Saturday, October 1, 2011

Terima kasih kerana sudi membaca blog Cik Epal gonjeng :D


Aku tahu trafik blog aku ni sikit je berbanding dengan korang




Kadang-kadang tengok 10k UV visitors masuk blog aku hari-hari, seram sejuk aku dibuatnya. Rasa macam tah siapa-siapa je kan yang baca. Aku tahu korang punya trafik lagi mencanak. Tapi ni kira banyak lah bagi aku.Aku tahu blog aku tak ada lah berilmiah mana, tak ada lah berinfo mana, tak ada lah hebat mana macam blogger lain.Aku update pon mende bodoh-bodoh je selalu.Benda-benda yang jadi dekat aku je. Siapa yang dah lama follow blog aku, masa zaman-zaman jahiliyah tu lagi ahhh, memang tahu lah betapa merepeknya semua entri aku. Bukan kata zaman jahiliyah je, sekarang pon entri aku merapu meraban jugak. muahaha




Dan aku tahu blog aku ni personal. Sebab ada yang cakap "jangan buat blog personal, susah nak NAIK, lagipon orang tak nak baca sangat" pedulik hape lah susah nak naik ke apa.Aku buat blog sebab aku suka bercerita. Aku memang suka pot pet pot pet. Daripada aku pot-pet pot-pet memekak dekat luar, baik aku tulis dekat blog.Biar bernanah sikit mata orang yang baca kalau tetiba terbukak blog ni. muahaha niat keji.




Buat blog ni best jugak lah bagi aku. Tempat meluahkan pendapat kita lah lebih kurang.  Kalau orang tak suka tu benda biasa. Wellllllllll dalam hidup ni memang kita tak boleh nak puaskan hati semua pihak. Ada yang memuji, tak terlepas jugak ada yang mengeji. Tapi kadang-kadang banyak yang aku belajar daripada orang-orang yang tak suka aku ni. Dan aku percaya dengan satu benda ni




"Orang yang berjaya bukannya orang yang MENGKRITIK tetapi orang yang DIKRITIK"






Actually, everyday is a learning process.Hari-hari kita kena belajar dan perbaiki diri kita supaya menjadi manusia yang lebih baik. Btw, terima kasih kepada sesiapa yang sudi baca blog cik epal yang tak semenggah ni. Sebab aku tahu blog aku ni biasa je. Tak ada benda menarik pon, benda merapu meraban banyak lah. tapi bila tahu ada yang setia dok baca blog ni. tetiba terharu. sobss *lap hingus guna cadar katil*


Terima kasih! =)



ok bye!

137 comments:

  1. sket apa..?! bnyk la tuh! ribu-riban wa cakap lu! leez punya lagik sket. sadis! terasa kerdil bila tgk carta u tuh. hu3.. tp, tetap rasa syukur alhamdulillah sbb ade jugak yg sudi baca ngomelan tanpa suara leez nih. ;P

    ReplyDelete
  2. hebat lah CE. aq nak dapat seratus pun sempot kot !!

    ReplyDelete
  3. Wah, selamat maju jaya cik epal :)

    ReplyDelete
  4. saya cemburu dgn cik epal tau...hehehehe

    ReplyDelete
  5. Fuyooo ! Caralah cik epal :)

    ReplyDelete
  6. that's why i like Cik Epal! Always humble dan x nak mendabik dada!!

    =)

    ReplyDelete
  7. tahniah cik epal. moge trus maju jaya . :)

    ReplyDelete
  8. sama2 cik epal... ^_^
    10k stiap hari, terbaek lah!
    blog saya tak sampai 1k pown sehari, even 100 view pun tak sampai..huhuhu

    ReplyDelete
  9. i love cik EPAL ketat2!!!
    hehehe :)

    ReplyDelete
  10. kita selalu singgah blog cik epal :)
    peminat setia gitu

    ReplyDelete
  11. selalu baca je blog cik epal gonjeng ni..jarang komen..hehe..

    good job cik epal! =)

    ReplyDelete
  12. hari hari ke sini tp selalunya jd silent reader aje hehe.. =)

    ReplyDelete
  13. ni la orang kata blog ada aura..walaupun tak semenggah tapi ada 'ummmppph'.. ke guane? :)

    ReplyDelete
  14. YEAHHHH !
    tahniah ce . saya suke je bace sbb blog sy pon more bebel pasal sy :P

    ReplyDelete
  15. Ouh sama-sama :)
    entry cikepal selalu meletup semestinya kan !

    ReplyDelete
  16. puluh2 ribu tu..blog i paling banyak Pun 3OO sehari...sob..sob..

