehe..;)

    ReplyDelete
  14. mesti edit kat photobucket nih..ema pon sllu edit kt situ gak.. bru ley feeling cm pkai iphong~

    ReplyDelete
  15. cik epal edit ktne? share la link...

    ReplyDelete
  16. Haaa instagram terbaik !
    Teringin nak ada sendiri tapi lain kali je kot.Hehe

    ReplyDelete
  17. Pakai picasa je cik epal...lg senang..dwload je..

    ReplyDelete
  18. ramai duk post instgrm d fb~
    cuci mata layan pic2 menarik..
    salam Ramadhan cik epal yg bakal menjelang tiba.. moga kte ketemu bulan penuh berkat.. Insya-Allah.. :)

    ReplyDelete
  19. cube cik epal, try picnik. ha bez jugak =)

    ReplyDelete
  20. berseni betul amik gambar. terliur dengan sotong sebasar penumbuk tu.

    ReplyDelete
  21. cun jugak kan hasil gambar tu :)

    ReplyDelete
  22. amboi, habislah cik epal dah pandai mengedit.. hehehehe...cantik2 belaka :)

    ReplyDelete
  23. Ni yang tak bole masuk blog Cik Epal ni! Tak tahan tgk makanan2 tuuu! Adoiii! huhu. Tapi mmg, ramai guna instagram sekarang!

    ReplyDelete
  24. Sodapnyeee nengok makanan tu...mesti cik epal sampai menjilat jari kolengking kan?mueheheh...gurau*

    ReplyDelete
  25. wah... untung la kan org guna instagram nie huhu.. eh cik epal edit online ke? cantik nye

    ReplyDelete
  26. ayat cik epal nih...memang lawak lah......hahahaha

    ReplyDelete
  27. best tol mengedit kan? sume orang skrang jadi photographer

    ReplyDelete
  28. ya allah lamanye tak singgah blog cip epal.header dh ctik la huhuhuh rindu cik epal ehheh :P

    ReplyDelete
  29. Instagram takde lah best mana pun :p hehehe tp suka lah gamba gelas tuu :)

    ReplyDelete
  30. apa sebenarnya instagram ni ye?

    ReplyDelete
  31. hye cik epal!
    cantik2 betul cik epal edit gambar2 tu.. bukan main gemilang dan terbilang.. chewah!
    ape web tue eh? boleh share??

    ReplyDelete
  32. Cik epal,

    try ni ...yang ni boleh download pixlr-o-matic.......gambar dia cam instagram jugak ... :)

    ReplyDelete
  33. ape nama website edit gambo nie?

    ReplyDelete
  34. cik epal~ edit all pics gune web ape? terniat nak ngedit jugak..hehe

    ReplyDelete
  35. cantik! kreatif! kau memang da bomb!!


    bajukurung budak utk raya!!
    www.bajukurungmurah.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. cik epal guna editor online ape ye ?

    ReplyDelete
  37. PSSTTTT...SAMER AR.. TP SEBIJIK LOR..

    ReplyDelete
  38. cik epal pakai web apa..share la ;)

    ReplyDelete
  39. Cik Epal edit gune ape tu?

    picmonkey.com pun best gak nak edit..

    x payah register pun..

    btw, comel la watermark baru Cik Epal..

    (^^,)

    ReplyDelete
  40. i donlod picasa jer CE. senang je nk edit nk kaler, nak letak ayat2, semua boleh.

    ReplyDelete
  41. You guna pixlr.com kan cik epal...hehe..kantoi disitu..=) I slalu jugak guna tu..

    ReplyDelete
  42. cun nye gambooo..edit gune pe ni? pe web die??

    ReplyDelete
  43. Comel dan cantik gambar katsini ^___^

    ReplyDelete
  44. cantik edit gmbar2 tu..sy suka gna photoscape jer...photoshine..xonline.install jer..

    ReplyDelete
  45. assalamualaikum cik epal....x ada instagram pun edit gambarnya cantik juga....:)

    ReplyDelete
  46. pixlr o matic. hahahaha kantoi sudah :P

    ReplyDelete
  47. bagi la Url untuk edit gambar cenggitu.. sebb kami pun takde laa pakai hp beriban.. hihi.. nak cuba buat juga

    ReplyDelete
  48. ni guna app ape? kongsi2 la. hehe

    ReplyDelete
  49. edit kat web mane ni???

    share2 la kt kite... ~

    ReplyDelete
  50. Sikit2.. lama2 jd bukit..
    edit2..lama pakai Instagram..
    haha..

    peribahasa sendiri..

    ReplyDelete
  51. edit kat mana tu? nak link diaaaaa :D

    ReplyDelete
  52. sotong tu nampak cukup lazat dan merah . best ak meratah nie . hehe .

    ReplyDelete
  53. sis...
    kat sini pun ok jugak nak edit gambar... :)
    http://pixlr.com/

    ReplyDelete
  54. terbaik la!

    hp murah xpe..


    skill edit pic yg kene mahal kan.

    ReplyDelete
  55. saya tau! ni edit gune pixlr kan? sbb efek2 nye mcm same je ^^

    ReplyDelete
  56. Hi cute little girl,
    Semua gambar di atas nice. It doesn't matter if you edit used any editing software as long as the images nice to see :-)

    Cheers,
    www.mylittlewing12.com

    ReplyDelete
  57. xiuxiu meitu.com. .try. .effect mmg cntik!

    ReplyDelete
  58. sama la nak feeling instagram jugak. hehe

    ReplyDelete
  59. cik epal, nak link edit2 tu jugak plssss

    ReplyDelete
  60. CE edit online kat sini ke? saya selau guna ini bila nak ber feeling instagram :D

    http://pixlr.com/o-matic/

    ReplyDelete
  61. saya rasa sekarang org dah kemaruk Instagram

    ReplyDelete
  62. lama tak jenguk blog cik epal..

    'selamat berpuasa' ehhh lari tajuk pulak.. :)

    ReplyDelete
  63. wahhhhhhhhhhhhhhh instagram. :) @joelleslie97 <-- instaprofile. :p

    ReplyDelete
  64. xda istragram pon xpe dah comey dah sama la kita xda benda alah tu

    ReplyDelete
  65. comel3. ape ye link dia? suka effect yg bling2 tu.

    ReplyDelete
  66. i know.... pixlr.com
    haha...
    guna yg retro kan2..

    ReplyDelete