Sunday, October 23, 2011

Sesuai bebeno untuk peminat Manchester United

Antara jajan favourite aku adalah MISTER POTATO. MISTER POTATO ada pek baru sekarang. Siap ada gambar pemain-pemain bola Manchester United lagi dekat depan pek




Perisa baru,  Fiery Hot & Spicy!!! nom nom nom. Ambek crisp slow-slow. Kang kalau ada crisp yang patah ke hape boleh pulangkan balek. kehkehkeh


ngaaapppp! Sedap dan rangup!! Mengadap benda alah ni. Memang laju je la habis. Bagi lah pek tinggi mana pon. Cepat je aku bedal. Syok je layan mende alah ni, lagi lagi makan depan tv masa tengok Running Man. Mahu tersembur-sembur makan sambil gelak.Perasa Fiery Hot and Spicy ni just nice bagi aku. Tak ada lah pedas melampau-lampau. Budak-budak pon still boleh hadap lah. Bukan kata budak-budak, ayah aku bedal benda ni kemain sedap sambil tengok berita. Alih-alih aku nak makan lagi, habes dah. Yang tinggal bekas tinggi Mister Potato ni je. Punya lah rangup, makan pon syokkk je. Tak nampak dah kiri kanan



Crisps tu dah habes tak apa, ni ada lagi. Produk baru iaitu Mexican Wave Chips!! Macam-macam perisa ada. Pilih pilih nak perisa apa!! Paling aku suka jenama Ole! HOT and Spicy yang pek warna merah mak ngah tu :D

Bila Mister Potato ni ada dekat tangan aku, rasa macam nak masuk contest pulak. Untung-untung boleh jumpa pemain-pemain bola Manchester United!!! 





Haaaaa. Sesiapa peminat kipas susah mati Manchester United ni memang bagus sangat lah baca entri ni. Korang nak jumpa pemain Manchester United tak?  Nasib baik lah aku baik hari ni, meh sini nak bagi tahu cara-cara nya macam mana:


1-First of all, apa yang korang kena buat, korang kena beli apa-apa je perisa pek edisi Mister Potato Man Utd macam dekat bawah ni untuk mendapatkan kad kod SMS yang terdapat di dalam produk. Antara produk yang korang boleh beli:



Mister Potato Crisps 160g






Atau Rice Crisps daripada Mister Potato 130g



Atau Mister Potato Mexican Wave 70g




Kalau nak beli semua jajan ni pon boleh. Tapi make sure ada gambar-gambar pemain Manchester United tu ye. Yang gambar Wayne Rooney angkat ketiak lebih afdhal kalau nak beli =p


Ok bila dah beli pek edisi Mister Potato Man Utd, cari satu benda kecik yang macam ni:



Korang boleh jugak menghantar penyertaan korang menerusi SMS atau online




Untuk SMS buat je macam apa yang ada di kad ni

Untuk online pulak
Layari WEB MISTER POTATO dan pilih negara (i.e MALAYSIA)

Daftarkan diri kalau korang menyertai buat pertama kali ATAU log masuk jika peserta telah pun berdaftar sebelumnya menggunakan nama pengguna dan kata laluan yang sah.




Jawab satu soalan ringkas dalam Bahasa Malaysia sahaja (seperti yang dinyatakan pada pek) dan hantar penyertaan menerusi SMS dan/atau online bersama kod SMS.


Lepas tu, ikut je arahan yang diminta oleh sistem. Senang jeeeee! Yang penting online submission ni semua FREE!!



Nak tahu lebih lanjut pasal peraduan ni, layari laman web MISTER POTATO untuk membaca terma dan syarat. Ada juga talian hotline  03-78730078 . Nak call nombor ni tanya pasal peraduan je ye. Jangan kau pergi menggatal mengorat pulak


dah kata contest, konpommm ada hadiah kan? Part hadiah ni yang paling best.




2 pemenang bulanan akan dihantar ke Old Trafford untuk pengalaman yang terbaik dari ladang. Pemenang akan dapat tiket VIP, penginapan percuma, tiket penerbangan pergi dan balik, dapat menjelajah Old Trafford Stadium , berpeluang  untuk bertemu dengan pemain Manchester United!!! Boleh jugak duduk di atas kerusi pemain bola yang korang minati di bilik persalinan!! Boleh lah feeling-feeling pemain Manchester United nanti =p

Sesiapa yang menang dapat jumpa pemain Manchester United tu. Boleh cakap dekat Wayne Rooney




 “abeeeee nak saiinnnnnnnnnn! Minat sungguh dengan abeee.Molek sungguh mu nihh. Hebakkk mu main bola. Terbaik dari ladang sungguh!” 


Tu pon kalau si Rooney tu paham lah. Aku pon tak berapa nak paham. Main bedal je. Ini pulak dia kan.


Ok bye!

31 comments:

  1. Woahh seronok la MU fans! Kat sini takde Mister Potato...Pringles je ade. huhu.

    ReplyDelete
  2. yummy..feveret..x join tp nk jumpa MU boleh ke?hehe

    ReplyDelete
  3. uittt rasa nak cari makan jugak hasil ayat promo cik epal hukhukhuk..

    yang gambar player terengganu tak dok ke..hakhakhak peteh ganu peteh ;p

    ReplyDelete
  4. hahaha...kelakor la polak ckp kelate ngan rooney....ermm,potato dah beli tpi contest tue mls nak join....bg peluang org len menang,lalala

    ReplyDelete
  5. pandai pulok demo kecek kelate mek epol weh...


    ahahahahah...

    "mek epol.."

    :P

    ReplyDelete
  6. banyaknye cik epal punye jajan. camne nak diet ni? ehehehe :p

    ReplyDelete
  7. suka.suka.suka.

    best jajan ni.. nanti aku nak join..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... semakin murah rezeki Cik Epal yea... KACHING !!!

    ReplyDelete
  9. glory glory manchester united...penaja makanan baru.yeayyy

    ReplyDelete
  10. makin gemok la cik EPAL nie nmpknye haha (; F O L L O W

    ReplyDelete
  11. oooo...bestnyer makan potato chips..da lme giler kut x mkn..since planning utk diet..hahah..

    ReplyDelete
  12. yummy..perut kenyang hati pun gmbira dpt p tgk MU games!;)

    ReplyDelete
  13. nk try masuk lah
    hri2 dok nmpk cntest nie dpn mata
    geram btl

    ReplyDelete
  14. sedapnya la haiii..smpai terasa lapo bc entry cik epal kali ni.hehe..

    ReplyDelete
  15. caner nak jumpa ramli? dia ada tak kat old traffords???

    ReplyDelete
  16. hi cik epal..lama x masuk cni.hehehe
    makin cute dia sekarang ya..:D

    ReplyDelete
  17. wawww..MU..best!!!
    jom!!!

    http://pzulzarien.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. nak pegi jugak..tapi xnak beli boleh? haha..

    ReplyDelete
  19. CE: cer kecek kelate sikit lagi.haha LOL :)

    ReplyDelete
  20. Lagi best kalau dapat gi Old Trafford dan dapat tengok Man U kena 'titik' macam malam ni. ManC 6 man u 1.. hahaha

    ReplyDelete