Wednesday, May 25, 2011

Cadbury Choclairs . Masa untuk bertarung dengan GRUMPEE yang jahat ! pencurik ! kita bako kita bako!

Hye korunkkkkk~


Ingat lagi tak entri aku pasal "Cadbury Choclairs Pop It or Drop It Contest" dulu ? kalau tak ingat KLIK SINI.


korang main tak? rugi wooo kalau tak main. hadiah gempak gempak kot. Contest ni berlansung dari 1st April - 27th May. ada masa lagi ni nak main? jom jom main game ni. dah alang alang doploh empat jam korang online facebook tu kan? boleh lah main game ni sekali.


kawan kawan dari facebook aku ada jugak yang cuba main.




Ini antara yang teratas lah dalam kawan facebook aku.Tapi ada jugak aku tengok yang lagi gempak markah dari ini. Eh korang yang main ni jangan lupa share markah korang dekat Choclairs FB page tau. mana ah tahu rezeki nak menang




Setiap level game power korang akan naik. power power yang kau ada ni lah yang boleh membantu kau lawan semua musuh musuh yang ada. power power dia macam :



@ Caramel Grenade
@ Choco Boomer
@ The BBB Move






cara nak main senang je. korang perlu peka dengan kemunculan Grumpee yang cuba nak mencuri Choclairs yang sedap itu




GRUMPEE ni jahat, kerja nak mencurikkk aje. Sebab CHOCLAIRS sedap sangat. Sebab tu dia nak curik



nak terajang, nak tembak, nak lempar bom karamel, nak tumbuk ala ala stone cold pon suka hati lah. janji depa tak boleh nak ambil korang punya choclairs. amboiii sesuka hati je nak curi Choclairs orang apa hal kan? pergi beli lahh. seploh sen je pon taik idung masin tau


ok ni benda best aku nak bagi tahu. sesiapa yang dapat top 30 dan mendapat markah paling tinggi akan dijemput ke ON-GROUND GRAND FINALE EVENT



Tapi dekat ON-GROUND GRAND FINALE EVENT tu ada jugak benda yang korang kena tempuh lah dekat sana.



nanti akan ada Choclairs "exploding" yang betul betul kawkaw punya coklat dia kasi letop punya


setiap halangan membolehkan pemain kumpul mata. mata yang depa dapat tu akan di tambah bersama markah yang depa dah dapat masa main online game dari Facebook tu. Peserta yang dapat paling tinggi markah untuk keseluruhan akan menang GRAND PRIZE


rasa macam best pulak sebab main main game online, tetiba jadi betul kat real life bila boleh main dengan coklat betul betul, sambil boleh letop letop coklat kehkeh :D



alaa main game ni senang je dowhhh. kau kena main untuk dapat mata tertinggi sepanjang minggu je dan korang berpeluang untuk memenangi salah satu hadiah mingguan.



kalau nak menang hadiah utama, usaha lebih sikit lah. kena lah main sampai dapat mata tertinggi sepanjang contest berlansung. senang macam makan tempe je kan ??



Hadiah mingguan:


@ 1 x HP Mini Notebook
@ 1 x Telefon Bimbit HTC Wildfire
@ 1 x Sony Playstation Portable GO
@ 1 x Kamera Sony Bloggie Touch


tapi hadiah mingguan ni ada jugak yang dah menang


tapi hadiah utama belum lagi ada orang yang menang. hadiah meletop dowhhh



Hadiah utama : Percutian 4 hari 3 malam untuk 4 orang ke Gold Coast Australia. (pakej termasuklah pas sehari Movie World untuk 4 orang)



berminat nak main game ini dan menang hadiah letop letop ?? baik korang main. rugi dowhh kalau tak main. benda senang je kot. boleh menang hadiah best best. kalau nak main, boleh LIKE facebook ChoclairsMalaysia dan selamat bertarung. chaiyok2x!!!


ok bye! selamat bertarung ! =)

Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

20 comments:

dilla ohh lala said...

da maen..tp cam xde harapan jek! muahaha!
cik epal score tertggi brape?

a n a s t a s y e a said...

Boleh join nie !

anastasyea's latest post .. Kotak Hantaran Perkahwinan | Putih Silver Tema Pilihan?

nana riduwan said...

biar betol ade yang smpai 35k markah..nana paling tggi pown 5k je.. :(

♥yaya budak suka embun♥ said...

wahhh

hadiah menarik gilooosssss


nk join lah jugak :P

soooooour said...

cam best la...nak try ar skali dua...ngeee...~~

siti raudha said...

follow cik epal,hope follow me back..tq..

isabelle said...

arkk..mmg xtererla benda2 nie...

cik epal,ni ha..entrynye..
http://thesnowwybear.blogspot.com/2011/05/pendidikan-moral-di-jusco-bukit-raja.html

Cik Rose Cute said...

Akak tak pernah mainlah cik epal...jarang bukak facebook...

Nurul Afiqah said...

cik epal saye punye no 4 la...hehe..nnti nk main lgi la..lwn cik epal..haha

jeely jelly said...

peh ! gold coast tu... sape dapt.. untunglahhh :)

cik epal pernah dpt hadiah mingguan x ?

Almade Nespesor said...

haritu main dapat 6410.. tp xmenang2 juga.. hakhakhak

rafiqa said...

da try, susaaaaaaa! haha

SafSafRaRa said...

huhuhu suka main game yee..

jom ramai2 join contest ni
cash prize menanti pemenang tau..

http://ineedtoblogmyself.blogspot.com/2011/05/blog-contest-contest-saya-nak-menang.html

dun missed out =D

.:DyA_NaDiA:. said...

as-salam..cik epal..sy nk mnx maaf..sbb ad sebut nme Cik Epal dlm post blog sy..bkn pe sy teringt entri CIk Epal yang ade org amek entri cik Epal psal kmpln gula-gula xclap..tnpe gtaw..and claim it is theirs..sy arap Cik Epal xmrah..:)!!

ayie said...

waa pepagi sejuk lepas hujan best ni makan cadbury

risa said...

eh...macam best je...nak layan sat
kang kalo akak tak layan cik epal jgn marah nooooo

Syafikway said...

wawawah

Sufy said...

wowww!! hadiah lumayan tuh..tpi mcm x sempat je nk join..uhuk2 :(

lily lotus said...

mak aii mmg tak jalanlah kerja kat opis. akak suka jer!

osHin said...

kembar cik epal "Kim Kardashian" da tunang...cik epal bile lagi...hihi

jgn marah :-)

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !