Monday, April 30, 2012

Hari melawat baby =)

"Jom tengok baby orang hari ni"

Apa kebenda mimpi tah si SS ni tetiba ajak aku pergi tengok baby orang. Tetiba je

Tanpa dirancang, pergi lah tengok baby akak si SS ni

Wahhh comel nya Amsyar! Mata bulat! eh ni baby boy ye :D


Pastu tetiba lagi, si SS ni

"Jom tengok baby Ujang dengan Yana pulak, teringin nak tengok baby diorang"

Tanpa dirancang, pergi pulak tengok babygirl Ujang dan Yana, angkut sekali Amsyar, baby boy OWN


Sampai-sampai di rumah Ujang dan Yana


Dua dua pura-pura terkejut pandang camera!! Comelnyaa rasa macam nak lempang dua-dua :D




Si gendut yang over teruja tengok anak Ujang



Di tebar-tebar pulak kan pipi baby girl ini. Kau ingat ni roti canai??



ayokkkk Yana marah



Ujang overshadow



Tahap kelebaran pipi tidak boleh dilawan




Mana ada gaduh. Kita chill chill je ni. Sengih sampai show off gigi lagi


Melentik baby girl Ujang dan Yana ni tidur. Curlasssss engkoo! :D




Dari info yang aku dapat oleh Yana, memang babygirl depa suka tidur pose melentik lentik. Ikut siapa lah tu eh. Ikut Ujang ke Yana?? haaa yang itu yang kita tak tahu tu



Putih nya lah si Amsyar ni. Terasa hitam bergambar dengan dia. kehkeh. Lepastu setempek aku dapat hadiah daripada Amsyar ni iaitu














MUNTAH BABY. Abehhhh shawl aku dimuntahi susu muntah. Seb baik dia dengan mak dia comel, tak jadi nak beli shawl baru. Basuh je shawl sambil nyanyi lagu Aladdin Tam Spider 'gosok jangan tak gosok,gosok sampai tertanggal, gosok jangan tak gosok, gosok sampai terpeleot' *aku lupa lirik*




ok bye!

68 comments:

  1. I saw you at IKEA foodcourt :) tengah discuss ape ngn Sam.hehe

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHA curlasss dialog uuuu..paling xthn part ujang wat mata stim dgn dialog "sy tau sy ensem" adoiii cik epal...cik epal...=)

    ReplyDelete
  3. yg laki 2 comel sgtt..germmnyerr!! grrrrrr -,-

    ReplyDelete
  4. muja pun tak tahan tol tengok bayi,, tapi,, npelah dorang ni cepat sangat besar,, hmmm

    ReplyDelete
  5. comelnya <3<3<3

    baby cik epal nanti mesti lagi comel. pipi ikut cik epal , embam omey je. paling penting senyum sama . hikhikhik.

    kita tak suka baby -,-'' tapi kalau terlampau comel tu rasa nak terajang je -,-

    ReplyDelete
  6. wah, cute la baby tu.. mesti dia jadi famous nanti..

    ReplyDelete
  7. Dua dua baby tu cute.. Cute sgt.. Geram tgk..

    ReplyDelete
  8. Hahaha, cik epal takde ke gambar shawl kena muntah tu ?

    ReplyDelete
  9. haha lawak betol. sempai lagi buat dialog ye... Comel tgk baby2 tu. Nescaya Cik Epal dah tewas. LOL

    ReplyDelete
  10. Haha, sumpah lawak! Btw, CE lawa <3

    ReplyDelete
  11. xtahan tgk third pix.. haha :D..matanye.. :P

    ReplyDelete
  12. bestnye melawat baby! hihi... baby yana tu mmg comel kn? sgt2 bam bam

    ReplyDelete
  13. kau pon comel apa cik epal hikhik

    ReplyDelete
  14. wahh. .nme bby b0y uh like my br0ther. .siyesly c0mel. .cm cik epa l juga lerr. .kuikuikui

    ReplyDelete
  15. wahhh. .name bby b0y uh sme cm my br0ther. .siyesly c0mel. .cm cik epal juga. .kuikuikui :)

