Wednesday, May 9, 2012

Diet Rasulullah S.A.W



=)




Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

47 comments:

azam said...

nice.....betul ni

Kathy Tuah said...

patut pun diet x menjadi..kalau sume benda tu main makan serentak je..adeh!

Cik Jajika said...

Bab lepas makan tengah hari kena tidur, memang best... =)

oshinz said...

boleh share tak?

u.m.i.e said...

good info CE :)

Cik mama said...

cik epal.. cik mama nak copy & paste kat blog yerr... boleh yerr.. ^_~

http://pinkpurplemerah.blogspot.com/

ATHRHB said...

cik epal yang manis ikut tak diet ni? hihii.. thanks for sharing this ilmu, banyak pahala cik epal manis :p

Syuhada Nasya said...

ouh mcm tu rupanya .. tengs kak

Rozuan Ismail said...

diet rasulullah adalah yg terbaik

Awan Nina said...

ooo baru tau kolestrol akan bertambah kalau tak makan malam .
thanks for sharing cik epal >.<

hazman fadzil said...

Tak ramai yang dapat amalkan makan buah sebelum makan nasik... huhuhu...contohnya saya lalaallala

Aida Jelita said...

suke entry nie

-bebelmakcik- said...

saya pendatang baru nie jadi follower. mula berjinak-jinak nak kenal cik epal.

nice to meet know :)

Cik Lia Lomi said...

ohhhh..Lia selalu makan nasi baru buah..patut tak turun berat makin naik adalah.ishishish..

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

:)

Syazwan Che Deraman said...

yang makan malam tu baru tahu.
thanks cik epal.

by the way,
cik epal nak tengok pilot perempuan in action?.

come to my blog,
she is a blogger too.

you should be proud of her.
:)

Eza Boom Boom said...

Ilmu baru ni, mekaseh cik epal. :)

masshie mastura said...

thanks ;)

Prince of Noob said...

saya dah doakan cik apel kurus... - Noob

kotak said...

amat berlainan dgn apa yg di propakan oleh tv dan mat mat saleeh.

SURIA AMANDA said...

yang last sekali tu akak suka...tp dah lama x buat..tidor lepas makan tengahari..agak2 bila bleh buat eh...

annadinara said...

Salam kenal,
Koktel tak boleh ya.. Hmmm... TFS

Natrah Norlin said...

like :D

Wafa Irdina said...

jom same2 buktikan kecintaan kita terhadap rasulullah dengan mengamalkan sunnahnya
:D

Apex said...

Tips yang terbaek!! ^__^V

Nurul Akmal said...

In processs untuk diet... Harap boleh cuba..

mohdhazlan Dreadlock said...

diet terbaik !

cik mar said...

ala, ade yg xdpt nk ikut..slalu tbabas tang daging+ikan ngn ikan+ daun salad.. yg lain ok dh,,..cm ne ni..hehehe..mlm mujur mkn wlpn diet susu cicah biskut je..hihihi

XANGO said...

nak lagi sihat try la minum jus xango !!! heeeeeeeee =)

Nurul Hikmah Aminudin said...

hello, sy nak tahu la kesahihan benda ni, boleh sertakan hadith or potongan ayat qur'an mengenai benda ini. Sekian,

taty nadiah said...

jangan sesekali tgl mlm tu baru tau. tabole tggl la lps ni

Crew Fathi said...

LIKE.. ^__^ Kalau ikut.. kompom berat boleh turun punya.. =)

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

seriously,,, that was kebanyakan macam makanan kat hotel.

The Black Jubah said...

Assalamualaikum,

Jazakallah for sharing...boleh share ke kat FB?

The Black Jubah said...

Assalamualaikum,

Jazakallah for sharing...boleh share ke kat FB?

ain dzaya said...

cik epal..sila amalkan eh..hahaha
manusia zaman skg nak diet dah vice verse dgn sunnah rasul..

"Ain Dzaya : Cinta Big Apple ♥.".

atyyah amran said...

TIDUR I JAM SELEPAS MAKAN TENGAHARI. masaelah nya tak sampai 1 jam mesti dah ter ter tido dulu. hehe :P

lily lotus said...

sangat molek untuk diikuti ;)

kak mah said...

Rasulullah...adalah sebaik-baik umat contoh.

Sabar said...

hi cik epal..thanks 4 the info & its reminding me....lps ni akan cuba elak tertinggal mkn malam..hehe

Zharif Azis said...

rindu nya dekat cik epal >__< lama dah tak hapdet blog .

semoga terus aktif kelak =)

Solehah Shamsuddin said...

Hi.Solehah singgah sini ye.Nak golek2 sini sambil tengok entry ye :) bagus entry cik epal ni :)

Princess Solehah said...

tahu pasal ni, tapi kdg2 akak tak amalkan juga :) lps ni kena cuba istiqomah lah hihi...

Mohd Zaid Othman said...

bagus.. thanks for sharing..

Juma'adi Bin Morshidi said...

hai cik epal. nice site an info. singgah n follow my site too. ehhe

mursyid diey said...

alamak..dah la selalu telan koktel ni...hurmm!!!....

http://dzuandiey.com

LaMamanDuFateh said...

Mohon re-blog mende nih Cik Epal..

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !