Tuesday, May 24, 2011

Celebrity Style Inspiration - #1 Selena Gomez yang cute miut! =)

Aku suka tengok orang comel comel cantik cantik stylo stylo. Sebab orang macam ni dia nampak confident je dengan diri dia. Aku suka jugak tengok selebriti punya style. ramai selebriti yang stylo stylo. Lepasni aku buat lah entri entri style selebriti yang aku minat. untuk membuka tirai entri "Celebrity Style Inspiration" aku , selebriti pilihan pertama aku adalah:




SELENA GOMEZ yang kiut miut !!!! =)


i love her smile =)

Meh kita usha gaya STREETWEAR Selena Gomez ni. Aku suka Selena Gomez punya style STREETWEAR sebab dia tak ada lah seksi sangat macam artis barat otak karat yang lain. style dia simple but menarik. gaya dia kena lah dengan watak dia yang muda remaja gitewwwww.


Meh kita usha sikit meh style Selena Gomez yang kiut miut ni:








zaman dia muda muda ni

Selena Gomez gets bangs! =)





eh eh ni hape kejadah kah ini??


dia punya style tak berserabut. and tak banyak warna sangat. sedap mata memandang. SIMPLE tapi tetap ada style . aku pon lepas ni nak pakai macam ni lah. taknak serabut sangat. pakai SIMPLE SIMPLE je. kot kot lah tetiba muka aku jadi cute macam Selena Gomez ni ke tetiba kang. muahahaha





tapi aku rasa, Selena Gomez ni pakai hape pon tetap nampak CUTE. sebab muka dia comel dah. pakai kain batik pon aku rasa dia cute! =)


aku harap SELENA GOMEZ baca entri khas aku untuk dia ni. kot kot dia terharu sebab aku suka style dia ke hape. mana lah nak tahu kan kot kot dia pulak suka style aku. Hye SELENA GOMEZ. i am CIK EPAL GONJENG. muahahahahaha :D



eh ok bye!

30 comments:

  1. tak silap akak kan dear...gambo dia masa baby tu banyak kan yg derang put on mekap tu..memang comel betul anugerah ALLAH neh...**cik epal pon comel jugak!! meh banje akak cepat!

    ReplyDelete
  2. baby face gile kot selena ni. ^_^

    eyh. gmbr last tu semacam je. haha

    ReplyDelete
  3. stylo giler kn selena ni..patut r justin bieber tu brkenan..hihi

    ReplyDelete
  4. yelaa..selena gomez mmg cute gilee..suke sgt tgk die..hehe ;)

    ReplyDelete
  5. hehee...memang cute kot...Boleh je CE nak jadi macam die. Tapi saya labih suka CE jd CE jek. Baru shaheizy Sam's CE suke...btl kan kan kan...=)

    *CE kene pastikan Selena paham BM dulu. Bru die boleh baca entry nie tau..huhu

    ReplyDelete
  6. mila pown suka giler kat selena gomez 2...lagu dia pown best!

    ReplyDelete
  7. Selena Gomez memang comel, suara pun sedap. Cik Epal kena letak Google Translate ne mana tau SG betul2 datang. hehe.

    ReplyDelete
  8. comel2. aku pon ske style die, simple tp style gile.. hehe. start ske die movie another cinderella story..

    ReplyDelete
  9. waaa dia memang super duper cute kan..lovey dovey!pandai nari lagi =)

    ReplyDelete
  10. mayra pown suka Selena Gomez! :D dye tersangat lah comel! :D

    ReplyDelete
  11. Selena Gomez pernah berlakon dengan Demi Lavato dalam Barney masa kecik². :) :)

    ReplyDelete
  12. selena gomez yg memang cute miut!
    selama yg inna observe pn,style dia tu simple jer..senang jer nak follow up selena punya sytle...:)

    ReplyDelete
  13. muka dia cam sharifah aryana adik sharifah amani yg dlm mukhsin tu lah! kan2..??

    ReplyDelete
  14. cutenya selena gomez nih...cik epal boleh dikategorikan selena gomez malaysia...suka takkkkkk

    ReplyDelete
  15. die sgt comey!!! cik epal jgk ^_^

    ReplyDelete
  16. Alia pun suka selena gomez ni, tiut miut je org nya, sweet mata memandang yekk, oh ye.. apa cerita cik epal dgn mr buck ehh? lama xdngar cerita korang bedua, hihiii

    ReplyDelete
  17. muahaha selena gomez my idol. haritu qa pn ada buat entry pasal selena, serius selena cantik!! auwww

    ReplyDelete
  18. Jambunya selena Gomez...LIKE byk3...

    ReplyDelete
  19. suka gak Selena Gomez..ada gak wat entri pasal die..

    http://hidayahsapidih.blogspot.com/2011/05/selena-gomez-sangat-comel.html

    ReplyDelete
  20. comelnyaaaa
    muka flawless gila ^^

    ReplyDelete
  21. Kalau tak silap, Selena Gomez ni gf Justin Bieber skrg eh ?

    ReplyDelete
  22. hahah..mmg btol lah ko gonjeng cik epal..selena mmg cute..aku rasa 2 slh 1 sbb byk org meluat sgt ngn justyin bieber 2 kot..hahaha.. kalo aku jd selena bek aku amek taylor lautner a.k.a jacob twilight (yg peluk dia kt pic atas tuh)

    ReplyDelete
  23. serious, i hate selena gomez before, with no reasons.but after reading ur post, tibe2 rase suka pulak kat die.yeah.she looks too innocent :)

    ReplyDelete
  24. hahah sy kakak salina gemiss..hahahahhaha

    ReplyDelete