    ReplyDelete
  17. tahniah Cik Epal..
    akak suka je bc blog awak..keep writing ok..jgn peduli ape org ckp yg negatif tu..
    akak ni br je berblogging..
    do support me also ok....

    ReplyDelete
  18. sy slah sorang follower cik epal n suka sgt komen entry2 cik epal...

    best ajaa blog cik epal...merapu2 tue..sy suka arr..sbb sy pon suka merapu gak..dlm blog..x bley plak sy nie nak merapu meraban..byknya ayat skema n jiwang karat..hahhaa..

    ReplyDelete
  19. sesame cik epal , h0pely terus kn dlm dunia bl0gger nie..suka bace entry cik epal .. (:

    ReplyDelete
  20. Sebab tu epal ijau selalu laku dipasaran antarabangsa! hehe cik epal ada daya tarikan maaa. sbb tu org nak baca walaupun cita pok pek pok pek! Sebab tu epal ijau selalu laku dipasaran antarabangsa! hehe cik epal ada daya tarikan maaa. sbb tu org nak baca walaupun cita pok pek pok pek!

    ReplyDelete
  21. c.epal, td time mkm mlm kan. tetiba teringat sesi menternak lemak c.epal tuh. then, terpikir pulak, lau c.epal jd hos jln2 cari mkn mesti rncngn tu bertmbh popular mcm awal2 dulu. apa kata c.epal p jd hos rncngn mkn2 mana2. rsa mcm sesuai je. hoho

    ReplyDelete
  22. cerita personal pun boleh jadi sumber ilmu atau iktibar untuk orang. pandai2 la kan.. :)

    ReplyDelete
  23. manalah x 1ok...follower pn da 20k...hahahahaha...
    congratz la cik epa epal eak..

    ReplyDelete
  24. singgah sini cuz best lah..aah...memang sapa yang kena kritik akan berjaya...sy dulu kena kutuk2 lecterer...tbh jak lah...tp terbalas gak..KIH3

    ReplyDelete
  25. pestaim masuk belog cik epal ni..selama ni dok dgr jer org dok canang nama cik epal..nice blog..kalo x takkan follower smpi ribu riban tu hehe..sama la sya pun kuat merapu gak kalo buat N3..lg jauh lbh teruk tahap kemerapuannya ;)

    ReplyDelete
  26. rasanya saya ada dalam ramai2 readers cik epal gonjeng tu, muahahahaha! :P

    ReplyDelete
  27. wowowoow..
    banyak tu.
    kasi wan sikit trafiik tu.boleh?

    ReplyDelete
  28. thumbs up for da awesome blog CE !

    ignore what others people said , just be urself
    you know what do u want ;D

    ReplyDelete
  29. bkn sikit tu cik epal weiii UV Traffik tu -.-' tinggi mencanak sgt2 tu -____-'

    btw, ijah suka je belog cik epal , bila bosan ke hape syok je baca :P

    ReplyDelete
  30. wah best nye traffic tinggi..

    tahniah ;)

    ReplyDelete
  31. bila laaa belog nad nak cecah ribu2 neh. hehehehe

    ReplyDelete
  32. betol tu..sebenranya kritik tu adelah pendorong kite untuk lg maju ke hadapan.. and wat kita lg kuat even dihentam macam mana sekalipun..tp ikot kekuatan hati gak..kalau kental insyaallah berjaya harungi..btw pink pun suke je baca belog personal..bak kata org berkongsi cerita..hehe..last sekali tahniah mendapat visitor yang sangat ramai... :)

    ReplyDelete
  33. aku suka baca belog kau wahai cik epal..

    ReplyDelete
  34. uwarrrrrr jeles ouh...banyak giler kot tuh

    ReplyDelete
  35. hari-hari mesti singgah sini.. bila xda entry baru pegi godek-godek entry lama..hehehe..:)

    ReplyDelete
  36. love you cik epal!!!!!!!


    bile nak kawen? ;D

    ReplyDelete
  37. best la bce blog cik epal..sape ckp xbet tu,hempok je dy..hehe

    ReplyDelete
  38. betul,kita patot terima kritikan orang dengan hati terbuka,untuk meningkatkan diri kita jugak :D wah wah cikepl,mantop aah,10k setiap hari ^_^

    ReplyDelete
  39. betul,kita patot terima kritikan orang dengan hati terbuka,untuk meningkatkan diri kita jugak :D wah wah cikepl,mantop aah,10k setiap hari ^_^

    ReplyDelete
  40. betul,kita patot terima kritikan orang dengan hati terbuka,untuk meningkatkan diri kita jugak :D wah wah cikepl,mantop aah,10k setiap hari ^_^

    ReplyDelete
  41. betul,kita patot terima kritikan orang dengan hati terbuka,untuk meningkatkan diri kita jugak :D wah wah cikepl,mantop aah,10k setiap hari ^_^

    ReplyDelete
  42. Muahahahaa..
    suka je baca blog personal..
    ^_^

    ReplyDelete
  43. sdap mata mmandang uv byk kemain cmtuh..CE kdg2 kta2 kritikan tu la yg wat kta mkin xpts asa kan??

