Wednesday, October 19, 2011

Wordless Wednesday : Eh gerak ke tak ni?? eh Eh EH

Magic tak???


51 comments:

  1. nampak macam gerak tapi bila tengok macam tak je .. huhu silap mata ke ? hehe

    ReplyDelete
  2. Pening akak tgk lama² .. (",)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  3. huhu, juling mate tngk gmba nie.. :p

    ReplyDelete
  4. juling mata nak focus image nie :D result is : bergerak lah ! cik epal uittt

    ReplyDelete
  5. mcm tak mcm gerak hahahaah cute!!!

    ReplyDelete
  6. mmg gerak pada pandangan mata, tp gambar tu tak gerak pon sbnrynya....hihihih

    ReplyDelete
  7. wooo!!!cik epal..entry yg awesome..mata sy tertipu..hehehhe

    ReplyDelete
  8. pening pale ni....juling mata...hehe...bila cik epal belajar wat silap mata ni..hehe

    ReplyDelete
  9. seronoknya exercise mata..hehe

    ReplyDelete
  10. optical illusion,gambar statik nmpk bergerak.

    ReplyDelete
  11. berpinor mata tengok.. tak gerak kan? ilusi

    ReplyDelete
  12. ha'a. gerak la. hihi tp tak lama juling mata ni. hihi

    ReplyDelete
  13. heiiii....sakit mata plisss....magic2..

    ReplyDelete
  14. pening gak nengok. ini mainan mata ni.. hehehehe

    http://ha-na-ni.blogspot.com/2011/10/contest-poster-merdeka.html

    ReplyDelete
  15. sebenarnye gambar tak gerak pon, tapi bile tengok it moving!it moving!!!!!

    i love to move it move it! i love to move it move it! (sambil goyang montot)

    ReplyDelete
  16. gerak.....bukan optical illusion

    ReplyDelete
  17. benda ni di panggil optical illusion... :)

    ReplyDelete
  18. pening. dhla tak bape sihat. hahaha ade2 je CE. =='

    ReplyDelete
  19. mata aku juling tengok menda ni epal.

    tapi nampak cam gerak kan?

    fact, its all about science i think so..hurmmm

    ReplyDelete
  20. waaa..kagum²..hehehe...pinar2 dah mata....

    ReplyDelete
  21. biase la tuh... optic illusion... hehehe

    ReplyDelete
  22. cik epal,actually gambar ini menguji kalau kita ada tekanan atau tidak..

    sini ada banyak lagi gambar yang boleh dicuba.. =)

    http://azirock74.blogspot.com/2011/01/stress-test.html

    ReplyDelete
  23. skali pndg, da mcm lattice vibration. haha

    ReplyDelete
  24. adoiii...juling bijik mata akak dik...

    ReplyDelete
  25. eh2 gerak ker tak nie..
    poning tengok..sambil kelip mata sebalh2 :(

    ReplyDelete
  26. pening pening pening tgk pic tu , sakit anak tekak menjerit sbb pening haha (; hebat!

    ReplyDelete
  27. bnda nie syok tgk bila kita suma tgh meloya n rasa nak trrmuntah...
    knpem pas tgk bnda tue....muntah laa korang...hahhaa...

    ReplyDelete
  28. gerak gerak lah.... anak mata pening.haha

    ReplyDelete
  29. Kalau nampak gambar nie gerak2x....maknanya mata kita letih atau tengah stress

    ReplyDelete
  30. nampak cam gerak tapi sbenarnye x..mata yg mengaburi kita...tol x?

    ReplyDelete