Monday, August 1, 2011

Thanks NUFFNANG!! Thanks VIEWERS!! =)









Btw, Thanks NUFFNANG!!! and thanks viewers! dan pada sesiapa yang sudi membuka blog tak semenggah ini, terima kasih diucapkan. Rezeki Hari Raya mungkin. Alhamdulillah.





Terima kasih sekali lagi kerana mendoakan aku kurus.Siapa yang view blog ni, automatically doakan aku kurus (merujuk pada yang online) kehkehkeh



ok bye!

235 comments:

  1. pehhh.. best nyaaaa.. yuyu tak pernah banyak banyak.. 3 kali je penah dapat.. rm800, rm1148, & rm 1010. ..

    syukur lg.

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH WEI..!!!!!!!!


    gRRRRRRRRRR

    ReplyDelete
  3. jd cik epal leh lah bagi kami duit raya..heheheheh

    ReplyDelete
  4. Hamboii Cik Epal, Mokcik kayoo! Adoi, makan hati gak tengok Cik Epal punya nih. Haha.

    ReplyDelete
  5. Wowowowowowowowowowowow!!

    melopong mulut!

    syukur laa... murah rezki di bulan ramadhan....

    ReplyDelete
  6. wow..bestnya tgk CE pnye earning..kalau lah ak yg pnye...yabeda beduuuuu! rezeki CE :)

    ReplyDelete
  7. boleh belanja shopping raya nie . muahahaha

    ReplyDelete
  8. fuyoo,CE. kayo la raya ni. nak mintak duit raya advance boleh? hehe

    ReplyDelete
  9. best nyaaa...

    boleh buad GA lagi lah cik epallll

    haha

    ReplyDelete
  10. Perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 5 riban dapat macam tu je. Memang kena bagi duit raya seribu kat I ni, confirm hari-hari I doakan you jadi kurus hehe

    ReplyDelete
  11. Wah, bestnyaaa! Nak jadi macam Cik Epal jugak :)

    ReplyDelete
  12. cik epal,kasi duit raya kat aida boleh?:B

    ReplyDelete
  13. beznya jd CE..kita punya blog xde org baca pun...hehehehhe..
    semoga selalu murah rezeki CE..

    ReplyDelete
  14. belanja akak!! jangan lupeee.. hehe

    ReplyDelete
  15. terbaekkkk laaa cik epal punya BE bulan nih..huhu...:))

    ReplyDelete
  16. best nye cik epal..dpt 5k..untung gile...=)
    rezeki kan..

    ReplyDelete
  17. wahh beraya sakan cik epal..bestnye :D
    apa lagi ampau bak mai~

    ReplyDelete
  18. mcm mana la leh banyak sangat ni cer kongsi sikit ..=)

    ReplyDelete
  19. wah tahniah cik epal! bestnya amoun beriban cmni..hehe nak sikit boleh..hehe gurau je :P

    ReplyDelete
  20. waaaaa !!!!
    bnyknye cik epal . share la sini skit . huhu .

    ReplyDelete
  21. whoah , banyak gilak ahh ! murah rezeki cik epal :)

    ReplyDelete
  22. wahhh cik epal!! nak duit raya!! cepat bagi kalau x...!!(ugut)

    ReplyDelete
  23. wow,.. banyak nyer,... kita baru ada RM6 jaaaa,.. mmg rezki ramadan kan

    ReplyDelete
  24. wahhh, banyak tuu. tahniah cik epal dah boleh buat kenduri dah tuu. :)

    ReplyDelete
  25. WAAUUUU..GLER LA CIK EPAL DAPAT 5K DR NUFFNANG!

    WAT PE JE CIK EPAL SAMPAI LEH DPT 5K NI?HEHE

    ReplyDelete
  26. dasyat la earnings cik epal. akak tabik spring ah. kalau dah grad nanti pening tak dapat keja, jadi fulltime blogger je lah. :)

    ReplyDelete
  27. waaaaaaaaaaaaaa.........
    nak 1 k cik epal..
    nak nak nak..

    ReplyDelete
  28. salam cik epal :) first time komen sini. selama ni jd silent reader je..

    tadi siang beli majalah jelita sbb nak tau sgt2 nama cik epal.. hehe

    byk btol dapat duit ye? ish3..juling biji mata sy tgk angka tuh

    smg cik epal kurus spt yg diimpikan

    lastly,slm ramadhan ^^

    ReplyDelete
  29. Tahniah Cik Epal. Rezeki melimpah-ruah pada bulan puasa penuh mulia ni kan? Hihi :D

    ReplyDelete
  30. wowh! jealouss ni.HAHA... bolelah belanja lepas ni kan? hehe ;)

    ReplyDelete
  31. mak aii...gila ah...cekang ar cik epal ni...jels3

    bak singgit...

