Friday, November 25, 2011

Siapa nak tiket bola MALAYSIA VS BAHRAIN???



Cakap banyak pon tak guna, tendang pon tak kena. Straight to the point, siapa nak tiket bola Malaysia Vs Bahrain?? Ahad ini, 27th November 2011 bertempat di Stadium Nasional Bukit Jalil,  8.45 malam.




Aku mencari 2 orang readers untuk menang tiket ni. Sorang dapat 2 tiket. Sorang dapat sepasang lah kira. 4 tiket ni aku nak let go. Simple je. Tak payah buat entry, tak payah link back aku, tak payah letak banner bagai. Just komen entri ni je. Soalan nya berbunyi



"Sebutkan salah seorang skuad Harimau Muda yang anda suka? Berikan sebab kenapa anda suka dekat dia?"


Skuad Harimau Muda je eh, sebab nanti kau tengok ni pon Harimau Muda yang nak lawan. Tak kesah lah Fakri ke, Khairul Fahmi ke, Nazmi Faiz ke, Fandi ke. Bagi reason kenapa korang minat dia.


Tinggalkan emel jugak sebab senang aku nak contact. Pastikan emel yang aktif ok! Kalau betul-betul korang nak pergi dan BOLEH pergi je sila komen. Kalau rasa-rasa tak boleh pergi, tak payah komen sebab kesian dekat orang yang betul-betul nak pergi tapi tak dapat.


Btw, thanks SAMSUNG and Nuffnang for the tickets! =)


Siapa nak pergi, boleh komen dan tinggalkan emel anda!!


ok bye!

139 comments:

  1. saye minat nazmi faiz mansor sebab die cute sangat2! lepas tuu lagi sebab kami se form jadi mana taw kot2 ade jodoh dengan die, sweet 17 gitu :DDD

    emel : firah_butterfly04@yahoo.com

    p/s; saje try nasib :P

    ReplyDelete
  2. boleh tak akak nak jawab camni...
    saya suka Fakri Saarani...sebab dia suka tendang bola tapi asik tak gol..padahal bola dah dekat ngan pintu gol...hahahaha






    p/s:1st time ni komen kt entry cik epal comel..b4 cume silent reader aje..

    ReplyDelete
  3. nazmi faiz mansor....

    sebab dia pemain paling muda, berbakat besar dalam dunia bola sepak, perjalanan dia masih panjang dan jauh lagi.... dan paling penting dia comel sangat2.. ala2 kaka malaysia gitu.....

    boleyy dak kalau macam nie cik epal??? heheheh....

    ReplyDelete
  4. saya suka khairul fahmi che mat...suka bukan sebab dia ensem or pasal gosip2 yg melanda diri dia...suka sebab dia seorang pjaga gol yg cekap dan hebat..suka tengok bila penyerang nk jaringkan gol..cara dia catch up bola tu sngt menarik..semacam ade magnet di glove beliau...:)

    ReplyDelete
  5. saya suka nazmi faiz mansor kerana gayanya seperti amal esprazza,kekekeke :P

    ReplyDelete
  6. letopink@yahoo.com *tertinggal*

    ReplyDelete
  7. khairul fahmi...coz dia punya cara main bola tu mmg terbaikkkk lah..klu tak terbaik xkan dia jd goal keeper utk skuad harimau muda kan.......

    *adiwarnaz@yahoo.com*

    ReplyDelete
  8. hananinvincible@yahoo.com

    Hanan minat Baddroll sebab ingat masa dia lawan dengan Indonesia time penalty.Fuuh! sungguh dia macam 'hero' kepada Malaysia time tu.Hanan pun ada rasa kagum dengan Nazmi sebab he's only 17 dah kena lawan dengan orang yang lebih tua padahal dia kena SPM.Somehow depa ni boleh tahan :D

    ReplyDelete
  9. lupe lak nak tinggalkan email.... hyeda91@yahoo.com

    saya pilih nazmi faiz mansor sebab dia pemain paling muda.. berbakat besar dalam dunia bola sepak.. perjalanannya dalam dunia bola sepak masih panjang dan jauh lagi....

    dan paling penting dia comel sangat2 ala2 kaka gitu....

    boleh la dapat jolokan kaka malaysia.. ye dakkk???

    heheheheh.... boleyy dak cenggini cik epal???

    ReplyDelete
  10. NAzmi !!!! serius.. kecil2 cili padi .. main pon best lincah je ~

    ReplyDelete
  11. Saya paling suka Baddrol Bakthiar. Idk why. Tgk gaya mcm sgt merendah diri. Ok, tu jee komen saya. Sekian. Hahaha. #HarimauMuda #YNWA

    ilakamila_88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  12. seb bek ecah duk kb..low tak mmg nak sgt la tgk bola nie! :)

    ReplyDelete
  13. wahh best2 rasa nak pegi tapi sunday ada hal!! so sape yg join gudluck yeaa!!!

    ReplyDelete
  14. syahrul azwari - sebab dia memang terbaik, cara main ada ala² messi sikit kerana mempunyai kepantasan dan kebolehan menggelecek dan mengawal bola yang baik walaupun tak sempurna macam messi.
    apapun setakat ni dialah yang terbaik dan mampu menjadi pemusnah kepada Bahrain nanti. Awas lah bahrain ye.....nanti kamu akan dilanda banjir dulu, walaupun hujan kemudian....namapun bah dulu baru rain...HEHEHE

    ReplyDelete
  15. Saya suka khairul fahmi che mat. sebab walaupun dia dilanda banyak kontroversi. tak menjejaskan langsung fokus dia untuk bermain. Dia jugak bagi saye penjaga gol terbaik asia kot. sebab skill dia tgkap bola. fuhhh. memang hebat :) memang salute kat dia.

    szahidahadi@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Salam Cik Epal..

    Gadis Bola datang bertandang.

    Menjawab kpd persoalan cik Epal,

    Pemain HARIMAU MUDA yang saya suka adalah Nazmi Faiz Mansor.

    Bukan kerana paras rupa sahaja tetapi di atas sebab2 berikut

    NF merupakan seorang pemian bolasepak termuda yang sangat aktif. Bijak dalam mengawal bola dan sering menghantar bola jauh dan tepat pada sasaran. Corak permainan yang menarik. Ada idea untuk buat hantaran.

    Ni je kan Cik epal ?

    Hehe. Hope sy menang contest cik Epal hari ni .

    Thanks :D

    ReplyDelete
  17. nazmi..sbb skill dia terbaik..safee sali junior. =)

    ReplyDelete
  18. nazmi sbb skill dia terbaik..safee sali junior

    ReplyDelete
  19. alamak tertinggal email : snurulazma@yahoo.com :

    ReplyDelete
  20. Sy amat mengkagumi Baddrol Bakhtiar. Selaku ketua pasukan yang menerajui Skuad Harimau Muda, beliau sentiasa nampak tenang dan cool. Serius mcm ketua pelajar kat sekolah menengah tu..