    ReplyDelete
  16. Hahaha...Posing Ujang dengan Mato Seksi tuh takleh blah..ada gaya Model untuk Sliding Door pon ado..miahahaha

    ReplyDelete
  17. ahaha.. comel je baby2 tuh.. serius geram mcm nk je picit2 smpai lebam.. oops, kes dera plak nt.. ahaha

    ReplyDelete
  18. comel la baby tu.. hihii! sangat comel! :D

    ReplyDelete
  19. comel la baby tu.. hihii! sangat comel! :D

    ReplyDelete
  20. comel baby girl tu rasa macam nak gigit je pipi dia

    ReplyDelete
  21. huhu blum ada kesempatan menerjah rumah si ujang tu

    ReplyDelete
  22. Comel lah anak depa. Hadiah paling mahal tu. Orang kata kalau dapat hadiah tu maknanya dia suka kita :P

    ReplyDelete
  23. bila pulak cik epal nih nak dapat baby comel:)

    ReplyDelete
  24. syarat lah tu kena muntah baby...

    bulan yang sungguh istimewa dan penting buat aku...kau ada???

    ReplyDelete
  25. Anak ujang tembam nya ! Nanti besor sikit mesti tak larat dukung, hehe.

    ReplyDelete
  26. alololo comeltomey nye baby.melepak putihnya. cik epal pun mentain comey!!

    ReplyDelete
  27. singgah dan follow la blog saya....
    saya perlukan sokongan utk berblog... saya baru ade 2 org followers..

    ReplyDelete
  28. singgah n follow la blog saya ye..
    saya perlukan sokongan..

    ReplyDelete
  29. hahahahhh,,,kelakar la CIK EPAL neh

    ReplyDelete
  30. mata baby 2 org tu sungguh besar & cantik! geram je tengok..

    ReplyDelete
  31. So so cute... geram nak cubit pp tu!

    ReplyDelete
  32. ss kapengen mau ada anak tu. jd ce bila lg? hihi

    ReplyDelete
  33. kelakar jugak cik epal neh kan..btw ur so cute same cam baby2 tuh!

    ReplyDelete
  34. kiutla cik epal n da baby!!!

    ReplyDelete
  35. apa homel hangat baby-baby nie.. *cubitcubitpipibaby* hehe

    ReplyDelete
  36. gambar last tu same2 mata besau XD

    ReplyDelete
  37. puteh nya..teringin nak ade baby..hihik gatal tetiba :p

    ReplyDelete
  38. comelnya baby tuuuuu...sweet la . dah de bakat jadi ibu nie ::
    auuuummmm geram3 .. pipi baby tu tembam sangat !
    do view my blog too :)

    ReplyDelete
  39. ok buat drama la cik epal nie..hehe

    ReplyDelete
  40. Cute babies.. Their eyes are awesome :D

    ReplyDelete
  41. Cute babies.. Their eyes are awesome :D

    ReplyDelete
  42. Hai dear..do as i'm doing..follow also ya..i'm new...tq..nice 2 read ur story...
    http://ayuniasmaabdullah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. comel comellll :) cik epal makin cantik laa sekarang. cun cun ^^

    ReplyDelete
  44. alahaiii..comelnyer lah baby2 tu..sketsa b'gamba terbaik ah CE :)

    ReplyDelete
  45. comelnya baby tuu ! hihi , jangan lupa singgah blog faten :) http://diaamyra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  46. pic ketiga kelakar la...hihihihi -.-

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum & selamat sejahtera...

    Kawan-kawan, boleh tolong jawab soalan survey yang berkaitan dengan tesis saya...
    terima kaseh...:)

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGdlU1AwWnhUdWF2M3JJZ2NJZGVWMWc6MQ

    ReplyDelete
  48. so cute geram nengok cam nak cubit2 je pipi dye tu

    ReplyDelete
  49. comelnyee geram nengok budak2 kecik heheh

    ReplyDelete
  50. HAHA SUMPAH LAWAK TIME YANA CKP "KAU INGT SAMBAL KE"

    ReplyDelete