Sunday, February 12, 2012

Hijab and Fashion

Sedang aku berjalan-jalan di internet, kalau blog,istilahnya blogwalking. Kalau internet apa pulak? Internetwalking? Internetwalking pon boleh lah. Aku terjumpa video ini. Dengar punya dengar apa budak perempuan ni cakap, eh terasa suka pulak dengan apa yang dia sampaikan. You have guts for making this video sistaahhh! Salute!















Thumbs up untuk video ini. Video yang simple dengan nasihat yang berguna. Friendly advice from her. May Allah bless you! :)

Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

30 comments:

fatin adawiah said...

agree3!! skrg rmai wanita pkai hijab sbb fesyen..x ikut ciri2 yg islam mahukan..same2 muhasabah diri..thanx cik epal atas perkongsian^^

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

she is sooooo cool..

mirul aar said...

perhhhh speaking,.
BI terbaekkkk.!
haha,

ini nadzirah said...

wah,cik epal pon suke?
apa yang dia sampaikn dalam video ni memang sangat jelas dan best!
masa first time tengok video ni,terus cari video dia yang lain. harap dia buat banyak video lagi..=)

shairah said...

tapi sekarang nie ada yang berhijab kerana fashion..tup3..gambar yang freehair still tunjuk lagi..banyak je tengok kat facebook tu..

ReeneeRaaid said...

good advice. agree more!

Miss Ff said...

Tersangat2 suka video ni!!! Zaman skrang...ada org pakai tdung tapi pakai t-shirt lengan pendek, bila dia angkat tangan skit, nmpak ketiak kott... Buat malu pls...

Aisyah Yacob said...

There! Someone finally speak up! She has her own point or opinion or something and I shall take it as an advice to myself. Thank you CE for posting this. ^__^

fnaMaya said...

setuju dgn apa yg disampaikan.

miss juejue said...

sgt awesome lah cara penyampai dia . :)

Kalamhati said...

alhamdulillah..peringatan yang ikhlas..
mohon utk share video ni ye..=)

chaie safri said...

hye cik epal. jom tgk blog saya. blog gambar dan cerita.

nuruashia said...

perghhhh fluent nyee speaking kah9!~
nice advice laa for us :)

mira maisara said...

petah budak ni cakap yekk..

CikUna said...

hahah... gile sempoi.. i like la..
\\( ^_^ )//

ira said...

but stil ada yg argue kat komen video dy tu kn..

skemacheesy said...

comel girl with brain ;) gooo adibah!

P U C A T said...

like:)

cik ziqa said...

10 kali like :) thumbs up!

iezatiy nadhya said...

suka jg laa :)

Hemu Hemu said...

sangat dan tersangat berguna....
sangat dan tersangat terang dan jelas...

meen said...

hurm.good advice xtly=)

Hiddy Asri said...

Web Surfingla Cik Epal..hehhehe

Almade Nespesor said...

haaaa, suka dengar dia cakap. =D

:: saya illma :: said...

setuju sesangat dengan video ni. ramai yng fikir hijab just for fashion.

Shawls Lab said...

cdap dgr dy ckp. really nice one. and i tink she's cute too..^^

~mrs.amy ~ said...

btul sgt2 pe yg dia ckp tuh sbb skrg byk tgk yg berhijab x kena gaya..fesyen mcm2 yg pelik..

ungguviolet said...

♥♥♥Allah memerintahkan hijab untuk menghilangkan pelbagai fitnah atau kerosakan ♥♥♥

Ifwat Syamim said...

untunglah laki die~ haha!

Hana_Maroo said...

sgtlah bermakna nasihat adik ni....
she's totally rite!!

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !