Tuesday, July 19, 2011

Lelaki bertindik dekat telinga tu GAY ke?? or ikut TREND??

Actually aku pernah buat entri pasal bertindik gay bagai semua ni ada dekat ENTRI INI. but that time tak boleh nak upload picture sebab blogger tengah down.


Time tu aku tanya dekat TWITTER aku. Macam macam jawapan depa ni bagi. Lawak lawak pon ada.



Kadang kadang aku rasa TWITTER ni berguna jugak. Sebab kadang kadang tengah musykil musykil boleh lah tanya apa apa soalan kat depa ni. Twitter ni kalau tengah ada gosip panas, memang laju je ah timeline dan aku rasa kalau follow ramai orang dekat twitter lagi best sebab meriah sikit timeline dengan orang kepochi muahaha


Dan soalan aku.



@ Macam mana kita nak tahu sorang lelaki tu GAY?

@ Adakah lelaki pakai subang tu GAY?


@ wei kalau GAY pakai subang belah kiri ke kanan? Kalau dia sesaja pakai tapi bukan GAY . cane pulak?


@ Ada orang cakap "Lelaki bertindik ni tak boleh buat WALI" betul ke?


@Ada pulak yang cakap SAH PERNIKAHAN YANG BERWALIKAN LELAKI BERTINDIK... even perbuatan dia salah, tetapi tak sampai membawa kepada WALI FASIK. betul ke?


Actually aku dah jawab dah dalam ENTRI INI. cuma ni nak tunjuk apa depa ni jawab je lah, dan pendapat depa.
















asal orang selalu cakap GAY ni hensem??? ada je aku tengok GAY yang tak hensem. muahahahaha.


dan apa apa hal pon, kalau dah nama lelaki tu, tak yah lah gedik gedik nak tindik telinga. tak kesah lah belah kiri ke kanan ke atas ke bawah sekalipon. Kalau ada yang cakap tindik sebab nak nampak stylo? Sorry lah brader. tak nampak trendy lansung oiii. BUGHUK BEBENO GHUPENYER.


Tapi aku wondering gak yang lelaki dok pakai subang lekat lekat tu pasai apa? Alasan depa mende alah tu boleh tanggal. Memang lah boleh tanggal. Tapi percayalah tak membantu anda nampak kacak pon kalau anda pakai subang lekat atau hanya lekat nampuloh minit atau lekat tak tanggal tanggal guna gam gajah. WEIRDO!




ok bye!

37 comments:

  1. MCM2..susahlah..kalau lelaki ramai nak pakai tindik..sapa nak jadi wali kalau anak nak kawin nanti..ish3..@_____@

    ReplyDelete
  2. Yeah majoriti gay handsome kott XD sayang je jadi gay haishh

    ReplyDelete
  3. lain orang lain pendapat.cam kawan cheqwa kan,dia suka sangat kat gay,tapi gay xsuka dia pon..hahaha

    ReplyDelete
  4. major gay hensem..ahh..such a waste..haha
    ye betul CE..gay sgt weirdo!:)

    ReplyDelete
  5. kalau dr segi pemakaian, rasanya yg pakai kemeja lipat lengan baju pastu kenakan butang tepi lengan baju tu pon dah mcm trend gay. huhu

    ReplyDelete
  6. rata2 yg handsome2 n jambu sume gay. haishhh. melepas. hahah. a'ah cik epal. klu gay tindik belah kiri. true but sad xbley jadi wali for their children nnty.

    ReplyDelete
  7. cheqwa: lawak statement mu..ahahaha
    apa2 pun, aku ni tertanya gak, kalau orang nak tahu ciri2 gay, aku pula nak tahu ciri2 lesbian? whahwahahw

    ReplyDelete
  8. tak berkenan lah kalau lelaki bertindik. kalau rupa dah hensem, memang buat apa pun takda apa. kalau yg tak hensem, atoi macam apa dah nengoknya. lagi better kalau bersederhana je. kan ke Islam menggalakkan kita bersederhana dalam kehidupan. kan cik epal kan? :) so guys, toksah la bertindik bagai. tk macho okay :D

    ReplyDelete
  9. euww.. yg pnting lelaki bertindik buruk.. xdnya nmpk hensem or macho..

    ReplyDelete
  10. paling klaka part yg waliband tu.. hahaha
    sengel ayam seh :D

    ReplyDelete
  11. yg brtindik ttap xnmpk baik d mata perempuan!..hikhik

    ReplyDelete
  12. nasib baik kawe x handsome..

    haha..

