Saturday, January 21, 2012

RUNNING MAN nak datang MALAYSIA !! eh yeke?



Fine. Ni gambar Running Man lama sebab Joong Ki dah tak main dah tapi tak kesah lah. Sebelum ni banyak rumours kata Running Man ni nak datang Malaysia tapi batang hidung masing masing tah bila nak nampak tah. Bila aku post dekat FACEBOOK pon ada jugak yang still kata rumours. Tak kesah lah rumors ke tak. Kalau tak jadi pon, aku still layan Running Man ni jugak. Gelak  macam orang gila jugak kalau layan depa ni. Kalau makan putu mayam sambil layan depa ni memang tersembur habis semua putu mayam melekat dekat laptop.Tapi kalau depa tak jadi datang Malaysia pon ada aku kesah? muahaha :D





Aku suka Yoo Jae Suk ni. Walaupun dia macam famous gila dekat Korea tu tapi dia ilek-ilek je. Humble dan sempoi je tengok. Kalau betul lah Running Man ni datang Malaysia, mesti ramai yang histeria tunggu depa ni dekat airport. Memekak tak payah cerita lah, konpom kalah jeritan fans Thailand punya. Sebab peminat k-pop memang ramai gila dekat Malaysia ni.



Aku tak ada ah minat k-pop sangat. Aku just minat RUNNING MAN ni je sebab depa ni semua sengal. Tak ada lah jambu leleh-leleh macam cerita korea pon depa ni. Aku minat depa ni tak ada lah sampai nak kawen sebab depa semua mamat-mamat tak sunat. Tamo tamo tamo :D



Tapi kalau ada Running Man versi Malaysia, aku cadangkan Shaheizy Sam dan Jozan menjadi pemain tetap. Konpom meletop! :D


Pasal Running Man ni jadi ke tak datang Malaysia ni, nanti aku bagitahu bila eh, nak siap-siap belit shawl mahu skype dengan Kim Jong Kook ni. Mesti dia menari tarian masuk pintu hip hop dia kang kejap lagi sebab teruja main skype punya pasal. Apa nak panggil dia ni? Oppa ke opah?



ok bye!

Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

57 comments:

khainisa said...

best,best...sgt best!!!! kalau jozan dgn shaheizy sam jdk peserta RM Malaysia laa kan. Okey laa not bad!!! HEHEHEHEHEHE. ;)

~;:gyiem wave:;~ said...

larr..cik epal pon lyn RM..apepon the big nose ttp mnjdi pujaan hati..huhu =D

Pamie said...

tak silap dorang nak pegi indonesia,bukan Malaysia..kalau tak silap la..huhu..

miss aty said...

Hahaha..opah pun boleh lah cik epal. Same lah kite, xminat kpop tapi minat gilew kat runningman *ahh pengsan. Tanjat itew..igt betul diorang nak datang. kekekekke ;)

SpidermanHere said...

Jae Suk Jong Kook ;p

nurAIN said...

nak bersorak sakan dekat klia..

nak jeritt ABANG GARYYYY !!
agak2 die paham tak.. haha.
kalo betol dtg.. oh sumpah eksited dow !

AMALINA YA'AKUB said...

panggil opah pun ok gak CE wahaha.. running man... ohhh man... excited ni...

una said...

haha tsunami running man lah lepas ni kat malaysia...

nia.zwani said...

kalu betul RM dtg Msia,,, hupdate cpat2,,, kne bersiap zahir dan batin

Cik Mizah said...

erm...korea ?? x minat laa

Wan Rabiatul Adawiyah said...

They will not come to malaysia la cik epal..at least tak dlm mase terdekat ni,,diorg dh buat press conference yg diorg nk focus on korea je pasni sbb kat korea running man is not the most popular show yet,,

just 4 ur info cik epal =),,
sy pun ade bace kat fanpage running man yg running man akn dtg msia klau status kat fanpage dpt 10k like,,tp actually admin fanpage tu sbnrnye xbole dipercayai,,die curi fanpage tu drp admins asal (long story though)...dan jugak die curi subbed videos drp kshownow.net n letak kat video2 tu kat website die sndri utk cari keuntungn..now kshownow is banning him..dialah reason knp kshownow.net delay some eng subbed episodes kat internet...

that's why la lps bce status fanpage tu psl running man nk dtg msia, sy mcm tak percye sgt.

cik EPAL said...

wan rabiatul: yeke? tak tahu lak dekat Korea, RM ni tak faymous. Sebab dekat Malaysia ni macam sangat faymous. Fanpage RM palsu tu nak up kan dia punya page lah kot sebab tu nak orang ramai like tu. Kalau depa tak datang pon, still layan gak RM ni. Kalau depa jadi datang lagi bagus hehe :D

laskar pelangi said...

wuwuwuwuwuwu. berdarah hidung kalau RM ada kat msia =D

poroni hoho said...

jae suk~ sparta kook~ ngn haha aka haroro.. yuhuuuu~ kalo tak tengok RM tak sah.. kalo RM dtg sini.. nak suh si lee min ho ngn siwon jadi guest.. kompem gempak!!! hihihhi

♛ Dea Arematt ♛ said...

sparta!!..;p

Mooniqueen said...

