Thursday, March 29, 2012

KLCC terbakar?? Eh yeke?


Kecoh sana sini kata KLCC terbakar? Seriously?? Bukan the whole KLCC yang terbakar. Salah satu restoran dekat SURIA KLCC je yang terbakar. Restoran Chinoz kalau tak silap. Tapi harapnya semua yang ada dekat sana selamat dan harap tiada apa-apa kecederaan yang berlaku.Siapa rasa-rasa nak pergi Petrosains tu lupa kan lah niat tu kejap.



Ni dah terbakar ni, mula lah karang macam-macam spekulasi yang keluar. kehkehkeh.



 ok bye!

26 comments:

  1. takotnyaaa. huhu baru nak pergi KLCC besok. hahah

    ReplyDelete
  2. Betol ehh bnde ni ? O.o' Mcam tak percaya :3

    ReplyDelete
  3. Uitss btl ker..hope semua tk ape2..

    ReplyDelete
  4. tuelaa.pasni mcm mcmlaaa orrang cakap kan :)

    ReplyDelete
  5. syukurla klau takde yang cedara atau tekorban.. tapi tefikir gak.. apa blaku kalau klcc tebakar sebelah bangunan? errr.. nauzubillah.. :|

    ReplyDelete
  6. Hah..really.. baru je ma an kat situ..sedap makanan kat situ.

    ReplyDelete
  7. mule2 pun terkjut gk dgr berite ny kt tv td.. huhu.. harap semua selamat..

    ReplyDelete
  8. ha'ah..saya pun pagi tadi dgr kat radio trekejut jugak...sbb tetiba terpikir aissyhh macam dlm filem pulak bangunan paling femes kat satu country tuu tetiba terbakar...
    leh buat filem ni...muahaha
    ok, this is just random comment...
    sorrry cik epal...hhaha

    ReplyDelete
  9. wah...
    bahaya juga yea..
    tempat2 canggih mcm ni pun sempat terbakar juga.. ingatkan dapat kesan awal2..

    ReplyDelete
  10. lumrah manusia tak blh dipisahkan dgn spekulasi ;)

    ReplyDelete
  11. ingatkan terbakar betul2 mcm wtc tu..saya pun update dalam blog saya

    fell free, follow my blog k..

    \\asshaari.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum cik epal...ingatkan KLCC gempak rasanya...:)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah, tindakan cepat safety dept menyelamatkan keadaan Cik Epal.. Pihak Suria KLCC panik sampai suruh semua orang keluar..huru hara tul semalam, smp service lift tak leh guna la..pihak restoran tu kena lebih berhati2 lepas ni supaya perkara ini tak berlaku lagi.

    ReplyDelete
  14. Kalau KLCC terbakar, habis lah Malaysia.

    ReplyDelete
  15. yup banyak spekulasi yg keuar..tak tahu nak kata apa..semoga semuanya selamat saja=)

    ReplyDelete
  16. hi

    lama tak komen..

    nampak u sbagai blogger of the month kat nuffnang.. awesome.. and nampak u jugak kat iklan nivea..

    awesome lagi... lol

    yeah.. klcc terbakar.. i work in level 4 suria klcc.. elok2 kuar dari tempat keje, heran kenapa semua kedai dh tutup grill.. rupanya dia org dah evacuate semua org except us..

    funny actually LOL

    ReplyDelete
  17. wohhoo.. ingtkan klcc yg tebakar td.. hehe.. ^^

    ReplyDelete