    Bila beliau dilayangkan dua kad kuning, beliau still cool. tak marah-marah dan masih relax. Seiring dengan jawatan selaku Captain Skuad Harimau Muda beliau amat bertanggungjawab menjaga gol dan menghantar bola kepada rakan-rakan utk menjaringkan gol. malah gol penentuan penalti Sukan SEA juga dijaringkan orlah beliau.

    Paling best, beliau nampak rendah diri. Cuba tengok gambar-gambar Skuad Harimau Muda menang Sukan SEA. Agak sukar untuk melihat Baddrol berada di hadapan lensa kamera bersama pemain yang lain. Beliau sekadar bergembira di sebalik kegembiraan rakan-rakan.

    So, Baddrol Bakhtiar is my fav and idol!! =)

    ReplyDelete
  21. haiii cik epal..nk tiket jugk..heheh
    oke sy jwb ek
    sy suka pemain bola harimau muda baddrol kerana dia lahpenyelamat terakhir untuk membolehkan malaysia menang semasa menentang Indonesia isnin lalu..sebab itu saya semakin suka kan beliau ;)

    ReplyDelete
  22. sorry..ini email sy tadi..

    jaz_firstlove@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  23. SAYA NAK TIKET BOLA TU!!!!

    HEHE....PEMAIN HARIMAU MUDA YG SAYA SUKE IALAH KHAIRUL FAHMI @ APEX!!SBB WALAUPUN BARU NI KALAH DENGAN SYRIA,TAPI DIE SGT CEKAP MENEPIS BOLA TU...Phewww.....KALAU DIE TAK TERRER TEPIS, MAU BYK GOL SYIRIA TU...

    ni emel saye , mayzura@spnb.com.my

    ReplyDelete
  24. siapa lagi kalau tak Khairul Fahmi Che Mat. Kenapa suka dia? tengok jelah cara dia tangkap bola macam ada gam kat tangan dia selain daripada rambut dia yang cacak tu.

    Cakap banyak pun tak guna bila tengok Khairul Fahmi je aku dah teringat kfc. hahaha

    email: ddna84@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Khairul Fahmi Che Mat

    HEBATNYA FAHMI PERTAHAN GAWANG SENDIRI! :) hehe

    ReplyDelete
  26. email sy...maddy_0605@yahoo.com..yg suka baddrol td..pleaseee..i really want it ;)

    ReplyDelete
  27. Nak..nakkk..hiddyasri@gmail.com

    Suka kat Khairul Fahmi Cik Matt..Bkn sbb kontroversi peribadi..tapi sebab dia save goal...Cayalah KFCM

    ReplyDelete
  28. kurnalan kerana salah satu wakil pemain bola sepak yang sama rajni khan...
    hidup kurnalan

    ReplyDelete
  29. Saya suka badrol bakhtiar sebab dia org kedah. saya org kedah jugak lahhhh :]

    ReplyDelete
  30. Nyss suka Khairul Fahmi Che Mat sebab dia tampak tenang, kemas, perkasa, segak, bergaya mempertahankan gawang MALAYSIA!

    emel ; niss_asri@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. sye minat nazmi faiz..sbb dlm2 rmi pemain die yg palinggg mude n comei..die jgk lincah,dan sgt bertenaga..n satu lg mse sukan sea die pki jersi nombor feberet sye,21!!

    ReplyDelete
  32. fakri saarani..walau ramai yang mngumpat..die tetap hebat..hebat bukan kerna skill laju bak kilat..tapi mental dan energy yang kuat..manusia hebat bukan datang dari bakat..manusia hebat datang dari mental dan keazaman yang ligat..bia die dikeji semua muafakat..tapi semua akan terdiam bila die mengaum di selat..fakri..pemain yg saya akan hormati sepanjang hayat...

    gitar1512@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. saya minat khairul fahmi dan fakri sebab khairul fahmi goalkeeper yg the best.masa setiap perlawanan,he is the one who most contribute to our country(selamatkan bola dari masuk goal).for fakri pulak,he is the best dalam bawa bola.mmg best lar tgk dia bawa bola.besides that,saya nak tiket ni,n for sure i'll come sebab tmpt belajar saya kat TPM(3min from bukit jalil)..hehe.. :)thanks cik epal..

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. cik epal.....

    sy minat harimau muda & nak sangat pergi SSBJ sbb nak bagi sokongan paduuu punye..yer la, game ni last chance kite utk dapatkan 2nd place dlm group & layak ke peringkat seterusnye...pls, bgi lah peluang ini utk saya supaya boleh sokong harimau muda dengan penuh semangat patriotik!!


    from acap,
    saudagarbarangpurba@yahoo.com @ tm31080@gmail.com

    ReplyDelete
  37. khairul fahmi che mat... habat!!!

    ReplyDelete
  38. Muslim. Sebab dia sangat cool defend gol kita dari dibolosi. Walaupun kadang2 terlepas bola kat kaki dia, tapi dia tetap cool. Dia juga comel melompat-lompat waktu penalti final sukan sea hari tu. :)

    ReplyDelete
  39. Khairul Fahmi Che Mat pemain terbaik dalam pasukan negara kita. Kalau tiada dia mungkin juga pihak lawan dapat bolos ke dalam gol dan sejurus itu membawa kekalahan kepada negara kita. Fahmi terbaiklah... Dia sememangnya HERO kepada pasukan negara kita. GO TIGER!!!

    ReplyDelete
  40. gua suke apex..bia name apek cam jual sayur.main bola hebat..cam hebat kontrovesi..ape de hal!
    janji.....................................
    dapat jadi kaptain..lu owang de?
    hehe

    ReplyDelete
  41. khairul fahmi che mat..HEBAT!!!

    syera.watanabe87@gmail.com

    ReplyDelete
  42. saya minat muslim ! sebab dia handsome plus cara dia defend terror . dia selalu tanduk/save kan bola bila bola sampai dekat gol .

    amirazainy@gmail.com


    peace and love :)

    ReplyDelete
  43. hi, saya peminat fanatic Khairul Fahmi a.k.a apek. Hehe. suka dia ni sebab dia Penjaga Gol yang terBAIK . mayb tanpa dia senangsenang je orang nak REMBAT ke gawang gol tuh. dia gol keeper yang CEKAP. lompat sana sini situ bagai. hee :)

    emel > purple_honest@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. kalau yg muda dgn nazmi faiznya,yg pertengahan memilih khairul fahmi tp,saya dari dulu minat asraruddin..mungkin org baru perasan kewujudan die tp,saya dah lama ikut perkmbnganya..dari gosip dengan rozita che wan hinggalah dengan ramona..tp,apa yg pasti asra yg dulu kurang baik prestasinya semakin lama semakin meningkat dan diharapkan terus meningkat dan jaringan semasa finale diharapkan permulaan bersinar untuk asraruddin..heeee...