Alamak siapa ae ni? Sejak jadi make ni kureng tau l?.huhu..

Mooniqueen said...

Alamak siapa ae ni? Sejak jadi make ni kureng tau l?.huhu..

Yayasss said...

diorang mesti datang punya ! percayalah :D

Izzati Khairunnisa Nordin said...

running man DAEBAK..suka suka suka Gary oppa..haha..sangat comel..setuju setuju..diorang ni memang sangat humble..Ji Hyo pon always cute slumber je..no make up..cover cover sangat an..bab ZIZAN ngan SS mmg sgt setuju..hahaha..pecah perut gelak..

Wan Rabiatul Adawiyah said...

setuju dgn cik epal, sy tetap akn suka n sokg running man wlaupn dorg x dtg msia! XD

Running man popular jugk kat korea tp diorg still belum dpt challenge other shows yg dh lama popular such as 1 Night 2 Days. Running man ni dlm lingkungn top 3 or top 5 la. Tp outside korea, running man mmg paling popular la. No doubt! >.<

Hopefully lps ni bila diorg dh kukuhkn posisi dorg kat korea, they will come to Msia. Jom sme2 serang airport time tu!! >.<

Pamie said...

betul tu..RM lebih popular untuk international punya viewers..kalau tengok sebelum ni filming kat thailand, china ngan hong kong..memang sangat popular..di korea sendiri, RM tak leh lawan happy sunday lagi..

yoo jae suk punya program lagi satu,infinity challenge pun masih di atas RM dari jumlah ratings..huhu..tapi RM tetap best!

Mr.Clive said...

K-POP hooligan detected! XD

Clara said...

Bestnya klu betul2 dtg.. suka dgn Jae suk sebab dia sproting sgt2.. Klka plx tu..

Best gila tgk running man.. smapi tergelak nak pcah prut..

Aida Azryn said...

aida xtgk lagi running man.. ;D

Lo Lol said...

I wish they come.. huhu. Minat Jong Kookie & Haroro!^^

Rina Rossoneri said...

panggil dia opah je...haha kalo dorang nak dtg malaysia, jom kita ramai2 sambut dorang kat airport...sebab dorang appreciate sgt kalo kita sambut dorang...beza dgn penyanyi2 yg dtg buat concert sbb dorang dah biasa.. tp running man ni x, sbb tu dorg appreciate kalo kita sambut... eheee mesti dorang happy giler...

Nur Hafiza Rahsid said...

Running man ni kenkadang kelako nak arwah T_T penat gila gelak tengok lagak meke

Nurulmuna Y. said...

kak cikepaaaaaaal,
[dah macam cik kepal dah, sori]

dah lama tak nampak wajah anda.
uppelod laaa uppelod laa.

ihihi. :)

saya suka jihyo <3 gary oppa!!!
so cuteeeee!!!

kbai.

maszull said...

assalamualaikum cik apple...wah bestnya kalau group Running Man dtg Malaysia mesti gempak nyer...:)

Cik Fara mengomel ~ said...

meme suspen... yeye ingt diorg datg malaysia... haishhh

nurulwahida said...

hmm bes la klau rm nak dtg sini . tapi , x slap kat korea pun dorang dah dikira femes sebab banyak dah anugerah dorang dpat , kebanyakannya sume dorang sapu . ji hyo , joong kook , gwang soo ngan jae suk masing-masing dpat hadiah untuk ktegori msing2.tapi maybe la rm bukn no .1 kat korea tu tpie yg pnting kte trus support rm kay :)

An-Nisa' said...

