Wednesday, May 11, 2011

" bang.. saya nak Nasi Goreng Pattaya . tapi tak nak telur . pandai pandai lah abang buat "



Nasi Goreng Pattaya


" bang.. saya nak Nasi Goreng Pattaya . tapi tak nak telur . pandai pandai lah abang buat "


kau rasa kan abang restoran tu balas apa?? adakah dia bagi pelempang dekat aku??


eh ok bye!



67 comments:

  1. musti cik abang restoran tu suh masak sendirik! ha3..

    ReplyDelete
  2. cik aple....
    ala..knpe.......
    knpe minta tak nak telur...
    knpe tak ckp xnak nasi??
    :-p
    hahaha

    ReplyDelete
  3. si gila... kalau jadi abg dah lame sumbat sebdok kat lubang hidung die...

    "Abang nak nasi goreng ayam, tapi xnak nasi leh"

    ReplyDelete
  4. klu akak, akak bg kuali kat cik epal, surh goreng sdri..kikikiki

    ReplyDelete
  5. klu akak, akak bg kuali kat cik epal, surh goreng sdri..kikikiki

    ReplyDelete
  6. rasa2nya abg tu berhenti kerja kot sbb terlalu tensyen disebabkan permintaan merepek dari pelanggannya

    ReplyDelete
  7. camner tuh nasi pattaya tanpa telur ???hahha...mesti pening tukang masak tuh...;p

    ReplyDelete
  8. cik epal. tu bukan nasi goreng pataya. tu nasi goreng takpayah. haha

    ReplyDelete
  9. hahahaha, camno tu nak buek?? dah vote cik epal, kalau mng belanja epal sebiji ekkk hehhe

    ReplyDelete
  10. haha. kelakar je cik epal nie.. ade lak tak nak telur.. dah nasi pataya memang kena ade telur.. hihi.

    cik epal buat saya terliur taw pagi2 nie.. ^^,)

    ReplyDelete
  11. hahaha..maknanyer nak nasi goreng jela kn..hehehe

    ReplyDelete
  12. ko kan dik nonn..ape motif itu soklan? hahahaha dah nama pattaya memang le bubuh tulurrrr..agagagaga

    emmm..memula buat muke kelat2..peh tu senyum2 sumbing (dalam hati, lawo gak minah neh) ekekeke
    peh tu dia jawab le..nasi goreng lain banyak le adik maniss..

    ReplyDelete
  13. KAMI pernah order nasi pataya siap mintak telur dadau, masa tu tak tahulah kenapa KAMI lupa yang nasi pataya dah siap ada telur. :)

    ReplyDelete
  14. haha, free2 je nk bg penerajang gitttuwww :D

    ReplyDelete
  15. abg tuh jwb per..?!!

    Okeh..abg letak EGG!kau nie sekolah ker tak cik epal?

    hahaha..mcm mana kalau nasi pataya tak letak telur??

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. haha.baek u order nasi grg kampung jeh.dah nama pon nasi pataya,mestila letak telur.haha.

    ReplyDelete
  18. hahahaha.. bukan penerajang je kot.. mungkin dia pengsan sebab pening..haha

    ReplyDelete
  19. haha, bia betol cik epal nk nasi goreng pattaya xnk telur..hbs tu nk bngkus ngn ape? haha

    ReplyDelete
  20. fuhhh nasib baik lah korang korang ni bukan abang restoran tu.

    ReplyDelete
  21. bez la perminataan cik epal..:)

    ReplyDelete
  22. merepek la cik epal.. nak balut pakai pe ehh..haha

    ReplyDelete
  23. Haha boleh plak cam tu ek..tp customer always right kan hehe kenala gak abg tu buat =)

    ReplyDelete
  24. pastu mintak air orange juice dan ckp bang nak juice aje oren takmo hehehe sure lg bebulu abang tu haha

    ReplyDelete
  25. mesti diam tukang masak tue apa yg cik epal cakap..ehhehehe

    ReplyDelete
  26. Assalam cik epal..:)

    die cakap:

    dik, meh dapur buat sendiri!!hahaha

    ReplyDelete
  27. haha aduiyai cik epal...xde soklan gile lg ke...hahaha...

