Thursday, December 15, 2011

Mari lah kita ...

Ada yang dah gerak ke Bangsar ke? Kalau ada yang dah gerak ke Bangsar untuk benda ini, tahniah diucapkan! Sebab ....



Celcom is launching the iPhone 4S!

Date: 16 December 2011
Venue: La Bodega @ Bangsar Shopping Centre
Time: Queue starts at 10.00pm on 15 December 2011
Midnight Sales start at 12.00am on 16 December 2011


Kalau datang awal lagi bagus, sebab banyak aktiviti dan hadiah menarik yang melambai-lambai mesra untuk anda grab di sana!



Ini lah point utama nya. Siapa nak iPhone 4s?? Siapa nak???



Aku tak pernah pakai iPhone tapi pernah lah jugak pegang dan main-main game dalam iphone ni. Tapi iPhone orang lain lah. Yang iPhone biasa tu je pon aku dah rasa best je kalau aku ada sebijik. Ni pulak iPhone 4S yang ada benda alah SIRI ni. Dah tentu-tentu lah iPhone 4S ni lagi cantik-tertarik-menarik-kau-memang-the-bom-kebabom




Kalau nak tahu mana tempat nak beli iPhone 4S ni dengan CELCOM. KLIK SINI dan ini contract nya.


 Contract untuk 12 bulan





Contract untuk 24 bulan



Selamat membeli dan belah. ok bye!

3 comments:

  1. i waaannntt alsooooo, tapi belum ada rezeki.. terpaksalah tungguuu...

    ReplyDelete
  2. perrrgghhh! dasat tengok installment tu! tapi tak mampu nak beli..
    kalo income nuffnang ribanss cam cikepal06 layak la beli satu! hehe..

    ReplyDelete
  3. beshnyer..rasa mcm nak sambar je..tp fulus nak beli something else..huk huk :(

    ReplyDelete