Wednesday, June 15, 2011

Wordless Wednesday : Who the hell is cik epal ni? Aku tak paham kenapa blog blog rubbish macam ni trafik tinggi. #WW



:D

178 comments:

  1. KALAU DAH JELES TU, JELES JUGAK! Cik Epal still the bebeh! ;)

    ReplyDelete
  2. kesian jugak org macam ni kan? kata belog rubbish tapi baca jugak. tak pasan dia pon tolong naikkan trafik... LOL

    ReplyDelete
  3. woah!! 'sangat bermakna'! dari gambar tu, saya boleh cnclude yang, haters ade di mana-mana.

    wordless wednesday 2

    ReplyDelete
  4. wut de la..be strong cik epal.=)

    ReplyDelete
  5. mantoppppp.. ni baru betul2 wordless..

    sabo lah cik epal. dia kedengki tuhh

    ReplyDelete
  6. aku rasa diorang ni tauk kau...ce ni blog bukan sebab duit...sebab passion nak menulis....lagipun dah lamak dah ko menulis...aku bodek ko ni...hahaha

    ReplyDelete
  7. ngeh...sabar je la..yg penting trafik mak tetap tggi kan uols (cik epal ckp) hahahah ;)

    ReplyDelete
  8. jeles letewwwwwww ~ haha..
    Go Go cik epal !!~

    ReplyDelete
  9. tzkpe cik epal..pempuan camtu mmg keji...jeles tgk orang traffic tinggi..gitew! anyway I SOKONG CIK EPAL!....

    ReplyDelete
  10. ngek punya perempuan. kalau blog picisan pun kau boleh tau, takkan tak kenal siapa Cik Epal.

    ReplyDelete
  11. first thing first, if she said this blog is rubbish, y did she bother to open it?? laen orang laen tastenye. toksah laa nk kutuk2 org laen punye blog.. aigo0o0..

    ReplyDelete
  12. laa...mcm2 penyakit manusia ni ye...dah tau sampah takyah bacalah...dok dendiam dan update blog sdr je...

    ReplyDelete
  13. lerrr..kalo ghase nak banyak info bacela sokkabo tabloid bagai! nak best lagi wikipedia..~

    ReplyDelete
  14. pergh...selamba je dy kutuk..egt bgus ke,hadoiyai..manusia..mmg xpnh puas hati dgn kreatif org len =,=

    speechless..sabo je la cik epal

    ReplyDelete
  15. pergh..suka2 hati je ktuk org.manusia mmg xleh tgk org len lebih ckit..speechless

    sabo je la cik epal =)
    doakan dy bahagia..haha

    ReplyDelete
  16. hek ele...

    'aku pun boleh buat tapi geli lah'

    try buatla. tgk trafik tu tinggi ke tak. ckp mcm baguss je orang sekarang ni.. tak fhm aku

    ReplyDelete
  17. itulah mnusia..bersabr jerk lh..^^

    ReplyDelete
  18. tu yang cik epal marah-marah ek dekat twitter? sabar jelah, dorang tuh saja nak manja-manja kot. tak perlu layankan sangat. relex-relex sudahhhh. =D

    ReplyDelete
  19. apa boleh buat.... :D

    http://blogkereta.com

    ReplyDelete
  20. satu gambar. tapi beribu makna. hee

    org jeles mcm tu la cik epal :)

    ReplyDelete
  21. oo laling..i suke belog u tawww!..alaaa jelesss la tuh...die benci2 pon bace jugak..hehehehe

    ReplyDelete
  22. sabo je la ng manusia spt di atas.. =)

    ReplyDelete
  23. wat dekk je cik epal yer...yang penting kite suke gan blog cik epal y gonjeng..die jeles la tuh! benci2 pon die bace jugakk...hikhik

    ReplyDelete
  24. Jangan peduli orang-orang macam tuu..Ia tak bawa sebarang kesan pun..Teruskan saja berkarya...

    ReplyDelete
  25. nampak sangat cik epal n beberapa blogger yang buat blog sempoi camtu dicemburui...

    kalau free singgah la sini baca

    Spesis orang macam ni memangla kena berjaga-jaga
    Testing-testing..kepada bakal-bakal jom baca

    ReplyDelete
  26. hahahha, biasa lah, dengki lah tu, dianyer blog traffic suam2 kuku!

