Monday, July 4, 2011

Adam Aisy ni comel macam Baby Mason lah. Cute lah. COMEL !!

Oh kalau sesiapa yang memang dah lama baca blog aku, memang tahu lah aku suka gilaaaa dengan BABY MASON. Geram betol tengok baby mason ni. Comel bebenau. Omak engkau bagi kau makan hape ni Mason sampai comel sangat macam ni?? Makan tempe ke hari hari??



comel hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
alololololo nak pijak boleh? comel sangat!


Ni muka mason dah besar. Sekarang dah besar jugak lah budak Mason ni. Tapi aku rasa dia time kekecik lagi comel lah :D


tu tak kesah lah pasal MASON ni. memang konpom lah aku tak kan jumpa dengan si MASON ni. dalam mimpi boleh lah. Lagi pon dia jauh sangat dekat KOREA. tak payah jauh jauh pergi KOREA, dekat MALAYSIA pon ada MASON jugak. muehehehe


ni encik Shaheizy Sam lah ni. Dok borak dengan dia pasal MASON.

CE: sukanya dekat MASON! Comel comel! geram geram!

SS: elehhh anak buah i pon muka lebih kurang macam MASON. serious!

CE: elehhhh tipuuu. Mana ada budak muka macam KOREA dekat MALAYSIA ni

SS: ada lah. Kalau i bawak u jumpa dia, mesti u suka. sebab dia bijak. Pandai amek hati kita. pastu dia suka buat muka comel comel

CE: mana mana mana??? tunjuk bukti lah. cakap banyak tak guna

Sekali hambekkk lah, dia tunjuk gambar anak buah dia. perghhhhhhhhhhhhhhhhh comel gila woh!



Tapi nama dia bukan MASON lah. Nama dia ADAM AISY. Adam ni panggil SS, pakteh.



ADAMMMMMM!! COME-TO-MAKTEH!! *tetibaaa tau jadi makteh. GHASAK!



.
aku tak tahu lah kenapa dia time ni. tahan eyak mungkin

aihh comelnya *jatuh hati


comel comel!!!

siapa lagi comel? teddy bear ke ADAM AISY?? :D

dengan kura kura muka selenge pon nak cari gaduh

ni lah mak Adam Aisy. kira akak ipar si Shaheizy Sam tu lah. gambo abang si SS tak ada lah pulak. sebab abang dia pemaluwww haha


Aku harap anak aku nanti lagi comel dari Mason, dan berganda lagi comel dari Adam Aisy ni. :D





ok bye!

68 comments:

  1. Memang comei gile la bebudak nie...puteh gebu je budak skarang nie...

    ReplyDelete
  2. sumpah comel gila. blink blink dah tengok !!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. comelnye dier!! besau gak mate hiks....

    ReplyDelete
  4. ermm... comelnyer dia... mata bulat...

    ReplyDelete
  5. alalalalala... comelnye.... nanti anak ce n ss mesti lg comel.... cepat2 lah kawin... moge bahagia selalu......

    ReplyDelete
  6. aduh #pengsan jap
    haha ;p
    tbe2 tbayang majlis kawen CE n SS
    dpat anak
    OMG ~ kahkah ;p

    comelnye BM n AA :(

    ReplyDelete
  7. ade certain gambar baby tu mcm nichkhun laa! hihi ;D

    ReplyDelete
  8. time CE peknen nanti tgk je gambar budak yg comel2. insyaAllah nanti dia ikut. :)

    ReplyDelete
  9. A'ah la muka dia macam Baby Mason! Comelnyeeeeeeeeeeeeeee! Jom kita pijak sama2! haha kalau pijak ganas betul tu CE, cubit je la! huhu. Mmg, baby Mason dah besar tak secomel masa dia kecik...

    ReplyDelete
  10. cik epal, sy nak cadangkan awak dengar lagu Perasap, group 5forty2. Ada dkat Youtube. Usha2 la dengar. Confirm berasap~

    And2 lagi satu, B.U.M.P by Psycho tribe feat CypherD n DMent.

