Friday, March 2, 2012

Permulaan gembira di bulan March. Thanks Nuffnang! =)

Bila Nuffnang Team call aku cakap aku terpilih untuk jadi featured blogger dekat Nuffnang untuk bulan March. Cer teka apa reaksi aku?









Ok tak payah jawab pon



weeeeeeeeeeeeeeee~


Aku sangat jarang menulis in english, sebab aku lagi selesa berbahasa ibunda. Ecececeh bahasa ibunda gitu. Fine lah, senang kot kalau nak bercerita dengan bahasa melayu dan senang faham. Dah dari kecik cakap melayu, lain lah aku, special kes sikit, kecik-kecik pandai cakap Zimbabwe. Sebab sorang pon tak faham sepatah harem apa aku cakap. Ye ah budak kecik kan pelat. Sebut "kakak" pon jadi "tatat".



Untuk kolum itu, aku beranikan diri tulis dalam inggeris, walaupun tunggang langgang vocab aku dan tah hape hape tah aku mengarut dalam tu tapi ada aku kesah?  :D



Tu pon tak ah semua inggeris, rojak jugak bahasa. Sebab aku suka makan rojak. Eh sebut pasal rojak ni, tetiba nak makan rojak ayam dekat gerai tepi jalan. Cambest je.



ok lah nak cari rojak ayam ah lepasni, Terima kasih Nuffnang kerana memberi aku peluang menjadi perasa untuk bulan ini (Flavour of the Month)




ok bye!

Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

68 comments:

CIK MAY said...

wah...best la..;) tahniah..

♥CIK SHA♥ said...

walaaaahh..tahniah CE!

echa takashimaya said...

congrats :)
pepagi lagi dah tau sebab dah tgk kat nuffnang.heehe.

J.M.R said...

peh peh peh dan pergh!! terbaek la CE!

pinkcolour82 said...

tahniah cik epal.:-D tumpang gembira kali boleh?heeeeee

Pamie said...

tahniah cik epal..best tu jadik Nuffnang featured blogger..tahniah tahniah!

Farah Hanis said...

Tahniah cik epal :)

Udinz.com said...

tahniah cikepal...tulis kasi best ya!

laskar pelangi said...

pewittttttttttttt!!

tahniahhhhh cikepal~~:)))

Mama Ema said...

tahniah cik epal..

Taty Hasbi said...

Smlam bukak nuffnang tgk cik epal kt dpn...trus cpt2 klik read more tuu... waaahhh.. best ah kan dpt mrasa jdik 'perasa bulan ni'. hhahahaahhh....

hawiz said...

lama xsinggah blog cik epal..hihi

nazirah said...

bestnye tahniah cik epal ;)

PopScarf said...

bestnyer..bertuah Cik Epal..u deserve it!!

Mieya Atiera said...

wah, tahniah cik epal :)

Yana Libra said...

wah~ congrats sbb terpilih :)

Umar said...

tahniah cik epal!

Cik Cakula Cemekut Cekelat said...

wahhh..untung la dieee...

misshannajr said...

wowww!! tahniah cik epal..nak p beli epal la pasni haha :P

Syafiq Ahadin said...

Congrates CE!!!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Wahhhhh congratsss Cik Epal =)

Eryati said...

wah...bestnya cik epal....congratssss

Mrs Lurve said...

wahh..tahniah!

Anastasyea Aida said...

Tahniah cik epal, satu permulaan yg baik untuk tahun ni :)

www.anastasyea.com

hidayah said...

erm..saya baru jer ber blog nih..

ada gak nampak kat blog femes2 cam blog awak nih..

kalau rajin..citer la sikit2 yek..

apakah itu featured blogger..

hehe..

tq..

:D

Bo the Nerd said...

Tahniah Cik Epal! Terbaiklah!

Joel Leslie said...

wahhh . kon-ge-ra-tu-la-ti-on untuk CE. hehe ;)

Aliff Haikal said...

tahniah cik epalll !

Rozuan Ismail said...

pergh,meletz kau cik epal.haha

Hazman said...

WHOAAA.... dah jadi TALENT AKA retis NUFFNANG yea... UNTUNG LAA....murah rezeki kan...

✿Gucciey Lavender✿ said...

bertuah al awak :) tatat ? hee ..

Are_Rull said...

congrats cik epal (^_^)

nurmujahidah said...

tahniah cik epal,, best la cik epal,, makin melotop la pasni,, :D

Husna said...

Congrats CE!
Alhamdulillah..rezeki jgn di tolak kan..keep writing and blogging!

S.n.Fariza said...

tahniah cik epal :))

nuruashia said...

congrates cik epal :) u deserved it ^^

Atie iskandar said...

tahniah cik epal :D

Az Meeda said...

wah! congrats cik epal :]

Mommy Pinky said...

tahniah! tahniah! tumpang bangga. apekah. bhahaha :D

Aina Nadhirah said...

untunglahhh :) tahniah kak

Huda said...

Tahniah cik epal!!

Tudiaaaaa. said...

tahniah cik epal!

rojak epal satu!
erkk..ada tak?

Syazwan Che Deraman said...

nak rojak epal satu!.

tahniah cik epal!

CikLilyPutih said...

jelesss wokeh... rojak sepinggan satu ek!

Adam Narzuan said...

terbaeekk laa cik epal... Lepas ni dah boleh mantain kurus.. hehehe.. Rojak ayam satu...

Nadiah said...

tahniah ye..alhamdulillah rezeki kan...rezeki org lain kita tak tahu

Puan Gojes said...

congrat syg :)

Diyana Norman said...

wahwahwah... tahniah cik epal! gembang semangkuk lerrr tuuuu haha

.........cP~ said...

Berangan je la nak dapat cam tu..

miszpee said...

tahniah :)

::thexieza:: said...

tahniah2!!
hope lepas ni rezeki melimpah ruah..
amin..
:)

missina said...

best tu,,ntah bila nk dpt camni,,;)

arasewel said...

untunglah!

Sharinginfoz said...

tahniah

Atiqah Wadiah said...

tahniah CE :)

iLitralala said...

congrats cik epal :)

jemarisuri said...

tahniah cik epal, js tumpang gembira..

megancrane said...

perghhh kayo cik epal kayo belanja la makan sushi king sedewan.berkat skit hiks

miss shuga said...

congratz cik epal.. :)

KiD said...

untung laaa cik epal.. heheh.. tahniah. and adik ipar kid kirim salam gak..

http://shakiddo.com/terima-kasih-celcom-dan-lg-prada-saya-menang/

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hahahaha congrats.. apa lagi bahasa pasar mai~

Cik Juju said...

kewlasssss cik epal :) congratsssss

Miss Anisah said...

Tahniah cik epal...

Pink Lavender said...

wahhh...tahniah la cikepal..

bestnyer terpilih!!!
ni kawan pon xramai ntah camne nak jd mcm cikepal...haishh

Hidayah Maznan said...

tahniah cik epal! kewwwlass gitu..
tumpang gembira sekali boleh?heeeeee

Diary Of One said...

welldone dear!

maya diana said...

hehehe..1st time blogwalking sbb tgk nuff pomot..cik epal try la post something kat sini http://www.rakanblog.com...sure gampak xhengat...huhuhu...i loike ur entry...sempoi...nnt i dtg lagi yerk.

zainatul abu bakar said...

tahniah CE :))

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !