Thursday, May 26, 2011

Aku sudah jatuh cinta dengan NICH KHUN sebab dia jambu

ohhh tidakkkkk. Im in LOVE . Im in LOVE.


in LOVE wakluuuu lah cik epal hoiiii.


ouh tapi apakan daya, aku hanya manusia biasa yang masih bernafsu melihat mamat mamat jambu yang kacak kacak. ouh kalau dapat suami jambu macam ni kan best. memang aku tak bagi dia keluar rumah. karang perempuan lain mengorat dia, susah pulak aku. muahahaha


tapi serious lah. bila aku tengok mamat ni. cinta aku terhadap LEE MIN HO sudah mula berkurang. Ouh LEE MIN HO. maafkan i sayang. u dah kertu. i dah curang. i minat dekat NICH KHUN pulak. ingat daku dalam doamu sayang. Walaupun i tak tahu siapa lagi kertu antara u dengan NICH KHUN ni tapi yang pastinya NICH KHUN ni lagi kiuttttt miutttt dari u.


mempersembahkan.


bakal suami saya.


NICH KHUN.



ehem ehem





auwwww cutenyewwwwwwwwwwww~

omak ekau bagi makan hapo ni sampai dah bosar godabak ni kiuttt macam ni ni ???

say hye to me. say hye to me! haha menggelabah

putih itu suci murni

dah lah hensem stylo pulak tu

dah lah stylo , pandai main gitar pulak tu

dah lah pandai main gitar, jambu batu pulak tu

dah lah muka jambu, suka budak budak pulak tu



ouh i loikeeeee NICH KHUN. memang ada ciri ciri lelaki idaman mak nyah. Aku ni tak ada lah memilih sangat. tapi kalau dapat iras iras NICH KHUN pon dah ok dah tu.



aku ni bukan peminat K-POP tapi aku baru teringat aku pernah buat isu pasal M-POP nak tiru K-POP ni aku letak lah gambar 2PM. rupa rupanya dia salah sorang anggota 2PM. tapi dalam 2PM dia lah yang paling hensem, jambu dan kacak! ouh i loikeee~


NICH KHUN yang tengah. hensem kan? kan? kan?


kalau lah group 24:7 muka muka semua jambu macam ni kan bagus. even suara kau tak sedap pon. kalau muka kau jambu macam ni. ada lah benda best jugak nak diperkatakan


siapa yang ada iras NICH KHUN dekat sini.??? ce citerr ce citerrr . NAN HADOOO 

gambar kumpulan 24:7 ni buat spoil je. tengah sedap dok layan gambo mamat jambu ni. sekali hampa semua lagi JAMBU. pe cer ni??? *mata ke atas tangan ke dada


btw, aku harap NICH KHUN baca entri khas aku ni untuk dia ni. kalau group 24:7 nak baca PON BOLEH. boleh mintak sainnnnnn sekali. maklumlah depa kan retisssssssssssssssss. auwwwww



eh ok bye!

66 comments:

  1. kena g dok thailand la kalau gitu cik epal...tapi die da ade bini tipu2..melepas la..

    ReplyDelete
  2. suke gak nickhun n 2PM:)i'm k pop lover..suke cik epal gak..hehe

    ReplyDelete
  3. Amin... moga impian tu tercapai... kiki2...

    ReplyDelete
  4. tun: dia da kawen ke? aiseh

    cik najihah: ye mmg comell

    ReplyDelete
  5. ahaa...Nickhun bkn je cute miut putih jambu jek, suara dia nyanyi pun best tau CikEpal ! berbakat dia nih, lahir tahun 1988, bawah kite setahun je CikEpal..hehe ^^

    Cer type kat yourtube Nickhun singing Nothing Better..heeee :)

    ReplyDelete
  6. tp mmg btol la spoil je rs lps tgk 24:7 tu..arghh tensen tengokkk.. * lee min hoo kertuuu meh la kt i hahaha wuuwuwu <3

    ReplyDelete
  7. hahaha2... X leh bayangkan Cik Epal Cakap Siam.. Sawadeeekap.......... X pew Tun Teja.. lelaki ade kouta 4.. adew lagi 3 slot tu...