    Memang best gler ahh! Try2 dengar, confirm melatop macam Cik Epal gak! =D

    ReplyDelete
  11. cik epal kawenla cepat..nk tgk baby comel2 nt :)

    ReplyDelete
  12. haha.. anak buah inche vampire pun cun gak! bwahaha... tapi gegurl la.. nak tengok?? datang blog jap g.. baru nak buat entry.. haha

    ReplyDelete
  13. aaaaaa comelnyeeee ! nak kidnap boleh ? <3 <3 <3

    ReplyDelete
  14. ayat ang ni sempoi la..suke bace..

    ReplyDelete
  15. kiut kiut..comei comei..bonny bonny..ape lagi ape lagi . hee~ i like ! hikhik :D

    ReplyDelete
  16. sejak 2 3 menjak ni akak bce blog CE dengan gembira..
    alhamdulillah..i'm happy for you both
    :)

    sila jumpa baby adam secepat mungkin n amk gmbr dengan die ya.hehe

    ReplyDelete
  17. ohh tidak . sumpah jeles melihat kecomelan mereka . geram !

    ReplyDelete
  18. ish.momel comel! adam aisy tggu akk besar kite kawin,k?hahahah

    ReplyDelete
  19. pehhh comel sangat la aih..geghammm :P

    ReplyDelete
  20. Ya Allah!!
    comelnya!!!!!!!!!!
    eeeee!!!!!!
    nak cubit2 je ase..
    kenapa la saya x cute camtu
    hahaha!!

    ReplyDelete
  21. HI CIK EPAL..

    UR BLOG IS ONE OF MY PEBERET BLOG..HIKSSS.. I LOVE EBELY ENTRY U MADE... JUST IM CURIOUS WUT HAPPEN TO UR BUCK...ERKSSS... JUST CURIOUS..HEHE.. R U WITH HIM ONCE OR IT S A DRAMA.LOL..

    IM UR NEW READER ERE..... JUST WANNA TO INVITE U TO JOIN MY GIVEAWAY AT MOOISMOOIS BLOGSPOT JUST GO TO OUR FB MOOISMOOIS TO WIN PACO RABANNE ULTRAVIOLET.. IT'S PRELOVED ITEM WE JUST LET IT GO FOR FREE..HEHHE... IT S ALSO OPEN TO UR LUVLY READER.... BUBYE

    ReplyDelete
  22. HI CIK EPAL..

    UR BLOG IS ONE OF MY PEBERET BLOG..HIKSSS.. I LOVE EBELY ENTRY U MADE... JUST IM CURIOUS WUT HAPPEN TO UR BUCK...ERKSSS... JUST CURIOUS..HEHE.. R U WITH HIM ONCE OR IT S A DRAMA.LOL..

    IM UR NEW READER ERE..... JUST WANNA TO INVITE U TO JOIN MY GIVEAWAY AT MOOISMOOIS BLOGSPOT JUST GO TO OUR FB MOOISMOOIS TO WIN PACO RABANNE ULTRAVIOLET.. IT'S PRELOVED ITEM WE JUST LET IT GO FOR FREE..HEHHE... IT S ALSO OPEN TO UR LUVLY READER.... BUBYE

    ReplyDelete
  23. idung dia mcm adik aku lahh, so adik aku pun comel. hahaha

    ReplyDelete
  24. comeynye iaaa...
    cik epal gataiii~ WAJIB nikah kot..=p

    ReplyDelete
  25. weeeeeeeeee~ gewammnyeee tgk adam tuu..mata dye mmg sama besar ngn mason..siyes agk2 seghupe la jgk ngn mason.. cik epal!! nk adam tu boley?? ;p

    ReplyDelete
  26. kalau comel kenapa nak pijak cik epal weh? ha ha.

    ReplyDelete
  27. kawin cepat2 cik epal..muahaha

    ReplyDelete
  28. memang comel la anak sedara SS u tu cik epal....

    mesti hnsem kan besar nnti,kirim kiss kejap kat pipi dia... hahaha :P

    ReplyDelete
  29. nak dekat sama lahh . arghhhh ! gerammm . comel !!!!

    ReplyDelete
  30. comelnyerr baby manson..dia b'lakon lam citer baby n me kan??comel3..

