Friday, June 3, 2011

Takziah kepada keluarga Haidhar . Al-Fatihah

Innalillahi wa innalillahi raji'un.


Terkejut tadi ayah aku dapat call from Malaysia. sebab handphone ayah aku ada roaming. handphone aku tak ada. then ayah aku cakap Haidhar dah meninggal.


haaa? Haidhar dah meninggal?? biar betul?


yes. betul. Arwah kena langgar lori. baru je meniggal dunia ni. dalam pukul 1 waktu Malaysia tadi. Al-Fatihah


terkejut. aku sangat terkejut kau pergi dulu dari aku Haidhar. tak sangka aku. Allah lebih sayangkan kau barangkali.


Dulu aku pernah buat entri pasal arwah. arwah ni dia ni memang happy go lucky punya orang. walaupun perangai dia gonjeng gonjeng but hati dia baik. Even family aku pon semua kenal dia. mostly kawan kawan lelaki aku memang family aku akan kenal.



kalau handphone rosak ke hape. cakap je dekat arwah. mesti nanti dia akan betulkan. lepastu tak mintak charge pulak tu. baik betul. dah lah banyak kali jugak mintak tolong dia. handphone ibu aku pernah rosak, adik aku punya phone rosak pon dia betul kan, dulu aku punya skrin dekat phone hang pastu takleh guna pon dia betul kan. tapi semua dia tak nak caj. tapi ayah aku bagi lah jugak duit sikit tak pon belanja dia makan. kesian susah susah betul kan tapi dia tak nak apa apa pulak


Dulu arwah suka sakat aku dekat sekolah. nak baca KLIK SINI. bila ingat ingat balek rasa kelakar pulak dok gaduh gaduh macam tu. Aku rasa entri tu banyak jugak dapat feedback. Aku rasa arwah tahu pasal entri tu. dia baca pon dok bantai gelak.



dah lah . aku tak boleh nak menulis lagi dah. Mata aku bergelinang dengan air mata ni. serious aku tak sangka kau dah tak ada Haidhar

kepada kawan kawan sekolah aku yang sama sekolah dengan aku dulu dengan arwah,kalau ada yang baca blog aku ni. korang boleh lah ziarah rumah arwah hari ni. aku tak tahu bila kebumi. sebab baru dapat tahu tadi


Al-Fatihah. Sama samalah kita sedekah kan ye. Semoga roh nya dicucuri rahmat dan ditempatkan di dalam golongan orang orang yang beriman

27 comments:

  1. semoga arwah dicucuri rahmat. amin :)

    ReplyDelete
  2. Al-Fatihah.. moga beliau di tmptkan di kalangan org beriman..

    ReplyDelete
  3. al fatiha untuk kawan Cik Epal tu .
    ishh tak sangka kan ? c mok ada baca pasal Cik Epal lempang dia tu . sedih la kalau kenang balik benda tu dan macam tak caya je da tak da .

    ReplyDelete
  4. cik epal? serius? onie pon tak caya ni... sebab dulu kat sekolah kenal dia gitu2 je, da dua orang da kawan kita sekolah puncak alam dah tade...sorang g farhan tu..sedih gila ah even tak serapat macam cik epal rapat ngn dia...papepon sama-sama doakan dia moga arwah ditempat yang baik, al-fatihah~

    ReplyDelete
  5. innalilahwainalilahirajiun . takziah .

    ReplyDelete
  6. semoga beliau di tmpatkan dalam golongan org2 yug beriman.. Amin~~ Sabar yea cik epal..

    ReplyDelete
  7. moga roh die di cucuri rahmat..
    InsyaAllah...
    Ammiinnn..

    ReplyDelete
  8. takziah ye cik epal n family arwah..

    ReplyDelete
  9. semoga arwah ditempatkan di tempat orang yang beriman ^_^

    ReplyDelete
  10. cik epal,arwah haidar dikebumikan kat felda... tadi adik pegi jap...

    ReplyDelete
  11. al-fatihah.teringat arwah membe anum mnggal thun ni jgk.excdnt T_T

    ReplyDelete
  12. selamat di kebumikan moon...arwah sememangnya seorang yg baik...Tuhan lebih syg kn dia...

    ReplyDelete
  13. arwah sememangnya seorang yg baik moon... Tuhan lebih sygkn dia... selamat kebumi tadi..doakan arwah...

    ReplyDelete
  14. http://ezansahizzah.blogspot.com/2011/07/nota-untuk-arwah-abang.html

    terima kasih kerana byk buat entry utk arwah abg saya. doakan smoga dia bahagia di sana.alfatihah.

    ReplyDelete