    p/s:boleh tak mcm ni?hahaha..(@_@)
    e-mail:sharifsayha@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. sye suke tgk cre permainan nazmi faiz sebab dia pandai kawal bola,semua hantaran dan sepakan yg dia buat semua sampai kat teammate.dia tenang mase pegang bola dan tak terburu-buru nak pass kat org.dia pun pandai lepaskan diri masa kena tackle dgn lawan :)

    email:choco_nia94@hotmail.com

    ReplyDelete
  46. saya suka nazmi faiz sebab nama dia sama dgn bf saya...xdpt tgk bf saya main bola tgk nazmi faiz pun boleh..hehe

    sweety_Lovillea109@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. Mesti la minat Khairul Fahmi!! sebab minat bukan pasal dia ppular.. tapi sebab dia penjaga gol terbaikkkk!!! dapat jer dia hidu mana bola tu nak lalu... cara dia tangkap bola memang mantoppp!! seronak dpt tgk dia live masa mlysia vs syria ari tu..hehehe ^_^ Kalau dapat tiket tu memang confirm saya g! memang tak sia2 Cik Epal bgi kat sy! Cik Epal bagi kat sy ek....nak sangattt..hehehe

    LOVE MALAYSIA! ^_^

    email : nurizzati0920@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Khairul Fahmi Che Mat
    Bcoz dia penjaga gol yang sangat cekap,pantas dan sukar untuk dibolosi
    gol pihak lawan..Seorang yang sangat profesional di padang, sentiasa fokus pada permainan dan bijak membaca gerakan pemain pihak lawan..lastly seorang penjaga gol yang sentiasa tampil garang dengan persembahan diatas padang serta semangat juang yang tinggi..aummmm..~~

    yaya_movic@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. Khairul Fahmi-kenapa saya mememilih KF(Apex)?bukan kerana dia berasal dari Kelantan atau bermain untuk Kelantan yang merupakan negeri saya,tetapi berdasarkan prestasi beliau diatas padang baik mewakili negeri atau bermain untuk negara khasnya beliau sentiasa menampilkan aksi yang tangkas dan tidak gugup ketika berhadapan dengan lawan,sebagai contoh beliau sekali lagi menampilkan aksi terbaiknya ketika membantu skuad negara mempertahankan pingat emas sukan sea baru-baru ini,walaupun terpaksa berhadapan dengan puluhan ribu pnyokong fanatik pihak lawan.Beradasarkan pemerhatian saya sepanjang 20 tahun kebelakangan ini,beliau telah layak diangkat setaraf dengan lagenda penjaga gol negara ketika zaman Allahyarham mokhtar dahari dulu iaitu Mediam Arumugam yang pernah menjadi penjaga gol terbaik asia suatu ketika dahulu...

    ismailjamal89@gmail.com

    ReplyDelete
  50. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  51. saya suka khairul fahmi che mat kerana dia pemain professional. beliau ibarat permata berharga kepada pasukan bola sepak malaysia. fahmi bertuah kerana dianugerahkan Allah minat dah bakat yang terserlah. Ada minat takde bakat pon payah. Ada bakat takde minat pon tak menjadi. fahmi telah menggunakan bakat terpendam dalam diri nya untuk perkara berfaedah dan mengharumkan nama negara. Tangannya yang cekap dan mata yang sentiasa fokus melayakkan dia untuk menjadi penjaga gol terbaik malaysia. selain itu, dia seorang pemain yang profesinal. Dia komited kepada kerjaya. walau dilanda pelbagai kontroversi dan masalah peribadi, dia mampu tanganinya dan tak menjejaskan fokusnya terhadap kerjaya. Kita semua mempunyai masalah masing2, namun tak semua dapat tangani secara bijak. Kadangkala masalah pribadi terbawa-bawa ke dunia pekerjaan tetapi tidak bagi fahmi. Peribadi tetap peribadi, kerja tetap kerja. Kerana itu, prestasi dia tetap cemerlang. Selain itu, pakej rupa yg ensem membuatkan fahmi mempunyai masa depan yg cerah, bukan saja dalam permainan bola sepak tapi tak mustahil juga kalau dia join dunia peragaan seperti model iklan. Namun saya harap fahmi sentiasa bersyukur dengan nikmat dan anugerah yang dimilikinya dan sentiasa ingat pada Pencipta. Kerja akan lebih diberkati jika kita sentiasa dalam keredhaan Allah. Khairul fahmi, you are the best!

    ReplyDelete
  52. oohh..lupa letak email, nadzae_cool@yahoo.com. terima kasih cik epal.

    ReplyDelete
  53. saya sangat minat Baddrol Bakhtiar, kerana:
    1. dia merupakan kapten terbaik yang mampu membimbing anak2 buahnya.
    2. dia memiliki ciri-ciri seorang yang penyabar
    3. dan dia percaya akan kekuatan pasukannya, tidak sesekali dia menyalahkan mereka.
    yang penting adalah semangat berpasukan! hehe.

    email: eylaa14@gmail.com

    thanx cik epal bagi peluang komen.hehe

    ReplyDelete
  54. suka semua, thamil arasu, fakri,KFCM,badrol dan lain2. senang cerita semua dalam team harimau muda. sebab diorang main berpasukan. sebab tu kita boleh menang pingat emas sukan sea aritu.

    kalau dapat tiket ni boleh bagi hadiah besday dekat encik laki kesayangan.

    tq. ;)

    fazayleen@gmail.com

    ReplyDelete
  55. saya suka Fakri. walaupun dia tak dpt score utk penalti dengan Indonesia haritu. dia tetap cuba. (belum cuba belum tahu)

    kalau tak silap, sebelum ni dia ada score kan satu goal utk melayakkan Malaysia masuk pusingan seterusnya kan? Kalau takde Fakri time tu, Malaysia tak mara ke depan. Thanks Fakri. sorry lah sebab hamun kau kat twitter haritu. geram tengok kau asek terlepas bola je haha xD


    naziem581@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. mahali jasuli

    sebab?sebab hasben akak suka dia! dia cool je main..mcm zidane (hasben akak kata).then bila akak perhatikan pun, memang wallaa..dia main cara rilex..tapi berkesan..banyak membantu di barisan pertahanan dan juga bantu striker..

    dan dan dan..dia juga pemain yang elok dicontohi anak muda sebab dia juga pelajar UPM..kan.kan.kan???

    nalsweet@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. saya minat khairul fahmi che mat. despite all rumours and gossip about him, he's totally man of the match. die mmg world-class goal keeper. then cute pulak tu..hehe ok, tq

    emel-fleur_senorita@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. Saya minat, teruja dan eksited terkinja-kinja pada khairul fahmi che mat!
    Haa bukan sebab die hensem, atau rambut kacak atau kekasih curang, tapi suke pada semngat die yg menjulang-julang.. ! Lg satu kalau dapat laa kan jumpe die face to face, rase mcm nk pijak kaki die 2 saat! Oh sebab rasa mahu ajarkan die beza sakit kaki dan sakit hati elia muehehe ok fine x thrill. Tp siryuuusss ni doe..