    ReplyDelete
  44. Nampak Cik Epal dekat Cotton On tadi.. Malu nak tegurrrrr. :) Artisssssssssss katakan.

    ReplyDelete
  45. Tahniah cik epal...

    Jom singgah:
    http://secretisssecret11.blogspot.com/

    Saya pun nak jadi macam cik epal gonjeng...

    ReplyDelete
  46. nak traffic macam blog cik epal..:p

    ReplyDelete
  47. oleh itu..sila kritik saya jugak..

    ReplyDelete
  48. rasa serba tak kena kalau cik epal tak update blog..:)

    ReplyDelete
  49. blog cik epal memang best, walaupun banyak cite personal je kan :)

    teruskan blogging ye

    ReplyDelete
  50. memang lain mcmlahpeginya trafik dia.. hehehe

    ReplyDelete
  51. ish..ish..byknya visitors...:)

    ReplyDelete
  52. yg part *lap hingus guna cadar katil* tu tak tahan. hehehe

    ReplyDelete
  53. suke ati la org nk kate pon cik epal eyh.. yg pnting gwa sntiase sggah blog cik epal ni.. u're my idol!! :) lme da x komen2 cni.. but still foloe pape CE update.. :)

    ReplyDelete
  54. ya same2 cikepalgonjeng

    semoga cikepalgonjeng makin gagah perkasa dgn blog ni.. hehe.. :)

    ReplyDelete
  55. dah berpeluh2 taip entry ni, tp nak dpt 300 pn susah.. huhu dah ada nama dlm industri blog, senang nk dpt uv kan.. :)

    ReplyDelete
  56. wah tahniah Cik Epal (:

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

    ReplyDelete
  57. blog cik epal mmg blog personal. tapi tak bosan baca. ayat pon sempoi je. kadang merapu. tapi suke je bace. (tak pernah miss baca) hehhe..

    ReplyDelete
  58. pot pet di blog blh ilangkan stress..

    ReplyDelete
  59. suka singgah sini..ayat CE sempoiii~

    ReplyDelete
  60. cik epal's blog = two thumbs up!
    =)

    ReplyDelete
  61. bukan sahaja baca malah dah jadi ketagih.cik epal letak ice ice baby eh kat blog nie? wakaka :P

    ReplyDelete
  62. besh ar bce blog cik epal (^0^)cam kelakar pn ada...<3

    ReplyDelete
  63. kat carik porum nye bod gossip pun orang tampal foto2 ko ambik.

    Tu discussion board paling legend dalam sejarah internet tu.

    ReplyDelete
  64. blog cik epal ni best... relax je... kdg2 bole gelak gak bace blog cik epal.... x mcm blog sy... mcm boring je... nk share pn segan tp nk jgk bg link blog sy... http://faizullife.blogspot.com...

    ReplyDelete
  65. go go go for the blogging !!! .
    traffik rendah ?? sy lbh rndh leeww

    ReplyDelete
  66. akak pun suka baca...wp kadang2 je tinggal komen...hehe

    ReplyDelete
  67. Xkn terima kasih je..kasi la Upad Epal sorg satu kt kami ni.

    ReplyDelete
  68. wlaupun kiter tulis sal personal kiter...yg penting kiter bkn hipokrit..jadi dri sendri lagi bgus...yg nk mengkritik jer taw..lantokkk lah...hahahha...ado den kisahh kn cik epal...huhu..suke bce blog cik epal..

    ReplyDelete
  69. saye sukeeeeee bace blog awk sbb blog awk besttttt.....

    ngee
    ^____^

    ReplyDelete
  70. salam cik epal
    saya adalah salah seorang silent reader cik epal
    bace entri cik epal tapi tak komen
    arini baru komen
    hehe
    papepun semoga cik epal sukses dan digemari selalu.
    trafik yang naik mencanak tu maknenye cik epal memang disukai ramai lah
    all the best

    ReplyDelete
  71. mmg t'baek traffic cik epal...(^^)

    ReplyDelete
  72. beribu2 view blog cik epal..sangat jelez.hee

    ReplyDelete
  73. motif ckit.byk kot cik epal oi trafik u nih

    ReplyDelete
  74. perh!! 10k..mencanak traffic cik epal..

    ReplyDelete
  75. merapu meraban cik epal tu yang orang suka baca. hehe..

