Monday, August 1, 2011

Thanks NUFFNANG!! Thanks VIEWERS!! =)









Btw, Thanks NUFFNANG!!! and thanks viewers! dan pada sesiapa yang sudi membuka blog tak semenggah ini, terima kasih diucapkan. Rezeki Hari Raya mungkin. Alhamdulillah.





Terima kasih sekali lagi kerana mendoakan aku kurus.Siapa yang view blog ni, automatically doakan aku kurus (merujuk pada yang online) kehkehkeh



ok bye!

235 comments:

  1. pehhh.. best nyaaaa.. yuyu tak pernah banyak banyak.. 3 kali je penah dapat.. rm800, rm1148, & rm 1010. ..

    syukur lg.

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH WEI..!!!!!!!!


    gRRRRRRRRRR

    ReplyDelete
  3. jd cik epal leh lah bagi kami duit raya..heheheheh

    ReplyDelete
  4. Hamboii Cik Epal, Mokcik kayoo! Adoi, makan hati gak tengok Cik Epal punya nih. Haha.

    ReplyDelete
  5. Wowowowowowowowowowowow!!

    melopong mulut!

    syukur laa... murah rezki di bulan ramadhan....

    ReplyDelete
  6. wow..bestnya tgk CE pnye earning..kalau lah ak yg pnye...yabeda beduuuuu! rezeki CE :)

    ReplyDelete
  7. boleh belanja shopping raya nie . muahahaha

    ReplyDelete
  8. fuyoo,CE. kayo la raya ni. nak mintak duit raya advance boleh? hehe

    ReplyDelete
  9. best nyaaa...

    boleh buad GA lagi lah cik epallll

    haha

    ReplyDelete
  10. Perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 5 riban dapat macam tu je. Memang kena bagi duit raya seribu kat I ni, confirm hari-hari I doakan you jadi kurus hehe

    ReplyDelete
  11. gile ahhhhhhhhhhh!

    ReplyDelete
  12. Wah, bestnyaaa! Nak jadi macam Cik Epal jugak :)

    ReplyDelete
  13. wahh gila punya best tuh !!

    ReplyDelete
  14. cik epal,kasi duit raya kat aida boleh?:B

    ReplyDelete
  15. beznya jd CE..kita punya blog xde org baca pun...hehehehhe..
    semoga selalu murah rezeki CE..

    ReplyDelete
  16. belanja akak!! jangan lupeee.. hehe

    ReplyDelete
  17. terbaekkkk laaa cik epal punya BE bulan nih..huhu...:))

    ReplyDelete
  18. best nye cik epal..dpt 5k..untung gile...=)
    rezeki kan..

    ReplyDelete
  19. wahh beraya sakan cik epal..bestnye :D
    apa lagi ampau bak mai~

    ReplyDelete
  20. mcm mana la leh banyak sangat ni cer kongsi sikit ..=)

    ReplyDelete
  21. wah tahniah cik epal! bestnya amoun beriban cmni..hehe nak sikit boleh..hehe gurau je :P

    ReplyDelete
  22. waaaaa !!!!
    bnyknye cik epal . share la sini skit . huhu .

    ReplyDelete
  23. whoah , banyak gilak ahh ! murah rezeki cik epal :)

    ReplyDelete
  24. wahhh cik epal!! nak duit raya!! cepat bagi kalau x...!!(ugut)

    ReplyDelete
  25. wow,.. banyak nyer,... kita baru ada RM6 jaaaa,.. mmg rezki ramadan kan

    ReplyDelete
  26. wahhh, banyak tuu. tahniah cik epal dah boleh buat kenduri dah tuu. :)

    ReplyDelete
  27. WAAUUUU..GLER LA CIK EPAL DAPAT 5K DR NUFFNANG!

    WAT PE JE CIK EPAL SAMPAI LEH DPT 5K NI?HEHE

    ReplyDelete
  28. dasyat la earnings cik epal. akak tabik spring ah. kalau dah grad nanti pening tak dapat keja, jadi fulltime blogger je lah. :)

    ReplyDelete
  29. waaaaaaaaaaaaaa.........
    nak 1 k cik epal..
    nak nak nak..

    ReplyDelete
  30. salam cik epal :) first time komen sini. selama ni jd silent reader je..

    tadi siang beli majalah jelita sbb nak tau sgt2 nama cik epal.. hehe

    byk btol dapat duit ye? ish3..juling biji mata sy tgk angka tuh

    smg cik epal kurus spt yg diimpikan

    lastly,slm ramadhan ^^

    ReplyDelete
  31. Tahniah Cik Epal. Rezeki melimpah-ruah pada bulan puasa penuh mulia ni kan? Hihi :D

    ReplyDelete
  32. wowh! jealouss ni.HAHA... bolelah belanja lepas ni kan? hehe ;)

    ReplyDelete
  33. mak aii...gila ah...cekang ar cik epal ni...jels3

    bak singgit...

