Tuesday, September 20, 2011

LINK! LINK! LINK!

Tak tahu nak buat tajuk apa. bedal lah tajuk macam tu.Bab tajuk ni selalu buat last sekali tu yang FAIL. Haritu try guna HTC ChaCha untuk upload gambar dan upload video. Now saja nak try share link pulak. Tengok keluar ke tak link yang nak di share.





Link pertama untuk di share mesti lah blog sendiri =,=



Lepas dah share satu link, mula perasaan eksaited membuak-buak nak godeh-godeh HTC ChaCha untuk share link web lain pulak. Biasalah. JAKUN








Senang je nak share link ke facebook guna HTC ChaCha ni


Bila kita tengah browse apa-apa web/blog guna browser. Then tekan je butang "f" tu. Siap! terus diupload dekat wall facebook engkooo. Cuba tengok video bawah ni. Haa sesiapa hantu facebook tu memang sesuai lah pakai mende alah ni. Mesti wall facebook kau tak pernah sunyi sepi. Sentiasa je gatal tangan nak berupdate










Kalau tetiba rasa macam best je HTC ChaCha ni, ada jugak contest yang tengah running untuk korang grab mende alah ni. Pergi dekat page HTC ChaCha ni. Mana tahu korang pon dapat merasa FREE pakai mende alah ni kalau menang contest tu karang. Lenjan lah puas-puas HTC ChaCha ni nanti :D


ok bye!

34 comments:

  1. berapa ribu ny cik epal? nak usha ibu suh belikan ny ;)

    ReplyDelete
  2. mmg meleleh air liur tgk HTC ChaCha nie.

    bila la boleh dpt benda tue ye..=(

    ReplyDelete
  3. banyaknya link yang dia boleh share.
    hehehe.
    jom singgah entry saya pasal istimewanya jadi kanak kanak.

    have a good day cik epal.

    ReplyDelete
  4. grrrrr nak jugak telepom csnggih kemain nie..grrrr nak jugak..grrrr..hahaha

    ReplyDelete
  5. hai cik epal..dh lama follow blog awk but bru today become ur follower..nice..;) anyway htc chacha best la tgk..;)

    ReplyDelete
  6. kalau ikot sume review cik epal pasal HTC ni, mmg meleleh air liur gaq dbuatnyer, hahaha~~

    ReplyDelete
  7. semalam kita ada jumpa la cik epal. haha. ingat> ingat? i was the vampire masa kita jumpa tengah hari yang panas gila tu. haha. njoy with suara kami!

    ReplyDelete
  8. Cik Epal.... bateri tepon CHA CHA nie tahan brapa lama yea kalu kita slalu on9....

    ReplyDelete
  9. HTC ChaCha..namanya pun comel..:)

    ReplyDelete
  10. semart jugak cik epal hoi tgk HTC chacha ni....

    ReplyDelete
  11. CE , i pakai music autumn in my heart, hehe, kalau rajin visit la i :) ade buat tutorial sekali :D

    ReplyDelete
  12. bestnye nfon htc cah cah ni rasa nk cahcah :D

    ReplyDelete
  13. cmne yak cik epal wt kumen2 kt fb tu jadi pix n then u paste kt ur blog...ajar sikit..nak tau sgt

    ReplyDelete
  14. nea!!!!!!


    cner cik epal leh kenal nea?

    ReplyDelete
  15. chacha?mcm nama bubur je..bubur chacha..keh3..

    ReplyDelete
  16. kemain lama cik epal melaram dgn henfon tu. sye pun nak jgk :)

    ReplyDelete
  17. Tertanya-tanya mcamana cik epal mengecapi populariti dalam dunia belog.. =)

    I'm new here =)

    http://lovelynemo.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. mmm...nice one...=)

    jom singgah blog dila lak..klu nak taw identiti signature anda...=)

    ReplyDelete
  19. cik epal. cik epal kat uia gombak ke pj?

    ReplyDelete
  20. maca, bestttttt jeeeeeee!
    tapi takdo duit lorrr. huk :"(

    ReplyDelete
  21. wua jeles cik epal dh pkai htc cha cha
    :)

    ReplyDelete
  22. salam singgah cik epal... kite pon nak kurus jugaklah...:)

    ReplyDelete