Tuesday, February 7, 2012

Edisi Khas : Fafa Fairuz Fuiyooooooooooo :D

Siapa pernah tengok Edisi Khas dekat tv3 tu?? Alaa yang Johan jadi Fifi Fairuz Fuyooo tu. Ni member aku Fafa. Orang panggil dia Fafa. Tapi aku nak panggil dia Fafa Fairuz Fuiyoooooo lah. Stylo sikit




Fafa ni kadang-kadang ayu



Kadang-kadang loqlaq. Tapi selalunya loqlaq lah :D







Dia ni tak boleh tengok benda kiut-miut. Asal ada CD cerita kartun cute-cute tu satu kedai dia rasa nak beli bawak balek sorok bawah bantal. Bangun-bangun tidur terus pasang CD cerita Barbie



Kan dah kata dia ni loqlaq sikit. Dok belek-belek CD, habis semua CD jatuh kedebushhh ke lantai. Pekerja dekat situ pon tengok kitorang lain macam jek. Muka macam nak cari gaduh. Alaaa Fafa susun balek hape,tiba-tiba Fafa menjadi pekerja di situ tanpa gaji





Konon cover tak bagi orang nampak, tapi orang nampak jugak. Ok boleh tutup muka guna CD Mr Bean tu. Bagi orang konpius mana satu Fafa mana satu Mr KACANG




Dekat fitting room pon jadikkkkk



Sejak bila tah dia ni jadi peminat tegar warna pink? Habis semua benda nak beli warna pink. Botol air pon nak warna pink jugak.


Dok pilih mana botol pink yang berkenan, sekali pakgad bermisai toing toing datang dan berkata dengan tegasnya "Eh eh eh .dekat sini tak boleh bergambar!!"




Baiklah pakgad. Nak tangkap gambar dengan pakgad misai toing toing boleh???





p/s:  Aku tengok Fafa ni,mesti aku akan teringat kan seseorang. Rasa-rasa kan muka Fafa ni ada iras siapa? Siapa jawab betul,tak dapat pon hadiah



226 comments:

  1. muka u jadi kurus masa ambik gmbr tuh

    ReplyDelete
  2. vlogger tu..
    ada sorg..apa ntah nama dia...
    sama la muka..

    ReplyDelete
  3. iras pemilik peliks.blogspot.. wahahaha..

    ReplyDelete
  4. Ada cam muke artis tp tak ingat la pulak name die.. yang berlakon dunia anita tuu..

    ReplyDelete
  5. eh ada iras maria elena kan :)

    ReplyDelete
  6. lama sangat da cik epal ta hupdate - kemana kah?

    ReplyDelete
  7. ada iras maria elena sikit . hehe :)

    ReplyDelete
  8. muka fafa mcm ayu raudhah n maria elena. hehe

    ReplyDelete
  9. mcm muka maria elena?? huhu. cik epal nmpk macam makin selim. apa rahsia? ehem ehem

    ReplyDelete
  10. haha Fafa comel je macam Cik Epal jugak!

    ReplyDelete
  11. ade kawan yg loqlaq siket mmg best ^^ xde la sirius je memanjang....

    ReplyDelete
  12. macam muka kak maria elena laaaaaaaaaaaa :D

    ReplyDelete
  13. Macam Maria Elena sikit..kann??

    ReplyDelete
  14. sporting la fafa tu.. hee. comel je dia.. hee. Eza rasa muka dia ada iras-iras kak maria elena. ;)

    ReplyDelete
  15. alalaaa omeyy nye dy.

    teringin gk nk pakai shawl jadi gaya tudung bawal.
    cne ek? ngee

    ReplyDelete
  16. muka akk fafa nie mcm muka kak maria elena :)

    ReplyDelete
  17. muka fafa cm artis nasyid pompuan yg popular dulu2 yg nyanyi..syg2 ayah, syg2 ibu, syg2 adek, syg semuanya..x hengatlah lagu apa dn kumpulan apa

    ReplyDelete
  18. muka kak Maria Elena ka?? hehehehe... nk try gak la t guna shawl cam tu.. :p

    ReplyDelete
  19. muke die macam MARIA ELENE laaaaa cik epal . serius ! huhe .

    ReplyDelete
  20. muke dye mcm maria elena laaa...;)

    ReplyDelete
  21. muka fafa tu macam maria elenaaaaaaaaaaa...ngeh3

    ReplyDelete
  22. Fafa Fairuz Fuyoo pun boleh haha :)

    ReplyDelete
  23. huhu.. best nya name akk fafa tu.. huhu

    ReplyDelete
  24. sis fafa ala2 maria elena la.. :D
    both of you , cntik.! ;)

    ReplyDelete
  25. eh eh lainlah muka cik epal yg pegang kamera tu....

