Wednesday, May 9, 2012

Diet Rasulullah S.A.W



=)



47 comments:

  1. patut pun diet x menjadi..kalau sume benda tu main makan serentak je..adeh!

    ReplyDelete
  2. Bab lepas makan tengah hari kena tidur, memang best... =)

    ReplyDelete
  3. cik epal.. cik mama nak copy & paste kat blog yerr... boleh yerr.. ^_~

    http://pinkpurplemerah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. cik epal yang manis ikut tak diet ni? hihii.. thanks for sharing this ilmu, banyak pahala cik epal manis :p

    ReplyDelete
  5. diet rasulullah adalah yg terbaik

    ReplyDelete
  6. ooo baru tau kolestrol akan bertambah kalau tak makan malam .
    thanks for sharing cik epal >.<

    ReplyDelete
  7. Tak ramai yang dapat amalkan makan buah sebelum makan nasik... huhuhu...contohnya saya lalaallala

    ReplyDelete
  8. saya pendatang baru nie jadi follower. mula berjinak-jinak nak kenal cik epal.

    nice to meet know :)

    ReplyDelete
  9. ohhhh..Lia selalu makan nasi baru buah..patut tak turun berat makin naik adalah.ishishish..

    ReplyDelete
  10. yang makan malam tu baru tahu.
    thanks cik epal.

    by the way,
    cik epal nak tengok pilot perempuan in action?.

    come to my blog,
    she is a blogger too.

    you should be proud of her.
    :)

    ReplyDelete
  11. Ilmu baru ni, mekaseh cik epal. :)

    ReplyDelete
  12. saya dah doakan cik apel kurus... - Noob

    ReplyDelete
  13. amat berlainan dgn apa yg di propakan oleh tv dan mat mat saleeh.

    ReplyDelete
  14. yang last sekali tu akak suka...tp dah lama x buat..tidor lepas makan tengahari..agak2 bila bleh buat eh...

    ReplyDelete
  15. Salam kenal,
    Koktel tak boleh ya.. Hmmm... TFS

    ReplyDelete
  16. jom same2 buktikan kecintaan kita terhadap rasulullah dengan mengamalkan sunnahnya
    :D

    ReplyDelete
  17. In processs untuk diet... Harap boleh cuba..

    ReplyDelete
  18. ala, ade yg xdpt nk ikut..slalu tbabas tang daging+ikan ngn ikan+ daun salad.. yg lain ok dh,,..cm ne ni..hehehe..mlm mujur mkn wlpn diet susu cicah biskut je..hihihi

    ReplyDelete
  19. nak lagi sihat try la minum jus xango !!! heeeeeeeee =)

    ReplyDelete
  20. hello, sy nak tahu la kesahihan benda ni, boleh sertakan hadith or potongan ayat qur'an mengenai benda ini. Sekian,

    ReplyDelete
  21. jangan sesekali tgl mlm tu baru tau. tabole tggl la lps ni

    ReplyDelete
  22. LIKE.. ^__^ Kalau ikut.. kompom berat boleh turun punya.. =)

    ReplyDelete
  23. seriously,,, that was kebanyakan macam makanan kat hotel.

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum,

    Jazakallah for sharing...boleh share ke kat FB?

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum,

    Jazakallah for sharing...boleh share ke kat FB?

    ReplyDelete
  26. cik epal..sila amalkan eh..hahaha
    manusia zaman skg nak diet dah vice verse dgn sunnah rasul..

    "Ain Dzaya : Cinta Big Apple ♥.".

    ReplyDelete
  27. TIDUR I JAM SELEPAS MAKAN TENGAHARI. masaelah nya tak sampai 1 jam mesti dah ter ter tido dulu. hehe :P

    ReplyDelete
  28. Rasulullah...adalah sebaik-baik umat contoh.

    ReplyDelete
  29. hi cik epal..thanks 4 the info & its reminding me....lps ni akan cuba elak tertinggal mkn malam..hehe

    ReplyDelete
  30. rindu nya dekat cik epal >__< lama dah tak hapdet blog .

    semoga terus aktif kelak =)

    ReplyDelete
  31. Hi.Solehah singgah sini ye.Nak golek2 sini sambil tengok entry ye :) bagus entry cik epal ni :)

    ReplyDelete
  32. tahu pasal ni, tapi kdg2 akak tak amalkan juga :) lps ni kena cuba istiqomah lah hihi...

    ReplyDelete
  33. hai cik epal. nice site an info. singgah n follow my site too. ehhe

    ReplyDelete
  34. alamak..dah la selalu telan koktel ni...hurmm!!!....

    http://dzuandiey.com

    ReplyDelete
  35. Mohon re-blog mende nih Cik Epal..

    ReplyDelete