Saturday, November 19, 2011

Tolong lah siarkan video ini di dalam TV




Kepercayaan tanpa rasional - BUTA
Rasional tanpa kepercayaan - KONTANG


Tapi selalunya MANUSIA ni akan ingat Allah bila susah dan bila terima dugaan yang dahsyat je kan?? Selalu lah ingat Allah tak kira dekat mana pon kita ada, tak kira time kita susah dan senang. Macam mana Allah nak ingat kita kalau kita tak ingat dia?? Ye dak??



Terbaik punya video daripada Matluthfi =)

45 comments:

  1. tengok dah semalam . . serious sedih :( ehh , dapat jadi orang first komen tak ni :P

    ReplyDelete
  2. seriously tersentuh bila tengok video yang ni... harap sampai mesej pada yang melihat video ni kan

    ReplyDelete
  3. ce bz ker skg... xupdate bleog selalu

    ReplyDelete
  4. yea..
    video ni mmg patut disiarkan dkt tv.
    it's really awesome :)

    ReplyDelete
  5. MATLUTHFI ALWAYS THE BEST :)I more like him than Anwar Hadi.

    ReplyDelete
  6. tyra: haa first lettewww :D


    onie: yup. ada point disitu :)


    nina: saja je buat-buat macam busy :D


    ainul: betul!!! :)

    ReplyDelete
  7. first time tengok!! wuuuu T__T tersentuh~

    ReplyDelete
  8. bstuL...matLuthfi semakin matang dengan videonya...most of his vids memang bawak kesan Lah kat pemikiran remaja sekarang...thumbs up !

    ReplyDelete
  9. dtg cini bace, komen, curik banner folo twitter....jgn mrh ye :)

    ReplyDelete
  10. video dia terbaik.
    semua video dia ada pengajaran.

    ReplyDelete
  11. akan buat kita fikir lebih mendalam. Kenapa mesti salahkan Allah, sedangkan Dia dah tunjukkan jalan buat kita...

    ReplyDelete
  12. Terbaik laa MatLutfi. tapi, dia betul2 ke isap rokok tu ? wuaaa..

    ReplyDelete
  13. hehehehe.... menarik.. first time tgk kot...

    ReplyDelete
  14. bagus MAT LUTHFI tu,
    idea bernas.
    selalu buat video tentang realiti kehidupan skrg..
    bg kesedaran kt org lain.

    ReplyDelete
  15. huhu...mathlufti always da best!
    like2 him!(^^,)

    ReplyDelete
  16. da tengok video ni tgh hari tadi..mmg terbaik dan tersentuh bila tngok video ni....

    ReplyDelete
  17. mathlufi sgt terbaik.. tersirat sgt video dia:')

    ReplyDelete
  18. dh tgk video nie jugak semalam~~ kagum gle ngn matlutfi~~ :)

    ReplyDelete
  19. dh tgk video nie jugak semalam~~ kagum gle ngn matlutfi~~ :)

    ReplyDelete
  20. matluthfi memang the bestttt lahhh=)

    ReplyDelete
  21. mesti cik epal ske lyn mat luthfi nih ~

    ReplyDelete
  22. video yang ni memang bagus sgt! tambah-tambah matluthfi tu teenage, bagusla die dpt sedarkan orang especially remaja. =)

    ReplyDelete
  23. BAGUSNYA KALAU IKLAN MCM NI KELUARKAT TELEBISYEN TU KAN CI KEPAL XD

    ReplyDelete
  24. it's good he could spread the good thought. (:

    ReplyDelete
  25. video matluthfi sume best2..hopefully bila cik epal cakap cenggini adelah alternatif depa nak tayang kat tv.sempoi gila dia sama cam cik epal kita :)

    ReplyDelete
  26. sentap ayat awak. tapi seb baek maseh ingat ALLAH :)

    ade gak jenis manusia yg terima dugaan pon tak sedar2 kan..wallahualam.

    ReplyDelete
  27. da tgk..sdih..tapi part hisap rokok tu harap2 la bukan tabiat matluthfi..hihi..

    ReplyDelete
  28. Memang the best... Seriously i memang sangat2 tersentuh tengok video ni!

    Such a great idea kan? Bagi i, mesej tu mmg sampai, tp xtaula orang lain.

    ReplyDelete
  29. dah tengok video. memang best! patut kena siarkan kat tv!

    ReplyDelete
  30. betul2!! bagus video neh mmberi mesej yg sgt berguna..nanges kowt tgk video neh ^^

    ReplyDelete
  31. tahniah..dari saya..entry yang agak penuh pengajaran.. entry cik epal ni. juara pilihan untuk carta entry terbaik..pilihan muhammad yamaluddin..

    ReplyDelete
  32. cik epal da xupdate belog cam slalu.. hehe

    stju ngan cik epal.. video nie mmg ptut disiarkn kat tv.. pgjrn ade then touching bagai lak tue.. hehe..

    mmg btul.. mse tertentu je kite igt Allah.. walhal Allah xprnah lupe kite kot... kan?? :)

    ReplyDelete
  33. video tu matluthfi dah private kan.. xtau kenapa.. tapi sy rasa mungkin (baca semula, mungkin, bukannya memang.. tapi mungkin) ada sape2 yang terasa.. #justsaying

    ReplyDelete