Thursday, May 26, 2011

Trafik blog Cik Epal 11k UV setiap hari ? wuhuuuuuuu~

13,234 Uniques Visitors sehari ??? wuhuu pitammmm!!

average 11k UV per day. 82224 UV untuk seminggu memang aku tak pernah nak sangka pon.









but terima kasih toce toce kepada sesiapa yang sudi baca blog cik epal gonjeng ini. sebab blog merepek macam ni pon ada orang nak baca hari hari and terima kasih jugak kepada sesiapa yang doakan cik epal kurus! muahahahahaha



yeah this is personal blog. bukan blog gosip artis mahupun blog politik. tapi kadang kadang suka gak gosip gosip ni. but even ni blog personal pon. terima kasih lah kepada semua yang boleh tahan baca repekan aku dalam blog ni. tak kira juga yang juling baca entri panjang panjang aku .



ye aku sedar dirik blog ni tak berilmiah mana pon. tak ada lah berinfo sangat. cerita benda benda yang aku suka dan rasa nak share je. selalunya cerita benda benda yang aku buat hari hari, apa aku makan, je. kalau mood tengah bagus ye happy lah entry. kalau tengah bengang. hambik lah entry mengamuk setepek. kehkeh



ni just untuk record blog aku je lah. kalau satu hari nanti aku malas nak update blog ke hape. sebab busy melayan kerenah cucu cicit. at least boleh lah cerita kat cucu cicit aku dulu aku ada blog merepek tapi ada jugak yang nak baca. boleh berlagak sikit dengan cucu cicit aku dan suruh diorang fikir yang aku ni nenek yang ranggi dan gonjeng di zaman muda muda dulu. ouhhhh mesti comel cucu cicit aku kena tipu dengan aku nanti








ok the main point is adalah. sesiapa rasa macam nak beriklan dekat blog aku ni. tetiba berminat boleh lah emel aku di



moon_blink2@yahoo.com


untuk blogshop je lah ye. aku tak tahu ah ada yang cakap aku tak balas emel. padahal emel ni selalu aku bukak. but tak tahu lah kalau masuk SPAM ke hape. but selalunya aku akan balas.dan aku tak ada emel lain. ni satu je. sebab tetiba kang ada yang mintak emel lain selain ni. pelik aku. emel je dekat emel ni




btw, zillion thanks kepada sesiapa yang sudi baca blog cik epal gonjeng ni. tak kesah lah kau haters atau lovers pon.




eh ok babaiiiii =)




72 comments:

  1. puyoooo cik epal,retisss lah ;D

    ReplyDelete
  2. hebatnya cik epal! ^^ blog cik epal bes lah! :D

    ReplyDelete
  3. tahniah2...blog cik epal sgt gonjeng

    ReplyDelete
  4. buweeekkkkk!!!!!!!!!!


    tak heran...


    show off la tu...lalallalala














    *gua dengki...hahaha

    ReplyDelete
  5. wau.. ramainya.. tingginya.. banyaknya... HH paling tinggi pun XXX jew...

    ReplyDelete
  6. waahhh..banyak nye.. saya ni nak dapat 100 pon tertonggeng2.. heheh!!~

    blog Cik Epal sempoi la.. sebab tu saya suka baca :D

    ReplyDelete
  7. oppps kantoi jadi silent reader. hikhik. wahh mantap lah UV CE :DD

    ReplyDelete
  8. yehaaaa....!!!!
    assalamualaikum cik epal...
    saye dtg nak tegur2 nie la...
    hihihihi...

    ReplyDelete
  9. yehaaaa....!!!!
    assalamualaikum cik epal...
    saye dtg nak tegur2 nie la...
    hihihihi...