    ReplyDelete
  28. klo xda telur tu bukan nasi pattaya namenye.

    haha

    ReplyDelete
  29. wah, camana mau buat tu..dah tentulah ada telur kata pataya....haha

    ReplyDelete
  30. saya pernah order
    "bang, nak telur dadar taknak telur yer bang!" ngan confidentnya!
    pastu abg tu ckp: "dah xnak telur, nak buh ape dik oi?"
    opsss... sebenarnya nak telur dadar taknak bawang! hehehee

    ReplyDelete
  31. oh kebetulan~~blog saya pun cerita pasal telur jugak~yay~

    ReplyDelete
  32. tu dah tak jadi nasi goreng pattaya.

    jadi nasi goreng je. cer cakap kat abang tu nak nasi goreng. konfem tak kena terajang. lalala ;)

    because sharing is loving,

    Aspirin Mask : Rawat Jerawat dan Hilangkan Parut

    ReplyDelete
  33. dlm hati abg tu ckp "Ah, tak koser la aku nk layan minah ni.." :D

    ReplyDelete
  34. hahaha lawak tul..tp kalo cik epal nk tau..ck pernah mtk kueh tiaw ladna 1 tp xnk kueh tiaw..agak2 cmner upa mknan tu??hahaha..

    ReplyDelete
  35. msti abg amik order tuu tulis je.. yg nak masak nti kompom duduk atas lantai bpikir camne nak wat order nieh..hikhik

    ReplyDelete
  36. Inchik Abang tu akan segera ke dapu dan bawa dapur gas siap dengan kuali sekali suruh Cik Epal buat demo Nasi Pataya Tanpa Telot

    ReplyDelete
  37. Inchik Abang tu akan segera ke dapu dan bawa dapur gas siap dengan kuali sekali suruh Cik Epal buat demo Nasi Pataya Tanpa Telor

    ReplyDelete
  38. haha.. sah2 dia suruh masak sndiri kann

    ReplyDelete
  39. nasi goreng pattaya tak nak telur? ade ke cik epal? plik2 la cik epal nie.. :')

    ReplyDelete
  40. hahaha...nice one..nak mintak cengitu gak ler

    ReplyDelete
  41. nanti cik abang tu bagi telur dia.
    camne?

    ReplyDelete
  42. ahaa. bengang je abg tu nt :p

    ReplyDelete
  43. Cik epal ! entry for u again ^^
    awwww! lapau tengok --"


    http://sweetz92.blogspot.com/2011/05/thanks-cik-epal-maria-elena.html

    ReplyDelete
  44. haha! mula2 dia gelak.. lepas tu dia gelak lagi, hahahahaha!.. Abes gelak, dia terus jumpa tokey cakap tak nak kerja dah..

    ReplyDelete
  45. akhirnya sampai jugka ke blog org femes.....
    owh...nape tak ckap nak nasi goreng pataya tak nak nasik...lagi best

    ReplyDelete
  46. cik epal, love your blog and mr buck too. seriously pecah lemak ketawa bile bace entries u both. i mtk izin nak letak link blog cik epal ya.

    ReplyDelete
  47. wah! dah lama tak makan nasi goreng pattaya. teliurrrr laah!

    haha. the best request ever :P

    ReplyDelete
  48. hahahahaha nasi goreng pattaya tanpa dibungkus dgn telor..lagi jimat telor dia nak goreng kan!

    ReplyDelete
  49. boleh je ... balut je pakai kulit popia...hahaha...cer citer...

    ReplyDelete
  50. sonang yo tuuu balut dgn roti canai pon bolehhh hakhak ;D

    ReplyDelete
  51. pening kepala abg yang nak buat tu

    ReplyDelete
  52. hehe....jgn kena hempuk dah ler ye cik epal.

    ReplyDelete
  53. hakhak! wajib kena sepuk ngan abg tu!

    ReplyDelete
  54. Cik epal, tak suka telur ke?rasa rugi plak kalu ngp xde telur.....

    ReplyDelete
  55. sedap sedap nasi goreng pataya tapi tak de telor tu yang pelik tu ! haha

    ReplyDelete
  56. kau ni dah tk betul kot ! HAHA ,mental. weks!! :P

    ReplyDelete
  57. aah la..sepesen je gaya nie..hihi

    ReplyDelete
  58. abg tu mesti dia pk..balik ni kna cari incik ggogle..cari resepi pataya xde tlur

    ReplyDelete
  59. hehe...

    pernah dengar situasi lebih krg cmtu
    de sorang customer mintak ais kacang tapi xmo ais
    hihi..... :)

    ReplyDelete
  60. BK penah mintak ais kosong tanpa ais =.='

    ReplyDelete