    Lg 1, sy mmg spesis prempuan yg suke gile tgk bola! Tp setakat ni x dpt lg chances tiket2 bagai ni.. Isk isk harap-harap luck kuat lah kali ni yee.. Makasih~

    email: amirahshazana@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. Saya like KFCM (paham-paham laah sape) sebab dia pon suka saya... Ekekeke. :)

    ReplyDelete
  60. saye suke Baddrol Bakhtiar dan Thamil Arasu sebab dorang rajin kt ats padang and sentiasa perform all out.and tendangan kaki kiri Baddrol Bakhtiar sgtlah berbisa.

    emel:nabillanurr_89@yahoo.com
    p/s:mintak2 l dpt tiket yg sgt b'harge tu..thnx cik epal ;)

    ReplyDelete
  61. pergghhh! ramai gilak komen

    niat nak join tapi ahad ni dah plan nak gather2 dgn family sambil tengok bola

    gudlak pada sapa yg join ye!

    ReplyDelete
  62. saya suka badrol bakhtiar! selain kecekapannnya bermain bola zupzap zupzap, dia juga seorang yg humble.sangat!hihi..dikenali sebagai bangcik oleh jiran2 kat taman dia.oh ya,saya bukan 1 taman dengan dia, makcik saya barulah 1 taman dengan dia!haha...lastly,pasai dia orang kedah <====== boleh kah alasan ini diterima???? =.='

    nasya_wawa@yahoo.com.sg

    thanks cikepal. :D

    ReplyDelete
  63. Semestinya la Nazmi Faiz! seorang player centerback yang sangat rajin, aktif, kreatif dalam membuat lorongan untuk member, dan mamat kecik nih sangat muda dan berpotensi menjadi 'star player' dalam skuad Malaysia.. macam yang coach Syria cakap aritu, yang berbunyik camni dalam BM :

    “Kami ada melihat aksi Malaysia menentang Syria sebelum ini, nyata mereka sebuah pasukan yang sukar untuk ditewaskan.” Ada beberapa pemain Malaysia yang bagus. Pemain nombor 12 anda (Muhamad Nazmi Faiz Mansur) ada kemampuan tinggi. Saya lihat dia menjana bahagian tengah dengan baik dan kita perlu lebih berhati-hati dengan pemain ini untuk mengelak dimalukan nanti,”

    - Jurulatih Pasukan Bahrain, Salman Shareeda.

    hahaaa... :P

    email : ayaibb@gmail.com

    ReplyDelete
  64. Rasanya ramai pemain Harimau Muda yang memang ada bakat besar. Tp bagi I lah kan, one of my favourite apart from KFCM, Bad, Mahali semua tu...Muslim Ahmad pun not bad. Akak suka skill defend dia sebab memang dia defend habis-habisan walaupun masih adalah a few mistakes yang dia buat. Masa Sukan SEA hari tu, banyak jugak bola yang diselamatkan dek Muslim Ahmad ni. Yelah takkan nak harap keeper je jaga bola xbagi masuk gol, kan..sebelum bola dirembat masuk gol...the defenders kenalah play their roles dan for me, Muslim ahmad did a wonderful job as a defender. Dia pun nampak cool dan down to earth je.

    :)

    email:reen_bella@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Rasanya ramai pemain Harimau Muda yang memang ada bakat besar. Tp bagi I lah kan, one of my favourite apart from KFCM, Bad, Mahali semua tu...Muslim Ahmad pun not bad. Akak suka skill defend dia sebab memang dia defend habis-habisan walaupun masih adalah a few mistakes yang dia buat. Masa Sukan SEA hari tu, banyak jugak bola yang diselamatkan dek Muslim Ahmad ni. Yelah takkan nak harap keeper je jaga bola xbagi masuk gol, kan..sebelum bola dirembat masuk gol...the defenders kenalah play their roles dan for me, Muslim ahmad did a wonderful job as a defender. Dia pun nampak cool dan down to earth je.

    :)

    email: reen.bella1234@gmail.com

    ReplyDelete
  66. KFCM(Khairul Fahmi Che Mat)

    Sebab dia best. Haha:)


    emel:shahira_1911@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  67. wan zack haikal!
    sbb dia ni main bagus, hari tu masa lawan syria dia byk kali try nak shoot cuma nasib tak menyebelahi dia. badan tough plak tu. dia boleh ganti safee sali lepas ni masuk harimau malaya :D

    lina_khairunisa@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. sy suka kt asrarudin putra sebab gandingan dia aritu bersama baddrol mmg mantop smpai berjaya hasilkan gol utk msia...byk kali gk tgk die menampan bola ke gawang wlaupun x semua bolos..hehe..nampak la die bermati matian nk jaringkan gol utk negara..ok dah..peace..^^

    email: senorita_leeya@yahoo.com

    ReplyDelete
  69. Saya minat khairul fahmi Che mat sebab die mempunyai keyakinan yang tinggi dan tidak pernah berputus asa dah terus berusaha untuk mendapatkan bola , kegigihan dia terserlah setiap kali dia cuba untuk menangkap bola . Dan saya tidak pernah miss tengok perlawanan mereka , tapi kali ni Malaysia Vs. Baharain , mak saya tak boleh belikan saya ticket sbb die busy .. saya nak sangat pergi .. saya perlukan ticket ituuu ! tolong lah sangat

    *miss.syahirah_sweety@yahoo.com*

    ReplyDelete
  70. saya minat Khairul Fahmi. coz he's cool :) die mmg pnjage gol yg hebat n cekap. die mmg pnjage gol yg kuat. susah bola nk mloloskan diri =.=

    email : pinkgurlz_luv90@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  71. nk tiket bola jgak!!..
    err...suka semua skuad bola kita ni sbnr nye..tapi yg paling suka tu laa..KFCM..sbb?..err..beliau kn 'kembar' mrS tu..haha!..xlaa..sbb beliau sangat dedikasi laa masa game!..dapat baca setiap pergerakan bola tu!...kira hero malaya laa!!..i <3 u kfcm!!...=)




    no emel add: qasehsaifudin@gmail.com


    =)