    ReplyDelete
  26. macam Maria Elena!!! hihii. tgok first pic pn dh prasan muke mcm sape...ngee

    ReplyDelete
  27. macam muka MARIA ELENA ZARUL!! kan kan.. CE nampak comel pakai shawl macam tuhh!

    ReplyDelete
  28. Muke macam iras-iras maria elena sket tapi versi chubby ! Hihi..

    ReplyDelete
  29. heheh! nak teka!
    rsenye mcm MARIA ELENA laa, btl tak?

    ReplyDelete
  30. iras maria elena la kwn cik epal ni..

    ReplyDelete
  31. nampak macam Kak Maria Elena . harhar. Peace ! ;D

    ReplyDelete
  32. macam Maria Elena kan ? betul tak Cik Epal ? ^^

    ReplyDelete
  33. cik epal hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,lama beno kau tak update nohhhhhhh..... kau kata student indon,tapi aku tak kata,lagi kacak kau pakai gitu :))

    ReplyDelete
  34. macam muke maria elena . haha
    tang mate tuu .

    ReplyDelete
  35. mcm maria elena.. kan? haha saya rase la..

    ReplyDelete
  36. Macam Maria Elena pun ada Fafa ini :) Betul tak? Hihi.

    ReplyDelete
  37. muke die macam Maria Elena!!!

    ReplyDelete
  38. muka macam maria elena sikit! haha at first igt kan maria. lol.

    ReplyDelete
  39. kite rase lahh kwn cik epal to mcm maria elena . hihi btol tak ?

    ReplyDelete
  40. skli tngok nak mcm maria elena..lama2 tengok, tak laa..hehe..

    eh2..muka CE nampak lain laa time ambik gambar kat cermin tuu..

    ReplyDelete
  41. alah, taw dah cik epal. hahahaaaa. MARIA ELENA! cepat lah bagi hadiaaaaaaaahhhhhhhh!!!!

    ReplyDelete
  42. kwn mcm ni la yg meriahkn idop kite. eh eh mcm maria elena kot..hehe

    ReplyDelete
  43. Cik Epall , nak jawab soalan CE niii.
    Muka Cs Fafa tu nak sama dengann MARIA ELENA kannn kann? Saya rasa dah betul. CE kalau betul saya tuntut hadiahh tuuu ye :) (Serious)

    ReplyDelete
  44. MACAM MARIA ELENAAAAAAAA JEEEEEEE.. hihihi

    ReplyDelete
  45. mujur tak jatuh tv tuh!.

    cik epal dah tahu blog remy ishak?
    jom la ke blog ambo.

    ReplyDelete
  46. macam muka kak maria elena !!!! hehe..

    ReplyDelete
  47. mcm pelakon indo kott..keh3..
    btw dua2 comelsss

    ReplyDelete
  48. macam maria elena!!! kann3?? heheh

    ReplyDelete
  49. tengok pic fafa yg first, mmg mcm muka someone, tapi tak ingat. hehe :)

    ReplyDelete
  50. mcm maria elena kot..haha..

    fafa nak saaiinn...

    ReplyDelete
  51. muka dia macam maria elena..kannn..kannn??^^

    ReplyDelete
  52. maria elena. kannnn?

    ada la iras sikit².

    ReplyDelete
  53. mcm maria elena pun ada fafa fairuz fuiyooooooooo ni ! hehehe =p apa apa pun gmbr dlm fitting room tu best ! muka CE beri beri the comel youuuu =)

    ReplyDelete
  54. cantik je muka kaka fafa.. style tudung pun ohsem^^

    ReplyDelete
  55. mcm maria elena aje tgok gaya loqlaq fafa ni, hihihi.

    cik epal, ajarlah cemana nak labuhkan pshmina ala bawal gituuuuuu, buleh dak? :D

    ReplyDelete
  56. muka fafa macam muka maria eleeeeeeeeeeeeenaaaa. yeahh.

    nak hadiah cepat. k tetibe

    ReplyDelete
  57. ehehhe, dslr kita sama laaa cik epal.

    ReplyDelete
  58. mcm maria elena la mke kak fafa ni...(^_^)V

    ReplyDelete
  59. macam muka maria elena laa.. =D

    ReplyDelete
  60. em,maria elena ^_' ,haha,tak tau lah.. btw,miss epal mmg comey^^

    ReplyDelete
  61. macam muka kak maria elena kan kan ?

    ReplyDelete
  62. Ehh ni kawan aku ni . Aisehh hahahah :D
    Hye Fafaaaaaa ! Jom mane baskettt :)

    ReplyDelete
  63. Macam Maria Elena.... ahahahaha....

    ReplyDelete
  64. muke fafa ni mcm maria elana serius sme :)

    ReplyDelete
  65. fafa ni nampak cam mariaelena la pulak. sedara ke?

