Saturday, April 2, 2011

Maharaja Lawak . Saya sokong JOZAN dan NABIL !!

JOZAN !!! i lap yuuuuu! :D
Dan sudah tentunya aku akan memilih JOZAN yang menang Maharaja Lawak ni. depa ni kalau buat lawak. seriyes kita boleh gelak sampai tepuk tepuk lantai. Serious macam haram lawak depa ni. memang terbaik dari ladang ah wa cakap lu. dan aku harap ah JOZAN ni menang!


dapat 3ratus ribu tu dohhh. kalau JOZAN menang, sorang dapat ah seratus limapuloh ribu. ok apaa. lepas lah si ZIZAN tu nak kawen. tapi tadi tak berapa best pulak si JOZAN ni. over confident barangkali.


Nabil

Nabil ni ada potensi jugak, tapi Nabil ni banyak bebenau kontroversi. mungkin ah peminat lari sikit. Kontroversi ni ada dua je. ada yang menyebabkan kejatuhan dan ada yang menyebabkan makin popular. aku tak tahu ah dia ni kategori mana. mungkin dua dua kot :D


Nabil punya perfomance tadi best! tergelak jugak lah. Tali pinggang berkeledar cover nak kencing. Sepah pon not bad. lawak yang makan FRISKIES tu kelakor! Jihan pon ok . tetiba jadi halimah jongang


yang best tadi Sepah, Nabil , R2, Jihan. yang paing aku kesian tengok si AMIR. kesian tak ada orang gelak pon tengok dia.



Aku suka soundtrack Maharaja Lawak. best doh. aku rasa macam style gilaa. yang tak best nya, kenapa lah tak terus kan dekat ASTRO PRIMA jek.??  susah lah kena langgan MUSTIKA tu. banyak sangat benda nak kena bayar. banyak cikadak lah suruh langgan langgan ni. dont loikeeeee~


Ac Mizal jadi pengacara. Ok lah. Tapi kenapa Ac Mizal tak pakai gelang? Eh!


kalau korang nak tahu perkembangan Maharaja Lawak ni boleh lah LIKE facebook depa. perghhh kalau dapat bayar ni best ni. kemain aku promote. kehkeh


dan jangan lupa vote aku jugak dekat SINI. Search "Cik Epal" and Vote NOW!! =)


ok bye!

57 comments:

  1. huuu. dpt sambutan hangat !! bergegar rumah aizat td bila parent duduk tengok !! adoi... layan je laa.. apa2 pon aizat sokong man !!

    ReplyDelete
  2. sama la kita cik epal...minat jozan gak..tapi nape mamat khalid cm xpuas hati je ngn dorang...maybe dia expect tinggi kat dorang..

    ReplyDelete
  3. i sokong JOZAN especially zizan.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. lagii best daripade Raja Lawak. HAHA. serious best gilee

    ReplyDelete
  5. sokong! <---padahal tak dapat tengok sebab astro banyak cikadak kena langgan extra. -.-

    ReplyDelete
  6. ..hahahaha ! saya skOng jOzan ! sepah pOwn Ok la jgk :)))

    ReplyDelete
  7. hihihihi.............aku siap guling2 lgi lawak jozan...:P

    ReplyDelete
  8. ha ! x puas ati betol lah.. nape nk letak kat WARNA, ! mahal lah.. huhu.. pasni x dpt tgk g..
    nabil tadi sumpah lawak ! HAHA :p

    hyee cik epal ! :)

    ReplyDelete
  9. kesian Jozan kena komen pedas mamat khalid... AC sbg pengacara x best, bosan..sepah, balas, r2, man best

    ReplyDelete
  10. performance nabil paling lawak..yg len pon ok jugak..tapu jozan akan buat lebih baik minggu akn dtg..

    ReplyDelete
  11. same lar cik epal...mungkin mamat khalid bagi expectation yang tinggi kowt untuk deowang... tapi 4 me... deowang tetap best. Boleh perbaiki lagi. Dan nabil, adelah yang terbaik malam neyh...

    http://asywaki2510.blogspot.com/2011/04/1st-week-maharaja-lawak-2011.html

    ReplyDelete
  12. akk pon suke nabil..terbaekkkkkkk sangat2 suke..pasal personal life dia tu harap2 dia berubah lah kan..doa je lah terbaik utk dia..setiap manusia melakukan kesilapan ye tak cik epal cayanggg...org pertama yg akan keluar dah tentulah amirrrr..wekkk wekkk

    ReplyDelete
  13. xleh nk tgk sbb kat bilik xde TV
    mls nk g lepak mapley
    ahaha

    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  14. wahh..rmai org ckp pasai nii..
    mlgnya sy xdpt tgok koz kt umah xlggn astro pon.
    hem ;(

    ReplyDelete
  15. JOZAN sahaj jerp buat lawak tak berapa nak lawak sangat. JOZAN kan berada di atas sekali hee.

    AMIR, tidak patowt msuk bukan best sangat pown membushankan.