    ReplyDelete
  72. saya pilih khairul fahmi che mat sbb die berpontesi tinggi , die juga mempunya keyakinan untuk menangkap bola . jika anda jadi penjaga gol , keresah , ketakutan , semua melanda anda. tetepi dia tetap bersemangat dan yakind dengan diri sendiri , saya tidak pernah miss tengok match dorang .. tapi kali ni , Malaysia Vs. Bahrain , saya nak sangat pergi tapi .. mak saya busy dengan kerja .. tak boleh belikan saya ticket . saya kalau boleh nak sangat 2 ticket tuh .. boleh saya pergi dengan abang saya.. saya nak pergi untuk menyokong mereka :( kalau boleh saya nak sangat peergi..

    email ; miss.syahirah_sweety@yahoo.com

    ReplyDelete
  73. saya suka khairul fahmi che mat sebab dia sangat komitmen dalam menjalankan tugas sebagai penjaga gol. kalau tengok cara dia tangkap bola memang cekap, kecuali jika itu bukan rezeki dia bila gol tu bolos.

    email: ashiqa2u@gmail.com

    ReplyDelete
  74. khairul fahmi

    sbb dia cool and hebat as a GK

    eMAIL:love_scoot@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  75. saya suka khairul fahmi che mat! bukan sebab orang kate die hensem..eh mane die hensem pun.....saya suka sebab encek KF ni suke borak ngan tiang gol....muahahah....

    sara_libra310102@yahoo.com

    ReplyDelete
  76. saya minat Khairul Fahmi sebab suka style tangkap bola dan jatuhkan badan!. lepas tu dye ni walau bertubi2 bola kene kat dye. mesti dapat tangkap.

    email : lpupel@yahoo.com

    p/s:harap2 dapat la. leh bg suami. beliau teringin nak tengok bola dalam stadium. kehkeh

    ReplyDelete
  77. Muslim ahmad! tiju minat dia sbb dia defend negara,kalau takde defend hancos la even ade stricker. and sbb ape kite pny negara bole mng? sbb dlm team kite ade muslim ade sorg guru, and coach nya ong kim swee. tak ke itu one malaysia? dan ade juga badrul bahktiar yg always berikhtiar menjaringkan gol. hihi :)
    niazulaikha@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  78. saya suka khairul fahmi che mat sebab dia macam ultraman hijau! ultraman kan hebat macam kfcm! weee :)

    ReplyDelete
  79. sy paling suka KHAIRUL FAHMI CHE MAT A.K.A APEK..

    sy paling suka dekat apek bukan kerana dia adalah 1 negeri dgnku tetapi kerana sikap dan kredibiliti yang dia ada. Bukan juga kerana kontroversi bersama bekas tunang dangan girlfriend baru dia. Hal peribadi tidak menjejaskan sedikit pon kesukaanku pada apek.kerana sy sebagai peminat setia bola sepak malaysia dapat melihat kesungguhan dan keberanian APek untuk mempertahankan gawang..tidak kira dari mana jua pihak lawan datang dan setangkas mana pihak yang mencabar, Apek sedaya upaya memastikan Gawang yg di jaganya tidak bolos. KOntroversi yg dicetuskan pihak media juga tidak mampu menggoyahkan perasaan dan fokus Apek untuk memastikan HM mengukir sejarah di sukan sea indonesia.

    Kekalahan team Harimau muda menaikkan lagi semangatnya untuk terus meningkatkan latihan bersama ahli pasukan dan memastikan strategi2 yg di rangka oleh jurulatih dapat di realisasikan di tengan padang hijau.

    Semoga kekalahan HM sewaktu melawan Syria dapat membakar semngat untuk melawan Bahrain dan memenanginya. Semoga Apek terus berjaya memagari setiap sudut Gawang untuk memastikan tiada sekelumit ruang untuk bola menembusi..

    from : ainazaireynna@gmail.com

    ReplyDelete
  80. assalamualaikum .. nak join nak join !

    saya suka khairul fahmi ( termasuk semua skuat harimau malaya ) .. ini kerana dia sorang je yang tahan bola guna tangan , hahah .. hebat menjaga pintu gol dari dibolosi oleh bola yang hebat .. penjaga gol ni kena peka n sentiasa bersiapbsedia dengan serangan pihak lawan .. memang terbaik !

    email : momo_mono_masao@yahoo.com

    ReplyDelete
  81. ni dtg kipas susah mati ASRA @ Asraruddin Putra Omar.cool n awesome kat padang.smgt sukan mmg tinggi.bjasa sgt sbb sumbat gol tok pnyamaan dgn Indo. Hidup Asra, Hidup Rimau!

    ReplyDelete
  82. msti la minat Khairul Fahmi Che Mat..sebab..tgk je la cara dia tangkap bola kan..mcm ada gam je kat glOve dia tuh..lagi2 masa lawan team indon yg sgt menyelap bila dpt bOla..huhu

    email:fifyana87@yahoo.com

    ReplyDelete
  83. of coz la Khairul Fahmi Che Mat tuh..the reason is not bcoz he is the most famous one (haha..tolong la xd r hensem mane..tapi bile die berdiri kat tiang gol tu..adoiii cair gak lah..haha)

    but his ability n powerful skill menghalang sgl tendangan bola y kencang/tdk oleh pihak lawan dari memsuki gol..mmg SALUTE GILER2 punyer..xd beliau xd la kmenangan!

    email: suzai_smkj3@yahoo.com

    ReplyDelete
  84. msti la minat Khairul Fahmi Che Mat..sebab..tgk je la cara dia tangkap bOla kn..lagi2 time lawan team indon..mcm ade gam je kt glove dia tuh..nak2 plk player indon bila dpt bola sgt menyelap..huhu

    email:fifyana87@yahoo.com

    ReplyDelete
  85. saya suka khairul fahmi che mat..coz dye berbakat dan penuh kontroversi..ahaks...n sebab sy org kelantan=)..btw,sy duk kat kompleks sukan jer...lau cik epal bg tiket tu,senang jer la sy nk pegi..hehehe..


    hani_awie@yahoo.com

    ReplyDelete
  86. Salam cik epal..

    saya minat khairul fahmi che mat kerana dia seorang pemain yang sentiasa fokus dan tidak mudah mengalah..biar banyak kontroversi melanda, tapi dia tetap konsisten..ni ada 1 pantun khas untuk khairul fahmi:

    Harimau muda hebat bergaya,
    berjersi kuning berbelang-belang,
    Khairul Fahmi wira Malaya,
    Bola menerpa terus dihalang.

    hehe..harap2 pantun ni boleh la membantu sy dpatkan tiket tu..sy nak sangat2 pegi..=)

    tq..shaza- (shazalina87@gmail.com)

