Saturday, May 21, 2011

(video) Maharaja lawak Minggu ke 8 , Nabil , Jozan , Jambu , Sepah , Sepah paling terbaik woh !

Nabil







paling suka lawak Nabil sebab relate dengan kehidupan now. paling tak boleh blah part AAK ? MOJ ! LOL! hahaha enjoy sudahhh

AAK = ada aku kesah ?
MOJ = Mak ok jewwww
LOL = Lots of love (tak tahu siapa ajar. dia tengok keeping up with the Kardashians terlebih kot. muahahaha)

LOL tengok video ni. I mean Laughing Out Loud :D







ok JOZAN boleh tahan jugak

part ni " awak yg mintak bius tu, awak cari la sendiri. " hahahaha serious tak boleh blah






JAMBU?? boleh lahhhh. bagi aku minggu ni lawak JAMBU biasa biasa je







SEPAH paling terbaik dari ladang !! seriously!!




"aku nak GOSIP sikit ni, bakal pengantin lelaki ni dia kerja PILOT"

"eh bagus la tu, gaji beso, cerah msa depan jahhh"


"mana nyaaa. dah selidik mana kerja PILOT"


"habestu??"


"JAGA TOILET"


muahahaha dengan muka selamba badak.


"tadi aku mandikan laki aku"


"ko biar betol ?"

"ye lah laki aku kan strok, kang biarkan dalam besen, lemas pulak orang tua tu"


hahahahaha :D


"aku rasa kaki aku dah kena penyakit kencing manis lah"

"tak pe lah sebab penyakit tu benda berdosa, jangan kau cari penyakit macam si POAH tu"

"kenapa si POAH tu??"


"ini elok kencing manis, POAH kencing berdiri"


" minahhh minahhh. si POAH tu kan gila, tak betul, sewel, itu yang lama, ni yang baru aku dengar, POAH kencing berdiri sambil berlari"



wakakakaka hadoiii tergelak aku sekor sekor depan laptop




personally, untuk minggu ke 8 ni. SEPAH paling best !!! mengong ah depa ni, lawak gila nak mampus. video SEPAH paling banyak sekali aku replay.


eh ok bye!

23 comments:

  1. bagi kite..JOZAN the best mlm ni...gelak tak berenti kot..

    ReplyDelete
  2. amboi kau cik epal. sampai ke subuh tengok vid maharaja lawak. aku pon. haha.

    tumirahkuncop.blogspot.com. kalau rajin jenguk2 la my humble abode tu. ;)

    ReplyDelete
  3. Saya pon suka Sepah. Yeayyy! Hehhehe. Tapi saya x suka nabil. Hukhuk.

    Saya dah LIKE picture cikepal. =)

    ReplyDelete
  4. hopefully x pelik lah sebab ada juga spesis haku yang tak pernah tengok maharaja lawak nie cik epal..hehee =D

    ReplyDelete
  5. sedikit terkejut nabil disenaraikan sbgi peserta bakal tkeluar.....hu. apo kono la ekau jang....

    ReplyDelete
  6. yeahh..sepah memang terbaekkk ;)

    ReplyDelete
  7. tak bule blah lawak sepah.
    tp speechless gak bila nabil di bottom 3.
    huu~

    ReplyDelete
  8. SEPAH mmg terbaek gile..gelak sorg2 dpn laptop mcm org gile..HAHAHA..

    minggu nie pilihan SEPAH and JOZAN..best !

    ReplyDelete
  9. betol la sepahh pleng terbaikk , lawak hbes :D

    ReplyDelete
  10. ahaa...sepah n jozan best..suka tgk dorg.

    ReplyDelete
  11. SaLaM CiK ePaL...

    NaSiB BaiK SeMPat TeNGoK PaRT SePaH... (^_____^)V

    ReplyDelete
  12. 4 pelawak ni bakal menjadi finalis maharaja lawak..

    ReplyDelete
  13. haha..kalau perasan si shuib tu kejap jadi jah kejap jadi timah..haha

    ReplyDelete
  14. haha..kalau perasan si shuib tu kejap jadi jah kejap jadi timah..haha

    ReplyDelete
  15. cik epal xde archive ke ek? camne nak tengok entry lepas2 ikut month/year? terbaik dari ladang minggu ni yang kat sidebar tu tak aci.

    ReplyDelete