    ReplyDelete
  76. congrats! suka baca blog ci epal! keep it up girl.. :)

    ReplyDelete
  77. saya salah sorang yg setia ngan blog cik epal,wlupn jarang komen,tap sehari mesti kena bukak blog cik epal,best bile bace...santai jer....simple...hehe

    ReplyDelete
  78. betul tu! tp personal life cik epal interesting..that's why rmai bce..and the way u express it in words sgt2 berkesan..btw, blog ni mmg gempak lah!

    ReplyDelete
  79. suka blog cik epal sbb rajin update. kalau psl personal pun, byk gmbr. x pyh tuleh pnjg2 pun xpe nnt rmai yg mls bce. good job cik epal!

    ReplyDelete
  80. blog cik epal...best tau..Tak meleret-leret sanagt..Memang boleh layan...All the best..Bila la saya nk jadi macm blog cik epal ek..:)

    ReplyDelete
  81. maybe sebab blog cik epal, nie ada cerita panas yang best kot? hehe

    ReplyDelete
  82. tp cik epal pun uv sgt mables haha..tahniah2..

    ReplyDelete
  83. hoho.. byk sgguh viewersnye. jeles jeless.. hikhik :)

    ReplyDelete
  84. congrats cik epal..mude2 dh glamer camni..kt magazine pun slalu nmpk muke u..

    ReplyDelete
  85. yg pastinye syamim ttp support blog ce...cume syamim suke jd silent reader~

    ReplyDelete
  86. betul tu cik epal. teruslah rajin2 menulis. akak pun suka bercerita tapi tak dapeklah nak bercerita panjang2 mcm cik epal. nanti2 la kot....hehe

    ReplyDelete
  87. tadi pagi nampak cik epal kat tv .. :)

    ReplyDelete
  88. eh cik epal, bykla tu.. brsyukur2 :) n we always support n read ur blog k ;)

    ReplyDelete
  89. fuh giler terbeliak tengok trafik die.. sedekah lah kat i sikit.. huhu..

    ReplyDelete
  90. hehe..saye slh sorg yg skee bce blog cik epal..happening gile..;D

    ReplyDelete
  91. suke baca blog cik epal walaupun merapu meraban. ehehhe . tambah2 sesi menternak tueee.. =D

    ReplyDelete
  92. suka sangat bace blog cik epal:)
    ayat giler-giler.. tiap2 hari mesti stalker cik epal:)

    ReplyDelete
  93. wahh byak btol traffiqq!!! nak cket..huhuhu blog MrK xdpt pon traffiq byk cmtu..huhu plzzz teachh me =) hihi

    ReplyDelete
  94. CE merendah diri letteeewwww. jangan risau CE, takde orang baca, I akan tetap jadi peminat setia. cewah! goodluck <3

    ReplyDelete
  95. speechless.. melopong mulut cp tgk uv cik epal.. hebat!!! :D blog cp 1k sehari pon tak sampai.. T_T

    ReplyDelete
  96. suka gak baca n3 merapu cik epal..
    tapi cik epal tak pernah sekali pun jengak blog kita.. walaupun merapu jugak.. pilih bulu ker?

    tak pe.. aku merapu sorang-sorang.. ada aku kesah..

    ReplyDelete
  97. ahaks :)
    update2 la slalu lg ye <3

    ReplyDelete
  98. terima lah kritikan selagi dikritik .. eh eh merapu pulakk ~

    ReplyDelete
  99. SERIUS!! BUAT BLOG NI MMG BEST,KITA DAPAT BERKONGSI CERITA KITA DENGAN PEMBACA2 YANG LAIN,SANGAT SONOK..
    LAGI2 CITER PASAL AKTIVITI HARIAN KITA
    MMG SONOK!! SONOK SANGAT,MMG SONOK..SONOK SGT..MMG SONOK,SONOK SGT EHHEHEHE...wink!

    ReplyDelete
  100. wow! congret cik epal..

    1 je kelainan cik epal ngn blogger lain adalah... cik epal ni rajin update blog. walaupon merapu-rapu..tapi layan~~

    ReplyDelete
  101. banyaknyeeee..xpernah pun banyak camtu..sehari cuma 2-3 org je yg masuk blog sayeeeeeeeeeeee..huhuhu.. T_T

    ReplyDelete
  102. wah2..cam menang award..
    by the way
    ok la la ur blog..tgk byk je org komen..hehehe

    ReplyDelete
  103. huihhh.. banyaknyee.. tak terkejar blog eden ni haaaaa

    ReplyDelete
  104. cikepal bile nak msuk entri bruu..:DD

    ReplyDelete
  105. like ur entry la cik epal.u comel!hihi..gud luck!

    ReplyDelete
  106. saya suka qoute orang yg berjaya adalah org yg dikritik

    ReplyDelete