    ReplyDelete
  27. heylo cik epal!
    wah...ari ni yuyu pun wat wordless wednesday.ingat lg tak kat sy?
    huhu...dulu2 mase time awal2 blogging kite slalu comment each other.
    dah feymes cik epal skrg...congrate yunk!

    ingat lg tak link ni??? :-
    http://chentanuriz.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. hai dear, ni 1st time sy komen..hmm..sy pun pelik mcm mane blog cik epal ni leh tggi..haha..but then i realize..i keep on reading ur blog..without no reason..well..an apple a day..keeps the doc away..mungkin sbb tula sume nk bkak blog cik epal..at least once a day kan..heheh...nway..do continue writing dear!

    ReplyDelete
  29. sape tu? komen takde pasal...ptutnya xpayah kutuk2 blog org,xnyusahkan die pun! huhuhu

    ReplyDelete
  30. orang jeles dan dengki mmg cmtue.. cikepal tetap the best blogger!! huhuu

    ReplyDelete
  31. ada ke patut dia cakap blog rubbish

    ReplyDelete
  32. hahahah...abaikan cik epal.. kaloxsuka,then buat la blog sendiri dgn cara sendiri ygbole bg traffic tinggi..apa ada kesah..xpyh nkmdengki dgn blog org len..lg bhagaia idop cmtu..

    ReplyDelete
  33. sabar yer cik epal.. org jeles mmg camtu... sbb blog die x pemes cam blog cik epal... opppss... sory..

    ReplyDelete
  34. mana rubbish?? mana mana?? lawa x ?? yang cakap tu sape??? perot rimas??? kiki bnyak PHD TU RIMAS..SIANN...

    ReplyDelete
  35. soh budak tu buat blog dulu..aku nak tengok tinggi tak tinggi trafic blog die.. kalau rubbish senang cerite..jangan bace..tak buat dosa kering...bukan paksepon kan..[aku lak yang emosi walau trafic blog aku tak tinggi mane pown..hahaha]

    ReplyDelete
  36. blog org tu ilmiah sgt kew?? kehkehkeh *shhhhh* =P

    ReplyDelete
  37. ish...ape da org nih...try la wat blog cm cik epal tgk jadik x..

    ReplyDelete
  38. just be happy with your life,dont let small bad negative thing turn you down

    ReplyDelete
  39. pergh..
    ayat hater ni bukan alang2..

    ReplyDelete
  40. macam- macam lah ..

    ni mesti budak bawah umur..

    adehhh ~

    hidup kalau x dengki x leh ke ?

    ReplyDelete
  41. ish..xbaik tau cakap blog orng lain..rubbish..huhu..ingat senang ker nak wat blog..

    x per..cik epal..orng cm ni.selalunyer jeles jer.haha..tu dia dok kutuk mcm2..

    ReplyDelete
  42. minah ni ade penyakit la cik epal....

    PENYAKIT HASAD DENGKI.

    ReplyDelete
  43. Demmm!!! kah kah kah...
    biasa la pengkritik...dah ada peminat mesti ada yang benci...lumrah alam

    ReplyDelete
  44. RT who is the hell is lovelylovedo or whatever ni...haa..silalah RT balik dcni hehe

    ReplyDelete
  45. biasalah lah cik epal,manusia tak leh tengok org lain senang...sabar2..

    ReplyDelete
  46. cik epal just nak share dengan u something...u ingat dak dalam filem puteri ada satu scene tu lepas amy mastura melawat anak yatim..cico cakap dekat dia aper??? "standard laa tu ...tak semua orang suka apa yang kita buat..even kita takkacau orang..PEDULIKAN AJER MEREKA YANG JEALOUS NI..

    ReplyDelete
  47. biasalah cik epal,manusia x boleh tengok orang lain senang..sabarrrr

    ReplyDelete
  48. sALAM cIK ePAL gonjeng yg cun...hehehe..kite follow awk ye..heee...n_n

    ReplyDelete
  49. siapa ye cik epal ni?/ dialah yang suka menternak lemak.. hihi

    ReplyDelete
  50. maybe dy rasa blog cik epal ni empty kot bgi diri dy,, xpe cik epal ignore je org yg jeles dgn kita..

    ReplyDelete
  51. sabar jelah cik epal...kita ni tak mampu nak puaskan hati semua orang kan cik epal..:(

    ReplyDelete
  52. haiyooo cm bunyik jeles jew .. kn kn ??

    ReplyDelete
  53. apa masalahnya? tak suka tak payah la bace... Erm..

    ReplyDelete
  54. ow em gey~ riak nya bercakap.

    sabo je la cik epal.

    ReplyDelete
  55. hurrmmmm its normal kan cik epal.. just ignore what others say.. cuz u are urself... different from others ;)

    ReplyDelete
  56. relek suda cik epal oi... kite nie mana fame...

    adesh... twitter mmg tempat kutuk orang :D

    ReplyDelete
  57. ganas sungguh statement gadis itu..
    bertabah cik epal..huhu~

    ReplyDelete
  58. wow ! blog dia jenis berkualiti tinggi eh? haha..! cik epal, saya suka pic #WW ni. :D

    *saya dah lama baca blog cik epal tp baru hari ni tergerak nak komen. :)

    ReplyDelete
  59. wow. sampai macam tu sekali! sabo jerla~

    ReplyDelete
  60. depa ni ada PHD...tu la pasai..jeles ngn CE la tu

    ReplyDelete
  61. dia xbaca entry lama2 kot.. tu pasal dia tatau.. huhuu~ =.=

    ReplyDelete
  62. biarla kalau trafik org tinggi pun kan cik epal? sy tumpg hangin la plak. hehe.. sbb sy pun blogger (baru gk ah start), rasanya sbb cik epal slalu update, and org2 mcm sy ni cpat je singgah n baca ur new entries:)
    tryla tgk kot2 org yg mengata kt Cik Epal tu rajin ke x nk update ari2.
    sabo ye Cik Epal..

    ReplyDelete
  63. sabo jer lah cik epal oi..die jeles tuh..yg penting cik epal mmg best..kan..kan :)

    ReplyDelete
  64. x habis2 dengki..bawak2 la bertaubat..

    ReplyDelete
  65. one word~~ DIA JELES.
    eh itu dah two words..haha.

    ReplyDelete
  66. Kalau cik epal nak tau dia lah penulis blog yang menulis entry Carutan untuk wanita bertudung urban tu.. Sabar ye cik epal..

    ReplyDelete
  67. hehe..kenape begitu??perlu ker begitu???aiyo..masih ade perasaan phd orang sekarang?

    ReplyDelete
  68. what do know je kat dorg2 tuh cikEpal...dia jeles kat cikEpal leeteeeuw..huhuhu :D

    ReplyDelete
  69. sabo jela cik epal..kesian depa2 ni xmampu mengalahkan perasaan dengki..cheers babe!!byk bloggers yg sokong cik epal!!

    ReplyDelete
  70. dia jeles dgn cik epal la tu...
    sabor je la cik epal..^^

    ReplyDelete
  71. tu lahh, setiap blog, ade konsep yg nak disampai kan.. so,
    jgn lah nak terus judge smpai mcm tuh.. haishh, mende ntah. -.-

    ReplyDelete
  72. ishk3!! tak bek la ckp mcm tu.. :(

    ReplyDelete
  73. sabau yea cik epal.. biasa la.. ada org suka.. ada org tak suke.. tapi kite suke ! ^_^

    ReplyDelete
  74. ahahahaha..ni msti mnuntut ilmu P.H.D trlalu tinggi...ape msalah tah dgn dier..jelez ckap jela..nk bruk2 kn org..wat de hel.=.='

    ReplyDelete
  75. hihi sori mencelah.. saje nak share link pasal jangan besedih.. hehe :D http://www.youtube.com/watch?v=ei1a203c2mM&feature=player_embedded

    ReplyDelete
  76. aiyamakkkkkkk! kena sound ke ? abaikan je cik epal ...... haters tak penting

    ReplyDelete
  77. nape that gurl is so dengki ngan u uh?...