    ReplyDelete
  32. best + syoknye cik epal.byk giler dapat duit raya.blanja skit blh x?

    ReplyDelete
  33. alhamdulillah...bukan semua orang mampu dapat banyak ni...lumayan betol..hehe..btw, tahniah.

    ReplyDelete
  34. best nye cik epal ! boleh la bagi kite duit raye. hihi

    ReplyDelete
  35. wah byknye..wish kita pon dpt 5k mcm cik epal..

    ReplyDelete
  36. subhanallah..murahnya rezeki dia..:)

    ReplyDelete
  37. ho mai aihhhh

    manyak gilerrrrrr

    ReplyDelete
  38. alhamdulilah rezeki cik epal tu.jgn lupa pada yg memerlukan.sedekah sdikit akn dpt berlipat kali ganda.smoga cik epal terus dpt byk2 mcm tu lg hehe =D

    ReplyDelete
  39. waaaah,banyaaaak nya dwet raya cikepon!rezeki melimpah ruah..alhamdulillah ^_^

    ReplyDelete
  40. Mmg lah sblum klik tu dia bagi tau earning kau RM0.00 tapi bila dah klik tang earning tu hambek kau nak sgt kan , lima ribhu tu . Weh , buatlah kontes ke ape ke kau ni paham2 lah nuffnang bg kau lima ribhu tu nak soh kau wat kontes . Ape da dei , lol

    ReplyDelete
  41. wah..sonoknya, cmner nk dpt cm nu jgk...

    ReplyDelete
  42. meaw punya pon system error tadi,bila anta tiket kat nuff , dah okay balik dah..memang tak ketahuan bila tengok earning RM0.00,huhu....alhamdulillah tade apa pon nuff tadi,cuma ada maintainance sikit...

    ReplyDelete
  43. wah CE..
    lom pe2 dh dapat duit raya...
    =D

    ReplyDelete
  44. waaaaaaaaaaa..jelesnye cik epal..hahha..bleh lah buat rumah terbuka dgn blogger raya nanti..hehhhe...

    ReplyDelete
  45. woowww! banyaknya...jelesnya hahaha :)

    ReplyDelete
  46. wow, 5k tu...nak jgak nak jgak..jom cik epal belanja saya lepas raya neh..kt pg menternak lemak nak? hehehe =)

    ReplyDelete
  47. waaa bnyaknya earning!! jealous jealous

    ReplyDelete
  48. wow!murah rezeki cik epal....alhamdulillah...syukur....teruskan menulis....i read ur blog because i know u sincere... =)

    ReplyDelete
  49. hahah

    kemain happy cik Epal dpt duit raya dari nuffnang..hik3

    ReplyDelete
  50. cayalah... nak DUET RAYA seribu... hahahhaa

    ReplyDelete
  51. perghhhh!!!!! terbaiklah cik epal...tahniah dpt rm5k tue,nnt bole la buat open house...hihihihi

    ReplyDelete
  52. perghhh.... bnyak tu... nak seribu.. nak wat beli baju raya...

    ReplyDelete
  53. huyohhhhhhh. bestnya CE. jom belanja sy buka puasa. haha :D

    ReplyDelete
  54. wow! tebuntang bijik mate tgok angke uh..giler ah..hehe..
    tahniah²

    selamat berpuase cik epal =)

    ReplyDelete
  55. wahh best wooo.. tahniah la CE..

    beghaya sakan la tahun ni.. hehe :)

    ReplyDelete
  56. pegghhh!!! banyak tuu....huhuu... lanjew2...heeeee

    ReplyDelete
  57. cik epal! hehe selalu jadi silent reader je.tgah curios ni, i ada blog. blog pun alahai -__-'' but then i trylah letak nuffnang ni and manage blog tu. btul i think adelah dlm 2 tahun blog i tu bsawang je account nuff! aiseymen.ce bagitau cane nk earn $$ from nuffnang. sorry im so lame hihi :P

    ReplyDelete
  58. congratz... banyak tu... huhu...

    ReplyDelete
  59. tahniah dikkk...wah best tol lah, bilalah hakak nak dapat duit camtu ye..jagan lupa share duit raya..:)

    ReplyDelete
  60. Bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cik epal!

    ReplyDelete
  61. gulp...~~ mgalahkan gaji cekgu..:D mintak duet raye bley?:D

    ReplyDelete
  62. pergh..dasyat! saving2.. haha

    ReplyDelete
  63. wow !! banyak gile..bagi saya sikit cik epal..huhuh

    ReplyDelete
  64. bestnyer cik epla..rezeki bln ramadhan brg kali..x terasa nk sedekah kat viewers ker??hek3

    ReplyDelete
  65. Wow, congratx ya cox dapat duit yg s'byk tu. "rezeki bulan Ramadhan" namenye.. Papepun, jgn m'bazir tau.. simpan duit tu untuk raya nanti.. hihi, bole dpt duit raya. Yeaahhh. :)

    aylliarimasiprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  66. perghhh,... dasatt... tahniah yer cik epal... dapat duit tu leh g mkn2 banyak lagi kan.. hehehe.. gurau jer.. peace..

    ReplyDelete
  67. CIK EPAL! BESTNYA TGK EARNING KAMU....JELES BANGAT..HUHU

    ReplyDelete
  68. Cik EPAL nak kena kasi ZAKAT skit ngan kengkawan blogger....

    ReplyDelete
  69. salam.
    wahh best nye jadi CE. belum pape dh dpt duit raye :)

    ReplyDelete
  70. waaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

    banyakkk nyeeeeeeeeeeeeeeeeee
    jauh beza dengan earning kite wei
    bagi laa duit raya Cik Epal. tabur kt blog saya boleh? muahahaaha

    ReplyDelete
  71. tahniah cik epal.. bestnya dapat duet bnyk.. hehhe.. saya punya cikit jie..hukhuk... tp xpe.. (^_^)

    ReplyDelete
  72. perghh hebatlaa cik epal..kongsilaa tipss..tapi cik epal mmg da femes..byk idea n byk citer kn :) syokklaa shopping raya

    ReplyDelete
  73. tumpang hepi cik epal^_^
    singgah ye blog sy

    ReplyDelete
  74. dah try buat nuffnang ni, tp xpena dapat pon ? xfaham. haha

    ReplyDelete
  75. perghhhh...RM 5k..gila ar..tahniah cik epal..nak duit raya..haha

    ReplyDelete
  76. whoa!
    5K tuh.... leh buat blanje raya nnt... hehehe....

    ReplyDelete
  77. wah!!blh la nati CE wat open house

    ReplyDelete
  78. Perghh, hebat lah Cik Epal..sy ni masih baru 3 bulan berblog, ntah bile nak dapat earnings camtu dari Nuffnang. Sekarang Rm1 pun tak capai lagi. HUhu...

    ReplyDelete
  79. Tahniah.. 3 bulan gaji saya tu..hehehe

    ReplyDelete
  80. hebat! kakak epal..... nak duit rayeeeeeeee :DD

    ReplyDelete
  81. mak aih!
    Sila perturunkan ilmu untuk raih pendapatan sebegitu rupa...
    plis!

    ReplyDelete
  82. mak aih!
    Sila perturunkan ilmu untuk raih pendapatan sebegitu rupa...
    plis!

    ReplyDelete
  83. wow!
    duit raya. baju raya. kasut raya.
    :P

    ReplyDelete
  84. gila ah duit rayaaaaaaaaaa.

    huuu Y_Y

    ReplyDelete
  85. bestnya. nuffnang sofea ada rm2.50 je. hehehe

    ReplyDelete
  86. peh.. kire duit raye la ni.. hebat la ko epal.. :)

    ReplyDelete
  87. hamdulillah. rezeki ramadhan tu

    ReplyDelete
  88. cik epal, nanti bukak email k. ida ade send email ;)

    ReplyDelete
  89. sama2 cik epal. HAHAHAHAHAHA.



    nnti saya tunggu depan umah cik epal. nak bawak lari cek itueeww. muehehehhh

    ReplyDelete
  90. wowwwww2,banyaknye cik epal...

    aisya nak gak...bagi viewers kat aisya skit, 1k everyday da ok da,tak mo byk2...hahaha

    ReplyDelete
  91. terasa tangan ni gatal je la cik epal..
    kenapa ek ?
    tahu tak ubat nye??

    ReplyDelete
  92. pehh akak....kenapa eka jeles ni..sila sila bitau..huwaa nak jugak nak jugak..muahahaha

    p/s:berusaha untuk naik sikit2 dalam berbelog juga kena mengumpul duit di nuffnang walau rezeki sikit sikit naik..... doakan saya...hehehe

    ReplyDelete
  93. Banyaknya duit..beribu-ribu ribu...... Patutlah Cik Epal cepat je cash out tadi...

