Friday, May 18, 2012

Entri sangat pendek : Pemenang KAO Laurier Perfect Comfort

Haritu aku ada buat mini contest dekat ENTRI INI. Yang pasal tuala ehem ehem tu





Ni lah pemenang-pemenang nya. Semua comel lote belaka. Boleh emel salah seorang nama yang berkenan mintak number telefon kalau nak mengorat atau nak buat adik angkat kehkeh



ASNI - asnitaurus@yahoo.com

ATIQAH - chinen_love@yahoo.com

HIDAYAH - hidayah.bach@yahoo.com

FAZIELAH - nur.fazielah@gmail.com

EZA - missizzah_205@yahoo.com


Tahniah kepada yang bertuah! Jangan lupa cek emel korang ok! Hadiah kena ambil sendiri dekat alamat yang depa bagi.



Pemilik emel di atas jangan lupa cek emel tau tau! =)





Tu je nak bagi tahu. Mood nak update blog tengah ke laut masin sekarang. bye

9 comments:

  1. agaknya dapat bekalan utk setahun..:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdullillah.
    Waugh..excitednya saya.. tengkiu Cik epal! Dan nuffnang. Dan KAO Laurier..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, Eza terpilih. Hihi :) Tapi Eza kat Sarawak. Kena pergi ofis Nuffnang jgk ehh? :)

    ReplyDelete
  4. eheh kite dapat jugalah,thanks cik epal,sayang lebih2 sikit.kehkeh

    ReplyDelete