Saturday, June 25, 2011

Tahniah Kumpulan Sepah Juara Maharaja Lawak!





Tahniah Sepah . Jadi juara Maharaja Lawak. Orang kampung aku ni SEPAH ni. Bangga kejap aku . muahaha



Sepah ni konsisten tetiap minggu. Tu aku suka tu . Then lawak dia lawak yang dekat dengan kita. Senang paham. tak pernah pulak aku tak faham dengan apa depa buat.



Mungkin lah rezeki anak si Shuib dengan Sarah menang ni. hehehe. yang best tetiba ada DAFI pulak keluar tadi kan? tak pasal pasal. haha :D


Aku ada dapat satu tiket VIP pergi Maharaja Lawak ni tadi. Tapi sebab dapat satu je, malas aku nak pergi, aku tumpang tv rumah jiran aku je tadi. hikhik


Tapi yang tak best. duit kena kongsi 3. Nabil lah yang best. Duit semua dia kaut sensorang. hehe


btw, Tahniah Sepah :)


ok bye!

37 comments:

  1. yes!! lawak yg best...consistent..paling best minggu lepas..."manisya kurma ini"..

    ReplyDelete
  2. Sebenarnya Nabil adalah pemenang malam ni sebab beliau membawa pulang RM150,000 sorang2. Yang lain semo kena share n dpt sorang RM100,000 je :)

    ReplyDelete
  3. Sepah mmg best la !
    mmg layak jd maharaja lawak :DD

    ReplyDelete
  4. Apasal tak pg cik epal??

    sepah best kan kan? :D

    ha part paling best ada Dafi!kehkeh!

    ReplyDelete
  5. alah... nak jozan menang..
    tkpe la rezki masing2 huhu

    ReplyDelete
  6. oh,diorg ni org kampong cikepal eh??woaah,besla dapat jumpa jep..hikhik..betul,lawak depa sentiasa membuatkan org pecah pancrease!haha ;D

    ReplyDelete
  7. peminat setia sepah jugak !!! hahaha memang lawak abis la...lagi2 part ustazah semput tu...memang pecah usus gelak...hahaha

    ReplyDelete
  8. SEPAH MAHARAJA LAWAK MELAYU MALAYSIA!!

    JOZAN MAHARAJA LAWAK POPULAR MALAYSIA!!

    TERBAIKLAH!! TAHNIAH!!

    ReplyDelete
  9. yang tak bestnya yaya la kena belanja pakwe makan meatball. ergh. mmg sepah best pun. wuu wuu

    ReplyDelete
  10. as salam..

    ▂ ▃ ▅ ▆ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

    dapat duit, lebihkan usaha mengaut sebanyak mungkin lawak2.

    <---siyes dah lebih sebulan langsung tak tengok tv. jozan yang mana satu aaa? gila cepat memori pasal depa ni luput. haha~


    Berubat Dengan Minyak Wangi Ka'abah

    ReplyDelete
  11. aida hepi giler bila dapat tahu sepah mng! :D

    ReplyDelete
  12. aku dah xnampak apa dah n sapakah yang menang..aku nampa kduit si pemenang tue je..hehe

    ReplyDelete
  13. Terbaek wok!! Hehe.. Kezen miss F ckp jozan mng.. Tp miss F hrap2 sepah menang.. Finally!! Big smile!

    ReplyDelete
  14. boleh ngorat nabil lepas nie..haha..

    ReplyDelete
  15. konsisten n hburkan kite setiap minggu...
    thniah sepah..kami sentiase sokong kalian wlpepon terjadi! =)

    ReplyDelete
  16. rezeki masing2 hehe tahniah je hehe..

    ReplyDelete
  17. hahaha... kwn2 sy byk yg target jozan yg menang... sekali meleset da...
    anyhow.. Sepah deserves that victory...
    dowg lawak giler kotttt!

    ReplyDelete
  18. tahniah sepah...memang BAEK PUNYERR!!!!

    ReplyDelete
  19. sepah mmg besh.. tp cume jep & shuib saje menonjol.. mamat mcm dah tenggelam.. knp eh

    ReplyDelete
  20. sepah konsisten, memang layak menang pun..tapi jozan pon klaka.. mail lambung terbaek..hihi..

    ReplyDelete
  21. Apa yang Gilerr di Maharaja Lawak Akhir??

    Rujuk entri ni:http://che-armad.blogspot.com/2011/06/maharaja-lawak-apa-yang-gilerr-di.html

    ReplyDelete
  22. Bila tengok ML semalam, sepah memang best! walaupon sy lebih minat Jozan, tapi terpaksa gak mengaku yg sepah semalam memang mantap..hehehe =D

    ReplyDelete
  23. memg tbaeklah sepah..
    always knsisten je lawak dorg...
    cngrates yawww!!

    ReplyDelete