    ReplyDelete
  87. Salam cik epal..

    saya minat Khairul Fahmi sebab dia seorang pemain yg fokus dan tidak mudah mengalah..walau dilanda banyak kontroversi, dia tetap fokus dan konsisten dalam setiap permainan..ni ade 1 pantun khas untuk khairul fahmi:

    Harimau muda hebat bergaya,
    Berjersi kuning berbelang-belang,
    Khairul Fahmi wira Malaya,
    Bola menerpa terus dihalang..

    harap2 pantun ni membolehkan saya menang tiket tu..sy nak sgt2 tgk bola kat stadium..hehe..

    shaza- (shazalina87@gmail.com)

    ReplyDelete
  88. nak try jugak lah sis epal..hehe

    minat sangat dengan khairul che fahmi..
    yes mmg rmai yg ckp minat die..tapi tak kesah lah izie nak ckp jugak..haha!
    minat sngat dengan die sebab cara die mmpertahankan bola dripada melepasi gawang gol memang cekap dan pantas..tade spe boleyh gantikan die..

    nk sngat tiket tuh sebab tringin nak pi tgk at stadium..asek tgk at tv jerk..lagi pun nak bgi hadiah smpena bufday for somenone..hope dapat..aminnn.. :)

    email : izzielove91@gmail.com

    tq ..

    ReplyDelete
  89. suke giler dengan mahali jasuli...
    1st penalti yg dia ambil masa kat sea games haritu is super cool, selamba and awesome!

    ReplyDelete
  90. saya suka tgk khairul fahmi che mat bermain sebab die nampak tenang jew even biler keadaan perlawanan nmpk tegang .

    e-mail : een_blueberry@yahoo.com

    ReplyDelete
  91. Saya suka Syahrul Azwari, sebab cara dia bawak bola memang awesome. Plus dia hensem, muka pun cool je. Rasa nak terjelepok kat lantai bila tengok dia kat tv. Dan dia pakai jersi no 18, my fav no :D

    ReplyDelete
  92. saya suke tgk en.khairul fahmi nie bile kt atas padang .biler die maen nmpk kewl giler even dlm keadaan camner pon..


    e-mail : een _blueberry@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  93. aida_fiziq@yahoo.com

    CIK EPAL..SERIUS SY NK PEG NI.... :). HOPE I GET IT!!!

    : player malaysia yg sy minati adalah naim faiz mansor yg pakai jersi b'no 12 ketika plwanan mntang syria tmpoh hari. ini krn beliau mampu mgawal bhgian tengah dgn baik wlupun baru busia awl 17 tahun. hantarannye jg sgt tepat dan die pandai membuka permainan ketika m'yerang.die mampu pergi jauh jika d'beri pendedahan lebih oleh FAM

    p/s : i want this ticket so much!! :)

    ReplyDelete
  94. TYPING EROR CIK EPAL : NAZMI FAIZ MANSOR

    ReplyDelete
  95. Saya minat Khairul fahmi che mat kerana dia sangat berbakat besar dalam bidang sukan ini.Kalau tidak kerana khairul fahmi , Malaysia juga tidak akan dijamin menang . Kharul fahmi adalah salah seorang penyumbang kemenangan Malaysia .

    *Harap cik epal boleh terima penjelasan saya ni , saya dha obsessed sangat dah nak tengok perlawanan ni , haha Btw ni email saya

    nurinirdina98@rocketmail.com :)

    ReplyDelete
  96. saya minat Khairul Fahmi sebab even mata dia sepet, tangkasnya dia bila tangkap bola tak boleh lawan dan dia tahu mana bola tu pergi.

    kaylya121@gmail.com

    ReplyDelete
  97. sy minat betul dengan Baddrol Bakhtiar..sebab muke dia cool je..muke budak baik2..nmpak cm ustaz2 pun ade..rs cm sopan santun je budaknya..mmg speechless bila dia jaringkan goal sbb rase owsem sgt2 budak cool terror main bola.. :P

    emel:wawarais@gmail.com

    ReplyDelete
  98. saya suka Khairul fahmi Che Mat

    dia sangat bergaya di padang dan sekaligus sangat cekap sebagai penjaga goal..

    entah kenapa bila nampak je muka dia,semangat betol melekat depan tv..ditambah dengan kecekapan dia serta kehenseman dia..hahahaha

    fakhirah90@ymail.com

    ReplyDelete
  99. ooo akak sebenarnya banyak suka.. tapi skrg ni akak suka kat Nazmi Faiz... dahlah muka jambu macam KAKA ...lepas tu main macam Xavi... dia pemain berpotensi besar.... seorang pemain midfield yang bakal hebat....

    ReplyDelete
  100. Akak suka ngan Nazmi Faiz sebab dahlah muka jambu macam KAKA.. main pula macam Xavi.. dia seorang midfield yang bakal hebat....

    ReplyDelete
  101. saya minat.....

    1. BADDROL BAKHTIAR- sebab rambut die cam budak sekolah! *sweet* hihi...die nampak sangat cool gile, cam humble je... plus, suke bile tengok die try sepak bola jauh2. memang nampak die sangat hebat!
    -muka die pon macam muka kawan kitorang! siyes!-

    2. KFCM- the best malaysian goal keeper! *enough said

    3. MUSLIM- sebab die tinggi^^

    ReplyDelete
  102. kita suka Muslim la... dia defend.... dia main best kot... menjadi pertahanan negara hehehe.... and by the way, he so cute lah... suka time sukan sea lepas... time dia goyangkan tangan masa pengadil marahkan dia... seriously comel gila.... like muslim always.....

    syorah_8920@yahoo.com

    ReplyDelete
  103. saya suka khairul fahmi che mat sebab dia seorang pemain muda yg berbakat besar.dia mempunyai skill dan keunikannya yg tersendiri ketika menagkap bola dan menjaga pintu gol berbanding penjaga gol lain.selain itu dia cekap dan pantas untuk mengawal keadaan. walaupun bola yg dirembat laju..kesimpulannya saya pilih "KFCM" diatas sebab-sebab yg berikut....if saya menang tiket ni saya nak menonton bersama yg tersayang......=)amin....

    email: zaty_kiut@yahoo.com

    ReplyDelete
  104. muslim ahmad pemain diminati,
    benteng terbaik harimau malaya,
    lawan datang tenang ditangani,
    hebat dan yakin di mata saya.....:)

    email: aree_sya@yahoo.com.my

    p/s: cik epal...nk tiket 2!!! >.<

    ReplyDelete
  105. nok tiket tu... ejah la... buleh dok

    ReplyDelete
  106. saya suka fakri kerana dia lah yang telah membawa malaysia ke final sukan sea...
    saya suka apek sebab di memang penjaga gol yang terbaik..(lagi satu sebab apek is my fevret keeper) ore kelantam... :) fuhh!!! dapat la tiket tu...

