Sunday, October 23, 2011

Aku dulu free hair, pakai baju pon semua stok stok tak ada lengan. Malaysia kan panas. Sebab tu feeling macam duduk England

Kehkehkeh. Tajuk tak boleh nak panjang lagi ke cik epal oiiii? Mungkin ada yang pernah tengok gambar gambar aku di zaman jahiliyah ni dulu. Saja je nak tayang lagi. Sebab time muda muda dulu aku rasa aku comel (mati lah perasan). Tapi semakin besar ni, makin COMOT dan godang pulak. Mana tak godang, kerja asyik melantak je kan. Sila jangan salahkan ibu mengandung.

Cuba carik aku yang mana satu?? Aku rasa time ni dekat Sunway Lagoon lah . Aku pon dah lupa. Sebab dah lama sangat dah gambar ni. Tahun 1994 kot. Time ni baru sampai Sunway Lagoon. Semua muka mencuka je lagi. Belum panas lagi ni. Baru warm up. Tak jumpa air lagi nak berenang



Walaupun cousin aku yang lain masih masam mencuka macam baru lepas makan ikan pekasam. Aku dah rasa eksaited sikit kot time ni. Senyum pon dah berani tunjuk tunjuk gigi.



Kadang kadang rasa nak penampo je muka sendiri bila tengok gambar ni balek. Aku pon tak tahu apa sebab. Muka aku macam takut takut ayam. Menggelabah betul.



Ko kenapa NOR masam masam? Sebelah aku tu NOR. Cousin aku. Sampai sekarang ni kitorang rapat. Rapat gila kot. Tapi dia jauh lah dekat Johor. Kalau balek kampung jumpa lah, kitorang dua orang borak je dah memekak macam lapanbelas orang ada dalam rumah. Aku gonjeng dia gonjol. Walaupun dia gonjol, tapi dia baik, dia selalu belanja aku makan kalau aku balek kampung. Sebab tu aku gemok.


Tapi kan aku rasa macam best pulak boleh kurus macam ni balek. Tapi tak nak ah sekeping macam ni sangat. Kang angin tiup, aku pulak melayang jatuh dalam longkang



Bergurau senda. 


Dulu semua kemain lidi. Sekarang semua dah macam tong drum dan tong gas badan memasing. Nasib lah kan. Dulu semua baju stok stok tak ada lengan je. Baru lah Amerika kan



Gambar ini paling HOT dalam sejarah hidup aku. Gambar tayang spender. kau mampu bergambo macam ni?? Hadooo? hadooo?





Dulu-dulu nak pakai baju tak ada lengan ke, hot pants ke, pakai spender je ke keluar rumah. Tak ada nya orang nak kesah. Kalau pakai spender je keluar rumah main main pon mesti orang kata kiut. Cuba sekarang keluar rumah pakai spender je main main depan rumah. Nak mampus ke hape?




Dulu kecik-kecik cambest je. Hidup tak payah fikir masalah. Tahu hari hari mintak dekat ayah nak makan jajan. Kalau boleh celik mata tetiap bangun pagi je nak makan jajan. Sekarang ni, hidup selalu ada masalah. Cuma kena tahu cara atasi je. Tapi kalau hidup tak ada masalah, macam tak normal pulak. Actually masalah-masalah yang kita face ni lah mematangkan kita dari masa ke semasa.





Tapi aku tak matang-matang pon sampai sekarang, badan je besar godang. Pemikiran masih kebudak-budak kan. kehkeh




ok bye!

98 comments:

  1. cumelnye cik epal tyme kecik2 dlu. ^^

    ReplyDelete
  2. ha ha..... teringat zaman kecik2 jalan satu taman pakai spenda saja... kiut gila lak rasa time tu!!!