    ReplyDelete
  78. hurmmm.... salah satu peristiwa yang berlaku apabila kita melibatkan diri dalam dunia blogging.... ;-p

    ReplyDelete
  79. Dia ni mmg suka cari gaduh. Dlm blog dia habis kutuk semua orang

    ReplyDelete
  80. lantakkan la die CE..yg penting CE bahgia..x gitu CE..

    ReplyDelete
  81. salam..
    aduhai..
    apa la pompuan tu..nak sentak2 pun, tengokla grammar dulu..malu2..
    takpe2 Cik Epal..biarkanlah..dengkila tu dia tak pemes macam Cik Epal..
    hihihihihihihihi...
    jangan amik hati.. (o_O)

    ReplyDelete
  82. ok..pi terjah blog dia sekarang..

    gila betul org cam tu..

    main bidas jaaa

    http://aida4eva.blogspot.com

    ReplyDelete
  83. salam..
    aduhaaaaiii..apa la pompuan tu..kalau nak sentak2 pon, tenokla grammar dulu..hik..wat malu muka dia sendiri..
    takpe Cik Epal comel..
    dia dengki la tu dia tak pemes..
    sedap2 je cakap gitu..
    biarkan dia..jangan amik hati..

    hihihihihi...
    (o_O)

    ReplyDelete
  84. bella suke tgk bebudak jeles. mcm nk gelak kuat2 kat telinga dorang..pebende tah nk ngutuk2 org. shial la. puihh *abg long dhil KL GANGSTER*

    ReplyDelete
  85. makhluk2 jelouse macam ni lah. :)

    ReplyDelete
  86. wow..sabo ye cik epal..muahaha

    ReplyDelete
  87. wakkkkkdiaaaa ingat comel ke? (ayat baru) kahkah T_T

    ReplyDelete
  88. she is rubbish not ur blog...hahaha

    ReplyDelete
  89. pokemon mane yg ckp mcm tu.. hadus.... sengal~ ignore jew....

    grrrr~

    ReplyDelete
  90. mengata terang-terangan tuh..elok tuh..hehehehhe..jgn main tikam belakang jek..kekekek

    ReplyDelete
  91. sedapnya cakap blog orang blog rubbish. cuba dia buat blog, agak2nye ade 1 follower je kan, iaitu dirinya sendiri? haha

    *back up cik epal*

    ReplyDelete
  92. haters memang tak habis2 nak ganggu hidup orang. tak paham lah T__T

    ReplyDelete
  93. SABAR la ye Cik Epal...Harus diingat tak semua orang suka pada kita..Cam artis gak ada yang suka, ada yang membenci...Yang penting "KAU TAK SUSAHKAN HIDUP AKU SUDAH"...Ada aku kisah..Rite???

    ReplyDelete
  94. biasa lah tu cik epal..orang dah jeles mcm2 lah cakap :)

    http://epalpai.blogspot.com/

    ReplyDelete
  95. haha naiss. chill okay cik epal! ramai lg supporters u! :D

    ReplyDelete
  96. korajaqnyaaa..dun worry. we alwayz support u cE!!

    ReplyDelete
  97. tak patut betul. entry cik epal best ape! x sah kalau 1 ari x buka blog cik epal ni!

    ReplyDelete
  98. pelik kn org mcm tu...tak nk bace, tak yah la bace...takde sape suruh pun kan...hehehe peace...=)

    ReplyDelete
  99. chill jew CE ~ stiap org ade hak nk bnci or nk suke kt sesape ~ biar jew org kutuk kite.. mkin dorg kutuk makin berat bahu sblh kanan kite n makin berat bahu sblh kiri dorg ~
    juz continue life.. ignore those people who doesnt give anythg 2 u ~

    ReplyDelete
  100. Hehe, kelakar tgk orang mcm ni. Sibuk jaga blog orang. Lantaklah blog cik epal mcm shit ke apa. Hahhaha :pp Dah memang blog cik epal sendiri. Lawok.

    ReplyDelete
  101. what the .... pompuan nie ?
    saye rase msti dye jeles ngan cik epal .
    utk cik epal , juz sabar jek . pompuan cmtu xyah layan .

    ReplyDelete
  102. sye jumpe blog owner twitter nie . ad mention cik epal jgak .

    ReplyDelete
  103. x payah pikir psl blog trafik org kenapa tinggi..nk trafik buat lah blog..lps tu kejorla trafik smpi terbarai perut..wakaka..betul x cik epal deariee..