    ReplyDelete
  13. tu bukan gay dah tuuhh. tu bapok. hoho d:

    ReplyDelete
  14. a'ah kan . gay selalu muka sumpah hensem pastu tough . pastu partner dia pun tough.macam sakai,wakakaa, same ahh macam lesbian wehh . comel comel tapi kesian jadi lesbian ishishishish .

    ReplyDelete
  15. apa barang tindik telinga. . . wat sakit cuping telinga jer. . doe. .ye ke?? gay?? x kot trend aq rasa~

    ReplyDelete
  16. camne nk tau laki tu gay ke x ha??

    ReplyDelete
  17. Serious, tak suka gila tengok laki tindik pakai subang ni..sikit pon tak macho, buat orang takot adelaa *heeee

    ReplyDelete
  18. senang jew. cube cik apple tgk jari dia , JARI MANIS dia , kalau sama panjang dengan JARI TENGAH , gay la tu kot . :P . kah5 . ^_^ .

    ReplyDelete
  19. suatu ketika dahulu zaman aku masih muda remaja, ada la satu rancangan kat tv ni, masa bulan puasa. tv ni memang tak habis2 nak cerita pasal artis... bulan puasa pun cerita artis jugak.

    maka datang la melawat crew rancangan ni ke satu rumah artis ni, nak tunjuk camne kehidupan artis ni sekeluarga masa bulan puasa.

    ada la scene buka puasa, scene ajar anak mengaji quran, scene menyiapkan baju raya la...

    tapi yang paling aku tak boleh blah, artis tu lelaki dan pakai subang. rancangan tv tu cuba la pulak nak censor subang kat telinga tu. nampaklah sungguh bangang perangai mereka, yang artis lelaki pakai subang tengah2 bulan puasa, rancangan tv yang cuba censor, makin la jelas dan nyata...

    2 minggu lepas aku ada sampai kat satu gay parade kat munich, kebanyakan gay yang masuk parade tu tak hensem pun. haha, aku tak pergi sebab aku gay tau, aku pergi sebab nak makan KFC kat munich, tu je...

    ReplyDelete
  20. Wow, soo many responses :D

    ReplyDelete
  21. ahahah bertindik itu bukan untuk perempuan jew kew..

    kesian lelaki yang bertindik"bkn gay" dituduh gay,dan kesian awek2 mereka ahhaha :D

    ReplyDelete
  22. trend lettewwww. x semua gay. huduh beno laki tindik telinge. tolonggggglahh

    ReplyDelete
  23. haha.. kawan aida de yg gay.. punya la hensem tapi sayangnya gay. huhu

    ReplyDelete
  24. btol tuh cik epal..x tlg dorg nmpak kacak pon if dorg tindik tlinga dorg kan??

    ReplyDelete
  25. emmm...baek tanyer Ustaz....heheheh...tapi rase2nyer dah menyerupai wanita...itu kan tak bagus...

    abes semua nak berebut anting2...emm..ape kater bukak kedai anting2..boleh cepat dpt costumer gitu..woohaaaaaa

    ReplyDelete
  26. depa nk nampak stylo tp sebenarnya tak pun =.="

    ReplyDelete
  27. haha , btol ouh
    most gay adalah HANDSOME
    muahaha

    ReplyDelete
  28. tu gile namenye..da tau smua tu tak buleh dibuat,nape nak cuba2 dibuat?tak takot azab kah?apekah?itu kah?ini kah?"alah,alang-alang da tindik,da takleh jadik wali,da jadi fasik,teroskan ajelah"..hmm..ni la pemikirang budak2 yang tak memahami ape itu Islam..susah nak nasihat dah..

    ReplyDelete
  29. aku ade jgak kwn dgn org cmtu. mmg die tindik belah kiri + die x pndg sgt pmpn. pantang nmpk laki jambu mesti xberkelip. sabo je la.

    ReplyDelete
  30. klu org lin yg tindak xpe lg...tp klu anak melayu yg tindik...agama islam plak tu...mmg xblh trima..plizzz la...laki remaja skrg ske ikut2 padahal act dorg ni xtau ape2...xfhm btol...

    ReplyDelete
  31. cik epal pernah jumpe bangla gay tak?? sumpah geli gilerrr.

    tapi kalau gay yang workout same2 kat gym memang handsome lah.

    ReplyDelete
  32. yes,sis lelaki haram bertindik...ayah sy pon ckp mcm tu :)

    ReplyDelete
  33. Heran yang ditegah itu juga mahu buat yang wajib buat ditinggalkan. Dunia sudah semakin menghampiri kiamat :-(

    ReplyDelete
  34. ha btl la lelaki btindik mmg xblh jd wali. ustaz aku ckp aku ingat lg hiks~

    ReplyDelete
  35. Eh pelik la npe semua GAY HANDSOME2 belaka?

    ReplyDelete