    ReplyDelete
  8. haha...selena gomez dah baca lom entry sblum ni...HAHA

    ReplyDelete
  9. bini tipu2 die victoria f(x)dalam rancangan we got married.

    ReplyDelete
  10. m-pop dtg bace mesty nagis guleng2...hahahhaa

    ReplyDelete
  11. comel2.. same taste la kite cik epal.. muahaha...
    24:7 eeewwwwwwww

    ReplyDelete
  12. minat nichkun jugakkk !!! ^__^

    ReplyDelete
  13. orang melayu pon ade pe jambu2 haha
    tp m-pop rejek siap2

    ReplyDelete
  14. nich khun memg jambu gilak,,,hmpir suma jejaka korean muka cam jambu!!!!

    ReplyDelete
  15. yano: eh saya bukan k-pop muehehe



    wonder: hahaha harapan!


    zinnirah: yeke? takpenah denga dia nyanyi. baru je tahu sal dia ni terus jatuh cinta hahaha eh apa pulak bawah setahun. kalau camtu dia tua lg lah dr i. bagus ah tu haha



    misz ayu: haa amek lah si kertu itu hehe


    wonder: ngaaa tak pelah. kalau nak pon kat dia. tunggu dia sunat dulu haha


    man: on the way. bakal nak baca tu haha



    cheq tun: ouh tapi dah kawen betul ke lom dia ni senonya?



    biru: boleh mintak sainnn ehehe


    minah: tak baik tau euwww haha



    nurul: eh sibuk lah nak minat gak haha

    ReplyDelete
  16. bgs la cik epal jth cnta dgn nich khun plak...hahaha..kurang sorg pesaing sy nak lee min hoo tuh..hikihhk

    ReplyDelete
  17. try tgk dia dalam 'we got married' dah la gentlemen sweet pla tu layan bini olok2 dia..heh...

    ReplyDelete
  18. gile semammmmaaaarrttt!
    awwww, hensemmmm!!
    :D

    ReplyDelete
  19. bgs la cik epal jth cnta dgn nich khun plak...hahaha..kurang sorg pesaing sy nak lee min hoo tuh..hikihhk

    ReplyDelete
  20. oh nickhun mmg hot menawan semua. u shud watch khuntoria cik epal. dlm tu nickhun lg laaa sgt sweet. melting !

    ReplyDelete
  21. tackyeong oppa!!...hehehehe....

    cik epal, nichkhun dah kawin dgn victoria kumpulan fx dalam we got married...

    New Entry: Tension!

    Siapa nak ole-ole dari Sabah/Labuan? Closing date 1 jun 2011

    ReplyDelete
  22. eehehe, sowy2..salah type..ngeee, ahaa..atas kite setahun jek ^^
    boleh manja2 panggil Oppa ngan die..*dang !

    nih link dia nyanyi, klaka pun yer..hehe.
    http://www.youtube.com/watch?v=gtR1SLF3u5Y

    ReplyDelete
  23. Ok Taecyeon lagi hensem lar cik epal~! ehehhehe.. :P

    ReplyDelete
  24. die kawen dalam rancangan we got married..realiti korea amik 2 artis konon2 jadi laki bini..cepat search..memang akan jeles xhengatla kan..

    ReplyDelete
  25. hehe! aida dah lama mnat kumpulan 2pm. tambah2 nick khun.

    slalu simpan gambo dia bawah bantal aida. *eh tak.. tipu je.. hehe! :P

    ReplyDelete
  26. laskar: mmg cute kottt ahaha


    kimomoto: m-pop tu wat hape haha


    mila: dia bukan korean rasanya



    liniey: cehhh haha



    cik ailebiu: camne nk dapat tgok 'we got married' tu???

    kena download ke?




    syufaa: ye mmg hensem


    ashraf: kata ah minat 24:7 :D


    nadea: khuntoria tu apa? series ke?



    zahidah: tapi kawen tol tol ke in real life pon?

    ReplyDelete
  27. haha3.. he just FAKE Married with Victoria.. Rancangan We Got Married.. Bukan Betol2 pown.. Just rancangan Realiti... So Secara basicnye he Single... haha2... Adew harapan la... Cepat panggil Tukang Risik Siam...