    ReplyDelete
  107. salam.

    na pegi.na pegi jugak!!

    minat thamil.

    sebab ta de sape pun minat dia. huh!!
    kadang kala orang yang kurang diberi perhatian nie akan berusaha dalam diam diam dan ushanye sentiasa menjadi. walaupun thamil nie baru diturunkan dalam beberapa games tapi nampak betapa pentingnya beliau. huh. dia rajin naik turun tyme games dijalankan. dia boleh cover sume tempat. dan dengan adanye dia bola akan dapat pergi ke baddrol.nazmi faiz.fakri dan sewaktu dengannye. then tunggak tunggak utama nie lah yang akan menjaringkan gol. atas ada nye bakbone camnie lah team HM dapat menang.

    adakah alasan ini akan diterima??

    kalo da sangkut dengan alasan nie sila reply kat sini

    sayasayangkamo@ymail.com
    atau
    nurainafiqahzolkefli@ymail.com

    jawapan anda amat saya hargai.

    huhu.

    ReplyDelete
  108. saya minat AHMAD FAKRI SAARANI sebab die sangat bersabar mase game final sea games walaupon pengadil sangat berat sebelah kat die. bukan kat die je tapi kat semua. saya tengok semua game mase sukan sea hari tu, walaupon die macam banyak x dapat nak golkan tapi die tetap mencuba dan dapat tolong malaysian masuk final. so saya suka sangat kat fakri sharani :D

    emel:syahirahirwan@yahoo.com

    p/s harap dapat sebab nak habiskan suara kat sane :))

    ReplyDelete
  109. salam :) . err . cik epal , kalau kite perhatikan , ramai yang minad nazmi , apek , badrol , fakri and ramai lagi . tapi dekad sini iman nk bgthu yang iman suke cara permainan THAMIL . err , kalau korang fokus masa permainan tuh berlangsung , meby korang perasan yang THAMIL nih seorang pemain yang rajin , tahu kenapa ? sebab dia rajin turun naik padang , kadang2 dia ada dekad bawah , kadang2 dia ade kt atas , even dia bnyk kali kene kad kuning pon , at least dia berusaha untuk fight dengan lawan dia , thats why asek dapat kad kuning jee :) kesian die :)

    email : nuraerienashuhada@yahoo.com

    ReplyDelete
  110. salam :) . err . cik epal , kalau kite perhatikan , ramai yang minad nazmi , apek , badrol , fakri and ramai lagi . tapi dekad sini iman nk bgthu yang iman suke cara permainan THAMIL . err , kalau korang fokus masa permainan tuh berlangsung , meby korang perasan yang THAMIL nih seorang pemain yang rajin , tahu kenapa ? sebab dia rajin turun naik padang , kadang2 dia ada dekad bawah , kadang2 dia ade kt atas , even dia bnyk kali kene kad kuning pon , at least dia berusaha untuk fight dengan lawan dia , thats why asek dapat kad kuning jee :) kesian die :)

    email : nuraerienashuhada@yahoo.com

    ReplyDelete
  111. assalamualaikum C.E saya minat muslim sebab dia sangat banyak mempertahankan@menyelamatkan bola dari serangan pelawan...

    series dia memang terbaik..

    email : yien_meow@yahoo.com

    ReplyDelete
  112. badrol bakhtiar..
    sebab walau byk kali dia dijatuhkan tp tetap berdiri untuk malaysia..semangat mcm ni la perlu ada pada setiap pemain^.^

    ReplyDelete
  113. Baddrol bakhtiar. Tapi untuk game ni dia tak main =(. Dari tak tengok bola, terus suka tengok sebab dia. Hari rabu lepas pergi sebab dia, last2 dia tak boleh main rupanya. But i didnt regret it sebab I was really enjoying it and i got chance to see my bff yang lama gila tak jumpa.

    Most people would agree yang si captain ni sangat cool. Sekali tengok muka dia pun kita tau dia jenis tenang orangnya. Masa final sukan SEA tu bagus gila dia main. Masa nak tendang penalti tu, obvious gila muka dia letih. I was a bit worried ble tengok dia nampak letih gila- wonder if he could score. Last2 tengok dia sepak, kencang gila kot.Even bola dah kena kaki keeper tu, bola tu still ada momentum nak go straight masuk goal.Kalau dia xsepak kencang, memang bola tu dah mati kat situ je.


    p/s: Sekadar cuba nasib. Alhamdulillah kalo dapat. shaheerarahim[at]gmail.com

    ReplyDelete
  114. saya minat kat wan zack haikal..
    wlaupon die bru pulih dari injured..tapi cara permainan die lagi baik dari fakri..

    macheda89@gmail.com

    ReplyDelete
  115. sy suka dengan fadhli shas.. dy seorang defend yg tenang dan byk belajar dari kesilapan2 lalu.. urm.. fadhli shas juge sebaye dgn sy.. dy mrupakan satunye2 player dari malaysia yg penah beraksi untuk vion fc *wan zack ngn irfan xpnah maen.. fadhli je pnh maen 1 game walopon sbgai pmain gantian.. nk sgt2 pegi.. tp.. ujung2 taon.. phm2 jela student.. huhu

    ReplyDelete
  116. Syafiq minat Nazmi Faiz Mansor sb dia sama umur dgn syafiq .. ahaha~ ^_^

    ReplyDelete
  117. Salam cik epal :)

    Kita sallute K.Gurusamy sebab dia lari dari bawah sampai ke atas macam takda jantung ! Gila kentang ! Kalah watson nyambek HiHiHi :)

    Email : wnatikahasharuddin@gmail.com

    ReplyDelete
  118. salam cik epal ..
    eyza sekadar mencuba ..

    bismillahirrahmanirrahim ..

    dalam sekuad harimau muda , eyza paling suka and minat sangat kat baddrol bakhtiar .. bukan setakat pasal muka yang boleh tahan handsome lahh jugak , tapi pasal talent dia yang betul2 besar .. sebagai ketua pasukan , dia menjalankan tugas dengan betul .. even malam menentang indonesia menampakkan keletihan para pemain , tetapi dia sebagai ketua pasukan tak patah semangat berjuang untuk negara. malah , waktu gol penalti , dia menunjukkan kesungguhan kerana sedar akan harapan seluruh rakyat malaysia dan rakan sepasukan bahawa dia yang menentukan kemenangan pada hari itu yang akhirnya dia berjaya menjaringkan gol dan menobatkan Malaysia sebagai juara bola sepak sukan sea .. :)

    ReplyDelete
  119. saya suka Asraruddin Putra .
    sebabnya ;

    1. dia handsome gila
    2. dia hebat sbb dpt 1 gol mase lawan Indonesia mase Sukan Sea lepas
    3. dia orang Selangor sama cam saya
    4. tinggi dia(1.83m) tuh tinggi lelaki idaman saya
    5. dia pemain bola selangor
    6. dia sangat berbakat besar

    last but not least,saya suka Asrar yang sangat handsomeeeee :)

    emel : budak.sweet@yahoo.com
    [Fathiah Syahirah]

    ReplyDelete
  120. suka izzaq faris.. sebab kenapa saya suka kat dia , dia comel masa pakai tongkat ! love you CE !

    email:syazwani.azizan@gmail.com

    ReplyDelete
  121. suka izzaq faris sebab dia cute bila pakai tongkat !