    ReplyDelete
  10. hahahah..gasak lar org mcm tuh cik epal oi.xleh nak puaskan hati smua org pon kan..heheh

    ReplyDelete
  11. sye dlu silent reader,skrg dah jadi violent reader..;)

    tahniah cik epal gonjeng!!teringin guk i nk pemes mcm u..*berangan*

    ReplyDelete
  12. Caya la c.Epal!
    hihihi...
    sy ni silent reader blog c.epal, skrang da x silent la kn?hihi
    Erm, cmne nk dpt uv 2 ek??
    xphm r, sy ni br bby2 ag dlm dunia blog nih..
    kalau ada kelapangan sudi kah kiranya c.epal terangkan n sudi2 la mengUVkan blog sy..bole ke gtu??hahahaha

    ReplyDelete
  13. Apakah rahsianya? Adakah pakai Sunblock UV Protection? wah soklan cm wanita hari ini lak rasa..

    ReplyDelete
  14. sedekah 500 sket kat sini mmg dah bersyukur gile2 dah.. hueheh

    ReplyDelete
  15. pakai bomoh mane cik epal???hahah

    ReplyDelete
  16. waaa syoknyaa... cik epal bila lagi nk jenguk belog MTT? :( haha :D

    ReplyDelete
  17. azie suka je blog cik epal =)

    ReplyDelete
  18. sy slalu jd silent reader cik epal :
    )

    ReplyDelete
  19. sy slalu jd silent reader cik epal :
    )

    ReplyDelete
  20. wah..congratelah cik epal...
    hunny mmg tak merasalah dpt trafik cm cik epal ni...

    ReplyDelete
  21. okehh, daa jadik violent reader :) btw, dah like pic tuhh :) terharu takkk? :P

    ReplyDelete
  22. ok silent reader dah jengoi dah =))


    ok nak silent balik zzZZzzz~~

    ReplyDelete
  23. Hiiiiii Cik Epal ! Hehehehe :D

    ReplyDelete
  24. hai cik epal..saya nk jdik violent reader ni..hahhaha

    ReplyDelete
  25. wahhh tahniah cik epal.. huhu..
    yg ngutuk2 tu biar je..
    kite kaut pahale hape.. hehe

    ReplyDelete
  26. tahniah3.. saya ni sehari paling ramai 30 uv ja..hihi..

    cer bagi tips sikettt..

    ReplyDelete
  27. hebat ahh CE. nak jugak jd cm CE. ngeee. pape pun. keep it up la CE. (:

    ReplyDelete
  28. tapi betullah kan...manusia ni pelik, kekadang yang tak suka tu yang dia dok baca...hahahaha...kompius sat...tapi tape cik epal kuat =D

    ReplyDelete
  29. wow..mmg ptut la..cik epal rmai followers..sukerr sgt bce blog cik epal..wlaupn newbie lam blogger, arap dpt jdkn cik epal sbgai idola.. sgt epy dpt bce sal geng retis....
    hehehe..congrats dpt traffic higher..=)

    ReplyDelete
  30. woott woott.. ala ala retisss gitu. kan? kan?

    ReplyDelete
  31. Hai kak cikepal (sounds totally weird) lol

    Fuyoo ! Tingginya trafik ! Love reading your blog especially pasal makanan. nyumnyum ! :)

    ReplyDelete
  32. makkkkk!!!!!!tingginye traffik cik epal!!...perghh...nak separuh???leh??hehehehe..

    ReplyDelete
  33. bestnya jadi cik epal...trafik tinggi je..tahniah ya..

    jijah blog picisan je..

    ReplyDelete
  34. best nyerrrr~~!!! nak macamni gakk!!uwaaa~dengki2..ni yang kene jadi cik anon ni.hahaha

    ReplyDelete
  35. cikepal yang gojes,terbaikkk ah traffic..congrats ;D

    p/s : biarkan saja mereka yang jeles tu ;D

    ReplyDelete
  36. fuyooo. stand applause untuk cik epal :)

    ReplyDelete
  37. eleh diowg jeles lettew~sbb tuh ngata..ehe...chaiyok2 cik epal!!

    ReplyDelete
  38. Assalam cik epal..:)
    memang best laa kan,dapt traffic macam tu..kasi aisya skit cik epal..heehe

    ReplyDelete
  39. no wonder la ur viewers bnyak mcm tuh. u kan cute. hee

    ReplyDelete
  40. cik epal .... hebakkkk la cik epal,tak ilmiah mendenya? bab merepek tu paling saya suka, lagi dengan cik epal merepek, best jugak..wekeke..sebab blog yang serius sangat ni biasanya kureeengg (saya lah kata) n bab2 makan tu ilmiah jugak pe! dikala eden lapo, satu persatu dibukaknya untuk menjadi tatapan even tak dapat makan bebetul pon... hiraukan je yang kondem cik epal tu,dorang jeles,kompom! so... be urself kay...