Sparta ! Commander ! haha ! likelike ! M0NdaY c0uple !! =D

cemutchomey said...

cik epal pun layan RM rupanya....suka jong kook

cemutchomey said...

cik epal pun layan RM rupanya....suka jong kook

Anasyg said...

boleh je wat RM malaysia -AZNIL host! aka watak tetap. kasi zizan ngan johan tu sekali. sng citer amik je org2 maharajalawak o rajalawak tu. guest2 dia buat terkojut2 skit kan.
*FAZURA KE
*MAYA KARIN KE
sesape jelah
ouh...da terbayang da

Nabilah said...

menat sgt RM...best.,..gelak x henti2x...sume x betul...memg layan abislah RM ni...!!
Love Jihyo unnie!!

Mardhiyyah Ridzuan said...

RM dah jadik num 1 show dkt Korea. Even dah menang anugerah show plg fofular, kalah 2D1N. Nak2 skang Hodong dah xde dlm entertainment nye field, lagi la jadik xfeymes show2 lain

baby boo said...

running man versi malaysia..sy kureng ckit..bukan nak kutuk tp artis m'sia agak over n gedik ckit...huhu

Fasya said...

perghh! running man best gilee. hahaa.

sokong kalau shaheizy sam ngan jozan jadi peserta running man m'sia. konpem meletopp :D

Eryati said...

hik hikhik..cik epal sy tak minat la plak dgn K PoP ke..apa2 la K...minat korean drama aje la...

LovelyEuneyPoppy said...

hahaha..ye ke RM nk datang Malaysia ? tapi tk best arh..bab saye minat drama K yg jiwang sahaja...pasal KPOP jgn cakap arr..mang minat gile! so tak de ke sape2 nak join my club ? hahaa :')

Emy Sharmimi Nadia said...

JOZAN THE BEST. ah, satu lagi yg sesuai....... BOBOI!

MiSsKonsPiraSi said...

wahh beshh sesangat kalau benar.tak sabar rasanya gi tunggu kat apot tue ngeh2 (mata bersinar2 gumbira dek penangan runningman pujaan kalbu)

~tYa~ said...

kwangsoo kwangsoo kwangsoo
tetap suke kwangsoo...
-.-

FaraLoveChoco said...

serious..fara pun minat giler RM ni.. hari jumaat sanggup taknak kerja OT sebab nak tengok RM..leh siap tunggu ulangan pukul 1am kat one..:-)

Encik aMin said...

Rancangan Family Outing pun best gak... Jae Suk jadi MC kat rancangan ni sblum join Running Man

safinah rashid said...

saya suka kookieeeeeeeeeeeeee! :D

faezah said...

RM malaysia? cam xde sape2 calon pn yg layak. nth la. nt msti sume pn control2. xske. mybe bole la kalu nk buat. tapi ak bet msti RM malaysia x sefofular dgn RM yg original.

cikumi_violet said...

klu konpem mai mlaysia,mst syok neyh.haha..tp x de la kot nk tggu kt airport 2..hahahaa

Zullie said...

haha.. mmg lawak giler gaban , aku pun peminat tegar running man , tak pernah miss satu episode pun..aku pun agree kalo 2 mamat tu jadi member tetap..cik epal kalo betul rumor tu share la ye.. tak sabar nk tempur gate airport tuh!! wakakakakakka

Zullie said...

kalo conpom mai sini bestnye.. tak sabar nk rempuh gate airport nih! aku pun peminat tegar running man , tak pernah miss walau 1 episode pun. sampai kt teypon pn dah berat dgn video diorg ..heheheheh running man jjangg!!!

LayNa 준나 Kim said...

Tak sangka ramai yg minat RM.. me also heard bout the rumours... setahu sy singapore tgk cari casting RM.. for die nyer guests. Ouh yeah compare to Thai.. Thai nyer fans kpop lagi ramai dr kita la actually..
They will come in April kata nya.. after Singapore.. two days shooting.. maybe KLCC area.. but do post update yeah!!..

LayNa 준나 Kim said...

Wow tak sangka ramai malaysian minat RM.. ngat peminat Kpop jek yg minat.. ouh yeah btw, thai nyer kpop fans lagi ramai dr malaysia actually..anyway i also heard about the rumours..what i heard they will be doing in april.. after singapore.. skrg dorg tgh nk confirm casting for singapore.. shooting two days.. at klcc area..
do update yeah if you can confirmation... tq~~

Unknown_Zed said...

so will there be RM in malaysia? probably not huh?.. what a pity :(

she said...

RM x akan dtg ke malaysia buat masa yg terdekat ni. ni suma rumors je. aku terbaca kat twitter PDJay(PD RM)..

Waniwisy said...

saya ada jual tshirt running man..sape nak inform ye~

Danee said...

runningman ada auranya sendiri tok tarik org bukan kpoppers tok minat variety show ni ^^

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !