Tuesday, May 24, 2011

Kalau tension tension tu, meh lah teman bawak awok pergi SPA

tawaran hebat ! tawaran hebat !

RM48 instead of RM415 for Meridian Face Guasha Treatment + Bust Detox & Firming Therapy + Meridian Point Body Therapy + Uterus Lifting Massage + Scalp Guasha Massage at Heavenly Touch, Kota Damansara [88% OFF]


tawaran yang sangat hebat bukan??? gila engkooooo dari rm415 dapat empatpuloh lapan hengget je. ini sangat masyukkkkkk~



Aku suka jugak tengok promotion MilkAdeal ni. sebab promotion dia bapak murah. kawkaw punya harga dia bagi. contohnya macam spa ni lah.



Heavenly Touch Beauty Saloon sekarang tengah offer Meridian Face Guasha, Bust Detox and Firming Therapy, Meridian Point Body Therapy, Uterus Lifting Massage and Scalp Guasha Massage dengan hanya rm48 jeee. kalau tak offer, kena bayar rm415 tau.



Kalau sekarang ni anda tengah stress, sakit leher, sakit punggung, sakit pinggang, tergeliat urat, urat lari lapanpuloh km ke, urat hilang ke dan macam macam lah sakit boleh la pergi spa ni.



ada jugak luxurious 20 minute Scalp Guasha Massage yang meringankan kepala bagi sesiapa yang ada migrains. bukan majerin ye. dan boleh membantu meningkatkan peredaran darah di kepala






untuk ibu ibu yang baru mendapat baby pon boleh jugak pergi spa ni sebab boleh membantu mengencangkan otot pinggul setelah melahirkan. perghh ayat aku kemain "mengencangkan" tak boleh blah.



ni alamat dan number telefon mende alah ni


Heavenly Touch Beauty Saloon 
Phone: +6012 3777 665 / 017 3777 661
46-2, Jalan 5/10, Dataran Sunway, Kota Damansara, Petaling Jaya
Kuala Lumpur 47810
MY


kalau nak tahu detail yang lebih lanjut, boleh usha dekat SINI.


tawaran hebat ni. murah murah!! sila lah usha usha dan pergi ke SPA ini.bila lagi nak dapat tawaran macam ni. ye dak?  =)

ok bye!

8 comments:

  1. aicewah cik epal.. pergi spa .patotlah semakin hari semakin cantik. 0ulsss.. TERBAEKK (boboi boy)hahahaaha.

    ReplyDelete
  2. SaLam ciK ePaL..

    SaYa BuaT SPA KaT RuMah Je... FRee... HeHe!~ (^_____^)V

    ReplyDelete
  3. wahh masyuk laa!
    ohh btw try usha video depa ni,
    konfem berdekak!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7MGkKkPjwX0

    ReplyDelete
  4. CE~ jumpa kembali::hoho..pe kabau? silalah approve den =) btw, kalau mari Sabah gtau..boleh den bwk g Menternak Lemak..

    ReplyDelete
  5. wow.. murahnye cik epal.. shuke3... cik epal, tumpang bertanya.. dlu, cik epal rujuk doc mne ye, tuk msalah kulit cik epal tu.. boleh bg details, mia nak try la.

    ReplyDelete
  6. kompem ramai click churp2 kau en!

    ReplyDelete
  7. mila teringin nk buat fish refleksologi eee..geli² hahaha...
    ada x rawatan 2 :)

    ReplyDelete