    ReplyDelete
  34. best + syoknye cik epal.byk giler dapat duit raya.blanja skit blh x?

    ReplyDelete
  35. alhamdulillah...bukan semua orang mampu dapat banyak ni...lumayan betol..hehe..btw, tahniah.

    ReplyDelete
  36. best nye cik epal ! boleh la bagi kite duit raye. hihi

    ReplyDelete
  37. wah byknye..wish kita pon dpt 5k mcm cik epal..

    ReplyDelete
  38. subhanallah..murahnya rezeki dia..:)

    ReplyDelete
  39. ho mai aihhhh

    manyak gilerrrrrr

    ReplyDelete
  40. alhamdulilah rezeki cik epal tu.jgn lupa pada yg memerlukan.sedekah sdikit akn dpt berlipat kali ganda.smoga cik epal terus dpt byk2 mcm tu lg hehe =D

    ReplyDelete
  41. waaaah,banyaaaak nya dwet raya cikepon!rezeki melimpah ruah..alhamdulillah ^_^

    ReplyDelete
  42. Mmg lah sblum klik tu dia bagi tau earning kau RM0.00 tapi bila dah klik tang earning tu hambek kau nak sgt kan , lima ribhu tu . Weh , buatlah kontes ke ape ke kau ni paham2 lah nuffnang bg kau lima ribhu tu nak soh kau wat kontes . Ape da dei , lol

    ReplyDelete
  43. wah..sonoknya, cmner nk dpt cm nu jgk...

    ReplyDelete
  44. meaw punya pon system error tadi,bila anta tiket kat nuff , dah okay balik dah..memang tak ketahuan bila tengok earning RM0.00,huhu....alhamdulillah tade apa pon nuff tadi,cuma ada maintainance sikit...

    ReplyDelete
  45. wah CE..
    lom pe2 dh dapat duit raya...
    =D

    ReplyDelete
  46. waaaaaaaaaaa..jelesnye cik epal..hahha..bleh lah buat rumah terbuka dgn blogger raya nanti..hehhhe...

    ReplyDelete
  47. woowww! banyaknya...jelesnya hahaha :)

    ReplyDelete
  48. wow, 5k tu...nak jgak nak jgak..jom cik epal belanja saya lepas raya neh..kt pg menternak lemak nak? hehehe =)

    ReplyDelete
  49. waaa bnyaknya earning!! jealous jealous

    ReplyDelete
  50. wow!murah rezeki cik epal....alhamdulillah...syukur....teruskan menulis....i read ur blog because i know u sincere... =)

    ReplyDelete
  51. hahah

    kemain happy cik Epal dpt duit raya dari nuffnang..hik3

    ReplyDelete
  52. cayalah... nak DUET RAYA seribu... hahahhaa

    ReplyDelete
  53. perghhhh!!!!! terbaiklah cik epal...tahniah dpt rm5k tue,nnt bole la buat open house...hihihihi

    ReplyDelete
  54. perghhh.... bnyak tu... nak seribu.. nak wat beli baju raya...

    ReplyDelete
  55. huyohhhhhhh. bestnya CE. jom belanja sy buka puasa. haha :D

    ReplyDelete
  56. wow! tebuntang bijik mate tgok angke uh..giler ah..hehe..
    tahniah²

    selamat berpuase cik epal =)

    ReplyDelete
  57. wahh best wooo.. tahniah la CE..

    beghaya sakan la tahun ni.. hehe :)

    ReplyDelete
  58. pegghhh!!! banyak tuu....huhuu... lanjew2...heeeee

    ReplyDelete
  59. cik epal! hehe selalu jadi silent reader je.tgah curios ni, i ada blog. blog pun alahai -__-'' but then i trylah letak nuffnang ni and manage blog tu. btul i think adelah dlm 2 tahun blog i tu bsawang je account nuff! aiseymen.ce bagitau cane nk earn $$ from nuffnang. sorry im so lame hihi :P

    ReplyDelete
  60. congratz... banyak tu... huhu...

    ReplyDelete
  61. tahniah dikkk...wah best tol lah, bilalah hakak nak dapat duit camtu ye..jagan lupa share duit raya..:)

    ReplyDelete
  62. Bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cik epal!

