Wednesday, November 9, 2011

Ragam di FACEBOOK


Anda yang mana? Lelaki 1,2,3,4 atau 5??? 


40 comments:

  1. 1,2,3,4,5 dari kanan atau kiri??

    ReplyDelete
  2. mesti ramai lelaki mengaku dia yang no 1..heheheh..biasala..lelaki!:p

    ReplyDelete
  3. macam macam ada jumpa..perempuan pun ada dik epal..

    FB tu macam tempat melepaskan kemarahan pun yer jugak huhu..

    ReplyDelete
  4. aishhhhh,banyak sangat..tatau nak pilih hat mana,muahahahaha

    ReplyDelete
  5. Macam2 kann

    1000 orang = 1000 perangai . bak kata kawan amy larr ^_~

    ReplyDelete
  6. kalau ragam perempuan pulak bagaimana ye cik epal?hehe

    ReplyDelete
  7. saya tak paham org2 kat fb ni. ape yang saya tulis, semua nak like. even saya kata saya tengah berak pun nak like jugak..

    sengal lah depa ni :p

    ReplyDelete
  8. xpayah letak pic kt fb klu nk hipokrit jah..
    tp sebaek2nya letakkanla pic yg baek, supaya kita xmgumpul dosa.. :)

    ReplyDelete
  9. Tapi kenapanya semua pakai kopiah?.. hehee

    ReplyDelete
  10. 1 pun tak de hehehe
    update kat fb kalau rasa benda tu interesting utk dishare.. kalau org lain post something interesting komen, tp selalu komen tak serius.. =.='

    ReplyDelete
  11. 1 pun tak de hehehe
    update kat fb kalau rasa benda tu interesting utk dishare.. kalau org lain post something interesting komen, tp selalu komen tak serius.. =.='

    ReplyDelete
  12. kalau perempuan pulak cm ner cik epal..hehe...nasib baik x der fb..huhu

    ReplyDelete
  13. plg suka yg last skali tuh..penah ada sorg kwn camtuh..hipokritt!!

    ReplyDelete
  14. Adat la manusia...Rambut sama hitam TP hati lain-lain..Tepok la dada tanya la selera..lalalalalaaaa...Think +tive,be +tive,act +tive...errr...nyahkan ion-ion -tive!!!!

    ReplyDelete
  15. tak semua diatas sbb sye lebih suka twitter...hehehe... :D

    ReplyDelete
  16. Tak berapa nak jelas Cik Epal.. Hikhik ^^"

    ReplyDelete
  17. semua tak! sebab sy bukan lelaki,.hikhik

    ReplyDelete
  18. Kategori dah lama tak tulih2 kat fb..

    ReplyDelete
  19. standard la ..lelaki mesti ngaku yg elok2 je kalo tanya cenggini.
    tapi xpe la, buat muhasabah. sendiri mau ingat la

    ReplyDelete
  20. hamboi!!!! mcm perli lelaki jer.

    terasa tau :)

    ReplyDelete
  21. salam..kak epal...
    anda telah ditag...
    sila ke post say..
    http://lovepurple-kasmadiana.blogspot.com/2011/11/saya-kena-tag.html

    ReplyDelete
  22. HAHAHA , entahlah yang mana satu ==,

    ReplyDelete
  23. muahaha.. nombor 1 ar... tpi ad segelintir llki prasan yg dyorang tu bgus.. nak sume A jewk.. :)) p/s:segelintir okeyy.. bkan sume

    ReplyDelete