    ReplyDelete
  41. Apa sebut Jakun2 ni? Nak kena sumpit ke?..

    ReplyDelete
  42. ok sy mengaku selama ni jd silent reader je..
    hehehe..
    ari ni bru nak komen..

    cik epal singgah2 la blog sy ye..
    komen kt sane plak..
    keh3..

    ReplyDelete
  43. walaupun blog cik epal pnjang2,ngarut2 PU xkesah....lagi PU suke bace...pedulik kan org yg jeles kt cik epal tuh...bukan cik epal ggu idup dorg pun...

    ReplyDelete
  44. ha8..ske bace blog CE.everyday lau bukak blog,msti pergi blog CE..he3...

    ReplyDelete
  45. perh....terjuling dan terbeliakkkk tengok trafikk cikepal nih!!!!whoaaa!!!!!

    ReplyDelete
  46. fuhh terasa bab silent readers tu..hehe..salu jdi silent readers je..tpi mmg sukela blog cik epal ni..wt ati mkin nak makan nak makan je kejenye..haha..

    ReplyDelete
  47. haha.. HAI!! so,skrg da xjd silent reader dah,kan? =D

    ReplyDelete
  48. sukaaaaaaa sangat blog cik epal. wwwuuuuhhhuuuuuuuuu :DDDDD

    ReplyDelete
  49. oh GOD. i envy u cik epal. serius....i punye usah kata 11ribu, 11 orang pun nasib baik sehari.

    seminggu punye hampir 100,000 what an achievement. walau blog cik epal x berilimiah memang diakui tapi kenapa i still baca sbb u suke update hari- hari dan i rasa u jujur dlm penulisan.

    cik epal pernah komen blog i tapi yelah dulu punya i jarang update, sekarang je br rajin. keep update k

    ReplyDelete
  50. keep it up..lov reading ur blog.
    muahhh2..:)

    ReplyDelete
  51. dah terlebih violent readers danie..
    ngeh2~
    so jelez dgn uv tu..hekhek

    ReplyDelete
  52. tahniah ye cik epal..banyak income boleh dapat tu..:)

    ReplyDelete
  53. cik epal , mcm mana nak letak skyscraper nuffnang kat tepi tu ? hee. thanks. btw, tahniah for the UV. :)

    ReplyDelete
  54. cik epal , mcm mana nak letak skyscraper nuffnang kat tepi tu ? hee. thanks. btw, tahniah for the UV. :)

    ReplyDelete
  55. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  56. wah bestnyer..byk giler UV jeles maaa...

    ReplyDelete
  57. wahhh.. cik epal.. meletup erk.. kena belajar ngan cik epal nih...

    ReplyDelete
  58. mintak sikit UV kamu boleh? sy punya UV boleh bilang dgn jari kaki haha..btw gambar cik epal tu canteklah..nampak kurus je muka..

    ReplyDelete
  59. baru rasa nak tegur sebab cik epal suh tegur...selalu silent reader jea...moga epy2 selalu la cik epal..:-)

    ReplyDelete
  60. trafikkk banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. hehehheheh.

    style la cik epal mengayat tu. :)

    ReplyDelete
  61. ramainye viewers cik epal, jeles jeles. ehe

    ReplyDelete
  62. wa..ramainye pengunjung beliau..tahniah cik epal....

    ReplyDelete
  63. blog cik epal memang bess pun arhh !

    ReplyDelete
  64. waaaaa,hebat2..huhu..1 UV yang datang ke blog cik epal tiap2 hari tu, saya la penyumbangnya..hehe..wink2

    ReplyDelete
  65. Dengan kadar UV cenggitu memang bagus untuk offer RUANGAN IKLAN...tapi untuk blogshop je kan...baru ingatkan nak promote blog kita yang tak semenggah nie...huhuhu

    ReplyDelete