    ReplyDelete
  104. eh apahal kejam sgt dia ni ?
    -__-"
    Grrr .
    KAlau blog ni rubbish , tak kan lah ada org snggup nak view =='

    ReplyDelete
  105. cik epal,jgn kisah psl pompuan tu?die tu mmg,suka kutuk org,benda yg remeh pon nk jd isu,try bukak blog die.die mengaku die paling jahat kt dunia ni.and u must also read all the post yg die buat.sume pos nk kutuk org je keje.mcm bangang gak pompuan ni,rmi je yg xsuka die sbb die mulut laser..

    ReplyDelete
  106. alah cik epal jangan sedeylah..belog kamu sangat cool !! :)

    ReplyDelete
  107. sabor je la Cik Epal... janji tak ganggu hidup orang lain... (^_^)

    ReplyDelete
  108. haha..org tu memang pelik sbb xsuka tp baca jugak blog cikepal.senang citer,dia bengong jugak.haha =.='

    ReplyDelete
  109. nama mcm penah tgk. wahahaha. dengki xabis2.

    ReplyDelete
  110. aiyo..this kind of person pon ada ka???

    ReplyDelete
  111. sabar eh..
    bkn cik epal gile traffic pon..
    kami2 ni yg duk skodenx2..
    huhu..

    ReplyDelete
  112. dia jelez lee tu...
    blog CE serious best...
    saje laa tu nk jatuhkan CE...
    pe2 pun blog CE trbaik wwookkkkk

    ReplyDelete
  113. wat derk je cik epal..derang jelez r tuh...huhuuuhuhu~

    ReplyDelete
  114. what in the world is her problem..please la jgn pandang dengan satu mata bila komen blog orang..kalau dia tak suka..beribu org suka..atau mungkin dia seorang yang loner takde kawan yang teringin nak beribu follower tapi tak dapat..sian..kurang kasih sayang ghupernyer dia tu!!cik epal jgn sedey yerk..yang dengki mmg ramai..

    ReplyDelete
  115. whatttt siapa ka itu? dia tinggal kat gua kot kalau betul dia tak kenal lagi cik epal ni..

    ReplyDelete
  116. hahahahaha..itu tanda orang super dengki dengan cik epal yang best tu..takpe jangan risau, saya tak dengki, jeles sket2 je..chill sista~

    ReplyDelete
  117. whatever it is..keep bloggin cik epal.
    we loves you! ^^

    ReplyDelete
  118. like post tuh bukan sebab like minah gendut tuh~
    gelak guling-guling jek kat die cik epal..
    sape rubbish? tak sedar diri lah tuh
    maybe rumah die takde cermin la cik epal...
    sampah sampah pun followers dah hampir 18k
    die hado..
    nan hado..

    ReplyDelete
  119. ini kes dengki ler ni.

    biar je CE !

    ReplyDelete
  120. hek eleh.. xsuke cik epal tak payah lah dtg blog cik epal..pastu nk kutuk2 hina2.. suke sgt menjana dosa.. apalah cik epal buat kt dia sampai nk ckp cmtu.. haish...

    ReplyDelete
  121. Well bkn nk kipas k...tp aq x nmpk pn apa yg sampah n ape yg nerakanye kt belog cik epal ni...ahaks...

    ReplyDelete
  122. aishhh ? tak faham juga knp dengan girl tu .. =.=

    ReplyDelete
  123. muahahah ! muke bajet hot, biase lah tu
    nak komen2 orang, diri sendiri tak tgk
    chill lah cik epal :)

    ReplyDelete
  124. pleaseee la..... tlg la wahai manusia2 sekalian. tlg tlg tlg la jgn amik pduli hal org len. suka hati anyone je la if dia nak buat anythng. gilo ko apo manusia camni, sepatutnya la kan, biar je la apa2 yg jd kat dlm dunia luar dunia local international, bgs ko dok buat hal sendiri. jgn dok bz hal org lain. eh apsal ak mcm out of topic ni. ROFL kekekek. anyway cik epal, best of luck. sabaqqqq ;p

    ReplyDelete
  125. gle kurang ajar...jeles sbb cik epal lg femes ar tu..

