Friday, July 15, 2011

Video Baby Mason dan Nichkhun Baskin Robbins . Ouh sangat sangat cute lah depa ni!


Hoiii kenapa lah kau ni comel bebenau?















Comel gilaaaaaaaaaaaaaa aiskrim. Tengok video ni. Tetiba nak jadi aiskrim yang nichkhun pegang tu. muahahahahaha




Ni pulak video pasal Nichkhun dengan baby Mason. kan orang kata muka depa nak dekat sama. Yang ni aku tak paham sepatah haram pon apa mamat ni cakap. Subtitle tarak ilek.  Tapi mungkin lah dia cakap "aah, saya rasa muka saya pon ala ala baby Mason jugak. kau hado?"















Tapi baby Mason dengan Nichkhun ni memang comel pon dedua makhluk ni













Video pasal Cheese Ramen ni aku tak suka sangat. Sebab rambut dia bughuk bebenau. Warna rambut cam hape jek. tapi kiut lah jugak. Cuma macam nampak sangat dia nak jadi kiut dalam video ni. Aku lagi suka video baskin robbins dekat atas sekali tu.












Tapi dalam banyak banyak video. Video ni paling terbaik dari ladang! baby Mason cakap stop jadi "cetoppp cetoppp" ada makcik nyanyi nyanyi. dia selamba badak je cakap "cetoppp cetoppp" dan buat muka tak bersalah pastu dia gelak macam hikhik. alooo comel gila. Rambut dia pon comel. sebab ada pokok kelapa toncet atas kepala. hikhik. cer tengok video ni. Comel gila!!! :D


ada sesiapa mencari kereta baru? KLIK SINI


ok bye!

23 comments:

  1. due2 sy sukeeeeeeeeeee! comel wohhh!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Memang comel kedua²nya =)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  3. sumpah comel gile..geram tgk baby tu

    ReplyDelete
  4. CE. My suggestion. Dah kawen nnt dn dah pregnant, rajin2 lah CE tengok2 muka baby mason tu....mana tau kot terkeluar muka comei gitu. hari2 boleh cubit pipi.


    www.fiq37.blogspot.com (promote2.haha)

    ReplyDelete
  5. hahaha..cikepal nih xhabis habis dengan nikhun n baby mason dia...hehehe..tp depa memang comel pon ;D

    ReplyDelete
  6. beb.. mmbr sy bru2 ni trserempak nichkhun dgn victoria kt korea.. seyes dia mmg encem n kiut miut n comei n seangkatanye laaa..

    ReplyDelete
  7. Memang tersangat lah comel both baby mason n nichkhun, sebab dua2 pun kacukan2 belaka~ xD

    ReplyDelete
  8. Comey n cute btol lah nichkhun tu.. ;p


    http://nurfiyzza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. alaaaaa..dh bsr dah baby mason aku ni..haha..mkn cerdik lak tuh...stop..stop...eeee...geram gilerrrr...

    nickhun tu mkn eskerim bernafsu gila..hee

    ReplyDelete
  10. salam , sis ni ada link cerita baby mason berlakon masa dia mash kecik agi .. klu sis free , blh ar tgk cite tu .. http://www.youtube.com/watch?v=g344eEuuvfc tajuk dia cite tu *baby and me* ^^

    ReplyDelete
  11. mkn eskrem pn kne bergaye eyh.. mau cube laa kejap lg :)

    ReplyDelete
  12. Ya Allah..comelnye vid nickhun mkn eskem tuh!!klu aku mkn eskem buat muke ghupe tu sah2 kne simbah acid..

    ReplyDelete
  13. cik epal minat nickhun jugak ek??aiyakk!!byknyer pesaing..hehe :)

    ReplyDelete
  14. muka Nichkhun yg video first tu comel gilaaa! mcm nak tonyoh ais tu kat muka dia ! :D

    ReplyDelete
  15. Nichkhun Buck Horvejkul!
    Dia memang comel.haha
    Baby Mason ponnn comell!

    Eh lupa, Cik Epal ponnnn comell!

    ReplyDelete
  16. cik epal dh tgk HELLO BABY T-ARA?
    ade moon mason & adik2 nye.

    ReplyDelete
  17. tapi mason ni manja sangat la kalau compare dengan maden or mavin..cuba tengok hello baby (t-ara) plak nanti.

    ReplyDelete
  18. orang suka baby tanda dah nak kawen terr... :P

    ReplyDelete
  19. Mason memang comel hokay!
    OH NICHKHUN, MY HUBBY.
    Ehem, nasib dia dengan Victoria. Kalau tak dah cekup :P

    ReplyDelete
  20. untung victoria dpt rase bibir nichkhun =.=

    siyes comel gile mason! da besar konfem comel ag pade nichkhun. haha!

    ReplyDelete