Thursday, November 24, 2011

Congratulations!!! :)


Aku baru dapat natang ni. Seb baik senang je nak bukak. Macam bukak buku



Tadaaaaa! Ini lah dia limited edition heritage bottle set!!!





Aku rasa dua-dua botol ni cantik. Tapi aku paling suka yang warna merah. Sebab nampak unik sikit. Aku ingat yang warna merah tu kosong je tak ada air. Kemain sedap aku gongcang.Rasa macam ada air. Pastu saja je lah bukak, nak test power. Sekali amekkk kau. Abes sofa rumah dibanjiri air coke. Tak memasal kena piat telinga dengan ibu aku ni karang kalau dia balek kerja lepas ni. Mati lah aku ni karang. Macam mana aku nak buat ni? Ouh tak pe. Ada idea. *pura-pura pengsan*






Bukti memang dah ada dekat tangan aku. Sebab ibu jari aku, tang kuku tu ada warna sikit. Sebab darah beku. tersepit pintu masa kecik. Sampai sekarang tak hilang-hilang. Yang pasal kuku aku ni, mungkin akan aku cerita di entry lain kalau rajin



kau hado kuku macam ni?? Sebelah warna lain, sebelah warna lain??? Nan hadooo



Haritu aku ada buat mini contest dekat SINI. Macam-macam pengalaman aku baca . Lawak-lawak pulak tu kenangan korang dengan coke. Tergelak sekor-sekor baca depan laptop. Dah aku pulak yang susah nak pilih pemenang ni sebab semua komen best-best. Kalau boleh sesiapa yang komen, aku nak semua menang. Tapi malangnya, aku hanya boleh pilih 2 orang saja pemenang. sobss =(


Tahniah kepada Martina dan Amyra !!! Nanti mungkin ada orang Nuffnang yang call korang cerita pasal hadiah korang ni nanti. Sesiapa yang join contest tu, terima kasih diucapkan! Sebab mula-mula aku bajet macam tak ada yang nak join. 



Yang pasal contest aku num 2 dengan num 3 tu, aku tengah mencari date yang sesuai. Mesti ada ingat aku lupa janji. Tapi aku tak lupa lah. Cuma nak cari date yang semua FREE. Mungkin aku gabungkan. Sorry sebab tunggu lama sangat . huhuhu


Btw,thanks Coca-Cola for sponsoring the prizes!! :)



ok bye!


28 comments:

  1. tahniah yang dapat tu...
    best la korang...

    htp://u-then10.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. yg botol merah tu memang smart lah !

    ReplyDelete
  3. wahhhh!tahniah pada pemenang...lawa gak yang bottle merah tu..unik ... :)

    ReplyDelete
  4. wahhh.. Unik la botol tu.. Kasik 1..! Hehehe ;)

    ReplyDelete
  5. kelas kau cik epal.hehe.pengomen first ke dok nie?haha.lawaa natang tue.first time mengomen.nanti lain2 entri,komen lagi.muahaha.

    ReplyDelete
  6. perghhh,

    smart la botol yang kaler merah tu.
    nak jugaaaaak! ;)

    ReplyDelete
  7. Wahhhhhh tahniah kepada pemenang.. Nanti contest terbaru Akak nak joinnnn =)

    ReplyDelete
  8. hee. yg warne merah tu cantik l and unik :)

    ReplyDelete
  9. cik epal, kuku kite same la belang2 sbb terkepit pintu. wahaha. btw, congrats menang. bak satu coke. share ngan aku meh.haha

    ReplyDelete
  10. -- Martina & Amyra = my name is MARTINA AMIRA. hahaha. how cool is that?
    *tetibe plak enjoy terlebih
    (Thanks so much CE)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. walaweh..smart giler ah...huhu..rugi plak ketinggalan contst nih..huhu

    ReplyDelete
  13. alaaaaaaaaaaaa, kalau sya pengsan wajebb bagi 1 botol tu.! #pengsan.

    ReplyDelete
  14. cik epal.tulun bg link CE yg dulu camne nk letak gadget heartbeat.loser laa tak reti guna.

    haa yang lelain tu kalau rajin meh laa join saya.

    nakbuatbelogjugak.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. cantik kuku ekk...nanti nak tersepit jugak la cenggitu..eka nak sepit kuku kat pintu..nak selang2..mesti lawo kan...hahahahahahaha

    tahniah pemenang...

    ReplyDelete
  16. cik epal nak tny pejabat nuffnag kt mn ye?1st tyme nk try jengah..tkot sesat la pulak..hee..=)

    ReplyDelete
  17. waaa bertuahnya cik epal dapat botol, cantik :D air pun ado skali

    ReplyDelete
  18. @chenta:


    Ofis nuffnang dekat heritage house.Jalan Yap Ah Shak. dekat jugak dengan klcc

    ReplyDelete
  19. cik epal, dulu matrik kt klj matrikulasi phg ke?? sb cadar tu serupa mcm sy .. cadar KMpH..

    ReplyDelete
  20. Chantek kuku..heheh..xpe..nnt cik epal hilang senang nk cari.. tengok tang kuku tu je..

    ReplyDelete
  21. okeyh..terima kasih cik epal..=)

    ReplyDelete
  22. Terlepas sudah..!!!

    TAHNIAH kepada si pemenang.
    Botol Merah suke sangat... :)

    ReplyDelete