    ReplyDelete
  3. hahahaa. comell gila cik epalll:p slim gituuuu:)

    ReplyDelete
  4. perghhh...sumpah comel giler cik epal time kecik2..ala tomei2...
    but now pon comel jgk..hehe

    ReplyDelete
  5. haha. comel2 je. sepesen la kite. dulu baju xde lengan. skirt je memanjang. hot pants jgn ckp la. sekarang kalau nk pakai camtu. mmg mintak terajang free2. :)

    ReplyDelete
  6. Amboi comel ja cik epal kecik2 dulu.muka still nampak sama tau.part mata dgn kening :)

    ReplyDelete
  7. ye ye je ko cik epal,haha...kim salam kat nor tu haa :D

    ReplyDelete
  8. same je muka time kecik dgn dh yg beso.. =D

    ReplyDelete
  9. betul lah cik epal, masalah la yang mematangkan kita...kena ada cara macamana nak atasi masalah..

    ReplyDelete
  10. senang je nak cari cik epal dalam picture neh , cuba cari yang tersenyum je . senyuman still sama je . dulu comel sekarang lagik comel . *winkwink* :)

    ReplyDelete
  11. dari kecik smpai bsar cik epal tetap maintain comel..

    ReplyDelete
  12. sy panggil baju tu baju nampak ketiak! slalu pakai masa kecik2..hahaha..

    ReplyDelete
  13. comelnya cik epal~ cam omputih. senyum dulu n sekarang x berubah ^^

    ReplyDelete
  14. alamak..seksinya..hahaha..

    tp siyes kiutla!!!

    ReplyDelete
  15. hahahah tang mulut tu dari kecik smpai besor sama jek ;)

    ReplyDelete
  16. hahaha betul tuh , macam-macam perubahan berlaku dalam diri kita ni .

    ReplyDelete
  17. alahai...comel tol cik epal zaman kecik2! style amerika gitu..hik3

    ReplyDelete
  18. sama ja cara sengih dr dulu smpai skrg..=)

    ReplyDelete
  19. atoto comelnya CE masa muda mudi dlu. hee muka takde la lain sgt ^^
    maintain comel sjak azali ^.^V

    ReplyDelete
  20. sweetkiut je ko time keciq2 dulu, asa cm nk cubit2 pp ko...
    http://erolerwan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. mmg hot seh.. pakai baju pokok pokok kelapa lagi tu hahahaaha.. apasal dulu tak gemok?..:P

    ReplyDelete
  22. senyuman tu tak pernah lekang.. masih seperti dulu :)

    ReplyDelete
  23. kiutnye cik epal mse kecik2..hehehe

    ReplyDelete
  24. muka sama jea x b'ubah2..coomeeelll <3

    ReplyDelete
  25. muka dari kecik sampai ke besa tak berubah langsung :)

    ReplyDelete
  26. CIK EPAL SENYUM KO LANGSUNG TAK BERUH KAN???? HAHAHAHA...

    ReplyDelete
  27. chumels die erk kecik2 dulu! muke tak berubah langsung! senyum pun masih sama! SENYUM INDAH!! ;)

    ReplyDelete
  28. 1994? cr lahir 1995..

    Kuit la cik epal!

    ReplyDelete
  29. waahhh cik epal comelll mcm epal la!!!

    ReplyDelete
  30. Wow.. cutenya u Cik Epal. I tod tadi u nak crita zmn anak dara. Suspens. Takpe, dulu2 American, Australian.. now ni dah Malaysian balik kan..

    ReplyDelete
  31. masa kecik2 memang best!! kalo bleh nk kembali balik kat zaman tu..zaman tadak masalah n terindah..hehe

    ReplyDelete
  32. pergh!!!!!!sexy n comel gile cik epal dolu2.hahaha

    ReplyDelete
  33. senyuman cik epal paling mahal, bole cam dah, hehehe~~~

    ReplyDelete
  34. Muka Cik Epal still tak berubah. Cute je :)

    ReplyDelete
  35. senang je nk cam cik epal mana 1.muka sama smpai skang!haha

    ReplyDelete
  36. hahaha tak le tahan gambar mencangkung tu

    ReplyDelete
  37. muka cik epal masa kecik lebih kurang je bila dah besau. comle sgtttttt.