    ReplyDelete
  31. comeynyerr dax 2....skew larr~
    nty kim slm kt dye taw...heheee

    follow me cik epal
    hanamici14.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. comeyyerrrrr....c0mey sgt2!
    nty kim slm kt dye taw...hehee

    cik epal follow me k hanamici14.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. baby chomel!! eeii sejuk je tengok.. senyum panjaaaaaanggggg...^___________^

    ReplyDelete
  34. cik epal,
    cute larr itu bby Adam....sama cam bby mason....

    ReplyDelete
  35. wahhh..comelnye..cubit pipi die ! haha geramnyeeeeee..

    ReplyDelete
  36. org kata klu org preggy slalu tgk muka comel2 leh kenan kt baby..eh yeke? kena tgk muka baby mason selalu lah time preggy nnt..weehuuu~ =P

    ReplyDelete
  37. cik epal..
    tgk bby adam nie..teringat kat bby adam saya..
    putih gebu jugak..
    feel free to look into my blog ya... nadiaammielyia.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. cik epal..
    tgk bby adam nie..teringat kat bby adam sy...
    mata bsr + putih ....
    can see his photo @ nadiaammielyia@blogspot.com :)

    ReplyDelete
  39. ouh cik epal..gatai eih..hehehe...memg cute baby masOn 2 dah besar mesti jambu..:)

    ReplyDelete
  40. huwaaaaaaaaaaargh, sangat comel nie weyh

    ReplyDelete
  41. wa..baru pas bace entry CE then jmpe plak sal BM lam allkpop..

    ReplyDelete
  42. comel gila wei..rasa nak picit2

    looking for people to follow my blog,i would love to follow yours

    ReplyDelete
  43. dye sgt comel..!mata bulat..!isy,nie yg bwat sy x sabar nk kawen neh..hehehehe..;p

    ReplyDelete
  44. kemain ko kan nak baby. haha. kawen cepat. ko kena bwt 3 hari 2 malam ko nye wedding nnt. hahaa

    ReplyDelete
  45. chumeyl...!!!! nk chubit2 pipi dye.... huhu

    ReplyDelete
  46. comel gegleee ! haha. geram sangat2 tgk muke dorang

    ReplyDelete
  47. comel comel... ayat last yang tak tahan tu.. hahahah

    ReplyDelete
  48. ciut miut sngat budak2 nie..
    geram tengokk... :))
    sukeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  49. yeah! CIK EPAL SUKA KANAK2, SHAHEIZY SAM BELIAU PON SUKA KANAK2. NAK KENA KAWEN LETTEW. HIKHIK!
    semoga cepat kawenn! sokong lagi.~

    ReplyDelete
  50. comel nyer ADAM AISY !! muka Adam sama macam artis k pop lah .Nickhun (2pm) =)

    ReplyDelete
  51. memang comel la baby mason ..
    eh!!tu gambar dia dah besar ye...
    hilang dah sikit comel nye..
    heheh

    ReplyDelete
  52. Serius~ memang comel...bila ditengok blik, Adam tuh ada iras2 Nickhun 2PM...

    ReplyDelete
  53. ahahaha! sampai ajak kawen ha! lawak laa :D

    ReplyDelete
  54. http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/07/mana-lagi-comel-sakit-kepala-haha.html

    baca tu! haha

    ReplyDelete
  55. kalo CE dtng kt taska sy keje ag rmai budak2 yg comey2...pndai ngorat plak tu...nak marah pon kadang x jadi...hehe

    ReplyDelete
  56. COMEL GILA OHHHHHHHHHH!

    KITA CURI EH GAMBAR BUDAK NI. TAK KIRA DAH CURI DAH PUN. HEHE.

    ReplyDelete
  57. cik epal da miang nak kawennnnn haha =D

    ReplyDelete
  58. Comel sgt2, hehehe..
    Adam Aisy nama pun sedap..
    Senyum selalu ('',)

    ReplyDelete
  59. haaaa same lahhh cik epal. mata dorg samaaa :D

    ReplyDelete
  60. gedik la awek ni nk kawin dgn bf awk. fuck u la bitch.

    ReplyDelete