Sunday, June 5, 2011

Hard Rock Cafe Ho Chi Minh

cerita di malam hari ...



Dekat sini berlian murah. Tah bila tah ayah aku ni dok tempah cincin untuk ibu aku pon aku tak dapat kenal pasti. tengok tengok cincin dah siap.


alololo sweetnya. rasa macam baru nikah pulak. jangan ayah nak praktis dok nikah lagi satu sudahhh

kau hado ?? muahahaha

ok hari ni pergi Hard Rock Cafe Ho Chi Minh

masuk Hard Rock semua terus jadi rock

barbie pon nak rock jugak

depa ni tak berapa nak rock sangat lah




ni fitting room dia. lawa kottt

dekat bawah boleh clabbing . jom headbanging jom

aku macam kenal je pose ni. lebih kurang lah macam ...




24: 7 !!! wakakakaka. tapi 24:7 pandai lagi lah nak exagerrate. kehkeh
ni dekat tingkat bawah. atas tadi tempat shopping

mula mula macam nak masuk jugak. tapi maleh ah sebab kena beli air. baik kitorang lepak pasar malam


ok lepastu lepak lepak minum kopi


white chocolate ice blended. wekkk tak sedap. rasa susu baru kena perah. nasib baik bukan aku punya

MINT CHOC. haaa yang ni aku punya . sedap wooo

green tea. ibu aku punya. dia kata tak sedap. rupa rupanya dia tak kacau yang bawah tu. bila kacau, sedap nak mampus lah green tea ni


ni siapa punya kopi tah

total. 20USD. dalam rm60 macam tu lah. kalau rm434,000 memang kayoooo. makcik kayoo. tapi tu mata wang dong

then pergi Ben Tanc night market. misi mencari baju raya masih berlansung. dekat sini ramai tau yang boleh cakap melayu. senang lah nak BARGAIN

awek ni pandai cakap melayu lah siottt. dia cakap ganu lagi. sebab pernah dok ganu. memang orang melayu pon ni.melayu kampar. tapi dia cakap melayu pelik pelik sikit but still lah boleh paham. ada nak nombor telefon??

mangga sini besar besar. tapi tak sedap. masam!

ciku pon besar. tapi ciku sedap

ni pulut. pulut warna warni. tangkap gambo je. tak beli pon.



ok nanti cerita lagi. babaiiiiiiiii~






43 comments:

  1. Romantis ayah siap hadiahkan cincin berlian kepada emak awak.

    ReplyDelete
  2. CE jaga2.
    mcm dh telekat je dgn 24:7 tu.
    hehe

    ReplyDelete
  3. romanticcc mak pak hang weii :)

    eheheee .

    ReplyDelete
  4. wah holiday kemain..~~syoknya..
    btw jelous ja tgk vanila tue

    ReplyDelete
  5. yay! smlm mintak, hari ni kua entri baru! thanx cik epal. hehehe

    ReplyDelete

  6. sweetnye parents CE.. hehe

    masuk2 Hard Rock Cafe, semua jd rock.. haha.. nice~

    Entri Terbaruu : Orang cakap aku hensem? errr!!

    ReplyDelete
  7. best gile cik epal. ni yg rs nk bwk family holiday kat sana. kalau tau kt wife berlian sana murah2, abes la. huhu

    ReplyDelete
  8. as salam..

    pergh!! pegi ho chi minh rupanya!!
    haha. selamat menternak lemak~
    nampak mangga tu macam sedap. oleh2 buah mangga skotak. ekeke. menternak lemak dengan jus manggo~

    XD

    ReplyDelete
  9. ni yg jeles ni, awat x ajak titew huhu

    ReplyDelete
  10. fuyooo...bestnyer nnt nk g gak ler ho chi minh!

    ReplyDelete
  11. Wah bestlah boleh jenjalan sampai Ho Chi Minh.Jgn lupa balik sudahlah ye.

    ReplyDelete
  12. jangan lupa beli t-shirt hard rock cafe ho chi minh tu...hehehe

    ReplyDelete
  13. OKAYYY FINE.JELES NI JELES TENGOK PUSING2 VIETNAM.GRRR -.-

    ReplyDelete
  14. haaaa....nmpak nye haku lg yg 1st..ngehhh3..
    ermmm..lain mcm jew pulut die 2.apesal x bli.kang bleh gak ternak lemak 2..miahahaha

    ReplyDelete
  15. Woahhhh macam kenla ah pose tuhh hahaha.ceteka ceteka :)

    ReplyDelete
  16. mate kamu lebih boolat dr mate siblings kamu tahu?

    ReplyDelete
  17. bestnyer....bestnyer....bestnyer cik epal....!!!!oiliday kenal2 tempat owg...

    ReplyDelete
  18. x ajak~~!!!nape ramai noh p sne ni?tiket murah ko?

    ReplyDelete
  19. buah ciku dia besar gedabak.....

    ReplyDelete
  20. best gile kau mun wh g vietnam. aku nak ikot!
    sampai hati kau hehe.
    bape lame kau g sane? eyh nnt project x pun kat vietnam kan?

    ReplyDelete
  21. Wah! Wah! Romantik betul Bapak Cik epal....hehehe..

    ReplyDelete
  22. carik baju sampai sana nun? haha..
    mak cik epal nampak muda !

    ReplyDelete
  23. cik epal...katak_ayu baru balik dari vietnam..pi cari telekung sembahyang kat masjid dok?gila kentang murah........pi market wholesale tak?nak kirim bag deuter..harga 5usd bleh....huhuhuhu

    ReplyDelete
  24. wahhhhh, cikepal pegi holidayyy . bestt tahu . romantik parent cikepal tu . HEHEH . tau tau je cincin dah siap ehh . heee

    ReplyDelete
  25. wah best nyerr cik epal jenjalan cuti2x..:-)

    jom join contest akak..hadiahnya tiket wayang utk 2 orang utk 10 pemenang bertuah...
    http://ellismelia.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. waaa...trharu gmba parents tuh..sweet ajer..=p

    ReplyDelete
  27. sweetnyerrrrrrrrrr mak ng ayah cik epal^^

    ReplyDelete
  28. ommmjayyy CE i was there too semalam! perempuan yg melayu-campa tu is my tour-guide! haha. what a small world. hope to see u here CE :)

    ReplyDelete
  29. sama lawa mak ngan anak...gmbr k-pop tak jadi yang menyelit tyu klkr la pulak...nmpk sgt posing gaya dulu2 punya...

    jom terjah en3 saya:
    kembar zul yahya

    ReplyDelete
  30. cik epal follow ler blog saya jugak...baru gempak diorang tengok..heh3

    ReplyDelete
  31. wah seronoknya.. aah adik cik epal muka mak cik epal lah.. :)

    Jom baca ni :Pahala Isteri..

    ReplyDelete
  32. CIK EPAL,
    NAK BARBIE TU...NAK JUGAK...
    PARENTS YG ROMENTIK BUAT RASA NAK KAWEN CEPAT...HEHEEE

    ReplyDelete
  33. sweetnye la mak ayah cik epal ye :)

    ReplyDelete