Wednesday, April 13, 2011

Cadbury Choclairs Pop It or Drop It Contest . Hadiah best best woo. Jom join! =)




Hye korunkkkkkkkkkkkkkkkkkk~


Hari ni aku nak promote satu contest yang menarik. Hanya main game je, korang boleh dapat hadiah letop letop tau


Contest ni bernama "Cadbury Choclairs Pop It or Drop It Contest"


contest ni berlangsung dalam 1st April -27th May. Dah start dah hoiii baik cepat cepat korang main.


Siapa dekat sini suka makan Choclairs?? Aku rasa semua pernah makan kot Choclairs ni. Dulu zaman zaman sekolah aku dulu sebelum nak masuk kelas, mesti bawak Choclairs letak bawah meja banyak gila sebab sambil dalam kelas, kalau bosan bosan boleh mengunyah sekali. sebab tu aku cemerlang dalam kelas. kehkeh


kalau lah ada yang tak pernah makan Choclairs ni. meh sini la nak bagitahu macam mana rasa Choclairs ni. Choclairs ni tengah tengah dia ada coklat dan luar dia rasa caramel yang sedap ah. susah nak cakap. tapi kalau kau makan satu, mesti nak makan lagi.


berbalik pada contest, tak kesah lah kau nak pop atau drop Choclairs tu, sebab outcome nya akan bagi keputusan dekat "chocolate explosion".



kalau nak jadi pemenang mingguan, korang kena lah jadi scorer tertinggi. haa part ni yang best. Hadiah dia memang terbaik dari ladang wooo


@ Weekly prizes: HP Notebook
@ Weekly prizes:HTC Wildfire Mobile Phone
@ Weekly prizes: Sony PSP Go
@ Weekly prizes: Sony Bloggie Touch Camera


haa siapa nak bagi korang mende alah ni hanya dok main game depan laptop je?


Ok kalau nak jadi GRAND PRIZE WINNER pulak, korang kena lah yang paling terror dari semua semua yang main tu. memang wajiblah korang kena jadi scorer yang paling tinggi melalui keseluruhan contest ni.


ok nak tahu apa hadiah Grand Prize?




Kalau korang taknak tahu pon aku nak bagi tahu jugak. Hadiah Grand Prize adalah korang dapat pergi trip ke Gold  Coast Australia untuk 4 orang. Then, trip termasuk dengan one-day pass untuk semua yang empat orang untuk Movie World. menarik bukan?





Cara cara nak main:


ni tutorial dia. boleh klik dekat bahagian "How to play". dia akan ajar kita macam mana nak main. Korang kena halang budak budak kecik yang jahat sebab depa nak curik Choclairs korang. Budak budak kecik ni kira musuh korang lah








Kalau korang terror, semakin banyak level korang tempuh. power korang akan naik.


Jenis jenis power yang boleh naik:


@ Caramel grenade
@ Choco Boomer
@ The BBB Move

Disebabkan aku nak menang , so aku pon nak main jugak. Ok mari kita bermula. Hoyehhh~


Mula mula pilih. Kau nak jadi Jack ke Kate.


Lepastu pilih kawan facebook korang 3 orang



Main punya main, perghhhh 40 je aku dapat???  Terror betul aku!



Tak putus asa. Aku main lagi. Ok lah ada peningkatan. Lepastu main lagi



Yayyy dapat level 2. Baru dapat level 2 dah kecoh doh



At last. Boleh lah kan daripada tak ada


Lepastu saja nak riak dekat wall facebook


Kalau korang nak lawan score aku, join lah contest ni. Untung untung dapat pergi Gold Coast, boleh bawak aku jumpa kangaroo. Boleh aku nyorok dalam poket kangaroo!
eh korang jangan lupa tau masuk contest ni. Kalau berminat nak pergi Gold Coast boleh LIKE fanpage  FACEBOOK INI . dan bertarung lah di situ. hoyehhhh~


ok bye!