    ReplyDelete
  63. gulp...~~ mgalahkan gaji cekgu..:D mintak duet raye bley?:D

    ReplyDelete
  64. pergh..dasyat! saving2.. haha

    ReplyDelete
  65. wow !! banyak gile..bagi saya sikit cik epal..huhuh

    ReplyDelete
  66. bestnyer cik epla..rezeki bln ramadhan brg kali..x terasa nk sedekah kat viewers ker??hek3

    ReplyDelete
  67. Wow, congratx ya cox dapat duit yg s'byk tu. "rezeki bulan Ramadhan" namenye.. Papepun, jgn m'bazir tau.. simpan duit tu untuk raya nanti.. hihi, bole dpt duit raya. Yeaahhh. :)

    aylliarimasiprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  68. perghhh,... dasatt... tahniah yer cik epal... dapat duit tu leh g mkn2 banyak lagi kan.. hehehe.. gurau jer.. peace..

    ReplyDelete
  69. CIK EPAL! BESTNYA TGK EARNING KAMU....JELES BANGAT..HUHU

    ReplyDelete
  70. Cik EPAL nak kena kasi ZAKAT skit ngan kengkawan blogger....

    ReplyDelete
  71. salam.
    wahh best nye jadi CE. belum pape dh dpt duit raye :)

    ReplyDelete
  72. waaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

    banyakkk nyeeeeeeeeeeeeeeeeee
    jauh beza dengan earning kite wei
    bagi laa duit raya Cik Epal. tabur kt blog saya boleh? muahahaaha

    ReplyDelete
  73. tahniah cik epal.. bestnya dapat duet bnyk.. hehhe.. saya punya cikit jie..hukhuk... tp xpe.. (^_^)

    ReplyDelete
  74. perghh hebatlaa cik epal..kongsilaa tipss..tapi cik epal mmg da femes..byk idea n byk citer kn :) syokklaa shopping raya

    ReplyDelete
  75. tumpang hepi cik epal^_^
    singgah ye blog sy

    ReplyDelete
  76. dah try buat nuffnang ni, tp xpena dapat pon ? xfaham. haha

    ReplyDelete
  77. perghhhh...RM 5k..gila ar..tahniah cik epal..nak duit raya..haha

    ReplyDelete
  78. whoa!
    5K tuh.... leh buat blanje raya nnt... hehehe....

    ReplyDelete
  79. wah!!blh la nati CE wat open house

    ReplyDelete
  80. Perghh, hebat lah Cik Epal..sy ni masih baru 3 bulan berblog, ntah bile nak dapat earnings camtu dari Nuffnang. Sekarang Rm1 pun tak capai lagi. HUhu...

    ReplyDelete
  81. Tahniah.. 3 bulan gaji saya tu..hehehe

    ReplyDelete
  82. hebat! kakak epal..... nak duit rayeeeeeeee :DD

    ReplyDelete
  83. mak aih!
    Sila perturunkan ilmu untuk raih pendapatan sebegitu rupa...
    plis!

    ReplyDelete
  84. mak aih!
    Sila perturunkan ilmu untuk raih pendapatan sebegitu rupa...
    plis!

    ReplyDelete
  85. wow!
    duit raya. baju raya. kasut raya.
    :P

    ReplyDelete
  86. gila ah duit rayaaaaaaaaaa.

    huuu Y_Y

    ReplyDelete
  87. bestnya. nuffnang sofea ada rm2.50 je. hehehe

    ReplyDelete
  88. peh.. kire duit raye la ni.. hebat la ko epal.. :)

    ReplyDelete
  89. hamdulillah. rezeki ramadhan tu

    ReplyDelete
  90. cik epal, nanti bukak email k. ida ade send email ;)

    ReplyDelete
  91. sama2 cik epal. HAHAHAHAHAHA.



    nnti saya tunggu depan umah cik epal. nak bawak lari cek itueeww. muehehehhh

    ReplyDelete
  92. wowwwww2,banyaknye cik epal...

    aisya nak gak...bagi viewers kat aisya skit, 1k everyday da ok da,tak mo byk2...hahaha

    ReplyDelete
  93. terasa tangan ni gatal je la cik epal..
    kenapa ek ?
    tahu tak ubat nye??

    ReplyDelete
  94. pehh akak....kenapa eka jeles ni..sila sila bitau..huwaa nak jugak nak jugak..muahahaha

    p/s:berusaha untuk naik sikit2 dalam berbelog juga kena mengumpul duit di nuffnang walau rezeki sikit sikit naik..... doakan saya...hehehe

    ReplyDelete
  95. Banyaknya duit..beribu-ribu ribu...... Patutlah Cik Epal cepat je cash out tadi...

