Saturday, April 16, 2011

(Review Movie) Just Go With It

Tadi tengok cerita Just Go with It ni dengan ehem ehem.





Ni lah poster cerita ni. cerita ni macam ni lah lebih kurang. Adam Sandler ni sebenarnya nak kahwin. Dulu dia hodoh gila, hidung macam burung kakak tua. tapi besar gila lah hidung dia. masa dia dah nak kawen tu, perempuan yang dia nak kawen tu macam tak ikhlas lah kawen dengan dia. but dia still pakai and simpan cincin kahwin dia





Lepastu Adam Sandler ni buat pembedahan plastik. hidung dia dah cantik lah. Cerita ni awal awal lawak gak sebab banyak tengok muka muka orang yang pembedahan plastik. macam shit je muka masing masing.




Then Adam Sandler ni ada jatuh hati kat sorang perempuan ni. Tapi perempuan ni jumpa pulak cincin kahwin si Adam Sandler ni dalam kocek seluar dia, Adam Sandler ni nak explain lah semua tapi perempuan ni macam tak percaya ah. last last Adam Sandler ni menipu, cakap dia dah fail cerai, but belum officially cerai. then si Jennifer Aniston lah tolong si Adam Sandler ni menipu. berlakon jadi wife dia.



Lepastu... ahhh kau pergi lah tengok. malas aku nak cerita semua. Tak seprais lah macam tu.

Time ni lah dah mula part part berlakon jadi wife tipu



Cerita ni lawak ah jugak. Cerita ni 18sx. Tapi tak ada lah babak babak yang atas katil. Kissing tu ada lah 2 3 scene. Cuma ayat yang dia guna tu agak lucah lah jugak. Tak sesuai lah budak budak nak tengok atau guna. Tapi tak ada lah teruk sangat. Mungkin sebab ada babak yang dipotong kot. tu aku tak sure lah.




Tapi Nicole Kidman dalam cerita ni cantik gila. Aku suka tengok Nicole Kidman dalam cerita ni. Kalau dia jadi Heroin cerita ni alright jugak




Alaa tapi kalau Adam Sandler berlakon, selalu boleh agak apa ending cerita. Macam cliche gak ah cerita ni. aku bagi rate 2.5/5



ok bye!

29 comments:

  1. hoyeahhh! td pun tgk movie ni jgk :)
    best sgtsgt!

    pastu nmpk cik epal kat kaunter pertanyaan dpn mcd tu dgn ehemehem.nak tegur malu ler pulakkkk :)

    sama cantik sama padan feewitttt :D

    ReplyDelete
  2. cik epal! kite pn da tgk cter ni..lwak kot cter ni..ske3

    ReplyDelete
  3. hihihhihihhihii,,kakak lum tguk nie.. tapi try2 downlod cetak rompak d net adoola.. muahahahahahaha.... lum tgok lgi....:) uiisss. mcm siokk jak...

    ReplyDelete
  4. tgk katne cik epal?...
    smlm tgk sucker punch...pelik jln cite tuh..huhuh

    ReplyDelete
  5. nicole kidman yg jd wife dia yg xikhlas tu ke?

    ReplyDelete
  6. @neena: cehh ada jugak yang perasan. lain kali tegur lah kitewwwww. hahahaha



    @ moshie: quite funny lah =)


    @lululala: aah download berlambak dah ada :D



    @ANSUH: dekat the curve


    @sweet: eh kena lah tengok baru tahu hehe


    @ dawa: nop. nicole kidman jadi kawan jennifor anniston dalam cerita ni

    ReplyDelete
  7. nicole kidman tu cantik giler. dah la tinggi lampai.huhuhu..erm and tak minat sangat adam sandler ni so tak la teringin sangat tengok cerita ni..but thanks cik epal for reviewing the film. ada la feeling2 sikit nak tengok lps cik epal buat review nih.hehe.

    ReplyDelete
  8. dh tgk gak..

    klakar sgt tgk bntot laki yg lpas operate duk nari2.haha

    ReplyDelete
  9. part kambing biri2 tu x leh tahan.hahahaha

    ReplyDelete
  10. hunny tengok dekat lappy saja..download..takde teman nak keluar..lain uh cik epal nii..=)

    ReplyDelete
  11. @nurfarah: memang cantik! dalam cerita ni pon cantik gila kott. serious


    @ekha:ahahaha. aah part tu lawak jugak. dan yg sorang tu ketawa macam hape je lepas surgery tu



    @shahjiehan: genre komedi ye ah kot


    @fify: tahu xpe. nasib baik ah kambing biri biri tu selamat haha


    @shahjiehan: kantoi apa?

    ReplyDelete
  12. dah tengok dah cite nih. memang kelakar. tak abes2 gelak. tapi agak lucah la.

    ReplyDelete
  13. cik epal,buruk benar ke hidung si adam before plastic surgery tu sampai kena reject?

    ReplyDelete
  14. ji cik epal,
    enjoy the movie?bila la msred dpt jadi tinggi cam nicole kidman?aishhhh

    ReplyDelete
  15. akuHUNNY: download pon ok wat. save bajet hehe


    nini: words yang dia guna agak lucah


    naghamaggie: gambar?



    lady: time tu mmg buruk. buruk gila. besar pulak tu


    msred: lawa nicole kidman tu. tengok muka je. xpasan lak dy tinggi haha

    ReplyDelete
  16. dah tengok jugak!best movie ni.kelakar!

    ReplyDelete
  17. Ala cite ni ke sy baru je update blog tadi and letakkn link nk download cite ni.. sape ni download free jemput la dtg blog sy. mcm2 ada.

    ni blog sy
    http://downloads4free2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. ade agak-agak cam ending cita 50 first date tak? hehe. cik epal tak nak wat review maharaja lawak semalam ke guna utube?.. aku tak tengok *padahal kedekut nak bayar channel mustika muahahaha* ;p

    ReplyDelete
  19. cik epal..sye x tgk lg...sbb da tau cite die cmne...die tiru cite hindustan..da lama da cite ni...huhu

    http://www.youtube.com/watch?v=tacEG2OTMaE

    tp mse nk hang out ngn member hr 2 dorg nk sgt cite ni.sye ckpla cite ni tiru hndustan.dorg trus frust x jdi tgk sbb rse cm pathetic je omputih tiru cite hndustan..hehe...last2 betul x adam sandler dgn jennifer ansiton sbb dlm cte hndustan,salman dgn sushmita sen.yg jdi 2nd heroin 2 katrina kaif..sebijik cte sbb salman siap upah anak buah dia x silap suh jadi anak dia

    ReplyDelete
  20. owh.. HH pun da download cite nie.. tapi x tengok lagik.. Konon sebuk lenie.. Huhuhu...

    ReplyDelete
  21. wow....macam best cerita ni...
    tapi, agak sedih..saya student uitm jengka..
    and, kat jengka xde langsung cinema...
    kena tunggu cuti...waaaa..:(

    ReplyDelete
  22. alamak aihh..2.5/ 5 jek ke cik epal, terus terbantut nak tengok =.=

    ReplyDelete
  23. best la cite ni.part pompuan kening terangkat sebelah dgn janggut Brian.

    ReplyDelete