Thursday, June 14, 2012

Nescafe UHT yang sedap berkrim disukai ramai :D

Ada haritu aku bosan melangok tak tahu nak buat apa, saja-saja bukak page NESCAFE Light Light ni dekat facebook. Eh comel lah pulak tengok makhluk-makhluk yang kepala nya lagi besar daripada badan ni. Elok je tengah hirup Nescafe UHT



Comel nya dua makhluk ni!! Minum Nescafe sampai pejam-pejam mata lagi.Sedap sangat Nescafe baru ni!  Kecomelan depa ni membuatkan aku rasa macam nak lempang dua makhluk itu!! Huehuehue




Aku pon saja lah nak godeh-godeh application yang depa ada ni





Jom “Play Now!”





Nasib lah. Gambar Nadia yang jadi mangsa untuk aku pedajalkan kali ini :D




Uihh ni part paling best, sebab boleh tukar anggota badan menjadi selim melim tanpa berdiet dan berpeluh di treadmil. Rambut penyapu sangat aku. Dah macam Datin Peah baru habis meeting dengan persatuan datin pulak aku rasa bila rambut sudah menjadi seperti penyapu. Agak-agak bulu penyapu dah habis berguguran, boleh lah ganti dengan rambut ni buat penyapu baru untuk sapu habuk




Seret air kotak Nescafe itu,bagi letak dekat mulut





Pondan sangat aku sambil buat peace lagi minum Nescafe. Klik lah Kotak Nescafe tu laju-laju sampai kotak tu lunyai. Nanti hidung pon makin kembang dan kepala pon makin membesar macam nak meletop


Caption boleh tukar suka hati. Tetiba kepala pon dah lagi besar daripada badan. Sesuatu sangat kitorang ni.Muahahaha. Korang pon boleh lah main application ni dekat facebook Nescafe Light Light.







Serious rasa nak kronyok-kronyok kan muka kartun ni. Rasa macam nak picit hidung dia dan tonyoh kepala dia pon ada sebab comel sangat minum Nescafe sampai kotak lunyai!! :D




Sebagai peminat tegar Nescafe memang sangat lah teruja bila mendapat tahu ada produk baru. The light coffee, milkier taste . Semakin berkrim ok Nescafe baru ni. Tapi Nescafe ni memang serious sedap! Kopi dia macam rasa sikit je,rasa susu lagi banyak dan lebih berkrim .Boleh lah menikmati Nescafe ni dimana-mana jua anda berada. Paling best kalau dihirup time sejuk. Sungguh nyaman sekali!




Boleh didapati di kedai-kedai berhampiran anda. Taknak pergi kedai yang dekat, pergi kedai yang jauh pon boleh. Tak ada siapa pon nak marah. Harga murah je sekotak. RM1.50 sahaja. Kalau kedai runcit Pak Meon  jual sampai tiga ringgit setengah,boleh tarik kolar baju dia pastu ajak bertumbuk








Sebab terlampau teruja Nescafe baru ni sedap sangat, siap buat video minum Nescafe Light Light lagi tu. Kehkeh :D



Ok bye!

35 comments:

  1. Comel je kan.... Labi2 cuaca panas macam ni, dapat nescafe ais...sedapnya...

    ReplyDelete
  2. btl la CE... muka jd mcm pondan sngt... haha...

    ReplyDelete
  3. sekarang dah tak boleh minum nescafe. Bau dah pening la...

    ReplyDelete
  4. camno nk main app n? tokan2 xdapek pun..tulun2..nak maenn app niii.............

    ReplyDelete
  5. @Lizzie Yasmin : eh mana tahu ni?? thanks for the wish!! :)


    @Mooniqueen: labi2 pon boleh kakkkkk. hahahaha labi2 pon suka minum nescafe. hehehe :D


    @faizul osman: pi lah main benda tu, konpom anda lagi ketara kepondanan. haha


    @pena rozie: sekarang memang tak boleh minum ke? Dulu boleh minum tak? :)


    @chikova_Airashii: pergi dekat fb tu, pastu tekan dekat gambar 2 org makhluk comel minum nescafe tu, pastu boleh main dah :)

    ReplyDelete
  6. nah muka bapok trus..harhar....mcm tak muat ja rmbut tue dkt kpla... :)

    ReplyDelete
  7. waaa...birthday cik epal eyh? eyh? eyh?
    HAPPY BIRTHDAY Cik Epal... ^_^v

    ReplyDelete
  8. Salam cik epal,
    Salam perkenalan..klau perasaan ada bendera lain kat live traffic feed cik epal yg bentuk Y ke kiri tu sy laaa...:)
    Salam dr kejauhan...

    ReplyDelete
  9. Nescafe light-light...masuk beg merempit gi kerja tongkat moto keluar sekotah...arghhh...recharge energi...heheheeee...

    ReplyDelete
  10. haha~beso nyer kepala..mesti pndai kan?hik3 :P

    ReplyDelete
  11. happy birthday cik epal.. comel iklan2 tu

    ReplyDelete
  12. CIK EPAL oOoOOO CIK EPAL~~
    ermm kiut sgttt :) update ler hri2 blog...hanya blog cik epal yang mampu buat saya sengeh he...

    ReplyDelete
  13. whooaaa... ayat macam SP je nie.... kaching...kaching... SELAMAT HARI KEPUTERIAN yea....

    ReplyDelete
  14. hahahaa.. lawak gilos nak mampus. muka masa mula2 pun lawak kemain.. yang video pun superb je buat muka. haha. sporting habisan la.. buat la video, buat la video/. hahaha

    ReplyDelete
  15. cik epal bek ngaku ko sebenarnya pondan jadian kan? Kahkahkah :p

    ReplyDelete
  16. Best iklan tu.
    Happy Birthday Cik Epal :D hehe

    ReplyDelete
  17. dah try ..
    lucu siot main game ni . haha :D

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


    http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

    ReplyDelete
  19. As Salam cik epal,

    Salam perkenalan..First time visit blog u...

    sudi2kanlah visit my blog...http://irdakhalib.blogspot.com...

    ReplyDelete
  20. As salam cik epal,

    Salam perkenalan..First time visit blog u...nice & creative...

    feel free to visit my blog..http://irdakhalib.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. ini permainan perempuan, aku lelaki. muehehe

    ReplyDelete
  22. hahahaha...mmmg comelll amatt..hihi


    cik epal pakai hp note kan??cne prasaan??hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

    ReplyDelete
  23. salam cik epal.
    I love UHT milk too.. :)

    http://blogdearlady.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Klakarlah adik beradik ni..hahhaa

    ReplyDelete
  25. tgk video tu nampak sgt sedap. harus cari ni. hehehe ^__^

    ReplyDelete
  26. Hi cikepal..
    Cutenyee ur video tu..nak kena cari nescafe lihgt ni...

    ReplyDelete
  27. Hi cikepal
    Cutenyee ur video tu..kene cri nescafe light cepat2 ni..

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete