Thursday, July 28, 2011

Video Ini Anwar Hadi dan Aiman Azlan sempena bulan Ramadhan yang bakal tiba ini. Terbaik! =)

Anwar Hadi and Aiman Azlan








Memang kena sangat lah depa ni buat video ni time time macam ni. Aiman Azlan mungkin akan jadi salah sorang favourite vlogger aku lepas ni. Vlog dia pon best untuk di layannn jugak.




Boleh tak nak request Anwar Hadi gabung buat video dengan Mat Luthfi pulak lepas ni??? mahu meletop letop nanti woh. Anwar Hadi, kalau anda terbaca entri ini. Harap anda pertimbangkan lah perminaan ni . hakhakhak macam lah Anwar Hadi tu dah banyak masa terluang sangat kan nak baca blog tak semenggah aku ni. ahhh tak kesah lah. Janji vlog vlog depa memang best dan terbaik dari ladang kelapa sawit. kehkeh

May This Ramadan be as bright as ever.
May this Ramadan bring joy, health and wealth to you.

May the festival of lights brighten up you
and your near and dear ones lives.

May this Ramadan bring in u the most
brightest and choicest happiness and
love you have ever Wished for.

May this Ramadan bring you the
utmost in peace and prosperity.

May lights triumph over darkness.

May peace transcend the earth.

May the spirit of light illuminate the world.

May the light that we celebrate at Ramadan
show us the way and lead us together on the
path of peace and social harmony

Wish All of You A Very Happy Ramadan Mubarak



Selamat berpuasa kawan kawan dan jangan sesaja time time puasa ni lah suka suka nak korek hidung depan orang ramai. dah buka puasa nak korek hape pon korek lah. PUASA buat cara PUASA


ok bye!


p/s: Siapa siapa pergi tengok bola malam ni. See u guys at the stadium tonight! Harimau MALAYA!!  Hitam kuning hitam kuning. GO TIGERS!! AUMMMM! :D

44 comments:

  1. eksaited kalau ade video pasal anwarhadi. ade seciput pon jadi .hahaha

    ReplyDelete
  2. best video tu :)

    selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak cik epal :D

    ReplyDelete
  3. nak jugakkk anwar hadi ngan lutfi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Mintak-2 Amwar Hadi dapat feat dengan MatLuthfi lepas nih :D

    ReplyDelete
  5. love the video ! they are so creative ! happy fasting season kak epal :D

    ReplyDelete
  6. dah tengok!bes gila ...haha.mesti lagi meletup kalo ada matluthfi!hihi... ^_^

    ReplyDelete
  7. muahaha . itu memang comel dan kelakar . dorg sampaikan mesej dgn cara org muda . cara yg tersendiri . triple thumbs up :D selamat berpuase , cik epal :D

    ReplyDelete
  8. selamat menyambut bulan ramadhan cik epal.. :D

    ReplyDelete
  9. klu anwar hadi collabrate ngn mat luthfi,mmg havoc lah..hehe

    ReplyDelete
  10. minit 1:43 lawak oh. last sekali pun. video ni terbaik dari mana mana video anwar hadi. selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  11. diorg nie memang kelakar betul lah

    ReplyDelete
  12. Happy Ramadhan Kareem to Cik Epal and all :)

    Wohoo cik epal pigi stadium kan mlm nie?

    http://randomunti.blogspot.com/2011/07/bangun-semua-penyokong.html

    ReplyDelete
  13. serius best! :D

    berbentuk peringatan dan kelakar.senang orang nak terima. :)

    ReplyDelete
  14. yupp betol tuh. kite pakat ramai2 suruh anwar hadi wt video ssame ngn mat luthfi..gempaksss !

    ReplyDelete
  15. suka sgt ngan dorang dua. neway selamat mnyambut ramadhan ce:):)

    ReplyDelete
  16. haha..best video ni..anyway,selamat berpuasa cik epal ;D

    ReplyDelete
  17. cik epal,follow laa sy yer..new blog....just nk try to improve my writing skill n be like other bloggers.....

    http://fadzilahnorizan.blogspot.com

    tq yerr..selamat berpose.....peace...=)

    ReplyDelete
  18. selamat berpuasa ye CE!:)

    yeahhhhh! nak sangat si anwar hadi bergabung dengan si mathlutfi tu~~

    ReplyDelete
  19. selamat menyambut bulan Ramadhan..

    ReplyDelete
  20. I'd like to wish you a blessed Ramadan!

    May Allah forgive all of our sins and save us from bad habits! Amin..

    ReplyDelete
  21. hahahahhahaha cute gila dorang!!! cik epal kulit cantik ahhh!!! gebbuuuuu.. wuwuwuwuuw dah lama tak baca blog cik epal...hmmm...bz betul aku nih..

    ReplyDelete
  22. dengan gelojohnya, aku terus tekan play kat gambar pertama.

    =..="

    selamat berpuasa cik epal ! u mmg kelakar ! i loikeee ! :D

    ReplyDelete
  23. best video nih.. ii's free <---- aiman azlan buat style dobby hp.. cute..

    btw.. slamat berpuasa cik epal..:)

    ReplyDelete
  24. bgus lah depa buat vlog camnih..takdelah org kata vlog merapu je kan.

    ReplyDelete
  25. hahaahha..kelakar gile..best lah diaorang nie..:p

    ReplyDelete
  26. cmt berpose cik epal ^_^
    kalo sy nk wat giveaway ada nk join tak. hee

    ReplyDelete
  27. selamat menjalani ramadan al mubarak cik epal =)

    ReplyDelete
  28. Selamat berpuasa cik epal.. :)

    ReplyDelete
  29. Ahha , best video anwar hadi tuu . Sukaa ! :D

    ReplyDelete
  30. follow u.. follow me bck ya. thnx.. n slmt berpose =)

    ReplyDelete
  31. Beliau sangat tak sombong.Sempat jumpa beliau kejap hari tu before dia balik Sydney.Nak share sikit story kat Cik Epal dan peminat Anwar Hadi :)

    http://shareyzaghazali.blogspot.com/2011/07/bajetnyewwwwwwww.html

    ReplyDelete
  32. AIMAN AZLAN ITU ANAK KEPADA LECT SAYA IAITU ENCIK AZLAN DAIM LECT MATH UITM ARAU..SANGAT TERBAIK DAN BERDEDIKASI BAPAK DIA SAMA LAWAK MACAM ANAK DIE( CAM KELING DAA TULISAN MUNI)

    -kemain Muni wat hurup besau..wahahaha..eksaited, sorry

    ReplyDelete