Monday, April 4, 2011

Comel nya Lisa Surihani dengan Mia Sara Nasuha ni !!

Best tengok makhluk makhluk comel seperti mereka ini. Very very cute !


comelnya comelnya



comelnya comelnya


perghh triple double COMEL !!

gambar ni paling terbaik sekali. Kalau depa jadi duta ubat batuk cap ibu dan anak tu. Konpom orang beratur beli walaupun tak batuk pon. mengade je lebih sebab nak tengok gamba Lisa Surihani dengan Mia Sara Nasuha ni.


Aku tak boleh lah nak tengok budak budak cute ni. Nanti aku rasa gatal nak kawen sekarang. eh ok bye.


p/s: Jangan lupa Vote aku dekat SINI. search "Cik Epal" and vote now !

63 comments:

  1. comelnya adik miaaa ngan kak lisa..

    :)

    ReplyDelete
  2. comei2 i like....bila la dapat jumpa si cute miut dua orang ni....hehe

    ReplyDelete
  3. comel gilaaa....dulu gk penah gaduh ngan ex bf sebab dia minat gila kat lisa..p skunk gk lak y suka dia..hahaha kena badi kot....

    ReplyDelete
  4. alalalala, suka sangat gambar last tu. huhu.. comellllll

    ReplyDelete
  5. wahhh..
    sangat comel..

    pic paling last memang comelllssss uolls...

    huhu.

    ReplyDelete
  6. Ha'a diorang berdua comel sangat ..
    sukee ^__^

    ReplyDelete
  7. makluk.??? huahahahahah..lucu la cik pal nie...

    ReplyDelete
  8. cik epal pon chumel jugak la....!

    ReplyDelete
  9. mia sgt comel!
    mia pn panggil lisa 'MAMA LISA'
    cute gitu!

    ReplyDelete
  10. memang cun pun...cam kenal jer...
    sapa ntah...

    http://goblog606.blogspot.com/
    http://nohkodiang.blogspot.com/2011/04/hari-ini-memang-boringgg.html

    ReplyDelete
  11. heee . comelnya mereka . geram2 :)

    ReplyDelete
  12. haha
    cik epal , comel kemain lagi
    dorang kan ?

    lisa da mcm mama mia lgi . haha

    ReplyDelete
  13. cumel sangat2.. adore diorang berdua... (>.<)

    ReplyDelete
  14. haha
    "x boleh tgk budak comei..nanti aku gatai nak kawen"
    memang terbaikk :p

    ReplyDelete
  15. Amboi2 cik epal.. nak kawen ker?? huk..huk..

    Latest entry!!
    10 tempat tinggal 'TERBURUK' di dunia!!

    ReplyDelete
  16. konfem ke anak ko comel kalau ko kawin nanti cik epal? huhuh. gurau je:P

    ReplyDelete
  17. mia sara skrg dah besar, kurang cute la tp suke dgr suara dia, suara dia mcm serak2 . cute

    ReplyDelete
  18. comel gilaa!penah nampak dorang kat zoo negara tengah shooting citer zoo kat astro tu..

    ReplyDelete
  19. dorg memang sepadan gile kan...posing nak sama jek...macam mak and anak yg betul2

    ReplyDelete
  20. beruntungnye jd org comel ni
    sseeejuk je ati memndg =D

    ReplyDelete
  21. sgt suka diorang nihhh!!! owhhhh nak pengsan tengok pic comey nihhh:)

    ReplyDelete
  22. adik mia pd mlm ABP mmg kiut...
    rambut style baru lak mlm tue..
    tp sayang kemera x tnjuk kt dia..
    huhu..

    ReplyDelete
  23. KALAU JADI IBU DAN ANAK CONFIRM MELETUP KEBABOM KAN !

    ReplyDelete
  24. hoiiii pehal comel sgt nehh. mia tu kecik2 dah pandai posing2 perghh arap2 dah besor jgn jadi cam artis yg tutup *tet* tu je. huuhuhuhu

    ReplyDelete
  25. i agree~ dorang ne mmg slalu bkepit ehh??
    >.<

    ReplyDelete
  26. mmg sngt chommel ! nway nice blog. followed :D

    ReplyDelete
  27. comelkan?
    sesuai jadi anak beranak..Hehehe~

    ReplyDelete
  28. ape lg cik epal..kawin cepat2..hehe...

    ReplyDelete
  29. mereka memang pasangan ibu dan anak yang sangat secocok.. muka pun dah ada iras yang sama.. :)

    Jom baca ni: SK-II Beauty Skin Care Pitera Products..
    Jom baca ni: Ruangan "Cantik dan Sihat bersama Dr. Rushmini Maris Ismail"..

    ReplyDelete
  30. pe tunggu lagi,
    cepat2 lah kawen cik epal, =)

    ReplyDelete
  31. siyes sgt comel!!

    anak cik epal agak2 comel ker hahahah--kena tgk gen bapak bb tu dulu :p

    JOM vote MZ kalau sudi!

    ReplyDelete
  32. diowg ber2 ni memang sangat comel..
    baju nk same warne..
    rambut pun nk gaye yg ala2 same gitu..hehe

    alahaiii..mia sara ni..kecik2 da pandai bergaye..hehe

    ReplyDelete
  33. kite same...kalo tgk baby2x yg cumil2x tuh muler lah berangan kannn..aihhh..==" stady dulu lahhh hey...huhu..stady...keje..bebakti ngan parents dulu...yaya...

    ReplyDelete
  34. kenapaa laah comell sgt3, geram tgk. hee. ayat last terbaek lah sis ;))

    ReplyDelete
  35. comelnyaaaaa..dua2 comel.ni yg terasa nak buat anak lagi ni..hua hua hua..cik epal kawen, akak sokong satus patus..ahkak nk tepung tawar siram air mawar

    ReplyDelete
  36. alaa comel laa gambar yg last2 tu

    ReplyDelete
  37. mak aihh Mia.. cam org besar dh.. hehe

    ReplyDelete
  38. cumel giler makhluk Allah dua orang ni...cute sgt... =)

    ReplyDelete
  39. alahai comelnyer 2, 2 makhluk Allah nie... suker, suker, suker.... Cik epal pun cumel jugak

    ReplyDelete
  40. i miss kak lisa surihani! dan geram sgt dgn mia! COMEL!

    ReplyDelete
  41. lisa & mia mmg comel..
    comel sangat...

    ReplyDelete