    ReplyDelete
  28. cik epal..klu mnat nickhun tgk la WGM..=)

    ReplyDelete
  29. zinnirah: bukan atas setahun ni. atas banyak tahun ni haha. link yg we got married tu xde ea?


    bambam: siapa taecyon?


    tun teja: kat youtube ada tak mende tu??



    aida: waaaa sampai ada bawah bantal hehe



    wonder: ouh kena tunggu dia sunat dulu lah baru soh dia masuk minang haha

    ReplyDelete
  30. cute sgt pun bahaya....nanti ramai peminat serbu nanti..susah lak cik epal hehehehhehehe

    ReplyDelete
  31. farah: tu la ramai yg suggest ni hehe


    zuwaidah: tahu xpewww haha

    ReplyDelete
  32. dulu pnah carik kat youtube, but then i think youtube tak bagi siarkan dah, coz...haha, tak tahu lah lojik ke tak tapi ramai cakap video tuh membuatkan victoria isteri olok2 si Nickhun kena ugut ngan peminat Nickhun..LOL..sampai macam tuh sekali obses peminat Nickhun..huhu

    ReplyDelete
  33. Hoi cik epal gonjeng , nichkun tu my lovely husband lahhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  34. nickhun mmg cute pun..tpi dia kawen dlm rancangan hiburan je..dont worry cik epal and me ada change tu..hehehe

    ReplyDelete
  35. cik epal, saye nak mintak maaf sgt2 sbb saye macam dah jatuh hati kat die sbb die terlampau jambu. sorry ye. hehehe ! ;bb

    ReplyDelete
  36. nickhun!!mmg cute sgt..
    cik epal..tweet lah kat nickhun entry ni..hehe...nnt die gerenti msok blog cik epal..:)

    ReplyDelete
  37. tengok ni profile mr nickhun...http://protegeontheroad.blogspot.com/2011/04/k-p0pk-crazyness.html...
    jgn lper teng0k tao..boleh terpikat nnti...

    ReplyDelete
  38. Ehhh, ain pon baru buat enti pasal 2PM: http://tinkerbellola.blogspot.com/2011/05/7-day-challenge-kenapa-minat-mereka.html hehe!

    But tak aci betol nichkhun ni, semua org mesti nak suka dia, rasa macam nak conteng2 muka dia! (padahal dia dulu pon lembik lutut tengok nichkhun ni!)

    btw, before this kan cik epal, everytime i read your entry pasal your 'mr buck', first thing yang muncul dalam kepala ain is nichkhun la! sebab nichkhun punya middle name is 'buck'! haha coincidence ke ni cik epal? ;)

    P.S Thanks for visiting my blog! Masa ain perasan cik epal komen on my previous entry rasa cam nak melompat! hehe :D

    ReplyDelete
  39. kening itu orang macam shin chan.

    epal dan jambu.. kacuk nih! hahaha..

    ReplyDelete
  40. cik epal mesti suke gak tengok mario maurer..penyanyi n pelakon dari thai gak..
    penah tengok x die belakon cite "crazy little thing called love"..romantikss yaww..kalau xtengok lagi cik epal harus tengok..

    ni sye cite sket pasal cite tu..jemput baca:

    http://aienzcruzzle.blogspot.com/2011/04/honest-confession-finally-i-fall-in.html#comments

    ReplyDelete
  41. nich khun punya senyuman ada sama dgn baby mason. cute2. try google

    ReplyDelete
  42. waaahh ! cik epal pon minat nich khun jugakk ! hihihi :)
    i <3 nich khun :D
    btw , cantek + comelss picca cik epal ~

    ReplyDelete
  43. wajah lagi nak flawless kan~
    tiada cela oke..
    huhu kalah cik epal :)
    *juz kidding..weee

    ReplyDelete
  44. waa nickhun... ika suka dye...

