Wednesday, July 13, 2011

Replica WATCH and PURSE yang cantik :)

Hye koranggggggggggggggg~

Kalau ada sesiapa yang nak hadiahkan awek, isteri tercinta, emak, ibu, mommy, umi tersayang. Tapi tak tahu nak hadiahkan hape. haaa meh la tengok apa ada dekat SINI. macam macam barang best ada. Kalau nak hadiah kan untuk diri sendiri pon boleh. Dah beli, pos lah dekat diri sendiri. Pastu berlakon terkejut sikit bila dapat parcel, boleh lah berlakon konon konon ada secret admirer. PON BOLEH JUGAK



Meh usha meh replica watch dan purse yang ada. Banyak jugak pilihan yang cantik cantik














Cantik cantik kan barang depa? :)


Kalau nak usha macam macam lagi design, korang boleh KLIK SINI nak pergi web depa or nak contact dekat Facebook pon boleh di SINI

ok bye!

20 comments:

  1. cik epal. benda2 ni tak sesuai untuk aku lah. :D

    ReplyDelete
  2. cik epal...
    saya suka baca cter cik epal..
    hehehe

    ReplyDelete
  3. ya Allah! cantek nyaaa!! nakkk. pekata cikepal hadiahkan kat kite :P lolololol :P

    ReplyDelete
  4. sebijik..sebjik mcm aku pny..haha....;D

    ReplyDelete
  5. haha ! cantik la cik epal :D thanks for sharingggg =D

    ReplyDelete
  6. memang cantik lah hehe ..
    suke tgok jam dia heheh..
    rasa mcm nak beli jer hehe:)

    ReplyDelete
  7. uihh.. ni da taraf mak datin da nih.. dah sampai prada sumer..tpkan .. nampak terlalu over tak kalau bawak gi hi-tea bende nih??

    nur-azielah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. canteknye purse pink tu!blnje la cik epal ngeh3x

    ReplyDelete
  9. wow....
    i hope that guys give me that thingy~~~
    huh=p
    finger crossed

    ReplyDelete
  10. omaiii.. purse... sangat lawa.. ^__^

    ReplyDelete
  11. kakak :) akak punye blog besh sgt . really admire u :) akak , cane nk order mende2x neh ea ? berminat laa .

    ReplyDelete
  12. baguslah ramai anak melayu berniaga sekarang.. bagus bangat!! ada perubahan!!

    ReplyDelete
  13. cik epal....baca n3 d sini sambil polo cik epal...

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. hebat r cik epol..VIOS ke...i Like..

    ReplyDelete
  15. nice..
    jom singgah sini korunnnkkk!..

    http://pelangichanteque.blogspot.com/

    ReplyDelete