Tuesday, May 10, 2011

HITLER marah kumpulan GULA GULA . Serious lawak nak mampus

peha cantik lettewwwww

kengkonon nak tiru wondergirls letewwwwwwwwwwwwww budak kumpualn GULA GULA ni?? wakluuuuuuuuuuuu~



video ini sangat lawak. cerrr layannnn cerrrr layannnnnnn:












muahahahahaha. hanya mampu gelak. thumbs up lah pada sesiapa yang buat video ni. kreatif gila. bergegar gegar lemak aku dok gelak. sengal dowhh. hahaha :D


ok bye!


Jangan lupa vote blog cik epal !









VOTE ME HERE . Sila lah vote hari hari ye. Hari ini dah vote, esok pon vote lagi, nanti lusa pon jangan lupa vote jugak! :D

36 comments:

  1. hhihihihihihihi.. sya pun try nak jd K-pop nie..

    http://lululalalengleng.blogspot.com/2011/05/m-pop-k-pop-mari-tgok-pop-baru-lagi.html

    muahahahahaha.. idea from cik epal la nie.. pasal budaya kita nak tiru korea,....tau nie pun sebab baca blog cik epal la..:)

    ReplyDelete
  2. ..HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH... lawak gila seyhh ! pandai betul sape yg buad video neh.. gud jOb lahh ! :D

    ReplyDelete
  3. hahahaha...akak pon pernah tengok video tu..lawak sengal

    ReplyDelete
  4. lemak onnie pon gegar2 layan vid sengal tapi bkesan ni,,ahahahah...semue btol...sentap ler depa tu kannnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  5. HAHAHAHAHAH, itu je mampu. Sumpah lawak. ;D

    ReplyDelete
  6. "bahaya untuk kanak2.." betul tuh betul tuh, hahahahaha..:P

    ReplyDelete
  7. kahkahkah, lawak gilaaaa :D terhibur sikit ak mlm2 ni.. hee

    ReplyDelete
  8. kah3..

    dah tergolek2 tengok video neh..

    lawakkk

    ReplyDelete
  9. kahkahkah!sangat lawak okey! ^.^

    ReplyDelete
  10. hahaha... sangat2 la kreatiffff!

    ReplyDelete
  11. haha , baru aje bace pasal kpop malaysian nih tadi HAHA siyes enjoy gile layan video nih!!!!HAHA ;)

    ReplyDelete
  12. hahahahaaaa... memang the best la!

    ReplyDelete
  13. muahaha,baguiihh sangat videonya. tak minat dengan kpop malaysia aka GulaGula ni. dah orang melayuu tu, ikut je la cara melayuu. huhu.

    ReplyDelete
  14. memang tererlah...hahaha...hitler ni cam dah jadi fenomena stat dari proton dulu...hehehe

    ReplyDelete
  15. erk. tengs tengs korang sumer. tak sangke plak bleh jadi viral camni. haha original post aku kat sini;
    http://www.syahmiyem.com/2011/04/gula-gula-bala-bala.html

    ReplyDelete
  16. gula-gula, bahaya untuk kanak kanak. betul tu ^_^ perlu makan makanan berkhasiat. kreatif video ni ;)

    ReplyDelete
  17. Terbaik la video tu.... dah la kelakar....ada mesej pulak tu.... two thumbs up la saper yang buat! Thanx to cik epal tolong upload..:)

    ReplyDelete
  18. hahahahahahahahaahahhaha

    lawak bebenor ;)

    itulah pentingnya moral education :))

    ReplyDelete
  19. wakakaka siyes lawak gilerrr
    tak menahan "takpe Ana, minat 2pm takpe" wakakaka guling2 masuk bawah katel trus hahaha :P mmg super kreatif la sape yg wt video tuuu ! :P

    ReplyDelete
  20. salam, CE.
    ce CE cari manglish misheard dkt youtube.sub title in manglish dpd kpop.especially lagu SHINee lucifer. gile terlentang den!! ;)

    ReplyDelete
  21. salam.
    CE,ce dengar ce dengar manglish misheard di youtube lagu kpop. especially lagu dr SHINee-Lucifer. gelang kuang lontang den!!

    ReplyDelete
  22. boleh glamor ke mcam tu??huhu..

    ReplyDelete
  23. marah betoi hitler dekat gula gula ek. haha

    ReplyDelete
  24. hahaha..mmg lawak la ...
    kene btul dgn gaya

    ReplyDelete
  25. hahahah dhlah x tutup AURAT nak tiru korean artis pulak!aku sound dia suruh dia pakai tudung,hahahahaha kawan2 aku yg kutuk dia sume dia banned,hahaha mmg sial sungguh diaorg ni!

    ReplyDelete