38 comments:

  1. @doonut: kalau awak terror, boleh lah menang. join lah . try beat scorer tertinggi =)

    ReplyDelete
  2. CAM BES JEE..YEAY MESTI NAK MENANG...JANGAN LUPA UNTUK MEMBELI BAJU DAN BEG MURAH DI SINI PADA 17/4/2011---http://promisefablo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. gr... tinggi juga tu~
    haha. malam kang baru free nak layan. ekeke~
    sda tips csmne nak main? untung2 lagi tingi dari mark kat atas. yazzaaa~

    ReplyDelete
  4. @... : mark atas ni sikit gila ni. kalau top scorer nak puluh ribu dah marks depa. yang tu yang kena beat tu hehe

    ReplyDelete
  5. @firdaus: walaupun wanita kaum yg lemah tapi kalau setakat game camni. jangan pandang rendah ok. bukan kuar peluh pon :D

    ReplyDelete
  6. lumayannnnn nyaaaaaa hadiaaaaahhhhhhh................................... wow.......!! tpi susah dik.... pat keja...bows bulat kmi marah men game.. pa lgi on9.. *curi2 on9 selama ini* aiiksss kedapatan....!!!
    tumpang jeles jak la..:((

    ReplyDelete
  7. hi! comelnya u n ur blog! jom singgah kat my blog plak :

    http://sheilakamal.blogspot.com/

    tengss! :)

    ReplyDelete
  8. wuhuuu!! nak juin gak lah... :D
    sy nak challenge cik epal..huhu...

    ReplyDelete
  9. @Anif: challenge cik epal buat apa. challenge top scorer sana lah hehe

    ReplyDelete
  10. kegemaran ku choclairs...klu menang g australia..sye ajak cikepal skali..eceheceh!!!!

    ReplyDelete
  11. haritu dah men tp budak kecik tuh macam semut..asek menyelit je..gram tol!!

    ReplyDelete
  12. wah dapat notebook best giless...cik epal kt bloggercun, dorang letak 75% cun...sy tak setuju pttnyer 175% cun hahaha

    ReplyDelete
  13. mekasih cik epal..nak main jugak..nak menang tiket gold coast

    ReplyDelete
  14. http://shopaholicloverz.blogspot.com/2011/04/contest-big-apple-kegemaran-ku.html

    ReplyDelete
  15. cam harrrem.
    grr..terbelit2 jari2 ni dibuatnya. macam mana la top scorer tu main. ada 8 tangan ke apa. gila terer. mesti keje opis ni. grr...

    =_="

    sedang mengatur strategi semula. ekeke~

    ReplyDelete
  16. ERGHHH.PENAT HABIS MAIN GAME NI.ZZZZZZZZ T_T

    ReplyDelete
  17. erkkk.kalau tade fb taleh main ke? mane de fb.

    ReplyDelete
  18. ok nak try skrg jugaksssssss (senang terpengaruh)

    ReplyDelete
  19. wah, bila cik epal ckp mcm tue, nmpk sgt seperti seorang juara yang ckp.. hehe..

    kesian cik epal, susah2 buat sign @ utk reply,

    pasang je fungsi reply komen kt blog cik epal nie, tutorial dia ada kt teknikbuatblog.blogspot.com


    Entri terkini :
    Cara Kencing yang Betul

    ReplyDelete
  20. macam rancak. hehehe, bakal mencuba ni

    ReplyDelete
  21. org ke-30 doa kn Cik Epal kurus..hikhikhik

    ReplyDelete
  22. alamak..
    TK bab2 games ni mmg kantoi..
    lembab sungguh..

    ReplyDelete
  23. lama tak komen kat blog ni.

    neway sis kenal pict reramai tu. org2 upm.

    ReplyDelete
  24. mula2 semangat nak main..skrg dah fed up.. markah asik camtu jek...tak naik2..gewam dibuatnya

    ReplyDelete
  25. Giler panjang entri.. kakaka..

    10 minit baca tutorial, try jap.. hahha..

    ReplyDelete
  26. mcm best je...
    nk try la nt..
    eh u , i nk tnye if i nk advertise kt blog u mcm mne ek??
    tq
    xtawu nk coment di mane

    ReplyDelete
  27. @shai: my emel

    mooon_blink2@yahoo.com

    ReplyDelete