    ReplyDelete
  94. banyak tu.... apa rahsianya... macam ni mana nak kurus, kalau dok asyik menternak lemak jer... hihihi

    ReplyDelete
  95. tahniah laa cik epal yea...

    ReplyDelete
  96. banyak giler...nak sikit...oh btw cik epal xda blog archive ke..??? susah la nk tgk entri-entri lpas cik epal...google search pn xda ea cik epal kat blog cik epal...sng sikit nk cari keywords kat blog cik epal ni...

    ReplyDelete
  97. BANYAKNYERRR.... hahahahha best lah jadi Cik EPal, saya nak jadi cam Cik epal gak lah.. hohohoho~ keep on track babe! Slamat berpuasa.. =)

    ReplyDelete
  98. allhamdulillah...tahniah untuk cik epal...jangan lupa kongsi wit raya ckit....:))

    ReplyDelete
  99. alhamdulillah..rezeki bulan ramadhan :)

    ReplyDelete
  100. best tu..duit raya sampai 5k..saya ni nak cashout pun x lepas..

    ReplyDelete
  101. wah..kayo la..nasib baik bulan puasa, tak boleh la menternak lemak banyak..

    ReplyDelete
  102. huwarhhhh bestnye CE!!!!!nak cket noleh x???perh perh perh..cvemane nak buat sampai BE naek beriban-riban..saye pasang nuffnang pown xreti woh...duet raye kacing kacing kacing dah masuk kat CE!!!!!

    ReplyDelete
  103. waaa..besarnye wet raye cik E...best2...=)

    ReplyDelete
  104. mcm mn leh dpt byk macam tuh?? jelez la .. terangkan sikit ape yang perlu d buat boleh cik epal??share share yerr .. =)

    ReplyDelete
  105. wah bestnye... hari2 saya jadi silent reader cik apple. buatla tips dapat nuffnang banyak ni. sy nye earning xpnh pn naik... kalau sbln adalah naik rm1

    ReplyDelete
  106. Ye ye ! Ida sentiasa doakan cik epal kurusss... Sbb cik epal pasti doakan ida kurus balik... MUahahahhhaa~

    ReplyDelete
  107. wah bestnye cik epal.. nak jugak duit raye.. hehehhe, moga cik epal cpat kurus.. :)

    ReplyDelete
  108. tahniahlah cik epal yang sporting understanding..raya sakan lah tahun ni ye nyah...hehee

    ReplyDelete
  109. Salam Ramadhan..
    Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  110. murah betul rezki cik epal..alhamdulillah ;)

    ReplyDelete
  111. fuh..masyuk lah raya kali ni..baju raya bole 30pasang..sehari 1, sepanjang bln syawal..ekekeke..

    ReplyDelete
  112. bilerrr laaa kite nak dpt sebanyak tu dr encik nuffnang...wuwuwuwuuu

    ReplyDelete
  113. Aaaaapeeee..?? 5k..?hu3...jelesnye akakkkk...he3..jangan risau..ni cemburu yang positif...syok tengok cik epal dah dapat cecah 5k...bile plak giliran akak gaknye ekk...?agak2..ade chance tak?ngeh3...

    ReplyDelete
  114. wahhhh... byk gler cik epal dpt duit raye dri nuffnang!!!! best9!! msti raye sakan nnti nie.. lalalala..

    http://dodotshyg.blogspot.com

    ReplyDelete
  115. fuyooo!!! byk gilerr!! Izzati punya RM2.27 je.. x naik2 pon :-( huhuhu

    ReplyDelete
  116. wah~~ syoknye...pat wit raye awl

    ReplyDelete
  117. tahniah cik epal.. murah rezeki di bulan ramadhan ni...

    ReplyDelete
  118. wah...beshnyer dpt duit raya drp nuffnang..tahniah Cik Epal...

    ReplyDelete
  119. cik epal, nak duit raya boleh? ^__^

    ReplyDelete
  120. silalah belanja..syoknya cik epal dpt duit nuffnang bnyk..akak ni nk beli cekedis utk anak pon x lepas..hehe

    ReplyDelete
  121. tabikkk spring dik oii :)
    jeles akak nieh

    ReplyDelete
  122. Pergh...
    banyak gile earning.. blog org, ntah tahun 2080 kot baru dpt earning mcm ni..
    Btw, tahniah cik epal..=)

    ReplyDelete
  123. TAHNIAH!! jelesnya..bertuah badan cik epal ni...:)

    ReplyDelete
  124. selamat berpuasa cik epal..raya tahun nie mesti lebih happening kan..;-)

    ReplyDelete
  125. Wah Alhamdulilah. rezeki hari raya moon! happy for you my dear sis!! :)

    ReplyDelete
  126. kita mohon prnt scrn erk cik epal

    ReplyDelete
  127. wow!bestnye....hebat la cik epal.haha

    ReplyDelete
  128. aminnn..semoge cik epal cepat kurus..

    p/s:bak duit raye sikitttt..heh3

    ReplyDelete
  129. tahniah cik epal..5k tu..keje sebulan punbelum tentu dapat..

