Tuesday, July 12, 2011

Bila pakcik depan SOGO cakap pasal BERSIH 2.0



part 1













part 2


Pandang dengan mata hati, pandangan mata selalu memperdaya. Mata hati Allah kurniakan melebihi segala galanya


May Allah bless you pakcik :)


harap harap dapat pakai kereta INI satu hari nanti. muehehehe


ok bye!

28 comments:

  1. wahhh..cik epal post ringkas jekkk.hehehe


    jom baca,Kenangan bersama Penulissenja.com

    http://ping.busuk.org/view/9480

    ReplyDelete
  2. "cuba ty diri sendiri, apa yg ko dh berbakti pd negara..jgn ty apa yg negara berbakti pada ko"

    wahh like that statement a lot lah pakcik..ngehehe~ =P

    ReplyDelete
  3. susah utk menilai manusia skrg
    hati terlalu penuh dgn angkuh
    hingga terkadang ombak yg tinggi
    cuba utk meredah...

    ReplyDelete
  4. sedih tengok .. sian pakcik ni nape tangan dia tu .. pakcik tu kata ... tak macam duluuuu ..mmg betul pun

    ReplyDelete
  5. pakcik yang sangat berilmu :)
    smoge pakcik teros bahagia :)
    nenek sayang pakcik :)

    ReplyDelete
  6. emmm..pakcik tuh pun fhm kan. adoii..cik epal dah tgk video truth that cannot be covered? sdeh2. wuwuwuwu.

    sudi2 la jenguk blog sy.
    http://www.polkalavender.blogspot.com/
    =)

    ReplyDelete
  7. Wahai KERAJAAN dan PEMBANGKANG, ada kau fikir seperti beliau??? http://t.co/M8iDgxn

    PojiePooh; Hanya Satu...

    ReplyDelete
  8. pakcik ni dah lama kat area depan sogo...

    ReplyDelete
  9. apa pakcik tu cakap. internet aku slow siput lah. haha.

    kuat iklan kereta no00. :D

    ReplyDelete
  10. baguslah pakcik ni. beliau berilmu walaupun dalam keadaan begitu .=)

    ReplyDelete
  11. Nak tanya, video ni time hari ahad 10 July hari tu ke?

    ReplyDelete
  12. kaku kejap tgk pakcik nie bg pendapat...ape yg yg die ckp ade logiknye...

    ReplyDelete
  13. U said it well pakcik... Cayalah... Like 1000x... Semoga Allah memberkati pakcik.... Sangat kagum!

    ReplyDelete
  14. wah..sokong pakcik depan sogo 100%...

    ReplyDelete
  15. ~hurm~
    setuju dengan pak cik nih...
    cant agree more!!

    (^^)

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. tabik gile dgn pakcik ni. org study tinggi2 kat oversea pun belum tentu boleh berfikir mcm pakcik ni fikir. itulah, kadang2 ilmu manusia ni bukan hanye nampak pada luaran yg kelihatan kemas & berilmu. semoga pakcik ni dlindungiNYA. amin.

    maaf, terEmo sekejap =.=

    ReplyDelete
  17. betol apa yg pakcik tu ckp...wpn dh berumur tp still blh pk dgn rasional...semoga Allah melindungi pakcik...Amin

    ReplyDelete
  18. siapa pun pak cik tu, aku rasa dia lebih berilmu ..may Allah bless him..

    pernyataan yg sgt ak kagumkan...! krn ia lahir dr seorg insan yg berfikir yang sebenarnya...

    ReplyDelete
  19. pakcik yg dok depan SOGO pon berfkiran lbh logik dr depa yg kerajaan dgn pembgkang, adoyaiii... wat malu jekkk... cayalah pakcik...
    P/S: aq tertipu dgn statement "harap harap dapat pakai kereta INI satu hari nanti." mwahaha

    ReplyDelete
  20. Hujah2 pakcik ni menentang Bersih adalah ketinggalan zaman dan senang je dipatahkan.Kelakar pulak ramai Meleis senang menerima hujah sebegini dan mengangkat pakcik tersebut sebagai idola.

    Salah satu hujah psl apa bakti ko kpd negara tu ada seorang blogger dh jwp dan patahkan:
    http://tehtarikgelasbesar.blogspot.com/2011/07/jasa-kepada-rakyatjkr.html

    Kesimpulannya x pyh la mengagumi sgt pakcik ni yg guna hujah2 yg ketinggalan zaman

    ReplyDelete
  21. hou, aku pernah nampak pak cik ni depan Sogo hari tu. Sian betul nengok. Pak cik ni memang tabah gile.
    May u be blessed by Him.

    ReplyDelete