    CHAM pulak kenapa pulak tak masuk . . aish

    ReplyDelete
  16. give me five!!hihi..suke jozan, nabil n sepah. go go go!! ^^

    ReplyDelete
  17. xtaw pe2 pun pasal ni~~idup spt katak tempurung~~huuu....hye cik epal~~=)

    ReplyDelete
  18. hahahha..style2!! balas pon mantap gak..tp agak berbaur ketidak selesaann

    hahahha


    jom baca dan komen 10 Fakta menarik. | ! !shahjiehan [dot] com ! !


    Yus pon mantap jugak.. plg x ske :I`m SORIIII"

    kan kannn

    ReplyDelete
  19. aku tak faham bebenau laa . asal muka nabil cenggitu . hemoh2 ! hahaa

    ReplyDelete
  20. tapi sedey gak ngan sepah..ade ke patut die ckp, bunyi loceng tu nk g solat..isk2


    hmm..tapi mujur die cover... klo x, hmmm

    jom baca dan komen Bulan bulan islam

    ReplyDelete
  21. sepah n balas the best! nabil tetap dihati.. ngee~

    ReplyDelete
  22. best!! sy pun minat jozan...:D next week harap lebih myerlah....

    ReplyDelete
  23. aku suka dengan jihan. meriahh. :)

    http://ohsukamenyibuk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. aisyehh.. rmai peminat Jozan..
    termasuk la aku..
    hehe..
    xdak pula yg kata Jambu best.. haha..
    bgi aku, Yang best, Jambu, Sepah, Jozan, R2.

    Jozan undian 50%.. memang byk.. separuh tu.. yg lagi 50%, dkt 11 peserta lain.. haha..

    ReplyDelete
  25. suke zizan!! lawak nak mati ah dye tu. pastu muke selambe je @__@

    ReplyDelete
  26. Dia tayang kat Prima jugak lah,cik epal :) sy tak amik mustika pun smalam,tgok kat prima jer :) Nabil,R2 and ofcoz Jozan lah best ! jozan kureeeng sikit.

    ReplyDelete
  27. JOZAN kurang mantap. Nabil antara yg mantap tp yg paling mantap SEPAH! Sial kelakar john!

    Latest carut: http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/webcam-dengan-bruno-mars-ko-mampu.html

    ReplyDelete
  28. aku suka part zizan cakap transformer dari gelang ngan ac...hahaha....

    ReplyDelete
  29. aduh, terlepas smlm sbb sibuk dok layan baby baru. hehe

    ReplyDelete
  30. layan jugak cite ni, meh baca my review on my side

    <a href="http://mytempat.blogspot.com/2011/04/maharaja-lawakm.html>klik sini review maharaja</a>

    ReplyDelete
  31. sokong JOZAN jgk! SEPAH! BALAS!! adehh, ramai nau yg hebat2..

    ReplyDelete
  32. balas pon best..
    lawak mengkaripap dorg tu..
    haha

    ReplyDelete
  33. ha'ahh cik epal. amir ntahh pape dia buat lawak. JIhan sangatttt comel ! slim ! GO J0ZAN G0 ! Nabil p0ngggg.

    ReplyDelete
  34. YAN SOKONG NABIL JE.HIDUP NABIL ! XD

    ReplyDelete
  35. cik epal! aku pon suka JOZAN. chemistry diorang mantap weh!!! huhu. diorang nervous sgt kot sampai tak best,esh cepat2 la sedar.

    nabil, banyak sangat kontroversi. entahlah.lu pikirlah sendiri.

    ReplyDelete
  36. wa bestnya me too loike jozan terbaik seyh uhh

    ReplyDelete
  37. duit nuffnang ngn HB ade..wat la byr Astro.hehehe

    ReplyDelete
  38. aida sokong jozan,nabil n sepah. :D

    ReplyDelete
  39. kepada sesiapa yg xda Astro or x sempat nak tgk kt astro..
    bleh la download Maharaja Lawak kt cni...mediafire link dan mcm2 link ada..pilih je yg mn nak..

    http://zulmovie.blogspot.com/2011/04/maharaja-lawak-2011-astro-prima-avi-mkv.html

    SHARING IS CARING RIGHT!!!

    ReplyDelete
  40. vote foe jozan, nabil n sepah..dorg terbaik..
    amir..bilelah nk tersingkir..kesian..
    mangsa kutukan je..

    ReplyDelete
  41. cik epal ! wana pun suka gila kat jozan ngn nabil..jom same2 sokong dorang

    ReplyDelete
  42. ahakzz y xbleh tahan adalah masa johan cakap kat acmizan nak wat gelang terus jd robot...mantop!!!!hahaha eh tertiba bwu jew aq perasan nape xpgl dato dah???

    ReplyDelete
  43. sempat tgk jozan je... nabil tak sempat... pas jozan teros pengsan..hee..:)

    ReplyDelete
  44. Hi Cik Epal..Aku suke sangat Nabil. Kalau die tak menang pun takpe. Die dah bergelar artis, kan.

    ReplyDelete
  45. Noh miant jozan punnnnn....
    kasi thumbs up sama jozan!!!

    ReplyDelete
  46. saya suka ngan jozan....superb...
    cik epal...sudi-sudi la jenguk blog saya kat sini..http://saveq.blogspot.com/..komen amat diperlukan..hehe

    ReplyDelete