    ReplyDelete
  130. tu bukan setakat duit raya tu... tu dah kira bonus tu. best la cik epal raya sakan.

    ReplyDelete
  131. ok rasa nak terjuling jap tgk amount tuh..heheheh apapun tahniahhhh

    ReplyDelete
  132. mcm mana leh dpt earnings bnyk mcm ni? kita punye ciput2 jer... tak sampai pun riban2 mcm cik epal ni...

    ReplyDelete
  133. wah...congrates cik epal..byk 2...:)

    ReplyDelete
  134. WAAH.MAKIN BANYAK REZEKI CI KEPAL YE.CONGRATS.:D

    ReplyDelete
  135. WAAH.MAKIN BANYAK REZEKI CI KEPAL YE.CONGRATS.:D

    ReplyDelete
  136. wahai cik epal yg sgt comel..murah btoi rzki kamu...earning sy sikit je...huhu...mungkin kena lbh sbaq kot no...hehe..bg la tips cmn nk dpt earning lbh...sy pun nk det raya jgk...

    ReplyDelete
  137. Ya Allah...bestnye cik epal...smpai 5k...ni income utk brp bulan ni?

    ReplyDelete
  138. bagi la tips...mcm mana nk dpt mcm cik epal jugak...huwahuwahuwa....x penah dpt lg ni...

    ReplyDelete
  139. salam cik epal,leh ajarkan akak x cane nk gune nuffnang tu? emel me pls

    zuraazura@yahoo.com

    ReplyDelete
  140. wah..cik epal tahniah..byk 2 duit raya...

    ReplyDelete
  141. wow, byknya...bilala sy nak dpt mcm ni jugak...

    ReplyDelete
  142. kak epal.. cmne nk gune nuffnag ni? yaya xpndai r.. cmne nk tgok buffered earning ape smua tu.. huhu

    ReplyDelete
  143. serononya dpt duit raya 4 angka.. :-)

    ReplyDelete
  144. tahniah cik epal..

    patut la dashboarf nuffnang cam bengong jugak..hehee..

    ReplyDelete
  145. kemainnn..kaya raya dh cik epal :") leh beli baju raya 10helai mengikut citarasa ..kehkehekehh

    ReplyDelete
  146. banyaknya cik epal.mintak sikit..hehe

    ReplyDelete
  147. salam dik (tatau la kite yg lagi muda atau adik manis ni :)
    1st time kite beri komen kat sini.sblom ni jd silent reader je hehe. arini rase tergerak hati nak komen sebab kejayaan cik epal ni dpt amount nuffnang yg sgt..wow! (alhamdulillah) :)

    kalau berkesempatan bole tak cik epal kongsikan tips2 yg boleh dikongsi utk menaikkan nufnang? kite ni, bab nak godek2 nufnang ni, dah godek pun, tp amountnye takdela byk naiknye hehe. saje je, sgt admire blogger2 yg berjaya ni kan. Nak jgk duit raya tambahan di masa akan dtg :)
    All the best cik epal. Keep blogging kay! :)

    ReplyDelete
  148. alhamdulillah cik epal dapat erning yg bnyak..

    ReplyDelete
  149. wow banyaknya duit raya.. macam mana nak dapat duit banyak macam ni dari nuffnang.. ce citer ce citer.

    ReplyDelete
  150. wow..banyaknye cik epal:)congrats!!bley saya dapat duet raya dari cik epal:)heeee^^

    ReplyDelete
  151. banyaknyer.....
    jeles nih!!! dah b oleh wat deposit beli kete...

    apasal duit nuff saya tak naik2 yerk??? kurang rm10 jer dari tahun 2009...pelik jugak...ader tif tak???

    ReplyDelete
  152. WOW . tersedak tengok . nak air . nak air . Ooh puasa . k BYE . haha :D

    ReplyDelete
  153. wahhhhh.. boleh cik epal belaja ni.. heheh...

    ReplyDelete
  154. wah!kayo!2x ganda gaji ahhkkak!bawakbawak belanja kitekite ni.ngeeee=)

    ReplyDelete