    ReplyDelete
  126. rambut sama hitam hati lain2..xpee..sbr ok

    ReplyDelete
  127. Just Only One Word :

    JEALOUS

    HAHA , dye tanak kata blog dye tak peymes xD

    ReplyDelete
  128. entah pape jer nk kate cik epal cm tuh.pedulikan dia (:
    sayang cik epal <3

    ReplyDelete
  129. dengkinye lah dia tu. sian kan dia? mesti blog dia xde sape yg bce! HAHA

    chill okay cik epal. kami adeee :D

    ReplyDelete
  130. cik epal...minah tu mmg mcm tu.mulut die mmg jahat.die pon mengaku yg die org jahat,die suke kutuk2 org.perasaan dengki die sgt tinggi,dan die suke cr psl ngan org lain

    ReplyDelete
  131. cehh !! nak jeles kat cik epal plak..try lah wat blog mcm cik epal..bleh dapat ribu raban ke x..haiyoo..ckp bleh lah..try buat..marah ni..huhuhu..sabar ehh cik epal !!

    ReplyDelete
  132. MWahahaha.. aku blogger bertahun traffik tak up up gak.. masing2 ada hak masing2 nak letak ape kat blog dorang. takyah la creepy sgt. macamlah bagus sangat dia tu. rilekss sudah

    ReplyDelete
  133. dunia skrg sume org nk popular. dgn cara neh dye boleh popular sbb komfem sume readers cik epal akan jejak nk kenal dye kalo dye tgl link. nk up traffic lettew :)

    ReplyDelete
  134. CIK EPAL..
    u r so cute!!!
    i always read ur blog..
    never mind, haters gonna hate..
    there is no way haters gonna love..
    kiamat dunia kali..
    u r one of my idol..
    i really love ur blog..
    keep on blogging..
    jgn risau bha..
    u have lots of fan support u cik epal..

    ReplyDelete
  135. CIK EPAL!!
    u r so cute!!!
    never mind, haters gonna hate..
    there is no way haters gonna love..
    kiamat dunia kali..
    keep on blogging..
    i really2 admire u..
    u r one of my idol in blogging thingy..
    ngee~~
    jgn risau bha..
    u have lots of fan here supporting u always..
    :D

    ReplyDelete
  136. Cik epal sapa?

    ketua kampung dia pun tau cik epal sapa. chaisttttt!

    ReplyDelete
  137. minah ni jeles la tu. tgk ayat pon tahu

    ReplyDelete
  138. lantak die lah.....biarla luncai dengan labu-labunya...

    ReplyDelete
  139. adoi...xpayah la nak burok hati sangat. haha. bazir tenaga ko je weh. buah bodo sudeh cik epal. xluak apa pon. ntah2 dia duk sakan hari2 jenguk sini. haha. loser gile!

    ReplyDelete
  140. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  141. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  142. dia tu jelez la k0t...k0n0n2 gli wat tapi pada hal tingin si0t- abaikan jer....

    ReplyDelete
  143. salam cik epal..
    AMin je la..
    memang wordless...
    Nak cari publisiti murahan la tu .

    ReplyDelete
  144. SETUJU ngan 'is wany'!!...n janji aku bole makan epal hari hari...chaiyokk

    ReplyDelete
  145. peh, kejelesan melampau tu. hakhak

    ReplyDelete
  146. biasalah tu...mana boleh puaskann hati SEMUA orang..mesti ada yang tak puas hati n xske...adat manusia

    (^-^)

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  147. biase ar tu stalker murahan :p
    sabor je lar cik epal :)

    ReplyDelete
  148. ate saborlah cikepal, nama pun blogger retis.. hanis zalikha yang kebaboom tuh pun dapat kritikan dia maintain cun jer, cikepal usah la layan, dunia retis POM POM POM cam kamu memang camnih lah :)

    PojiePooh; Hanya Satu...

    ReplyDelete
  149. walau apapun depa nak kata. i still admire cik epal. hee

    ReplyDelete
  150. kesian kt org jeles tuh,mest tak tido siang mlm pikio naseb dri yg ta pemes..ahaha....i think she read all this rite....ape yg bley ckp..kesian..

    ReplyDelete