    ReplyDelete
  66. ada lah cam indon sket...cik epal lg style cam bese tu...anyway,,,skli skla mncba tak salah apa...bkn sng nak nmpak cam foreigner...

    ReplyDelete
  67. mcm kak Maria Elena kot..teehee :)

    ReplyDelete
  68. macam kenal je fafa ni. hahahaha,uia pJ!

    selalu tengok video miming dia (kalau tak salah orang lah )..

    muka dia cam maria elena.. hewheww .sekiann

    ReplyDelete
  69. mcm maria elena pown ade... hehe :)

    ReplyDelete
  70. guess mcm muka maria elena , takpun macam muka pelakon indonesia yang berlakon jadi mangsa rogol dlam cerita ayat2 cinta . haha comel !

    ReplyDelete
  71. Fafa ni iras Maria Elena la :)

    ReplyDelete
  72. fafa ni kawan kita. kita rindu dia. fafafires.blogspot.com. heee. macam maria elena okayyy !

    ReplyDelete
  73. maria elena ! momo pandai kan ^^

    ReplyDelete
  74. rasanya mcm muka dynaz mokhtar... pelakon..

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/02/fakta-menarik-tentang-catur.html

    ReplyDelete
  75. Masa mula-mula saya tengok tadi, ada rasa gak muka macam pernah tengok. Tapi, tak tau lah siapa.

    ReplyDelete
  76. tataw mirip sape. yang pasti familiar sangat :D

    ReplyDelete
  77. mcm maghia elena..
    heee..cik epal makin cantik pkai shawl ala bawal..nais2

    ReplyDelete
  78. ermm..loqlaq rupanya si Fafa yerkk..cian diye...tp sweet jerkk! :)

    ReplyDelete
  79. erkk mcm familiar la dia ni..
    dia org kedah ke?
    nama sharifah?
    sorry kalau salah :)

    ReplyDelete
  80. muka kawan cik epal macam muka kawan farah y nama bella. sebijik. cara pakai tudung pun sama je. hihi..

    p/s: mtk fafa wat tutorial pakai shawl macam tu. bkenan dah ni ^_^

    ReplyDelete
  81. Muka fafa tuu mcm maria elena lah cik epal ! Yayy nak hadiah !

    Err actually Fyqa nak bagitau cik epal yg komen Fyqa pown tulis 'doakan Fyqa kurus' mcm cik epal punya tuu. Ad org tegur, tak sangka pulak sama. Sorry fyqa tak tiru :(

    ReplyDelete
  82. Cik epal,macam mane nak pakai shawl ala2 tudng bawal? aja sikiiiittt..nampak comey je :DD

    ReplyDelete
  83. mcm muka maria elena... err..betul ke nama die mcm tu... hehe..

    ReplyDelete
  84. ada iras2 maria elena skit kot!

    ReplyDelete
  85. macam muka akma af tuu sikit..hehe

    *fafa loqlaq macam CE la..hehe

    ReplyDelete
  86. haha =p

    2x usha2 entry ni baru prasan pic yg ada mr. kacang tu >_<" adesss..~

    ReplyDelete
  87. muka fafa tu macam maria elena kan cik epal?betul tak?

    ReplyDelete
  88. I tau ! macam kak maghiaa kite, Maria Elena tu :) kan kan ? hee

    ReplyDelete
  89. gambar yang atas sekali tu,sekali pandang macam kak maria elena. heheh :P

    ReplyDelete
  90. eh cik epal? ko makan ape weh? kurus nye ko skrg ye?jelesnye..bukan ke ko suke mkn wehh??gtau la rahsia huhu

    ReplyDelete
  91. muka fafa ni macam maria elena lah..

    ReplyDelete
  92. pak gad tu jeles sbb korang amik gambar x ajak dia!!!

    ReplyDelete
  93. macam meria elena pun ada. hehe ^____^

    ReplyDelete
  94. fazura..................................................................................punya sedara.....punya jiran

    ReplyDelete
  95. muka kak fafa tu macam kak maria elena pon ade ^^ hehehe :)

    ReplyDelete
  96. Woii. Sapa yang senget pergi post edisi khas ni? T.T

    ReplyDelete
  97. macam bakal kakak ipar FATIN LIYANA..... yang suke buat muka omel2 tu,...

    ReplyDelete
  98. cik epal ker bacu biru tue ? macam tak percaya jew...kurus gila...dah lain ^^ serius bukan perli...

    ReplyDelete
  99. Mcm maria elena. Haha .sukahati aku je

    ReplyDelete
  100. fafa mcm maria elena! kankan? hehe

    ReplyDelete
  101. Fafa kan muka dia macam maria elena lah . adik -beradik ke ?

    ReplyDelete