    ReplyDelete
  45. waa suke jugak nikhun :D

    hahaa, sy asek gelak je kalau cik epal letak pic m-pop tuh, haha, memang TAKKAN ade mcm nikhun dalam m-pop tuh -.-

    ReplyDelete
  46. nasib ah CE mnt NichKhun yg full house pmint uh.. Bias 2pn sy Jun brothers. AAh CE ptt tgk WGM NichKhun n Victoria. konpem2 jeles ngn foreigner couple nih.

    ReplyDelete
  47. taecyon yg last skali tu... i like wooyoung yg no. 3... yg no. 2 tu dah lame kuar 2PM... peace~

    ReplyDelete
  48. betul!! nickhun memang comey. CE kna tgk khuntoria couple kt WGM. search je kt youtube. mesti lagi2 jatuh cinta.
    btw.. pic 2PM 2 dah lama skang dh tgl 6 orang dh. dl 2PM mmg nickhun paling ensem n comey pun!!!

    ReplyDelete
  49. search khuntoria couple kt KshowNow, RMsub.com , daily motion .

    worth it!!!

    ReplyDelete
  50. nah cik epal link utk 'we got married' nichkhun cik epal tu .hehe

    bile tgk sile jgn jeless ^^

    http://www.kshownow.net/search/label/Khuntoria?updated-max=2010-10-07T21%3A40%3A00%2B08%3A00&max-results=20

    ReplyDelete
  51. cik epal, tgk la rncngan running man , korea punya variety show, nickhun jdi artis jmputan , bnyk episod jgk dia mai...:)

    ReplyDelete
  52. Cik Epal, tgk la Running Man , korea punya variety show. Nichkun ada jadi artis jemputan mai dlm rncngan tu. ada episod yg dia dtg :)

    ReplyDelete
  53. cik epal sorry to say it's nickhun not nich khun..
    hunny pon mnat dia but dia dh kawen ngan victoria dri kumpulan f(x).but just a fake married so you still has a chance..kekeke...
    anyway..this is my first time to leave comment at your blog setelah lama menjadi stalker tak berbayar..
    you the best..
    i like..

    ReplyDelete
  54. Even WGM just a fake marriage tp ade khabar mengatakan yg nickhun mmg betul betul suka dekat victoria. sebabnye before dia join WGM. Dia mmg berharap yg victoria jd wife dia dlm WGM. klu CE tengok WGM. mesti CE jeles gila. sebab dia gentle and caring orgnye. bertuah victoria dpt prince charming mcm dia. btw klu nak tengok WGM,
    click here ;
    http://campuscouple.blogspot.com/p/victoria-and-nichkhun-we-got-married.html

    2pm wild bunny pun best! kelakar! semua pasal 2pm. tp dah lme sebab jay park still ade lg 2pm. search laa kat youtube. berbaloi :)

    ReplyDelete
  55. cik epal....kita pown minat nikhun jugk...go 2pm go...:)

    ReplyDelete
  56. huhuuhu . m-pop malaysia kan tu .yang ramai2 tu . adoi

    ReplyDelete
  57. cik epal. kalau nak tengok we got married tu pergi link dekat bawah ni.

    jangan cik epal pengsan sebab kekiutan dan kegentlemanan *perosak bahasa dia sudahlah ye. HEHE

    selamat menonton :)

    http://www.wonderfulgeneration.net/2010/10/victoria-and-nichkhun-we-got-married.html

    ReplyDelete
  58. nickhun always in my hearts ;))

    lyn la WGM Nickhun n Victoria.knfm lagi++ cik epal jatuh hati kat die.sweeeeetttttttttttttttt bangat ^__^

    ReplyDelete
  59. kalau betul ko dh jatuh hti ngan die...ko try la cr WGM die...aku tgh ikuti die nye WE got mArried dgn VIctoria f(x).. best ooo.. ko x caye ko cri kat wonderful generation.. ade epis0de 1 - current..

    ReplyDelete
  60. kalau la max 247 stok mcm nichkhun ni. mmg lma kna rembat. nichkhun killer wink! Omooo~ cute.

    ReplyDelete
  61. wah, cik epal pun minat nichkhun ea? saya pun minat gak ngan 2PM. minat giler! yg paling hensem mmg nichkhun la. memang xleh celen. hahhaha!

    ReplyDelete