    ReplyDelete
  38. first pic pon dh thu mana stu cik epal gojes. haha.

    ReplyDelete
  39. muke sama dri dulu tak berubah...comey...:D

    ReplyDelete
  40. muka dari dulu sampai sekarang tak berubah comel gilaaa :D

    ReplyDelete
  41. kemain lagi kecomelan ko noksssss....hahaha

    ReplyDelete
  42. Wow seksinya Cik Epal hehe :D

    ReplyDelete
  43. haha...comey gile cik epal mse kecik2..kekekek~

    ReplyDelete
  44. dik epal oii..jangan tanya lar kamu yang mana satuuuu...sah sah lar yang senyum nampak gigi tu hakhakhak..

    tak berubah! comel lorrr.. ;p

    ReplyDelete
  45. gambar yang tunjuk spender tu cik epal sangat comellllll serta kiyyyuuutttt miyyyuutttt xDDD

    ReplyDelete
  46. comelllllllllllllllllllllll.aku rasa nak gigit pipi kau cik epal.

    tukar pipi jom? hew hew

    ReplyDelete
  47. amboiii cik epal...hot dowh!!!


    pakai spender je..kahkahakh =p

    ReplyDelete
  48. amboiii cik epal...hot dowh!!!


    pakai spender je..kahkahakh =p

    ReplyDelete
  49. kihkihkih, seksi u..muka sama je bila besar, berubah sikit jer..

    ReplyDelete
  50. wewwiitt seksi u..hehehe..
    senyum itu tanda nyer tiada perubahan wajah dr kecil hingga dewasa :)

    ReplyDelete
  51. waoo..
    cumilnyee..senyum sampai nmpk gigi..
    sekarang pun senyum nmpak gigi jugak....
    hehehe

    ReplyDelete
  52. auww serius kurus . kahkah... sorry mksud di sini ouhhh comelnyee :D haha.... barulah amerika ye ! hakhak

    ReplyDelete
  53. Kenapa mesti comel sangat? Aaaaaaaa

    ReplyDelete
  54. bygkan ko pakai spender main2 depan umah...

    k bye...

    ReplyDelete
  55. skarang cer amik gmbor tayang spender jugak cik epal...hahhahaha.

    p/s:ade bran???(juz kiddin) anyway cik epal dari kecik mmg muka mcm epal kan.bulat je.hehehee.tp xpo.kiut.=)

    ReplyDelete
  56. xbyk berubah laa.. comel!! skrg makin comel... :)

    ReplyDelete
  57. 'malaysia kan panas'!!hahaha
    x leyh blah..

    ReplyDelete
  58. hehe..comel la cik epal waktu kecik..ur smile is still the same..=)

    ReplyDelete
  59. haha.. sme la kite cik epal oii.. pngai bdk2 ag.

    ReplyDelete
  60. sngaaaattt tiutt la cik epal tyme kecik,,,,,

    ReplyDelete
  61. Cara senyum sengeh sampai nampak deretan gigi stay sampai sekarang kan? Hahaha

    ReplyDelete
  62. mmg comel dan terbaekkkkk la.kecik2 lg dh comel.skang lg comel.kiut miut...muahhhh

    ReplyDelete
  63. comeinya.. seksi..

    tapi apasal posing semua macam berkawad..

    ReplyDelete
  64. hehehe dulu waktu skola pun stress pun benda apa selain dari kerja sekolah tak siap pastuh ada probs dengan kwan tapi skang huhh mcm2 probs hidup nie :)

    ReplyDelete
  65. salu sangat terfikir nak jadi kecik balik. best kan? hohO~

    ReplyDelete
  66. senyuman kau dr kecik sampai besar sama ja kan..fotostat ke hape??haha

    ReplyDelete