    ReplyDelete
  96. banyak tu.... apa rahsianya... macam ni mana nak kurus, kalau dok asyik menternak lemak jer... hihihi

    ReplyDelete
  97. tahniah laa cik epal yea...

    ReplyDelete
  98. banyak giler...nak sikit...oh btw cik epal xda blog archive ke..??? susah la nk tgk entri-entri lpas cik epal...google search pn xda ea cik epal kat blog cik epal...sng sikit nk cari keywords kat blog cik epal ni...

    ReplyDelete
  99. BANYAKNYERRR.... hahahahha best lah jadi Cik EPal, saya nak jadi cam Cik epal gak lah.. hohohoho~ keep on track babe! Slamat berpuasa.. =)

    ReplyDelete
  100. allhamdulillah...tahniah untuk cik epal...jangan lupa kongsi wit raya ckit....:))

    ReplyDelete
  101. alhamdulillah..rezeki bulan ramadhan :)

    ReplyDelete
  102. best tu..duit raya sampai 5k..saya ni nak cashout pun x lepas..

    ReplyDelete
  103. wah..kayo la..nasib baik bulan puasa, tak boleh la menternak lemak banyak..

    ReplyDelete
  104. huwarhhhh bestnye CE!!!!!nak cket noleh x???perh perh perh..cvemane nak buat sampai BE naek beriban-riban..saye pasang nuffnang pown xreti woh...duet raye kacing kacing kacing dah masuk kat CE!!!!!

    ReplyDelete
  105. waaa..besarnye wet raye cik E...best2...=)

    ReplyDelete
  106. mcm mn leh dpt byk macam tuh?? jelez la .. terangkan sikit ape yang perlu d buat boleh cik epal??share share yerr .. =)

    ReplyDelete
  107. wah bestnye... hari2 saya jadi silent reader cik apple. buatla tips dapat nuffnang banyak ni. sy nye earning xpnh pn naik... kalau sbln adalah naik rm1

    ReplyDelete
  108. Ye ye ! Ida sentiasa doakan cik epal kurusss... Sbb cik epal pasti doakan ida kurus balik... MUahahahhhaa~

    ReplyDelete
  109. wah bestnye cik epal.. nak jugak duit raye.. hehehhe, moga cik epal cpat kurus.. :)

    ReplyDelete
  110. tahniahlah cik epal yang sporting understanding..raya sakan lah tahun ni ye nyah...hehee

    ReplyDelete
  111. Salam Ramadhan..
    Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  112. murah betul rezki cik epal..alhamdulillah ;)

    ReplyDelete
  113. fuh..masyuk lah raya kali ni..baju raya bole 30pasang..sehari 1, sepanjang bln syawal..ekekeke..

    ReplyDelete
  114. bilerrr laaa kite nak dpt sebanyak tu dr encik nuffnang...wuwuwuwuuu

    ReplyDelete
  115. Aaaaapeeee..?? 5k..?hu3...jelesnye akakkkk...he3..jangan risau..ni cemburu yang positif...syok tengok cik epal dah dapat cecah 5k...bile plak giliran akak gaknye ekk...?agak2..ade chance tak?ngeh3...

    ReplyDelete
  116. wahhhh... byk gler cik epal dpt duit raye dri nuffnang!!!! best9!! msti raye sakan nnti nie.. lalalala..

    http://dodotshyg.blogspot.com

    ReplyDelete
  117. fuyooo!!! byk gilerr!! Izzati punya RM2.27 je.. x naik2 pon :-( huhuhu

    ReplyDelete
  118. wah~~ syoknye...pat wit raye awl

    ReplyDelete
  119. tahniah cik epal.. murah rezeki di bulan ramadhan ni...

    ReplyDelete
  120. wah...beshnyer dpt duit raya drp nuffnang..tahniah Cik Epal...

    ReplyDelete
  121. cik epal, nak duit raya boleh? ^__^

    ReplyDelete
  122. silalah belanja..syoknya cik epal dpt duit nuffnang bnyk..akak ni nk beli cekedis utk anak pon x lepas..hehe

    ReplyDelete
  123. tabikkk spring dik oii :)
    jeles akak nieh

    ReplyDelete
  124. Pergh...
    banyak gile earning.. blog org, ntah tahun 2080 kot baru dpt earning mcm ni..
    Btw, tahniah cik epal..=)

    ReplyDelete
  125. TAHNIAH!! jelesnya..bertuah badan cik epal ni...:)

    ReplyDelete
  126. selamat berpuasa cik epal..raya tahun nie mesti lebih happening kan..;-)

    ReplyDelete
  127. Wah Alhamdulilah. rezeki hari raya moon! happy for you my dear sis!! :)

    ReplyDelete
  128. kita mohon prnt scrn erk cik epal

    ReplyDelete
  129. wow!bestnye....hebat la cik epal.haha

    ReplyDelete
  130. aminnn..semoge cik epal cepat kurus..

    p/s:bak duit raye sikitttt..heh3

    ReplyDelete
  131. tahniah cik epal..5k tu..keje sebulan punbelum tentu dapat..

