Friday, June 17, 2011

(video youtube) Maharaja Lawak Minggu 12 Jozan , Sepah , Nabil , Jambu =)















JOZAN

"bukan janji pastinya adoiiiiiiiiiii" Johan Ah Cai konon konon David Teo. muahahaha





















NABIL

penjual cd cetak rompak terus jadi penjual otak otak













Rancangan Semanis Kurma jadi MANISNYA KURMA INI







SEPAH

Boboy baru sunat :D










JAMBU



Antara banyak banyak ni paling aku suka SEPAH lah. sebab SEPAH ni setiap minggu best kotttt. SEPAH yang paling konsisten. Tapi sesiapa yang menang pon tak kesah lah. Aku sokong je sesiapa pon sebab semua best :D


sila sila layannnn. ok bye!

17 comments:

  1. suka kalau sepah menag sebab best sangat..:)

    ReplyDelete
  2. gila kentanggg!! lawak abes diorang nie.. thanks cik epal coz update gila cepat ribut taufan.. hehe, =)

    ReplyDelete
  3. gila cepat cik epal update... heehe..

    ReplyDelete
  4. kita sama cik epal... saya pon suka sepah.. ^^

    ReplyDelete
  5. cik epal tgk x persembahan diorg yg lagi 1? sepah memang terbaik!!!

    ReplyDelete
  6. haha.. kreatif btol nabil ngan meja dia tu..

    ReplyDelete
  7. nasib baik nabil tak tersingkir. hehe. :)

    ReplyDelete
  8. nasib baik nabil tak tersingkir. hehe. :)

    ReplyDelete
  9. adoi x bleh kumpulan sepah...hahahaha

    ReplyDelete
  10. tak tgk sgt td :( tggu siaran uloangan je lahh :D

    ReplyDelete
  11. Cik epal, video tak bape clear laa... even loading lame, still t'sekat2...

    ReplyDelete
  12. minat sepah gak... hihi.. n jozann..:)

    ReplyDelete
  13. memang efficient cik epal ni:) tq for the videos! :)

    ReplyDelete
  14. hmmm....jozan apa kurang nya? keh keh keh...

    ReplyDelete
  15. PB suka sama JAMBU dan JOZAN ..harap antara yang ini boleh jd juara ML ..

    ReplyDelete