    *ciss,mcm mne boleh suka kat dia ?

    syazwani.azizan@gmail.com

    ReplyDelete
  122. saya minat Fakri..sebab beliau kepala botak macam mawi..striker harimau muda..dapat bola ssh nak masuk goal..nak slhkan takdir, xleh juga..mungkin beliau x cukup amal solat lima waktu or whatever..sbb tu Allah bg bala..hanya Allah yang tahu...sama2 kita doakan yg terbaik utk beliau..harapan sy..sy nak botak kepala macam fakri..sekian terima kasih...emel sy klu sy terpilih, jgn ngurat sy sbb sy 4eva alone..lalalalal...
    emel : khaidin91@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  123. Khairul Fahmi che Mat.
    saya suka khairul fahmi sebab he is OUR HERO!!MALAYSIAN HERO! Satu dalam seribu!

    ReplyDelete
  124. sy adore with Fadli Shas,bab die sorang je player harimau Muda yang tendang bola dengan kaki kiri,sbb player yang tendang bola dgn kaki kiri ni penjaga gol susah nak bace gerak die macam yang jadi time Fadli Shas Sepak penalti time lawan indon tu,die brjaye huru hare kan gawang Indonesia..love u Fadli Shas:)

    ReplyDelete
  125. saya suka Fakri sb saya nak menang tiket ni dan nk pegi tngok aksi hebat beliau..

    eyi_boyz@yahoo.com

    ReplyDelete
  126. Mesti lah Badrol Bakhtiar..sebab die sangat cooooool! Sangat jarang nampak die emo bila kene attack atas padang, apatah lagi luar padang. Dan bertambah coooool ble dia yang last amek penalti mase sea game. Terbaek!


    syahirah_luv25@yahoo.com

    ReplyDelete
  127. saye suke baddrol bkhtiar sbb dye sangat cool mase match lawan indon, player indon hit dye banyak2 pon dye leh steady n dh selamatkan dorang dari kene kad kuning/ merah. mulia rite?

    then , dye lah yg dah bawak sejuta kegembiraan yg hakiki kat smue rakyat mlaysia dgn tendangan penalti beliaw. mase bola dye sepak masuk gol, rkyat msia yg bermusuh pon leh jadi baek, sbb bile dh hepi sgt dowang smue peluk2 salam2, lupe yg dowang bemsuuh, see, bpe bnayak kebaikan baddrol dah buat, kan? hee sekian saje dari saye. eceh =p

    ReplyDelete
  128. waaaaaaaaaaaaaaa...
    ramainye peminat bola malaysia..
    siapa kata malaysia tak sokong bola negara..?
    tengok je komen entri ni sbg bukti..hihi

    ok, sy minat khairul fahmi che mat. tiba-tiba jadi minat bola ok. memang berkaliber, walaupun kita boleh tengok sepakan dari pihak lawan kebanyakan tepat ke gawang gol tapi berjaya diselamatkan oleh beliau. masa lawan syria haritu, fuh! rasa tak bernafas kejap bila diorg bergelut depan pintu gol. bila khairul fahmi hembus nafas lega, saya pun hembus nafas kelegaan jugak! haha! boleh senam perut bila tengok bola ok. harap malaysia layak ke olimpik. go malaysia!

    hudadida@gmail.com

    ReplyDelete
  129. sye mmg ske gler tgk mke MUSLIM AHMAD! cumey an2 . .sye cme bule ske dan minat dri jauh jew . .sbb sye sedar dri sye . .*ceh . .wt ayt sedey plak* . .klu tgk Malaysia lwn . .'waa. .muslim tendang, ."waaa. . muslim tanduk bola la'. .HAHA. pape pun dye sgt hebat . .

    email: golek_96@yahoo.com

    p/s: nie first time comment belog nieh . .sje cbe naseb . AHAKS!

    ReplyDelete
  130. Nazmi Faiz Mansor.....

    Usia bukan penghalang...bakat yg ada pd nazmi mmg memikat ramai org...bg sy, sy terlihat bayangan Andrea Pirlo( AC Milan) & Xavi Alonso (Barcelona) pd nazmi...kecil2 cili paid..walaupun fizikalnya kecil, tp nazmi berjaya membuktikan kelincahannya di tengah padang.. cool je nazmi control bola wpun ada pressure dari pihak lawan.. coach bahrainpun siap take alert dgn nazmi nie.. sy suka tgk nazmi bagi tru pass yg menarik pd striker kite..mmg pandai cari ruang.. sy harap satu hari anti nazmi faiz akan menjadi pemain yg dpt membanggakan Malaysia dimata dunia... Legend in the making....

    ReplyDelete
  131. alamak tak leh minta tiket ni lah sebab ada hal lain..good luck sape yang berjaya

    ReplyDelete
  132. saya minat MUHD NAZMI FAIZ MANSOR sbb dia cool bila bwk bola and dia selalu passing tepat pada kwn2 yg lain..dia pun ad iras2 kaka player brazil gitu..and dia nmpk x gugup bila brdepan dgn pihak lawan :)

    janggutkambing95@yahoo.com

    ReplyDelete
  133. omak aih rmai nye suke apek, nazmi ngan badrol.. oleh sbb bleh pilih satu je sy nak pilih ong kim swee la sbb dia coach yg hebat.. berani menentang klu tk puas hati.. smpai dihalau keluar pun still bersemangat lgi membantu skuad negara..

    hehe.. gud luck kepada semua yg join.. ^_*

    ReplyDelete
  134. Wan Zaharulnizam kot...sbb dye comel...cuba nasib je ...mane tau dapat kan?



    email:hazirakit@yahoo.com

    ReplyDelete
  135. kalau saya minat BADROL BAKTHIAR...
    bagi die adalah kapten yang sangat bagus!die pandai nak aturkan pemain2 lain.. dan die juga seorang pemain yang penyabar.. walaupun pon pasukan lawan buat die tetap sabar dan tersenyum.. tetapi setiap pemain ade kelebihan masing2.. =))))

    cuteelena91.blogspot.com

    ReplyDelete