    ReplyDelete
  132. tu bukan setakat duit raya tu... tu dah kira bonus tu. best la cik epal raya sakan.

    ReplyDelete
  133. ok rasa nak terjuling jap tgk amount tuh..heheheh apapun tahniahhhh

    ReplyDelete
  134. mcm mana leh dpt earnings bnyk mcm ni? kita punye ciput2 jer... tak sampai pun riban2 mcm cik epal ni...

    ReplyDelete
  135. wah...congrates cik epal..byk 2...:)

    ReplyDelete
  136. WAAH.MAKIN BANYAK REZEKI CI KEPAL YE.CONGRATS.:D

    ReplyDelete
  137. WAAH.MAKIN BANYAK REZEKI CI KEPAL YE.CONGRATS.:D

    ReplyDelete
  138. wahai cik epal yg sgt comel..murah btoi rzki kamu...earning sy sikit je...huhu...mungkin kena lbh sbaq kot no...hehe..bg la tips cmn nk dpt earning lbh...sy pun nk det raya jgk...

    ReplyDelete
  139. Ya Allah...bestnye cik epal...smpai 5k...ni income utk brp bulan ni?

    ReplyDelete
  140. bagi la tips...mcm mana nk dpt mcm cik epal jugak...huwahuwahuwa....x penah dpt lg ni...

    ReplyDelete
  141. salam cik epal,leh ajarkan akak x cane nk gune nuffnang tu? emel me pls

    zuraazura@yahoo.com

    ReplyDelete
  142. wah..cik epal tahniah..byk 2 duit raya...

    ReplyDelete
  143. wow, byknya...bilala sy nak dpt mcm ni jugak...

    ReplyDelete
  144. kak epal.. cmne nk gune nuffnag ni? yaya xpndai r.. cmne nk tgok buffered earning ape smua tu.. huhu

    ReplyDelete
  145. serononya dpt duit raya 4 angka.. :-)

    ReplyDelete
  146. tahniah cik epal..

    patut la dashboarf nuffnang cam bengong jugak..hehee..

    ReplyDelete
  147. kemainnn..kaya raya dh cik epal :") leh beli baju raya 10helai mengikut citarasa ..kehkehekehh

    ReplyDelete
  148. banyaknya cik epal.mintak sikit..hehe

    ReplyDelete
  149. salam dik (tatau la kite yg lagi muda atau adik manis ni :)
    1st time kite beri komen kat sini.sblom ni jd silent reader je hehe. arini rase tergerak hati nak komen sebab kejayaan cik epal ni dpt amount nuffnang yg sgt..wow! (alhamdulillah) :)

    kalau berkesempatan bole tak cik epal kongsikan tips2 yg boleh dikongsi utk menaikkan nufnang? kite ni, bab nak godek2 nufnang ni, dah godek pun, tp amountnye takdela byk naiknye hehe. saje je, sgt admire blogger2 yg berjaya ni kan. Nak jgk duit raya tambahan di masa akan dtg :)
    All the best cik epal. Keep blogging kay! :)

    ReplyDelete
  150. alhamdulillah cik epal dapat erning yg bnyak..

    ReplyDelete
  151. wow banyaknya duit raya.. macam mana nak dapat duit banyak macam ni dari nuffnang.. ce citer ce citer.

    ReplyDelete
  152. wow..banyaknye cik epal:)congrats!!bley saya dapat duet raya dari cik epal:)heeee^^

    ReplyDelete
  153. banyaknyer.....
    jeles nih!!! dah b oleh wat deposit beli kete...

    apasal duit nuff saya tak naik2 yerk??? kurang rm10 jer dari tahun 2009...pelik jugak...ader tif tak???

    ReplyDelete
  154. WOW . tersedak tengok . nak air . nak air . Ooh puasa . k BYE . haha :D

    ReplyDelete
  155. wahhhhh.. boleh cik epal belaja ni.. heheh...

    ReplyDelete
  156. wah!kayo!2x ganda gaji ahhkkak!bawakbawak belanja kitekite ni.ngeeee=)

    ReplyDelete